paruwa78 28.02.12, 16:47 Mam dziwne przeczucia , wieczorem postawię karty. Ktoś pomoże? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: SPOTKANIE W CENTRALI FIRMY- CZWARTEK 28.02.12, 17:27 Jak tylko do pomocy to ja mogę Odpowiedz Link
paruwa78 Re: SPOTKANIE W CENTRALI FIRMY- CZWARTEK 28.02.12, 21:34 6 mieczy+Kapłan+Mag tak na szybko Odpowiedz Link
czu-jka Re: SPOTKANIE W CENTRALI FIRMY- CZWARTEK 28.02.12, 21:48 Pewnie będzie coś nowego, a może 6 mieczy to poprostu przemieszczenie się do tej centrali. Kapłan i Mag w sumie rozwojowo, ale bez łamania własnych zasad. Tak bym to widziała. Odpowiedz Link
paruwa78 Żeby było śmieszniej to... 28.02.12, 21:38 ... dogadałem do końca nową pracę (Algaria wie o co chodzi) ale jeszcze miesiąc po cichu muszę wytrzymać u starego pracodawcy... ładne jaja.. Odpowiedz Link
algaria Re: Żeby było śmieszniej to... 28.02.12, 22:00 a te 3 karty to co?? jakieś pytania do tych kart czy takie losowanie bez niczego 3 karty to historyjka 6 mieczy , kapłan, mag - pójście w nowe miejsce ze swoimi zasadami oczarowanie i zmanipulowanie innych - a jak to się ma do Twojego problemu to nie wiem Odpowiedz Link
paruwa78 Re: Żeby było śmieszniej to... 28.02.12, 22:49 Przybyła, nawrzeszczała na mnie, będę się moczył... tak wyciągnąłem na szybko z pytaniem jaki będzie czwartek wiedźmo . Zamiast ten tego to byś postawiła karty Adasiowi - wyłudzaczowi Odpowiedz Link
algaria Re: Żeby było śmieszniej to... 28.02.12, 23:29 Takie będzie dla wyłudzacza Adasia spotkanie w centrali z p Q monet, 3 buław, 6 mieczy sedno 10 monet tak nie będzie 7 mieczy tak będzie 2 buław wynik as buław rycerz mieczy, 3 buław Podejdą do Ciebie uczciwie i wszystko wyłożą dadzą ci czas na zastanowienie - samo spotkanie przebiegnie w miłej spokojnej atmosferze Prawdopodobnie powiedzą ze osiągnąłeś w tej pracy wszystko co mogłeś a teraz żegnaj albo bierz się do roboty Podejrzewam że albo zmienią Ci obszar pracy albo zmienia miejsce pracy w najgorszym przypadku dostaniesz wypowiedzenie Może nie z trybem natychmiastowym ale jednak Wszystko będzie opierało się o pieniądze - za mały przychód im zapewniasz, za małe zyski mają z Ciebie - chyba że to przeniesienie będzie w nagrodę 3 karty zmiany miejsca - czyli szykuj się do drogi wyłudzaczu Adasiu Odpowiedz Link