Dodaj do ulubionych

co dostane w prezencie?:D

03.02.12, 01:53
bo dowiedzialam sie dziś, ze cos dostane i ciekawosc mnie zzera hehesmile no i tak,fajnie karty czasem polozyc i pocwiczycsmile
co to za rzecz - Sąd hm... wykopana na smiechach?surprised stare cos z piwnicy, albo od kogoś juz dostane i teraz to przezyje swoj recykling i tylko przejdzie w moje rece? bo jak nie to sąd mi zawsze z dzwiekiem sie kojarzył,ale na talii Llevelyn ta karta jakos malo ma z tym w spolnego.
czy sluzy do czegos(spelni funkcje jakąś?) albo do niczego albo do urody? do zdobienia?
moje zadowolenie z upominku - Glupiec(10 monet), chyba powinnam sie cieszyc,glupiec kojarzy mi sie z entuzjazmem..no chyba ze...uznam, ze glupi prezent?big_grin

Obserwuj wątek
    • o-misia Re: co dostane w prezencie?:D 03.02.12, 12:08
      a mi sie wydaje ze to bedzie cos praktycznego ,jakis kalendarz na notatki dlugopis , pioro;/
      twoje zadowolenie bedzie sie objawialo raczej neutralnie (pomyslisz sobie ze masz juz takie cos , wrzucisz do szafy i bedzie lezalo big_grin)
      • lukrusia Re: co dostane w prezencie?:D 03.02.12, 19:12
        Prezent będzie super bo jak sąd to na pewni to będzie rzecz praktyczna , z której będziesz mogła korzystać i wyznaczac np kontakty może kalendarz , telefon albo jakiś notatnik , długopis coś w tym stylu i do 10 monet oojj jak ja lubię tą kartę to zawsze bezpieczeństwo i dobrze zgrana ludzi grupa a może naweyt jakiś obrazek , zdjęcie w ramce otrzymasz smile

W każdym razie napisz bo jestem z tobą ciekawa kiss
        smile
        • coill Re: co dostane w prezencie?:D 03.02.12, 19:16
          haha jasne ze napisze,sama ciekawa jestembig_grin
          ja mysle ze to nie bedzie nic wielkiego bo to a młody zwiazek zeby on miał niewiadomo co mi dac, ale i tak jestem ciekawa co wymyslił hehehbig_grin
          a karty jak widac lubie badac w taki sposob hehe.
          sad bardzo mnie ciekawibig_grin
    • coill odp 27.02.12, 22:11
      pluszowy słoń przypominajacy fryzurą wlasciciela, tzn dającegobig_grin
      i maly inny miś + skabonka taka wieksza, ale gównym prezentem chyba miał byc słon.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka