Dodaj do ulubionych

Dla 1alaska

07.04.13, 21:05
Lodówka

Tak będzie jeśli oddasz ją do naprawy - rycerz mieczy, król buław Zawieszony
tak będzie jeśli kupisz nową 5 mieczy, 8 mieczy 9 buław
Co powinnaś zrobić 7 mieczy

Zacznę od końca uważaj na oszustów tak jak i magików od naprawy jak i sprzedawców w sklepie - oni wcisną każdy bubel
Zakup nowej lodówki wiązał by się z wydatkiem na który najprawdopodobniej nie możesz sobie w tej chwili pozwolić i podejrzewam że jeszcze przez jakiś czas nie będziesz mogła dlatego zastanawiasz co zrobić - jeśli jednak zdecydujesz się na kupno nowej pewnie weźmiesz ją na raty co jeszcze zwiększy koszt całościowy. Zakup nie jest korzystny - to karty pokazały niby będziesz mieć lodówkę nowa i na dłużej to będzie to zwycięstwo połowiczne bo będziesz musiała na nią wykombinować pieniądze.
Naprawa będzie tylko rozwiązaniem czasowym bo przyjedzie magik naprawi lodówkę ale ona znów się jakoś zawiesi - chyba że magik naprawi ją starym sposobem odwracaniem lodówki do góry nogami wink

Podsumowując - żadne rozwiązanie w tej chwili nie będzie dobre - lepszym złem będzie naprawa ale tylko po to byś zebrała kwotę na zakup nowej i rozejrzała się za modelami i promocjami Karty ostrzegają przed uczciwością i magików i sprzedawców
Obserwuj wątek
    • 1alaska Re: Dla 1alaska 07.04.13, 22:10
      Dzięki. Ze spokojem ducha nie będę więc wzywała fachowców, tylko poszukam jakiegoś sensownego egzemplarza.
    • 1alaska Re: Dla 1alaska 10.04.13, 14:19
      Jestem w szoku! Egzemplarz wybrałam sobie w zasadzie sama, natomiast nachalne nagabywanie do przedłużenia gwarancji, zakupu jakichś zestawów dodatkowych było nieprzyjemne, osoba, która zajmowała się umową ratalną bez pytania, bez mojej zgody i jakiejkolwiek informacji wliczyła mi do rat ubezpieczenie w razie śmierci, itp. i straszyła, że bank może nie udzielić kredytu.
      Uwielbiam to!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka