17.01.07, 16:08
witam
mam pytanie dziewczyny czy ktoras z was stracila dziewictwo z facetem z ktorm
dalej jestescie,i nie mialyscie innych?
czy kusi was aby zdradzic aby sprobowac z kims innym?
a moze ktoras z was kiedys myslala ze wytrzyma tylkoz tym 1 ale sie
przeliczyla i nie wytrzymala?

pytam na powaznie jestem ze swoja kobieta juz jakis czas jestesmy dla siebie
pierwszymi, wiem ze kazdy przypadek jest iny ale chodzi mi o
prawdopodobienstwo aby byc tylko z ta jedna i wytrzymac musze przyzanc ze mnie
nie kusi no moze czasem zastanawiam sie jakby to bylo z inna ale potrafie sie
opanowac izejsc na zieme ajak to wyglada od strony kobiety.ja na ten temat ze
sowja kobieta juz kiedys rozmawialem ale to wiadomo co mi powie ze ja nie kusi
itd itp tylko ilew tym prawdy,dlatego pytam was?

dzieki i prosze tylko o powazne odpowiedzi

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kamaa3 Re: zdrada...nie osobie którą kocham!!! 18.01.07, 09:43
      Mialam faceta 5 lat,był moim pierwszym,bardzo go kochałam.Mieliśmy być razem
      forever ale tak nie było.Kłamał mnie i pił, w końcu nie wytrzymałam i
      zakończyłam ten związek.Teraz jestem z kimś kto mnie bardzo kocha i szanuje i
      wiesz czego najbardziej żałuję?Tego że to nie jemu pierwszemu się oddałam,że to
      moja jedyna miłośc a ja nie mogłam dać mu tej swojej czystości,którą on mi
      dał...Jeśli kochasz swoją dziewczynę ale tak naprawdę to nie pomyślisz nawet o
      tym żeby spróbować czegoś innego.Wiem teraz co znaczy sex z osobą którą kocham
      na wieki ufam w 100%.Życzę wam duuuużo szczęścia w życiu i duuuuużo miłości!:)
      • cari1 Re: zdrada...nie osobie którą kocham!!! 18.01.07, 21:15
        Gwarantuje Ci , ze jesli zdradzisz to nigdy nie uda Ci sie zapomniec ,
        ewentualne klamstwo ma krotkie nogi i sam mozesz nie byc w stanie spojrzec na
        siebie w lustro...wiec daruj sobie
        • p0105 Re: zdrada...nie osobie którą kocham!!! 19.01.07, 10:15
          ja nie chce zdradzic mam silna wole a poza tym to nie mysle o tym 24 godziny na
          dobe ufam mojej partnerca ale boje sie o to ze co bedzie jak ona bedzie chchcala
          sprobowac kobiety zawsze mowia ze bez milosci to nigdy itd itp a tak naprawde to ...

pozdrawiam
          • marter1 Re: zdrada...nie osobie którą kocham!!! 19.01.07, 18:50
            No właśnie mógłby mi ktosś wyjasnic jak to jest?? Zdradzila mnie moja dziewczyna. Jestesmy ze soba 4.5 roku. Calowala sie z innym kolesiem. Z pracy. Raz. Dla mnie to ogromny cios. Przez ten czas mialem okazje i nigdy sie nie skusilem bo mowilem ze mam dziewczyne. Poczatkowo chciala to ukrycm, ale jej sie nie udalo. Najbardziej mnie bolalo ze mi nie powiedziala. Minelo 3 miesiace jest dziwnie. Mowi ze mnie kocha ja jej tez ale jest dziwnie .Co powiecie??
            • p0105 Re: zdrada...nie osobie którą kocham!!! 20.01.07, 09:48
              nie jest zle tylko sie calowala,wszystkos ie uda,wydaje mi sie ze zalezy to od
              dziewczny moze potraktowac to jako nauczke i niegdy juz tak nie postapi albo
              gorzej ale musissz byc stanowczy i dac jej do zrozumienia ze zle zrobila bardzo
              zle,tak zeby miala nauczke.

pozdrawiam
    • gemini14 Re: zdrada... 04.02.07, 16:35
      zawsze kusi i kusić będzie czy jesteś z tym a chciałoby się spróbować czegoś innego
    • dublinka24 Re: zdrada... 05.02.07, 13:26
      Witam!
      powiem tak:jesli w Waszym zwiazku ukalda sie dobrze(udany sex itp)to nie ma obaw
      do zdrady:).O sexie "jakby to bylo z inna osoba" kazdy mysli ale te mysli nie
      musza sie wcale zrealizowac.powodzenia i duuuzo milosci zycze:)
    • erka80 Re: zdrada... 10.02.07, 19:50
      Witam!

Ja od 12 lat jestem z jednym facetem, który jest moim pierwszym i jedynym i
      powiem szczerze, ze nigdy mi nie przyszło do głowy abym pomyślała jak moze być
      z innym.
      W pewnym stopniu jestem z tego dumna, ze udało mi się być tylko z jednym
      mężczyzna.
      Jeżeli Twoja kobieta naprawdę Cię kocha to nie masz sie o co matrwić.
    • kruszynka415 Re: zdrada... 11.02.07, 13:06
      Gdy pomiedzy 2 osobami jes tmilosc nie mysli sie o zdradzie
    • j-50k Re: zdrada... 20.02.07, 21:09
      jezeli już jestes z tą kobietą kochacie sie to lepiej tego nie psuc. Wszystkie
      plagi i wojny są niczym w stosunku do złamanego serca które nigdy nie zagoji.
      Jeżeli szanujesz ją to tego nie zrobisz decyzja nalezy do ciebie wiecej jest
      przeciw niz za

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka