10.08.09, 17:03
Twoje pomaganie sprowadza się do ścigania na innych demonów! i choć
nie korzystałam w Twoich umięjętnośc i nigdy nie skorzystam może ten
post uzmysłowi ludziom, że nie każda wróżka to dobra wróżka!

Taki demon w odwecie powinien potem skierowac się na Ciebie .. ale
oczywiście on idzie tam gdzie go ślą!

nieładnie kobietko, nieładnie!

======================================
~ www.wegetarianie.pl ~
^ www.miau.pl ^
Obserwuj wątek
    • carmilla_vamp Re: Lilith 10.08.09, 17:23
      Popieram w pełni autorkę postu.
      Lilith niewiele umie, a przez swoje szarlataństwo może napytać biedy i sobie i
      osobom, które przychodzą do niej po poradę.
      Jak się za coś brać, to ŚWIADOMIE.
      • rowerek2010 kto z was korzystał z uslug lilith ? i komu po tym 02.03.10, 18:08
        zmienilo sie na gorsze ?
    • Gość: akasha Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 18:44
      nie dadzą wypowiedzieć, ja się wypowiedziałąm badly na temat uroków,i
      jestem ta złaaaaaaaa mihi
    • takizwyczajnynick Re: Lilith - powazny ezoteryk hahahaha 10.08.09, 20:44
      Tak .Był nawet temat jak ta Pani sobie sama komentarz dadoała ;) a może na przykład bardziej poważane portale takie jak wieszjak .pl albo wp.pl i tam poszukaj o Lilith.Dlateog to o niej piszą arty i to ona jest ekspertem powazanym a nie wy .
      • Gość: akasha Re: Lilith - powazny ezoteryk hahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 20:55
        łooo dobrze ze tego forum nie ma, i oni sobie poszli tam, a ja nie z
        nimi :P
      • aniela3232 Lilith Black Moon 10.08.09, 20:56
        To raczej świadczy niepoważnie o tej Pani z bloggera zwłaszcza ,że mam blogger i wiem ,że można edytować wpisy .Poza tym można poczytać pozostałe wpisy o niej . Nie jestem zdania ollaboga ,że jako nie klient powinnaś pisać w ten sposób .Nadto jeśli nie potrafi nic jak piszesz nie zsyła demonów a mi pomogła i potrafi i nie czuję by je na mnie zesłała .Jestem tu o niedawna i widzę zazdrość o Lilith Black Moon ,ale po części was rozumiem ,każdy musi z czegoś żyć i macie do tego prawo jeśli brak klientów jest spory lecz powinniście zająć się swą pracą i innym pozwolić pracować .Zwłaszcza jeśli są dobrzy tak jak Lilith i są prawdziwymi ezoterykami.
        • carmilla_vamp Re: Lilith Black Moon 10.08.09, 21:06
          Zabawne, że nagle tyle osób mówi o Lilusi. Wygląda na to, że często zmienia IP :)
          • takizwyczajnynick Re: Lilith Black Moon 10.08.09, 21:11
            Lilith ma znane ip już ją sprawdzili tu nie musisz się trudzić i przez ten jej art net nie jest zmienne więc pomyłka 19 letnia wróżko ;) Lilith już tu nie pisze , szukaj jej na e-mailu biedna skrzywdzona niedoszła ezoteryczko .
        • Gość: Ja Re: Lilith Black Moon IP: *.chello.pl 10.08.09, 21:27
          To nie jest zazdrość o Lilith Black Moon. Ludzie w końcu przejrzeli
          na oczy. Daremne czekanie na efekty czegoś co nigdy miało nie
          nastąpić.
          • carmilla_vamp Re: Lilith Black Moon 10.08.09, 21:28
            O, proszę. Kolejna osoba, która wie, kim jest Liluś. I która nie boi się
            powiedzieć, że nie zgadza się ze standardem powielanym przez fanów.
          • aniela3232 Re: Lilith Black Moon 10.08.09, 21:29
            U mnie nastąpiło a obie Panie nie są klientami Lilith więc nie wiedzą .
            • carmilla_vamp Re: Lilith Black Moon 10.08.09, 21:29
              Skąd masz pewność, że nie jesteśmy?;> hmm? Hihi.
            • Gość: Ja Re: Lilith Black Moon IP: *.chello.pl 11.08.09, 10:19
              I tu sie mylisz. Bylam klientka lilith. Wmawiala mi, ze cos dziala,
              podczas, gdy to nie byla prawda.
              • Gość: Bejbe Re: Lilith Black Moon IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.12.09, 17:00
                Czesc sluchaj chcialabym sie dowiedziec czy rzeczywiscie bylas jej
                klientka? Jesli mozna wiedziec to na jaki seans do niej pojechalas?
                Chcialabym wiedziec bo zastanawiam sie z kolezanka czy nie wybrac
                sie do niej na taki seans tylko razi nas ta ogromna suma pieniedzy.
                Prosze o odpowiedz z gory dzieki
                • Gość: zuzala Re: Lilith Black Moon IP: *.inetservices.com 12.12.09, 21:33
                  KOLEJNE NAIWNIACZKI
                  • Gość: kalina Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 21:39
                    cos jest w Twjej odpowiedzi, moze nawet duzo!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: arletA Re: Lilith Black Moon-oszustka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.10, 09:18
                Wszystkim takie kity wciskala,
              • Gość: kaja Re: Lilith Black Moon IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.10, 22:34
                Nie tylko Tobie
                • Gość: pytajaca Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 22:51
                  a co muslicie o algizie?
                  • Gość: sara Re: Lilith Black Moon IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.10, 23:37
                    halo pytająca nie na temat!!!!
                    • Gość: woff Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 23:39
                      odczepcie sie od tego agisa
            • ollaboga77 Re: Lilith Black Moon 11.08.09, 18:15
              Nie radzę być klinentką. Może sobie bardzo zaszkodzić.
              • Gość: olo Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 20:05
                Zwyczajny to nie zwyczajny i tyle!
          • Gość: obiektywny Re: Lilith Black Moon IP: *.slo.csk.pl 10.08.09, 21:36
            jeśli ktoś z własnego widzimisię CHCE rzucić urok, nie ważne z jakich pobudek ma
            ochotę się mścić - to ja mocno popieram osoby które wystawiają takowych -
            dlaczego ? ingerencja w ludzkie życie za pomocą magii to jak pójście do lekarza
            z prośbą by przypisał cyjanek zamiast apapu - jedyne co mnie dziwi to to ze
            niektórzy nie topią się we własnym jadzie i egoizmie
    • carmilla_vamp Ezoteryka staje się żartem ;) 10.08.09, 21:35
      A Tobie chyba kości troszkę nawalają, bo słyszę tylko skrzypienie.
      • Gość: ggg Re: Ezoteryka staje się żartem ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 22:47
        fakt, to już zaczyna być żartem..zwłaszcza to, że każdy wamp
        szczerze wierzy w swe "nadprzyrodzone" możliwości :DDDD
        może liźnij trochę życia, to na pewno bardziej się przyda, niż
        te "nadprzyrodzone" wampirze moce ;)
    • carmilla_vamp Re: Lilith 10.08.09, 21:57
      MAIL DO WIDZĄCEJ :

Witaj Lilith,

Mam nadzieję, że razem z Okultą, Sanguinum Occultum oraz Magicznym Pogotoweiem,
      świetnie się bawisz kosztem innych.

Obserwujemy Cię od dłuższego czasu- nie tylko my, lecz także grono osób z innych
      grup.

Jedyny wniosek jaki nam się nasuwa, a jaki możemy wypowiedzieć publicznie nie
      raniąc oczu osób przed 18 rokiem życia to : żenada.

Jakim prawem pozwalasz sobie przyjmować imię bogini, skoro nie masz żadnych
      kwalifikacji, żadnej wiedzy, żadnego doświadczenia?

Jakim prawem piszesz, że zajmujesz się ezoteryką od 20 lat i kłamiesz na temat
      wieku?

Nie będę prawiła Ci morałów na temat moralności i wiedzy, bo odbijają się jak
      groch od ściany.

Musisz jednak wiedzieć, że zło, jakie wyrządziłaś tym biednym ludziom wróci do
      Ciebie. Źle dla Ciebie, że prawo karmy istnieje.
      Źle dla Ciebie, że odpokutujesz to w przyszłych wcieleniach- jednak należy to
      tylko do Ciebie.

Niektórzy patrzą w oczy, a inni w sakiewkę.

Beatrycze La Croix ( Carmilla_Vampire )
      • takizwyczajnynick Re: Lilith 10.08.09, 22:00
        O jak się małolata przyznała . Ty i Pani mgiczne pogotowie oraz podobni przebierańcy powinniście się wstydzić ,żerujecie na ludziach a Lilith pozostanie fenomenem dlatego to ona jest ekspertem a nie ludzie z tego forum . 19 letnia wróżko wracaj do mamy .
        • carmilla_vamp Re: Lilith 10.08.09, 22:01
          Spróchniała tykwo- wracaj do Lilith ;>
        • illuminante Re: Lilith 10.08.09, 22:03
          no chodź, zwierzaczku Lilith, zainteresowałaś mnie ;>
          • takizwyczajnynick Re: Lilith 10.08.09, 22:04
            Mam faceta ,dzięki Lilith ale dziękuję za propozycję .Myślę ,że tak jak Lilith nie skorzystam ;) pozostań przy swoich zwierzakach .
            • illuminante Re: Lilith 10.08.09, 22:06
              czyli Tobie? te na forum mi się znudziły, ale Ty też zaczynasz nudzić...postaraj się kochanie
    • carmilla_vamp Re: Lilith 11.08.09, 07:52
      Ty, oczywiście. Bo wierzysz we wszystko, co zostało pokazane ;>
      Kto z kim przystaje.
      Lilith nie była dziś lepsza ;>
      ah, dzieci, dzieci. Może pora nauczyć się czegoś poza machaniem plastikową różdżką?
      • Gość: gosc Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 09:15
        a nie plastykową??
        Plastik to materiał wybuchowy :P
        • carmilla_vamp Re: Lilith 11.08.09, 09:21
          Tym bardziej pasuje ;) żadna sztuczka nie pomoże...
          • Gość: T Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 09:27
            Myślisz, że twoje pisanie sprawi, że ludzie odwrócą się od Lil i
            będziesz mieć więcej klientów?Nikt się od niej nie odwróci, bo jest
            dobra.Sama robiłam u niej kilka rzeczy i jestem bardzo zadowolona.
            • carmilla_vamp Re: Lilith 11.08.09, 09:42
              Gość portalu: T napisał(a):

> Myślisz, że twoje pisanie sprawi, że ludzie odwrócą się od Lil i
              > będziesz mieć więcej klientów?Nikt się od niej nie odwróci, bo jest
              > dobra.Sama robiłam u niej kilka rzeczy i jestem bardzo zadowolona.

:) bzdura.
              Może zacznijmy od tego, że jestem dosyć już znana w okolicy i nie potrzebuję
              promocji na tego typu portalach.
              A to, że wiem, co robi Lilith, jak wyglądają jej usługi i czy się sprawdzają...
              i NIE BOJĘ SIĘ wyrazić o tym opinii, pomimo chmary harpii, takich jak Ty,
              to już moja sprawa ;)
              Mówi się, że wiara czyni cuda. W wypadku Lilith nawet cud nie pomoże.
              • takizwyczajnynick Re: Lilith 11.08.09, 10:04
                Carmilla jest po prostu małoletnią pseudowróżką jedną jak ich wielu na chacie coś w stylu shazy i trzeba jej ustąpić jak głupszemu . O braku oleju w móżgu mówi fakt ,że nie będąc klientem niestety podaje opinie .Mało tego Carmilla choć z warszawy osobiście nie przyjmuje i nie robi seansów . Dopowiedzcie sobie smi .Temat następnej pseudowróżki pyskującej na Lilith uważam za zamknięty.
                • carmilla_vamp :) jestem z Łodzi, dewotko. 11.08.09, 10:08
                  Jestem z okolic Łodzi ;)
                  Do Warszawy mam kilka godzin drogi, więc trudno, żebym przyjmowała osobiście ;)
                  ale jeśli Ci zależy- podaj godzinę, datę i miejsce. "Brat" chętnie się ze mną
                  spotka, poza tym licówki miałam zrobić, więc sądzę, że wygospodaruję dla Ciebie
                  jakieś pół godzinki ;>
                  Więc jesteśmy umówione?
                  • takizwyczajnynick Re: :) jestem z Łodzi, dewotko. 11.08.09, 10:19
                    Pewnie na seans spirytystyczny .Podaj publicznie adres gdzie masz działalność gospodarczą małolatko niech wszyscy przyjdą ;) zapraszam dodatkowe 4 osoby z tego forum ;)
                    • carmilla_vamp Re: :) jestem z Łodzi, dewotko. 11.08.09, 10:23
                      Klątwy, uroki oraz seanse nie są dla klienta, który szuka zabawy.
                      Ani dla wróżki szukającej pieniędzy i poklasku. Dlatego odradzam je Lil.
                      Nie mam określonego miejsca ;) mogę spotkać się nawet u Ciebie w domu.
                      Mam nadzieję, ze parzysz dobrą kawę.
                      W październiku będę w Poznaniu, gdyby ktoś chciał się umówić ;)
                      W listopadzie- w Warszawie.
                      • takizwyczajnynick Re: :) jestem z Łodzi, dewotko. 11.08.09, 15:18
                        Więc z chęcią spotkam się u Ciebie w domu .Podaj adres i zaparz kawę małoletnia pseudowróżko ;)
        • Gość: T Re: Lilith IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.08.10, 20:13
          Właśnie hihi
    • illuminante Re: Lilith 11.08.09, 10:04
      takizwyczajnynick napisała:

> I poszedł do niej na chat hehe .Właśnie tacy lubią zabawy . Kto tu jest pieskie
      > m ?;>

Miałem do niej...interes ;> i nie, nie związany z "wróżbami". Idź do kościoła kobieto i nie męcz mnie. Jesteś sfrustrowana i nudna.
    • Gość: gosc Re: Lilith ---- znikaj na zawsze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 10:15
      Lilus bardzo cie prosimy i po dobroci Przestan robic z siebie
      kretynke i idz stad jak najdalej Zakladanie tysiaca nowych nickow
      naprawde ci nic nie da.................
      • Gość: potworek Re: Lilith ---- znikaj na zawsze! IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.09, 10:21
        ta niejaka carmilia.....to wróżka beatrycze. sądzac po informacjach z gadu gadu:D wiek 19 lat ahahaha....płeć- M.??
        kolejna małolata która bawi sie kartami. eh..
        ezoteryka schodzi na psy:/
    • ollaboga77 Re: Lilith 11.08.09, 14:56
      nie byłam i nie będę nigdy klientką
    • tamallymaak ehhh 24.08.09, 14:45
      Tak sobie czytam to forum, bo jestem zainteresowana urokami miłosnymi, ale
      więcej tu się można dowiedzieć o skonfliktowanych ze sobą ludziach, aniżeli
      stricte o temacie. Szkoda :-(
      • Gość: pastella Re: ehhh IP: 89.108.204.* 24.08.09, 18:23
        ludzie proszę was nie dajcie się omamic lilith! mnie tak zwodzila
        kilka miesięcy, przytuliła sobie kilkanaście tysiecy i ma mnie teraz
        w głębokim poważaniu... Jak inni pisali o pewnych sprawach pare
        miesięcy temu to nie mogłam tego zrozumieć... teraz rozumię, że to
        manipulantka, doskonała manipulantka... skoro ma zasady i jest
        rzekomo uczciwa to dlaczego nie odda mi moich pieniędzy, skoro u
        mnie nic nie działa???? Kompletnie mnie ignoruje i do osób trzecich
        pisze nieprawde o mnie i mojej sytuacji! może innym pomogła i tego
        nie kwestionuje,ale mi nie i nie chce oddać mi moich pieniędzy!
        doprowadziła mnie tylko do jeszcze gorszego stanu zanim sie udałam
        do niej po pomoc... Proszę was bądźcie rozsądni!
        • Gość: aska Re: ehhh IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.09, 18:48
          ?pinky? dlaczego sie nie podpiszesz?
          • Gość: Ang Re: ehhh IP: *.multimo.pl 24.08.09, 19:43
            Może dlatego, że się boi? Lilith potrafi być bardzo przykra.
            Dobrze, że wreszcie ktoś nie bał się napisać prawdy - ryty Lilith (przynajmniej
            te "mocniejsze", np. wiążące 2 osoby) nie działają. Coraz więcej osób, które
            czekają już po kilka miesięcy na efekt, daje sobie spokój.
            Myślę, że może i jakieś umiejętności Lilith ma, ale rozdrobniła się w imię kasy
            - wiadomo, że energia nie może być tak silna, gdy robi się kilka-kilkanaście
            rytów, niz gdy się skupia na jednym. Gdyby Lilith bardziej się przykładała i co
            najważniejsze - nie olewała swoich klientów (którzy TYGODNIAMI nie mogą się
            doprosić, żeby im odpisała na mail), to i wrażenie, mimo rytow nieudanych,
            byłoby inne.
    • lilith666_vip Aniłołek i magic 25.08.09, 00:02
      Tak więc o tą sprawę chodzi ? Już Ci voletko dzisiaj napiszę ogólem na forum . Z tego co pamiętam gdy powiedziałam Ci ze nic nie zrobię i mam krwotok White odeslał Ci pieniadze .W zaparte szłaś ,że dziewczyna w ciązy nie jest . Tak więc wchodzę na gazetę warunkowo by powiedzieć Ci .Na stronier widnieje jak byk ,że nie wykonuje rytów na kobirty w ciaży lub przeciwko nim a już zwlaszcza modlitw śmierci .Zatajenie przede mna tego faktu to wasza gestia i wy sie z tym bedziecie borykać . Natomiast ryt dla ciebie zrobiony został a przesyle dostałaś do domu . Apropo spamu wysyłanego przez coponiektórych oraz resztę wiedomości Violu otrzymasz na forum aniołka . Zanim jednak posłuchac ogłaszającyh się tu na forum prosiłabym o porozmawianie ze mnagdyz prędziej czy pózniej i tak traficie do mnie . Na interesantów pozostałej wiadomości zapraszam na ezoterycznie . fora . Nie pisuje na gazecie i proszę mnie z nią nie identyfikować . Tu tak jak Fortunie i Jackowiskiego potrafi obrobic tyłek każdy . A ludzie którzy dziś co czegoś doszli od nie doszli przez to forum lecz dzięki zdolnościom ,ktore mają .

To był głowny powód mojego odejscia jak i dualnej z gazety . Gdyz żaden ątek ezoteryczny tu się nie utrzymał . dlaczego możecie dopowiedzieć sobie sami .TEn temat byl tyle razy wałkowany ,że juz chyba nie trzeba go powtarzać .

Pozdrawiam wszystkim .

Lilith Black Moon
      • Gość: pastella Re: Aniłołek i magic IP: *.mobile.playmobile.pl 25.08.09, 19:58
        ależ ty wszystko monitorujesz, bo przypadkowo tu sie nie zjawiasz...
        my tylko obie wiemy jak było!! jesteś manipulantką, a do tego jesteś
        równiez niezwykle bezczelna w swoich kłamstwach!!!! Mi Lilith jest
        winna 20850 zł. Absolutnie nie kwestionuje, że innym mogła pomóc,
        ale mi nie pomogła i w imie swoich własnych zasad nie chce mi oddać
        pieniędzy. Ode mnie zawsze miałaś rzetelne info i nie odwracaj teraz
        kota ogonem!! Przykro mi,że mimo twoich zapewnień i obietnic nie
        zdołałaś mi pomóc, ale skoro sama ustaliłaś zasady, że jak Ci nie
        wychodzi to oddajesz kase to prosze zrób to i nie rób mi kolejnych
        jazd!!!! Dość się wycierpiałam, a ty tylko przedłużyłas moja udrękę
        i wykończyłas jeszcze bardziej swoim zwodzeniem... i nie wypisuj do
        osób trzecich tekstów, że zrobisz ze mna porzadek... ja Ci juz
        podziekowałam za współprace,jak bys mogła, jak bys chciała, jak byś
        potrafiła to bys mi pomogła!!!! nie wnikam juz dlaczego u mnie Ci
        nie poszło, oddaj mi moje pieniądze 'uczciwa' kobieto i niech ci sie
        szczęści w życiu!!!!
      • Gość: Urząd Skarbowy Re: Aniłołek i magic IP: *.rev.netart.pl 29.08.09, 16:22
        Pieniądze? a gdzie PIT z rozliczeniem podatku do Urzędu Skarbowego>?
        • Gość: e re IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.09, 13:01
          haha:d się uśmiałam:P
      • Gość: nesca1 Re: Aniłołek i magic IP: *.globalconnect.pl 24.04.10, 11:40
        Oj Kochanieńka,nie mialam z Tobą do czynienia,jednak myślę,że
        wykorzystujesz cudze problemy,po to by się wzbogacić.Myślę też,że
        nie masz żadnego faktycznego pojęcia o energiach,skoro myślisz,że
        można, lub w twojej gestii jest zmiana,lub przekierunkowanie energii
        innych ludzi.Mam nadzieję,przez wzgląd na twoj młody wiek,że nie
        udało ci sie to nigdy.Dlaczego piszę o młodym wieku?-a to dlatego,że
        być może nie masz jeszcze dzieci,które dostały by baty od energii za
        twoje działania.
    • Gość: gość Re: do pastelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 12:26
      LUDZIE!!!! Przecież to są olbrzymie pieniądze!! Czy nie możecie się jakoś
      zebrać, pobrać wyciągi z przelewów i sprawę skierować do prokuratury. Naprawde
      jesteście tacy naiwni i sądzicie że ktoś Wam dobrowolnie odda taka kasę? Sama
      bym nie oddała gdybym była na Waszym miejscu. Może sprawa nie jest jeszcze az
      tak beznadziejna i da się coś z tym zrobić. Ja na Waszym miejscu poszła bym z
      tym gdzieś i nie darowała bym takich olbrzymich pieniędzy. Boże, ponad 20tys zł.
      Sporo ludzi nawet na rok tyle nie zarabia ... Nie nie, musicie coś z tym zrobić!!!
      • takizwyczajnynick Re: do pastelli 26.08.09, 12:48
        Tak zwłaszcza jak jednego dnia jest 6000 a następnego 20000 jutro pewnie będzie 50 000 hehe . Przestańcie się na to nabierać . Ponadto aby wydać tyle pieniędzy trzeba być vipem u Lilith .Nie jestem vipem ,ale na pewno oficjalny przedstawiciel vipów tu przyjdzie by powiedzieć ile to osób bo ktoś tu pisze ,że sporo hehe . I przykro mi pastello ,pinky i tak dalej ,ale Lilith dostała wiadomość na komunikatorze od Aniołka i Magic ,więc jeśli nie jest prawdą ,że te osoby w ciąży nie były , nie jest prawdą co chciałaś zrobic i poinformowałaś jak i koleżanka o ciążach Lilith a ona Ci rytów nie zrobiła nie wiedząc o wszystkich idz i wez koleżnę .A gdy przyjdą vipy okaże się ile to niby osób jest i jak sprawa wygląda naprawdę . Widzę też ,że ci formowych koleżanek szkoda nie było. Bo trudno mówić o oszustce jeśli jest osoba ,która rytuały za 600 zł robi za darmo ,za darmo oczyszcza i tak dalej . Ale co ja mogę o tym wiedzieć .
        • Gość: hahahahaha Re: do pastelli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.08.09, 13:13
          Ano wiesz o tym bardzo dużo, zadziwiająco dużo.
          To dziwne, że takizwyczajnynick pojawia się ZAWSZE, ZAWSZE gdy ktoś zaczyna
          mówić źle (rzadziej dobrze) o Lilith. Broni jej niczym dobrze opłacony
          bodyguard. Wie zadziwiająco dużo o niej, o jej klientach (!!!), o jej sposobie
          pracy, o tym, co Lilith na dany temat myśli itp. Do tego identyczny sposób
          pisania i formułowania zdań (jakaś dziwna, pokręcona składnia), literówki, błędy
          ort.
          Mnóstwo osób już od dawna wie, że takizwyczajnynick to Lilth. Czas więc chyba
          zmienić wcielenie, co?
          • takizwyczajnynick Re: do pastelli 26.08.09, 13:21
            niezbyt po prostu jestem jej stała klientką i poznałam ją osobiście a na tym forum pisuję od dawna ,zanim o Lilith był słuch więc spokojnie nikogo nie nabierzecie . A lilith bardzo lubię też osobiście i nie ukrywam tego ;)
            • takizwyczajnynick Do hahaha 26.08.09, 13:40
              Dziwi mnie fakt ,że to Twoje rzadziej dobrze mówią o niej inni wróżący choć rozumiem .Sama bym się wkurzyła gdybym traciła klientów , dzięki jednak temu co wiem do tej o której się mówi rzadziej dobrze to nie nastąpi . Rozumiem ,że chcesz działać na jej szkodę .Swiadczy o tym to ,że nie zdziwił Cię fakt ,ze kwota z 6000 urosła w dzień do 20000 a dziwi Cię fakt ,że mogłam się z nią zaprzyjaznić .To norma na tym forum .Dlatego proszę abyście nie mówili Lilith co się tu dzieje niech się dziewczyna nie denerwuje niepotrzebnie .A z vipami porozmawia ich przedstawiciel .
              • Gość: hahahahaha do takizwyczajnynick IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.08.09, 14:10
                Co Ty pleciesz? Według Ciebie wszyscy, którzy nie chwalą Lilith, tylko ośmielą
                się ją skrytykować, są z konkurencji. Masz chyba jakąś obsesję! Wyobraź sobie,
                że są inne zawody i nie każdy pragnie zająć się oszustwami i nabijaniem ludzi w
                butelkę (czytaj: działalnością "ezoteryczną"), jak to robi większość (choć nie
                wszyscy) TZW. ezoteryków.
                • tamallymaak Lilith 26.08.09, 14:44
                  Ja także zostałam klientką Lilith. Jak pisałam w innym poście, jeden ryt mam
                  robiony za darmo. I przekonało mnie do niej (o tym też wspominałam), to, że od
                  początku wiem kim jest, gdzie mieszka i co robi. Nie jest tylko ,jak wielu
                  tutaj, adresem mailowym i numerem konta.
                  • Gość: mori Re: Lilith IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 12:12
                    tamallymaak, jestes pewna, że będziesz miała robiony jakikolwiek ryt? Bo Lilith
                    może i tak Ci powiedziała, chętnie przytuli pieniadze za pozostałe niby ryty, a
                    nic nie zrobi. nie bedziesz miała żadnych efektów, a stracisz kasę.

brak słów.. Lilith to oszustka!!!
                    jestem jej byłą klientką.
                • tamallymaak Re: do takizwyczajnynick 27.08.09, 13:53
                  Witaj
                  pisałam Ci już kilka maili na privie, ale cisza...
                  Jakbyś miała chwilę, to odpisz, czekam i pozdrawiam...
    • tala-tala Re: Lilith 27.08.09, 10:36
      Jesteście żałosne... Obrzucacie się wyzwiskami jak jakieś
      dzieciaki... Zachowujcie się jak ludzie na poziomie... Nawet jeśli
      zostaliście oszukani...
      A co do kwot w tysiącach złotych. Trzeba być nienormalnym by wydać
      takią kasę na takie głupoty...
      • tamallymaak Re: Lilith 27.08.09, 13:51
        Ja powiem tak. Moim celem na tym forum nie jest obrzucanie kogoś błotem, ani
        licytowanie się ile zapłaciłam.
        Czasem jest po prostu tak, że inne sposoby odzyskania osoby zawiodły, i może
        dlatego odwołujemy się do magii. Zaraz ktoś, napisze, że jeśli zawiodły, to
        pewnie ten mężczyzna (kobieta), nie miał być dla nas. Ale np w moim przypadku,
        to wcale nie chodzi o brak miłości oraz chęci bycia razem. Są inne warunki, ale
        o tym wie tylko ten, kogo poprosiłam o urok. To tyle.
        • Gość: Magdalena Re: Lilith IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.09, 14:54
          czy to znaczy ze urok/ryt nie zadziała jeśli ten ktos nie był dla nas???
          • ollaboga77 Re: Lilith 27.08.09, 15:28
            Chyba Ty wiesz kto jest dla Cieie lub nie jest... to sie czuje
            sercem !
            jesli nie zadziałał znaczy, ze osoba na którego miało zadziałać ma
            silna opieke swoich aniołków!
          • tamallymaak Re: Lilith 27.08.09, 17:55
            Gość portalu: Magdalena napisał(a):

> czy to znaczy ze urok/ryt nie zadziała jeśli ten ktos nie był dla nas???

Nie to miałam na myśli :-)
            Ja jestem laikiem w sprawie uroków. Chodziło mi tylko o uprzedzenie zarzutów,
            których spodziewałam się od ludzi nie wierzących w uroki, bądź negatywnie do
            nich nastawionych.
            Pozdrawiam serdecznie :-)
    • Gość: Anna Re: Lilith IP: 109.243.210.* 26.02.10, 18:39
      Nie rozumiem, dlaczego nie zgłosicie tej sprawy do prokuratury?
      Jak Lilith jest wam winna pieniadza to trzeba zgłosić to koniecznie.
      Bedzie ścigana za wyłudzenie.
      • Gość: Sąd dla lilith Sąd dla lilith IP: 109.243.2.* 28.02.10, 09:20
        no własnie,kiedy się zbierzemy i pójdziemy do Sądu przeciw tej krętaczce? to
        żaden wstyd! nie żal wam życia i tej kasy? ona żerowała na naszej krzywdzie,
        dawała nadzieje...a tak w rzeczywiśtości to wyśmiewała się z nas naiwniaków!
        Kochani zjednoczmy siły!!!
        • Gość: pampeluse Re: Sąd dla lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 10:14
          Nie byliście w sądzie jeszcze??
          • Gość: x Re: Sąd dla lilith IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.10, 17:16
            już widze jak ktoś idzie do sądu i mówi "zakupiłam urok na faceta a ona mnie oszukała" xD
            • Gość: xxx Re: Sąd dla lilith IP: *.146.193.159.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.02.10, 17:35
              no mnie jest winna kilkaset zł i chętnie bym te pieniądze odzyskała - tylko z
              kim mam jednoczyć te siły skoro każdy anonimowy albo już zapomniał
        • Gość: basia Re: Sąd dla lilith IP: *.chello.pl 28.02.10, 20:01
          Puknij się w czerep,idiotką jest każda dziewczyna,która wydała pieniądze,
          niezależnie czy u lilith czy u innej "specjalistki". To wszystko oszustwo i
          żerowanie na ludzkiej tragedii i naiwności. Najlepsze,że to my - baby, jesteśmy
          takie głupie,tępe i dajemy się robić w konia. Każda grosz wydany na wróżby czy
          inne rytuały to pieniądz wyrzucony w BŁOTO.
          • Gość: gość Re: Sąd dla lilith IP: 212.160.234.* 28.02.10, 20:23
            Z czym chcecie iśc do sądu?a niby jak udowodnicie Lilith że
            dawaliście jej kasę? Macie rachunki za usługę? Macie umowę o
            wykonanie jakiejś usługi? Bo jesli to wszystko było na gębę to nie
            macie z czym iść do sądu.
            Sąd to taka instytucja że wszystko musi mieć dowody na papierze.
            • Gość: ja Re: Sąd dla lilith IP: 94.254.178.* 28.02.10, 20:45
              mam przelewy udokumentowane na jej konto. chodzi o to raczej zeby zebrało sie
              wiecej osób, to sad tez inaczej wtedy patrzy... bo jak pójdzie jedna od czapy,
              ale jak juz pójdzie kilku w tej sprawie...
              • Gość: xxxx Re: Sąd dla lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 21:16
                jesli sobie dobrze przypominam, kolezanka lillith mnie nie zachecala do rytow,
                wrecz napisala, ze sa mi zbedne, ja sam jej zapronowalam zaplate i tu jest
                pewien zong, czyli przewrotnosc, my ci w potrzebie lapiemy sie brzytwy, zrobmy
                cos moze na forum piszmy o tych co maja wynik, wrecz nawet placmy po efekcie
                zrealizowanym skutecznie, bo czy ktos osmieli sie nie ZAPLACIC!!!!!!!!!
                WIELKIEMU KTO ZROBI TO CO NIEMOZLIWE!!!!!!!!!
                Jestescie, to popierajcie w imie wydanych tu pieniedzy i ku przestrodze dla innych
              • Gość: ja Re: Sąd dla lilith IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.10, 21:21
                taa pójdziecie do sądu i co powiecie chciałam rzucić urok na faceta?? to was przecież wyśmieją i powiedzą 'same chciałyście'
                pozatym, nie płacy się za efekt. tylko za wykonanie, zrobienie czegoś. bo niestety jak widać nie wszystkim wycgodzi.;/swoją drogą byłaby w porzadku gdyby tym ludziom oddała kase. ale lilith poszła na ilość nie na jakość.
                • Gość: xxxx Re: Sąd dla lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 22:09
                  raz jeszcze.............
                  nie dajcie sie otumanic.........
                  kasa po fakcie!!!!!!!!!!!!!

nigdy przed i zero zaliczek............
                  ezoteryk mocny i uczciwy w temacie uczciwym zrobi to!!!!!!!!!!!!, a zaplaci
                  kazdy komu to wyjdzie!
                  JEST TO UCZCIWE I NORMALNE
              • Gość: gość Re: Sąd dla lilith IP: 212.160.234.* 28.02.10, 23:21
                To co że masz przelewy.Robiłaś je dobrowolnie.Ale ok,jak udowodnisz
                przed sądem że rytuał nie zadziałał? hm, to jest tak grząska
                materia, że chyba nie da się tego udowodnić....
          • Gość: IzaNo Re: Sąd dla lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 22:23
            Oczom własnym nie wierzę !!! Śledzę to forum od ponad 2 lat i dobrze pamiętam
            ilu tu zachwalało Lilith, piało wręcz na jej "widok", kochało i pragnęło,
            zapewniało o jej niesamowitych zdolnościach i mocach...A jak jedna tylko osoba
            odważyła się skrytykować zaraz dostawała "pałą w łeb"...A teraz nagle oświeciło
            wszystkich naiwnych i do sądu chcą ją podać...Wiecie co, śmieszne
            jesteście....Trzeba było się zastanowić zanim jej zapłaciliście...trzeba mieć
            nieźle w głowach poprzestawiane ....żeby płacić za obietnicę lepszego jutra!!
            • Gość: Aldona Re: Sąd dla lilith IP: 94.254.131.* 01.03.10, 09:32
              Piała z zachwytu jedna tylko osoba czyli Lilith z wielu swoich kont.
              Taka jest prawda gorzka.
              Czego można się spodziewać po osobie która założyła Zakon Lucyfera?
              • rowerek2010 kto z was korzystal z ulug lilith ? i komu potem 02.03.10, 18:09
                zmienilo sie na gorsze?
    • Gość: IzaNo Re: a po co sąd ? Są inne sposoby aby przywołac j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 10:44
      Hahahaha, no to pytanie zasadnicze, kto chce pomocy od kogoś takiego??
      Szok, że można wierzyć komuś takiemu i w to, że na odległość ktoś za taką kasę
      coś w ogóle robi....Głupota faktycznie jest nieobliczalna, co najwyraźniej
      Lilith wie bardzo dobrze.

Po co sąd? Czy nie lepiej zainteresować tym urząd skarbowy?? Zaraz się pewnie
      okaże, że nawet działalności nie prowadzi....
      • Gość: sebek Re: a po co sąd ? Są inne sposoby aby przywołac j IP: 188.33.85.* 01.03.10, 11:17
        IzaNo, ona straszy dzieci sądami i prokuraturą. Przesyła swój dyplom magistra
        prawa.Jak dziecko jej podpadnie to obiecuje ze poda do sądu, że będzie ścigane.
        Dzieci srają w majtki i robią co ona chce.
        Taka prawda, pełno jest takiego terroru z jej strony.
    • Gość: ? Re: a po co sąd ? Są inne sposoby aby przywołac j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 13:40
      Ma działalność(ponoć), ale nie swoją tylko portalu okulta.
      • Gość: zniesmaczony Re: a po co sąd ? Są inne sposoby aby przywołac j IP: 188.33.182.* 01.03.10, 17:24
        Wszedłem tam na jej stronę a tam jakiś Zakon Lucyfera. Aby się tam zapisać
        trzeba kasę jakąś zapłacić.
        To sprawa dla policji,
        Nie znane są dane.
        Za namawianie do sekty małolatów są kary. Prawo ściga takich ludzi
        • Gość: gość Re: a po co sąd ? Są inne sposoby aby przywołac j IP: 212.160.234.* 01.03.10, 18:58
          Skoro dla policji,to zgłoś.Są specjalne bramki na stronie policji
          gdzie można napisać anonimowo.
          • rowerek2010 a kto tu mowi o sadzie czy policji. tam nic nie 02.03.10, 17:46
            uzyskamy. mozna kogos do niej wsylac. ona chyba wie ze wszystko ma
            swoje granice ale skoro bawi sie czarna magia to mysli ze jest wtedy
            nie tyklalna. sa tacy ktorzy w to nie wierza.
            • Gość: gość Re: a kto tu mowi o sadzie czy policji. tam nic n IP: 212.160.234.* 02.03.10, 17:58
              kogo sugerujesz do niej wysłać?
              • rowerek2010 sasiadów ze wschodu hahahahahaha 02.03.10, 18:04
                myslisz ze sie przestraszy ?
                na i jak lilith ...? czytasz nasze posty... czytaj czytaj. oszukani
                ludzie oraz tacy na ktorych wypusciłas nieszczescie beda zdolni do
                wszystkiego.
                • Gość: ? Re: sasiadów ze wschodu hahahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 18:52
                  Trochę nie kumam, już dawno miał być pozew, ludzie się odgrażali miesiące temu i
                  co??
                  • rowerek2010 w sadzie nic nie wskoraja 02.03.10, 18:56
                    i ona o tym wie. dlatego pozwala sobie na cos takiego jak
                    naciaganie. wystarczy ze napisze czy poiformuje ze nie daje 100%
                    gwarancji ze to wyjdzie.
                    • Gość: jk Re: w sadzie nic nie wskoraja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 19:03
                      podzielam Twoja opinie, ale co jej zrobisz, mozemy tylko ostrzegac innych i nic
                      wiecej.
                      • rowerek2010 no coz, kiedys trafi na kogos kto 02.03.10, 19:05
                        sam wiemierzy sprawiedliwosc :)
                • rowerek2010 oczywiscie nikt tego nie zrobi 02.03.10, 18:54
                  i nie bylbym zdolny do czegos takiego ale kiedys ona trafi na taka
                  osobe ktora nie bedzie trzymac zadnych granic.
                  • Gość: ? Re: oczywiscie nikt tego nie zrobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 19:34
                    Jak dla mnie nie trafi.Wielu już tu było co się odgrażali i wybierali do sądu i
                    co?Jakoś nikt nie poszedł.
        • Gość: srutututu Re: a po co sąd ? Są inne sposoby aby przywołac j IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.08.10, 01:01
          Dokładnie
    • Gość: naiwna Re: Lilith IP: 155.136.80.* 01.03.10, 13:58
      a mi kazala kase wlac na konto Sabina S... haha
      • Gość: ??!! Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 19:25
        Ale jaja....wiecie co, jakbyście się zebrali do kupy to szybko można by się jej
        dobrać do d...Jak znam życie i takie "gwiazdy" to robi wszystko na lewo...
    • Gość: Nuki Re: Lilith IP: 188.33.67.* 01.03.10, 21:45
      Taka czarna po trzydziestce, gruba. Jej już kiedyś szukano na tym forum
      forum.gazeta.pl/forum/w,468,88202912,88213536,Re_Pytanie_Lilith666.html
      Podobno jakieś dwie jej klientki się zawzięły i mają iść na policję z dowodami
      przelewu. Ciekawe, jak się to skończy.
      Powinni tez się przyjrzeć jej dzialalnosci w tym zakonie Lucyfera
    • Gość: gość Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 21:51
      No właśnie jestem po "lekturze" jej profilu na NK...w szoku jestem...Warto
      czasem poszukać w internecie po nazwisku zanim się komuś tyle pieniędzy powierzy...
    • Gość: olena Re: Lilith do sądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 00:26
      ludzie widzialam basza albion, czy cos takiego podobny
      • Gość: gość Re: Lilith do sądu IP: 212.160.234.* 02.03.10, 09:49
        podobny do Lilith???hm,bo mówią że to facet ponoć jest
        • Gość: artur Re: Lilith do sądu IP: 188.33.236.* 02.03.10, 13:28
          to nie facet.
          Kiedyś stawiała tarota w Warszawie,
          Taka po trzydziesctce, przy kości, z grubymi udami.
          Zauważcie na tym jej forum są dzieci.
          15-16 lat.
          ciekawe.
          • Gość: jhc Re: Lilith do sądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 15:23
            oj chyba sa!
    • Gość: gość Re: oczywiscie nikt tego nie zrobi IP: 212.160.234.* 02.03.10, 19:58
      Jasne,rowerek...Już cię widzę jak udajesz się do Lilith i sam
      wymierzasz sprawiedliwość.Nie podjudzaj ludzi do czegoś,czego sam
      nie zrobisz.
      • rowerek2010 Re: oczywiscie nikt tego nie zrobi 02.03.10, 20:01
        PRZECIEZ NAPISAŁeM WYZEJ ZE TEGO NIE ZROBIE i ludzie pewnie tez nie
        wiec dlatego on moze sobie szalec.
    • Gość: onejewel rowerek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 21:21
      Dasz rade, ale dzialaj rozwaznie
    • Gość: kali Re: a kto tu mowi o sadzie czy policji. tam nic n IP: 213.52.216.* 02.03.10, 22:30
      Ktos robil sobie po prostu z niej brechty,ale sedno jest to samo,latwa kasa,wmawianie ze dziala.Adres
      prawdziwy.
    • Gość: anna Re: a kto tu mowi o sadzie czy policji. tam nic n IP: 109.243.24.* 03.03.10, 09:18
      Ta druga to chyba przy okazji się reklamuje, ta Lilith mieszka w Lubyczy
      Królewskiej, czyli Sabina . Telefon komórkowy jest taki jak reklamuje na tej
      swojej okulcie i Zakonie Lucyfera ;d
      • Gość: gość Re: a kto tu mowi o sadzie czy policji. tam nic n IP: 188.33.1.* 03.03.10, 11:28
        Ktoś kto stracił parę tysiaków uprze się i znajdzie.
        Juz się podobno grupa wybiera.
        zeby tylko ptaszek z gniazdka nie uciekl ;d
        • Gość: ? Re: a kto tu mowi o sadzie czy policji. tam nic n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 13:13
          Jasne.Zbierają się tak od pół roku.Ilu było chętnych hohoho a jak zawsze gówno
          zrobili.Nawet Ci, którzy stracili kilkanaście tysięcy.Pusty śmiech.
          • Gość: eh Re: a kto tu mowi o sadzie czy policji. tam nic n IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.10, 13:17
            jeszcze zroozumiem wydać 600 zeta na ryt, ale 30000 ????
            jak można dać komuś taką kase jeszcze jeśli nie ma sie 100 % ufnosci do tej osoby.
            • Gość: ela Re: a kto tu mowi o sadzie czy policji. tam nic n IP: 188.33.170.* 03.03.10, 17:18
              To jest tak jak z cygankami, dasz grosik, powie słowko, każe dać więcej i
              więcej. Po trochu.
              Tak, że się zaczyna od 300 zł a kończy się na 3000zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka