Dodaj do ulubionych

Rak 22.06- 22.07

IP: *.derbynet.waw.pl 29.04.05, 15:46
Wszystko sie zgadza:)! Mój Rak to bardzo zazdrosna, złośliwa bestia! W 100%
zadufana w sobie, skrajny narcyzm!!! Ciągle trzeba mu dawać dowody miłości!
Szybko się obraża i miewa humorki! Ciężko z nim wytrzymać! Ale może dlatego
jest ciekawie??? Super wyzwanie dla silnej osobowości za jaką sibie uważm:)
Pozdrawiam Łuczniczki:)
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:03
      Widocznie zalezy mu bardzo na Tobie, a dowody swojej flustracji przejawia
      zazdrością. Pokaż mu gdzie raki zimują, jesli nie zrozumie - odpuść
      Raki trzeba krótko trzymać ale nie tłamsić i zgodnie rozwiązywać wszystkie
      problemy, rozmowwa to fundament związku z nimi.
      Pozdrawiam
    • Gość: basieńka Re: Rak 22.06- 22.07 IP: 80.244.139.* 07.05.05, 13:49
      WSZYSTKO SIĘ ZGADZA... CHOĆ WIELE RZECZY MOŻNA BY TUTAJ JESZCZE DODAĆ...
      • delphinee Re: basieńka 07.05.05, 14:26
        Netykieta, szczególnie punkt "jak pisać" :)
        pozdrawiam
        p/w
    • darkoholik Re: Rak 22.06- 22.07 08.05.05, 10:22
      Gość portalu: Dziewczyna Raka:) napisał(a):

> Wszystko sie zgadza:)! Mój Rak to bardzo zazdrosna, złośliwa bestia! W 100%
      > zadufana w sobie, skrajny narcyzm!!! Ciągle trzeba mu dawać dowody miłości!
      > Szybko się obraża i miewa humorki! Ciężko z nim wytrzymać! Ale może dlatego
      > jest ciekawie??? Super wyzwanie dla silnej osobowości za jaką sibie uważm:)
      > Pozdrawiam Łuczniczki:)
      Co prawda nie jestem Łuczniczką, ale jestem Strzelcem i czuję się urażony, że
      mnie pominięto w pozdrowieniach!:-) Ale dość żartów.
      Ogólny rys osobowości spod znaku Raka, który dzięki Tobie mogłem przeczytać
      jest dość gazetowy. Nie mówię, że nie ma w nim prawdy. Należy jednak każdemu
      człowiekowi zrobić jego własny horoskop urodzenia. O osobowości decyduje nie
      tylko położenie Słońca w jakimś tam znaku! Mamy w astrologii jeszcze trochę
      innych rzeczy do określania mapy osobowości człowieka. Być może akurat Twój Rak
      do tego opisu pasuje, ale gwarantuję Ci, że część Raków wyłazi na margines tego
      opisu (nie mieści się!).
      Jako Pani Strzelec (tak wnioskuję z Twej wypowiedzi) zajmij się astrologią, a
      dowiesz się więcewj o sobie i o partnerze.
      Pozdrawiam
      D.
    • anka243 Re: Rak 22.06- 22.07 11.05.05, 20:22
      eeee bez przesady ja jestem raczycą:) no w sumie to prawda o zazdrosci ale my
      tacy jestesmy bo bardzo jestesmy spragnieni uczuc i miłości ale za to bardzo to
      potem doceniamy wierz mi trzeba nam okazywać uczucia i będzie ok a my to
      zrobimy ze zdwojona siłą zapewniam!!!
      • Gość: rako-skorpion Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 04:28
        A którego się urodziłaś Aniu;>
    • Gość: rczek Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 20:28
      a ja jestem raczkiem z 22.07 - na pograniczu z Lewkiem, wiec mixuje pare cech ;)
    • Gość: rak Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:04
      Nie zgadzam się z: nie umie utrzymać porządku, nie potrafi brnąć do osiągnięcia
      celu - wręcz odwrotnie, przyswajanie cudzych pomysłów, uleganie złym wpływom,
      przewrażliwienia na swoim punkcie. Zgadzam się jedynie z nadopiekuńczością -
      ale tylko wobec dziecka, tylko!!!!
      Pozdrawiam, raczek:)
      • Gość: haka Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.kutno.mediaclub.pl 26.12.05, 19:00
        Zupełnie się z Tobą zgadzam. Jestem rakiem i jestem bardzo normalna, ani
        zazdrosna, ani nadopiekuńcza, raczej chciałabym aby mną się opiekowano. Nie
        ulegam złym wpływom, stąpam mocno po ziemi. Nikt mnie nigdy nie mógł wychować,
        sama się wychowałam, nikogo nigdy nie słuchałam. Zawsze dokonywałam dobrych,
        przemyślanych wyborów. Jestem odpowiedzialną, sprawiedliwą a jednocześnie pełną
        humoru osobą. Takiego horoskopu jak ten jeszcze nigdy nie widziałam.
        Pozdrawiam
        Halina
    • Gość: też rak 16lipca :) Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 18:12
      Hmmm...coś w tym jest...ten księżyc, ta woda, uwielbiam spacery w blasku
      księżyca a w wodzie czuję się jak ryba :))...no i dusza romantyka...ale jednak
      z niektórymi rzeczami nie mogę się zgodzić, ale to tylko kosmetyka...ogólnie,
      to właśnie jest opis raka, a jeżeli mi wolno...to pozdrawiam bardzo bardzo
      serdecznie wszystkie Barany :)))
    • Gość: mika Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.p / 80.48.189.* 30.05.05, 18:40
      ja jestem rakiem:) ale ten opis zodiaku kompletnie nie pasuje do mojej osoby:>
      ale za to bardzo przypomina mi on mą koleżankę- byka:>-po prostu wszystko się
      zgadza:Pp
    • Gość: Roskness heh ale jaja :P :P :P ... :D... IP: 80.51.226.* 31.05.05, 20:48
      Buahaha zabardzo nie wierze w horoskopki , ale lubie czytac takie opisy... Nie
      wiem jak to zrobiliscie . Wiekszosc to prawda - oprocz malych wyjatkow , lecz
      wiekszosc to dokladnie moj charakter i moje cechy no i to ze jest bardzo ambitny
      - to pasuje do mnie , bo duzo lubie pisac i tworzyc , ale jestem normalna :D -
      prawie . heheheh
    • Gość: jolka Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:14
      no zgadza się,mój ch łopak to raczek.i tak jak tu opisany;]szok.i uczuciowy ale
      i nerwowy i wogule aj...
    • Gość: Olka Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.tvgawex.pl 20.07.05, 19:47
      Nom prawda !!! Rak Facet jest zazdrosny i nadopiekuńczy w stosunku do swojej
      kobiety ale to jrst to co rak kobieta lubi!!!
    • Gość: OLka Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.tvgawex.pl 20.07.05, 19:48
      To prawda, że Pan rak jest bardzo zazdrosny ale przy tym jest tak kochający i
      czuły że mozna mu to wybaczyć.
    • Gość: ANIA Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 15:07
      MOIM ZDANIEM RAKI SĄ BARDZO UCZUCIOWI I KOCHANI
      • Gość: hm Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:02
        WSZYSTKO SIE ZGADZA JESTEM RACZKIEM I TEN OPIS PASUJE IDEALNIE DO MOJEJ OSOBY
        POZDROWIONKA DLA RACZKOW :P
        • Gość: monika Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 18:31
          jestem rakiem i musze przyznac ze prawie wszystko sie zgadza, my raki jestesmy
          strasznie wrazliwe az nadwrazliwe...pozatym mam straszny balagan w szafie,
          jestem czula i podatna na opinie innych...pozatym potrzebuje duzo milosci i
          przytulanek, wiecie o co mi chodzi:D
    • Gość: seweryna Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 17:22
      raki sa ok
    • ewarak1 Re: Rak 22.06- 22.07 23.09.05, 19:42
      Raki są kochane, dla przyjaciół poytafią zrobić wiele, nie pielęgnują urazów,
      potrafią wybaczać, rozumieć wady innych,bo same wiedzą, że nie są
      doskonałe.Jeżeli kochają -to osoba, którą darzą uczuciem powinna być szęśliwa,
      zaborczość,zazdrość,wymganie okazywania uczuć to pryszcz w stosunku do tego,co
      w zamian mogą dać.Przynajmniej przy nich nie można się nudzić.
      • Gość: szarotka Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.09, 13:29
        z tą nudą to bym nie przesadzała, mam mężczyznę raka i zdarza mi się z nim
        nudzić, ale to pewnie kwestia tego że ja sama jestem skorpionicą :)Za to mogę
        wiele powiedzieć o opiekuńczości, niezdecydowaniu, wrażliwości raka z którym
        jestem już prawie 2 lata :)
    • Gość: Raczek! Majka12 Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 20:36
      Zgadzam sie w 100% porsentach mam swoje hmuorki...Ale dom i rodzina dla mnie
      niejst az tak wazna..Wazna jest dla mnie praca bym nimogla wytrzymac bez
      pracy.... Jestem dosyc niesmiala tak jak wiekszosc rakow...pozdrowionka!
    • Gość: taka jedna ryba Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.ums.gov.pl 29.09.05, 11:19
      Tak to prawda-zgadzam sie ze wszystkim co tam jest napisane.to ja jestem tym
      rakiem-nienawidze siebie za to!to ja niszcze swoj związek swoim
      chcharakterem.Jestem podejrzliwa, denerwuje mnie wszystko co nie idzie tak jak
      sobie wymarzylam.Przeciez kazdy partner moze miec swoj prywatny swiat.A ja
      mysle tylko o nim, w pracy, w sklepie.To moje nieszczesne przywiązanie do niego
      moze nas zniszczyc.Wybiegam w przyszlosc myslami i z tego powodu juz mam
      doly.Wiem ze gdybm,wyluzowala to na pewno nasz związek byl by
      mocniejszy.Wszystkie kłótnie spowodowałam ja!Pamietajcie raki ze musimy zawsze
      myslec pozytywnie.( tak mi przyjaciele powtarzają)
    • Gość: anet Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 18:52
      wsztystko w jak najwiekszym porzadku!! seryjnie...haha czasem moi znajomi sie
      smieja ze powinnam zostac wrozka :P
      • Gość: byczek Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.interpc.pl 30.10.05, 21:30
        kocham tych ludzi - raczków , mimo ich wad, które wszyscy mamy , żałuję, że
        kiedyś nie chciałam chłopaka raka, teraz mam jego przeciwieństwo bliźniaka,
        ale myślę, że raki zbyt przytłaczają swoją nadopiekuńczością i zaborczością i
        tak jak tutaj ktoś się przyznał potrafią same zepsuć najpiękniejszy związek
        zazdrością i przewidywaniem klęsk- muszą myśleć pozytywnie i wierzyć w siebie i
        co ważne nie uzależniać od siebie innych ani samym nie pozwalać na uzależnianie
        siebie- to czego nie lubię u raków to- lenistwo( robią to na co mają chotę, nie
        zawsze to co powinny), humory i podejrzliwość a także ogromna skrytość, która
        często uniemożliwia kontak z nimi i poznanie ich samych, przybieraja taki
        pancerz ponoć aby się nie pozwolić zranić, są też często złośliwe, ale i tak je
        kocham , mam mnóstwo przyjaciól spod tego znaku
        • iwona.biedermeier Re: Rak 22.06- 22.07 05.09.08, 22:32
          a jednak, trochę się zgadza.
          • iwona.biedermeier Re: Rak 22.06- 22.07 29.09.08, 11:16
            jak tak sobie przemyślałam, to nawet nie trochę, wszystko się
            zgadza. do tej pory nie ufałam astrologii, ale widać warto.
    • Gość: kokolino Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.interpc.pl 17.11.05, 20:05
      a ja wcale nie uważam, że raki są takie fajne- owszem są do przesady wrażliwe,
      ale każda cecha przesadzona jest patologią, oprócz tego wszystkie raki, te
      które znam mają ogromnie zaniżone poczucie własnej wartości i dlatego zawsze
      robia z siebie wariatów i lubia dokuczać innym, naśmiewać się, być może pod
      plaszczykiem tej twrdej skorupy kryje się jakiś mięczak , ale to również ludzie
      o podwójnej twarzy.
      • Gość: kokolino Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.interpc.pl 09.12.05, 22:04
        vega nie wiem czy to było do mnie- ale w mojej rodzinie kiedys też był taki
        zwiazek - ona waga, on rak - wykończył ją , był okropnym człowiekiem nie
        lunianym przez nikogo w rodzinie, złośliwy nawet wobec dzieci , przemądrzały i
        zadufany w sobie cynik, zawsze na wszystkim najlepiej się znał, doprowadził
        moją ciocie do poważnej choroby kilkakrotnie uswuwała ciążę bo chyba miałaby 15
        dzieci - skończyło się nowotworem macicy na co i zmarła a on i tak nigdy nie
        miał dość - to był człowiek z ogromnymi problemami
    • judytka1 Re: Rak 22.06- 22.07 24.11.05, 08:19
      jestem raczkiem i wszystko się zgadza
    • Gość: vega Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.mtm-info.pl 25.11.05, 21:30
      to tak jakbyś pisała obmoim mężu.Ale dopiero dzisiaj po 22 latach stałej walki
      i ciągłych starć przeczytałam,że waga i rak się nie zgodzą, a hiński horoskop
      mówi, że wąż i tygrys nie mają żadnych szans.Wierząć horoskopom powinniśmy się
      rozejść?
      • Gość: martini Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 18:52
        mysle ze tak puki jeszcze masz jeszcze taka mozliwosc ,ja tez jestem
        rakiem i mysle ze horoskop przynajmiej o nas muwi bardzo wiele ,ale
        powinnysmy raczej skupiac sie tylko na tych swoich zaletach i
        pielegnowac je
    • Gość: Łuczniczka Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 23:48
      Zgadzam się z Tobą w 100 % Też mam podobny problem z moim Rakiem. Moze nasze znaki tak na siebie wpływają :)
    • Gość: jacek Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 13:44
      jestem rakiem i jest to bardzo trudne dlamnie robie zawsze cos co zaplanujeduzo
      wczesniej jest ciezkie zycie pod tym znakiem, ale coz trzeba zyc.
    • Gość: m@gd@ Re: Rak 22.06- 22.07 IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 16:14
      To wszystko to jedna wielka ściema... Chociaż muszę przyznac, że niektóre cechy
      charakteru są prawdziwe. Ale takie coś to mogę sama stwierdzic na podstawie
      znajomych, którzy są spod tego znaku. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka