30.12.11, 20:28
Prosze pomóżcie .Chcę się spotkać z pewnym Panem .Wysłałam wiadomość ,nie weszła sms ,na meila nie mam odpowiedzi .To był romans z żonatym ,piszemy sporadycznie ,dzieli nas odległość .Napisał przed swietami 1 tydzień ,ja nigdy pierwsza nie piszę .Nadarza sie okazja do spotkania ,ale komórka wyłączona i on nie odpowiada ,wiem że nie czytał na pewno wiadomości .I teraz mozliwość jest 15 stycznia ,postawiłam karty i wyszło mi .Tarot uniwersalny ,4 kielichy ,8 mieczy odwrócone ,3 miecze .Zgłupiałam ,pomyślałam że jest podróż to może ,ale ogólnie karty są nie pomyślne ,ograniczenia i ,no nie wiem pomóżcie ,proszę .
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: Spotkanie 30.12.11, 21:41
      Ojoj nie fajne te karty.
      Ale wg mnie mowia raczej o ograniczeniach, bolu i samotnosci niz spotkaniu. Moze poprostu ukazuje Twoje odczucia.
    • algaria Re: Spotkanie 30.12.11, 21:42
      Podaj konkretne pytanie jakie zadałaś
    • krolowa.mieczy Re: Spotkanie 30.12.11, 22:39
      Myślę, że nie dostałaś odpowiedzi na swoje pytanie, a wylosowane karty mówią o niedostarczeniu smsa, o niwiedzy drugiej osoby. O. 8 mieczy tak odbieram (choć nie stosuję odwróconych).
    • veto12 Re: Spotkanie 31.12.11, 12:19
      Więc tak ,stawiałam karty w totalnej rozsypce i wątpliwościach .Może macie rację że to moje odczucia bo on nie dostaje wiadomości i okazja może przejść koło nosa .Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i napiszę jak i co .Dziękuję bardzo kochani .
      • veto12 Re: Spotkanie 08.02.12, 17:23
        Obiecałam więc wpisuję ,jak było .Wiadomość dotarła ,ale on jej nie zrozumiał .I tu perypetie bo to obcokrajowiec .Jeszcze raz napisałam i wyjaśniłam .Błąd z mojej strony był .Spotkaliśmy się .I tak te karty o tym właśnie mówiły .Juz nie pamiętam następnych rozkładów ,co mówiły .Ale ten rozkład dokładnie mówił o moim nastroju ,rozpaczy i póżniejszym niezrozumieniu mnie przez niego .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka