Dodaj do ulubionych

SPOTKANIE W CENTRALI FIRMY- CZWARTEK

28.02.12, 16:47
Mam dziwne przeczucia sad, wieczorem postawię karty. Ktoś pomoże?
Obserwuj wątek
    • algaria Re: SPOTKANIE W CENTRALI FIRMY- CZWARTEK 28.02.12, 17:27
      Jak tylko do pomocy to ja mogę wink
      • czu-jka Re: SPOTKANIE W CENTRALI FIRMY- CZWARTEK 28.02.12, 17:31
        Do pomocy to ja teżsmile.
    • paruwa78 Re: SPOTKANIE W CENTRALI FIRMY- CZWARTEK 28.02.12, 21:34
      6 mieczy+Kapłan+Mag tak na szybko
      • czu-jka Re: SPOTKANIE W CENTRALI FIRMY- CZWARTEK 28.02.12, 21:48
        Pewnie będzie coś nowego, a może 6 mieczy to poprostu przemieszczenie się do tej centralismile. Kapłan i Mag w sumie rozwojowo, ale bez łamania własnych zasad. Tak bym to widziałasmile.
    • paruwa78 Żeby było śmieszniej to... 28.02.12, 21:38
      ... dogadałem do końca nową pracę (Algaria wie o co chodzi) ale jeszcze miesiąc po cichu muszę wytrzymać u starego pracodawcy... ładne jaja..
      • algaria Re: Żeby było śmieszniej to... 28.02.12, 22:00
        a te 3 karty to co??
        jakieś pytania do tych kart czy takie losowanie bez niczego
        3 karty to historyjka
        6 mieczy , kapłan, mag - pójście w nowe miejsce ze swoimi zasadami oczarowanie i zmanipulowanie innych - a jak to się ma do Twojego problemu to nie wiem
        • paruwa78 Re: Żeby było śmieszniej to... 28.02.12, 22:49
          Przybyła, nawrzeszczała na mnie, będę się moczył... tak wyciągnąłem na szybko z pytaniem jaki będzie czwartek wiedźmo smile. Zamiast ten tego to byś postawiła karty Adasiowi wink- wyłudzaczowi
          • algaria Re: Żeby było śmieszniej to... 28.02.12, 23:29
            Takie będzie dla wyłudzacza Adasia spotkanie w centrali tongue_out
            z p Q monet, 3 buław, 6 mieczy

sedno 10 monet
            tak nie będzie 7 mieczy
            tak będzie 2 buław
            wynik as buław rycerz mieczy, 3 buław

Podejdą do Ciebie uczciwie i wszystko wyłożą dadzą ci czas na zastanowienie - samo spotkanie przebiegnie w miłej spokojnej atmosferze Prawdopodobnie powiedzą ze osiągnąłeś w tej pracy wszystko co mogłeś a teraz żegnaj albo bierz się do roboty Podejrzewam że albo zmienią Ci obszar pracy albo zmienia miejsce pracy w najgorszym przypadku dostaniesz wypowiedzenie Może nie z trybem natychmiastowym ale jednak Wszystko będzie opierało się o pieniądze - za mały przychód im zapewniasz, za małe zyski mają z Ciebie - chyba że to przeniesienie będzie w nagrodę big_grin
            3 karty zmiany miejsca - czyli szykuj się do drogi wyłudzaczu Adasiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka