relacja romansowa zakończona, ale ja czuję, ze on cos kreci.
On ma rodzine, ona jest ważniejsza. Był romans miedzy nami. Zostało to zakonczone. ja sie odcięłam osotanio, on nasilił kontakt.
To taka bardziej tajna keiszeń na faceta, troche po mojemu ułożona.
prosże o pomoc w interpretacji, na ewentualne pytania odpowiem
Postanowiłam ciągnąć po 1 karcie, dobierała, gdy chciałam wiedzieć wiecej.
Tło: 3 buław, 6 monet, 4 monet – może i ma ochotę na cos wiecej, ale trzyma to dla siebie i tak zostanie.
Co w jego myslach o mnie? XVI wieża, 10 kielichów, 9 monet – jednak nasza relacja nie jest spokojna. Burza emocji, skrajnych, szaleństwo jakieś, opętanie. Nie wiedziałam w jakim keirunku ta ieża -dobrałam 10 keilichów. Mysle, ze postanowił to definitywnie zakończyć, bo rodzina (10 kiel). Dobrałam jednak jeszcze do 10 kiel. 9 monet. Jednak ja ciągle mu w g łwoie siedzę. Bardzo często wychodzę w 9 monetach w rozkładach nim. (singielka, atrakcyjna, radzę sobie)
Co w jego sercu? Kapłanka II – to ja chyba, ta druga
Co on pokazuje 6 mieczy, 9 buław – że tamto skończone, teraz czas na nowe warunki, ale w myslach i tak się mocuje. Nie jest to łatwe. Nie to, ze ze mną koneic, ale ogólnie cała ta sytuacja, bo ma wyrzuty sumienia
Co ukrywa przede mną? 9 mieczy, 2 kielichy, ze cierpi, miło mu ze mną, ale nie moze, bo nie chce ryzykować straty rodziny
Czego ode mnie oczekuje: Kaplan V, Królowa buław – tu nic nei rozumiem. Że będę łamała zasady? I nadal będę Q buław? Fakt taka jestem spontaniczna. Czasem jakis gest wykonam, cos powiem, ale zawsze obracam to w żart. Jemu sie to podoba. Niby nie chce, ale może jednak chce? Tylko co z tego…. Muszę być chyba bardziej opanowana.
Jak on mnie postrzega? 4 buław, VI zakochani – hm, było miło 4 buław kojarzy mi się w mile spedzonym czasem w moich 4 kątach. Zakochani - dokonał wyboru jednak w strone rodziny
Przyszłość relacji (1 m-c) rycerz buław, 9 buław, 5 monet, 6 kielichów – ma może ochote zadziałać, może nawet cos tam mi da do myślenia, ale obawia się. Sporo sprzecznych emocji, walczy ze sobą (9 buław). Efekt: nic nie zrobi (5 monet), może troche sobie powspomina te miłe chwile ( 6 kielichów). I tyle.