krolowa.mieczy 02.12.11, 04:56 chcialam sie przywitac za pol godziny bede w domu! wreszcie Polska. stesknilam sie za wami bardzo. przespie sie (jade cala noc od wczoraj) i sie zamelduje ponownie. Bis dann Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leda-is-one Re: WROCILAM!!! 02.12.11, 06:17 WITAJ KOCHANA!!! Wprawdzie jestem raczej "podczytywaczem"ale mi Cie bardzo brakowalo..i Twojego bloga tez.Otrzymalam wsparcie ogromne i pomoc w analizie mojego problemu na Szkołce w tym czasie-codziennie zaczynam dzien od Szkolki i przywiazałam sie juz bardzo do wszystkich "szkolkowiczow".Podczytuje i sie probuje douczac,uczyc i zapamietywać...Ostatnio mnie wciagnely bardzo Figury i ich spostrzeganie.. Witam Cie wiec z włoskiej ziemi jeszcze, bo dopiero za tydzien jade do domu-niestety tylko na dwa tygodnie i wracam tutaj/juz 2 lata../Więc BENVENUTA!!!!!! Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: WROCILAM!!! 02.12.11, 07:21 Hej, Leda. To miło, że nas podczytujesz, ale byłoby jeszcze lepiej , gdybyś też pisała. Tylko czytając nie nauczysz się kart, trzeba samemu próbować interpretacji, a my już Ci pomożemy . i nie obawiaj się, każdy na początku porełnia błędy. M Odpowiedz Link
leda-is-one Re: WROCILAM!!! 02.12.11, 07:26 Ma-ewo!!Dzieki za zachęte..postaram sie przełamac blokade wewnętrzną-ale pewnie juz po urlopie-obiecuje.tymczasem sciskam Cię gorąco i pozdrawiam wszystkich serdecznie. Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: WROCILAM!!! 02.12.11, 13:38 No to czekamy na Twój głos. Wiesz, fajnie tez jest się włączać do interpretacji innych osób, czasem jakaś karta aż krzyczy, zeby o niej napisać. Nie musisz od razu robić długich analiz, pomalutku się ucz, małymi kroczkami i pamiętaj, żadnych stresów. Nie jesteśmy salonem wróżb, tylko Szkółką i czasem popełniamy błędy, wiec spoko, dasz radę. M Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: WROCILAM!!! 02.12.11, 07:18 HURRRRAAAAA!!!!!!!! Witaj Królowo, to wspaniale, że już jesteś. Bardzo się stęskniliśmy wszyscy za Tobą. Teraz lecę do pracy. Wielki BUZIAK na przywitanie M Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: WROCILAM!!! 03.12.11, 18:23 Ano i ja się stęskniłam. Kurczę, strasznie dłuuugo mnie nie było! Odpowiedz Link
anna151sx Re: WROCILAM!!! 02.12.11, 09:03 Witam pieknie. Bloga poczytalam - ciekawa lektura, z lista lektur tez sie zapoznalam. Jesli jechalas z Niemiec, moglas sahaczyc o moje skromne progi i odpoczac. Pozdrawiam. Ania Odpowiedz Link
emka26 Re: WROCILAM!!! 02.12.11, 10:18 Witaj Krolowo, podczytywalam rowniez ciesze sie ze wracasz na forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link
babowa Re: WROCILAM!!! 02.12.11, 13:35 i od razu atmosfera domowa witaj i opowiadaj jak ci tam było i jak szybko , po czasie, zleciało dopiero sie zegnałas Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: WROCILAM!!! 02.12.11, 16:52 witajcie jeszcze raz dluuugo mnie nie bylo w kraju, tesknilam za domem. juz na 4mce nie pojade bo za dlugo. mam sporo "materialu" tarotowego to podziele sie z wami na pewno, mam kilka pomyslow na watki i na bloga. dzis jestem zakrecona z niedospania. Babowa - uczysz sie tarota? Ledo - pojawiaj sie nie tylko jako czytajaca. Algario - co z panem B? Ewciu - na kursy chodzisz? Piszcie, piszcie, bo zanim przeczytam wszystkie watki z 4mcy to troche minie czasu. Odpowiedz Link
algaria odpowiadam :) 02.12.11, 17:09 Pan B narozrabiał nieziemsko nie tyle w naszej znajomości co w swoim życiu i nie odzywa się już 6 tyg - także chyba to koniec znajomości a przynajmniej zawieszenie. Tylko nie wiem czy on się jeszcze kiedykolwiek odezwie a jeśli to zrobi to czy ja po takim czasie będę chciała ... kontynuacji Pozdrawiam Witam Ściskam i Całuje Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: odpowiadam :) 03.12.11, 18:20 Heh, tak to jest z młodymi, którzy sami nie wiedzą czego chcą. Szkoda czy nie szkoda, Algario? Odpowiedz Link
algaria Re: odpowiadam :) 03.12.11, 20:45 są i plusy i minusy jak zawsze - plusem jest to że kiedyś dostałam od niego pozwolenie na nieograniczone stawianie kart na niego - nawet nie musiałam mu o nich mówić i na nim właśnie nauczyłam się (poduczyłam) interpretacji i znaczeń, plusem są też lekcje (często gorzkie) które wyniosłam z tej znajomości A minus - chyba żałuje tylko jednego, że nigdy nie miałam (i chyba nie będę już miała ) okazji się z nim spotkać w cztery oczy. Nie koniecznie chodzi tu o seks ale bardziej o taką bezpośrednią rozmowę bo zawsze fajnie nam się ze sobą rozmawiało czy to przez czat mail czy przez telefon Odpowiedz Link
babowa Re: WROCILAM!!! 02.12.11, 21:06 melduje posuszenie, zem leniwa baba ale troche sie ucze ale nie mam smiałosci tu oficjalnie wypocin swoich pisac, bom nie pewna ich słusznosci i zameczam taka jedna, wiecznie napalona ale miło mi sie zrobiło, ze mnie zapamietałas Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: WROCILAM!!! 03.12.11, 18:22 Się nie wstydź i pisz. Zaręczam, że każdy na początku się boi czy prawidłowo odczytuje przekaz tarota. A ja do dziś mam przechlapane jeśli zależy mi na odpowiedzi lub zżerają mnie emocje. Odpowiedz Link