getdance
15.05.13, 21:53
Zostałam poproszona o wyciągnięcie kart. Znajoma dostała namiar na dwóch lekarzy, długo szuka już prawdziwego specjalisty i wciąż niestety nie może trafić na odpowiednią osobę, która wreszcie poradziłaby sobie z jej problemem.
Wyciągnęłam karty na dwóch z nich, ale też jakoś różowo tego nie widzę, jak sądzicie?
Najpierw doktor nr. 1
Jeśli go wybierze to będzie tak : 7 kielichów
Jeśli go wybierze to tak nie będzie : Głupiec
Wynik czyli efekt zaordynowanego przez niego leczenia : 7 mieczy + 3 kielichy
Doktor nr. 2
Jeśli go wybierze to będzie tak : Umiarkowanie
Jeśli go wybierze to tak nie będzie : 6 mieczy
Wynik czyli efekt zaordynowanego przez niego leczenia : Giermek Kielichów + 2 buław
1.
Będzie pokładać duże nadzieje, liczyć na to, że wreszcie znalazła odpowiedniego specjalistę, ale chyba ten człowiek jednak jej nie pomoże. Lekarz może podejmie "walkę" o pomoc dla niej, ale chyba ostatecznie nic z tego nie będzie.
2.
To umiarkowanie to nie wiem wydaje mi się, że jakieś przeciąganie w czasie - może długo będzie musiała czekać na wizytę u tego człowieka ? Niby w grę wchodzą tylko płatne wizyty prywatne, ale czasami też trzeba na taką dłużej czekać. No nie wiem, ale wydaje mi się, że ten lekarz potraktuje ją dość rutynowo, nie przeanalizuje jakoś dogłębnie jej przypadku, będą wahania i niezdecydowanie i też nic z tego nie wyniknie pozytywnego.
Sama nie wiem, znajoma ma już dość, co prawda na szczęście nie chodzi tu o sprawę podbramkową na śmierć i życie, ale sprawa jest dość poważna, a te wszystkie wizyty są bardzo drogie. Karty mają być jedynie wskazówką co robić.
Co sądzicie o tych kartach ?