Dodaj do ulubionych

Mój urodzinowy

14.12.12, 13:42
1. Energie które odchodzą - IV puchary
Odchodzi zmęczenie, niezadowolenie, zniechęcenia oraz brak motywacji.
2 Zadania które przechodzą - Walet pucharów
Przechodzi zadanie: znalezienie lepszej pracy, możliwa informacja o zaręczynach.
3 Energie które sie pojawią - Diabeł
Pojawi się energia braku zahamowań, jesteśmy zależni od kogoś.
4 Wyzwania z którymi się zmierzysz - Papież
Szukanie i znalezienie odpwiedniej pracy.
5 Niespodzianki - VII pucharów
Okazywanie uczuć, sielanka w uczuciach.
6 Zdrowie - II monety
Smutek , apatia.
7 Miłość - VII kijów
Mogą być problemy, ale jakoś trzeba się dogadać.
8 Finanse - Wieża
Zmiana na gorsze, kłopoty finansowe.
9 Praca - Głupiec
Otrzymanie nowej pracy, niskie stanowisko, trzeba zacząć od początku.
10 Ogólna prognoza na rok - VIII mieczy
Wygląda, że ten rok nie będzie dobry, mogą dziać się różne rzeczy, cierpliwie trzeba czekać.
11 Urodzinowy dar od Tarota - Walet kijów
Nowe pomysły, nowa praca.
Proszę o wasze sugestiesmile
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: Mój urodzinowy 14.12.12, 19:06
      A ja bym zwróciła uwagę na nałogi: Diabeł, 7 puch
      Może być jakiś romans: 7 buław, Walet Buław.
      • krolowa_pucharow Re: Mój urodzinowy 14.12.12, 21:39
        czu-jka napisała:

> A ja bym zwróciła uwagę na nałogi: Diabeł, 7 puch
        > Może być jakiś romans: 7 buław, Walet Buław.

Nie mam nałogów- nie palę ani nic takiego. Romans u mnie nie wchodzi w grę, mam stałego partnera.
    • anna151sx Re: Mój urodzinowy 14.12.12, 21:30
      Zmierzysz się z wysokimi wymogami moralnymi, ponadto może trzeba będzie pogłębić wiedzę.
      • krolowa_pucharow Re: Mój urodzinowy 14.12.12, 21:41
        anna151sx napisała:

> Zmierzysz się z wysokimi wymogami moralnymi, ponadto może trzeba będzie pogłębi
        > ć wiedzę.

A ta karta Głupca jeśli chodzi o pracę mówi o tym, że coś nowego się pojawi?
    • anna151sx Re: Mój urodzinowy 14.12.12, 21:38
      Zdrowie dobrze, ale nie szarżuj, szanuj je. Jesli będzie jakas niedyspozycja - ściśle stosuj się do zaleceń. Zrób porządek w swoim organizmie.
      • krolowa_pucharow Re: Mój urodzinowy 14.12.12, 22:05
        Dziękuję. A może trzeba będzie pogłębiać wiedzę, bo chodzi o egzaminy...?
    • ma_ewa01 Re: Mój urodzinowy 19.12.12, 17:40
      krolowa_pucharow napisała:

> 1. Energie które odchodzą - IV puchary
      Odpuścisz sobie, przestaniesz grymasić wymagać nie wiadomo czego i marzyc o tym czego nie masz. Pogodzisz się z niedogodnościami i ograniczeniami i zaczniesz patrzeć realnie w przyszłość.

> 2 Zadania które przechodzą - Walet pucharów
      Coś się zadzieje w sferze uczuciowej. Będą to jakies miłe delikatne uczucia, radość, sympatia itp. Może dziecko zaabsorbuje Twoją uwagę

> 3 Energie które sie pojawią - Diabeł
      Zdaz sobie sprawę, ze ktoś Cię wykorzystuje, manipuluje Tobą, robi Ci pod górkę

> 4 Wyzwania z którymi się zmierzysz - Papież
      Będziesz się konfrontować ze swoimi głęboko zakorzenionymi wartościami, może zachwiać się Twoja wiara w coś lub kogoś, ktoś, komu ufałaś lub na kim się opierałaś może Cię zawieść, okazać się kimś zupełnie innym.
      Możesz się też konfrontować z jakimś sztywnym, osobnikiem, bezwzględnie trzymającym się swojego zdania i dopuszczającym innych do głosu -upartym i bezwzględnym. Takim betonowym murem nie do przebicia

> 5 Niespodzianki - VII pucharów
      >Może okazać się, że miałaś nierealne marzenia i zbyt sielankowy i wyidealizowany czy też życzeniowy obraz rzeczywistości . Może dowiesz się o czyichś fantazjach na Twój temat. Rozwieją się Twoje wyobrażenia na pewne tematy
      > 6 Zdrowie - II monety
      mogą Cie nękać jakieś przewlekłe niegroźne dolegliwości np katary, przeziębienia, ciągle będziesz łykać jakieś tabletki niewiadomo na co, bo zbytnoi Ci nie pomogą.

> 7 Miłość - VII kijów
      Będziesz walczyć o swoją pozycję w miłości. Raczej bez zbytniego entuzjazmu i zrozumienia ze strony partnera. Ty będziesz inicjowała, zabiegała, pamiętała, tworzyła atmosferę...On w najlepszym wypadku pozostanie obojętny
      > 8 Finanse - Wieża
      Możesz stracić jakieś źródło dochodów albo płynność finansową, gwałtowne załamanie np- utrata pracy, zmiana stanowiska na dużo gorzej płatne, redukcja zatrudnienia albo duży wydatek na remont jakiegoś np pieca co, ogrzewania
      > 9 Praca - Głupiec
      MOżesz zostać przerzucona na gorsze stanowisko, mniej płatne i mniej prestiżowe. Trzeba będzie zaczynać wszystko od początku. tarsi pracownicy mogą chcieć się tobą wysługiwać
      > 10 Ogólna prognoza na rok - VIII mieczy
      Rok stagnacji i nie ruszenia do przodu, czas refleksji i zmagania się ze swoimi wewnętrznymi ograniczeniami, poznawania siebie
      > 11 Urodzinowy dar od Tarota - Walet kijów
      młoda osoba, dziecko żywe ruchliwe, wszędobylskie, ktoś młody ciekawy świata, fajny chłopak, znajomy, z którym nie będziesz się nudzić pełen pomysłów, ochoty na życie, chętny do współdziałania- może jakiś sympatyczny stażysta ...
      szału nie ma rok raczej trudny, może być chwilami ciężko...
      Msmile

> Proszę o wasze sugestiesmile
      • ma_ewa01 Re: Mój urodzinowy 19.12.12, 17:45
        Papież może też pokazywać konieczność uzupełnienia wykształcenia, ale to poważna sprawa, a nie jakiś tam weekendowy kursik
        Msmile
      • krolowa_pucharow Re: Mój urodzinowy 20.12.12, 21:46
        Dziękujęsmile
        2. Jeśli chodzi o zadania które przechodzą: walet pucharów: chciałabym w przyszłości mieć dziecko, może w przyszłym roku będę myślała o tym.
        3. Wyzwania- Papieź: Może chodzi tutaj o mojego chłopaka - jest czasem uparty i trzyma się swojego zdania.
        8. Finanse- Wieża: zmieniono umowę od nowego roku na mniejsze pieniążki, może dlatego ta karta mówi o pogorszonych finansach.
        Gdzie mogę przesłać "zapłatę" za wróżbę?
        • ma_ewa01 Re: Mój urodzinowy 20.12.12, 23:10
          Królowo pucharów, zapłata obowiązuje, jeśli ktoś wyciąga dla Ciebie karty - tak mówi regulamin. Jeśli sama wyciągasz i interpretujesz -inni tylko Ci pomagają, nie potrzeba wtedy zapłaty. Zatem nie musisz mi niczego wysyłaćsmile
          Pozdrawiam serdecznie
          Msmile
          • krolowa_pucharow Re: Mój urodzinowy 21.12.12, 12:38
            Dobrze, dziękuję bardzo za pomocsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka