Dodaj do ulubionych

moje talenty

24.01.12, 01:44
RW, proste
1. Co mi sprawia przyjemnosc? Kaplan
wszystko, co duchowe, poznanie wiedzy?
2. W czym jestem bardzo dobra? 10 mieczy
potrafię rozłożyć przeciwnika sztuką perswazji, intelektualnie?
3. W czym jestem genialna? 9 kielichow
ja to umiem sobie dogodzic smile
4. To ukryty talent, o którym nie wiem. Sprawiedliwość
??? zrównoważona (nie mam pomyslu)
5. Powolanie, misja na ziemi. walet mieczy
Całe życie będę się uczyć wink ?

Obserwuj wątek
    • lukrusia Re: moje talenty 25.01.12, 02:43
      RW, proste
      > 1. Co mi sprawia przyjemnosc? Kaplan
      > wszystko, co duchowe, poznanie wiedzy?
      Rozwijasz sie duchowo , potrafisz sięgnąć swojego ''Ja'', masz przeczucie z , którego zaczynasz korzystać . To również znalezienie osoby , która jest dla ciebie autorytetem kimś kto może być przykładem , wskazać dobrą radę od takich osób lubisz się uczyć .
      > 2. W czym jestem bardzo dobra? 10 mieczy
      > potrafię rozłożyć przeciwnika sztuką perswazji, intelektualnie?
      W radzeniu sobie w skrajnie trudnych sytuacjach .

> 3. W czym jestem genialna? 9 kielichow
      > ja to umiem sobie dogodzic smile
      Nie odmówisz sobie , lubisz się docenić i swój sukces tzw: nagrodzić .Czujesz się dobrze w kobiecym towarzystwie potrafisz rozmawiać z kobietami i doradzać .

> 4. To ukryty talent, o którym nie wiem. Sprawiedliwość
      > ??? zrównoważona (nie mam pomyslu)
      > 5. Powolanie, misja na ziemi. walet mieczy
      > Całe życie będę się uczyć wink ?
      >
      Talent masz bardzo cenny bo opdkryjesz go dopiero aby być w karcie sprawiedliwość nalezy przejsc i doświadczyć trochę w życiu -opanowanie , sztuka wyważenia emocji , klarowne decyzje i podjecte z przemyśleniam a przy tym nie urażające ludzi , którzy naprawdę na to nie zasługują ,oraz podpora dla osób , które są słabsze psychicznie .
      Powinnaś pracować nad słowem nad tym co mówisz i jak to mówisz , zastanawiać się nad słowami i działaniem.
      >
    • zainteresowany1977 Re: 25.01.12, 10:19
      Spróbuję.
      RW, proste
      1. Co mi sprawia przyjemnosc? Kaplan - umoralnianie innych i rozwój duchowy?
      2. W czym jestem bardzo dobra? 10 mieczy - wytrzymałość na duży stres?, nie miękniesz nawet w natłoku spraw?
      3. W czym jestem genialna? 9 kielichow - w wykorzystywaniu możliwości dla zaspokojenia swoich potrzeb?, w robieniu dobrego wrażenia na innych?
      4. To ukryty talent, o którym nie wiem. Sprawiedliwość - umiejętność godzenia przeciwieństw?, umiejętność sprawiedliwego rozstrzygania nawet zawiłych sporów?
      5. Powołanie, misja na ziemi. walet mieczy - samokształcenie, pozyskiwanie informacji i praca związana z wiedzą?
      • anuszzka Re: 26.01.12, 01:34
        jakies surowe te karty mi wyszly
        dzieki za podpowiedzsmile czasami czlowiek powinien zastanowic się nad sobą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka