Dodaj do ulubionych

Gniew Bogów

23.05.13, 15:57
gniew bogów

Kolejny rozkladzik Chrzanowskiej, przydatny kiedy sa jakieś problemy, które nie
wiadomo skąd sie biora i jak je rozwiązać.

1.gdzie tkwi przyczyna moich problemow SŁOŃCE - W głowie , za dużo myślę co ze sobą zrobić , jaki kierunek wybrać , na czym się skupić aby sie rozwijać np w swoich zainteresowaniach , pasjach . Problem jest również w wykształceniu , mam postanowione (już od dwóch lat : ) rozpocząć naukę w interesującym mnie kierunku i to odkładam z różnych przyczyn.
2.czego nie umiem dostrzec 7 monet Że jest mi dobrze tak jak jest , ale to siedzenie w wygfodnym miejscu dla mnie nie rozwija mnie ,zatrzymuje mnie w miejscu .Nie wnoszę tym nic nowego do życia.
3.z czego nie chce zrezygnować Król monet -Z korzystania tego co mam , życia sobie lużno, nie umię sobie postawić nowych zadań .
4.czy umiem powierzyc sie sile wyzszej Sprawiedliwość - Oj nie bardzo mi to wychodzi , ja raczej z tym walczę smile , Idę na oślep w swoją stronę , swój wybrany kierunek i mimo przeciwnośći dalej prę w swój punkt widzenia.
5.czy wyciagam wnioski z tego, czego doswiadczam Głupiecc Nie , nie wyciągam wniosków i nie łącze wątków , biorę to co mi wpada w ręce a jak nie wpada to się dobijam o to smile
6.co powinnam zmienic 7 mieczy - gadanie idzie w gwizdek .Jestem osobą bardzo kreatywną , pomysłów mam dużo wink , ale zdarza mi sie często ich nie doprowadzić do realizacji , tak sobie pomyślę ale zostawiam to swojemu biegowi aż zapominam o tym . Wziąć się w garść bo z tych pomysłów jeśli uprę się to mogę coś fajnego stworzyć lub doświadczyć .
7.co moge zrobic sama 4 kielichy No wiem bardzo jak sie odniesc , ale może zmienić moje nastawienie , nie do wszystkiego podchodzić emocjonalnie.
8.w czym pomoze mi los 4 monet nabrać pancerzyka .
9.jakich rezultatow moge sie spodziewac 3 kije nowego etapu , zmiany jeśli tylko przestanę ''gadać '' a zacznę swoje pomysły wkręcać do działania .
Inaczej zacznę patrzeć na sprawy , które wydają mi się obecnie trudne , lub wywyołują we mnie emocjonalne poruszenie , utwardzę się nabiorę skóry twardej bo ja jestem dziewczyna, co z pozoru silna a w środku bardzo przeżywam wszystko .

Obserwuj wątek
    • 966ania Re: Gniew Bogów 23.05.13, 16:55
      blue_kwiatuszek !

To tak jakbyś o mnie napisała...i takim o to sposobem rozkładu nie muszę robić dla siebie, bo właśnie go sobie przyczytałam big_grin

Mój punkt widzenia odnośnie pkt 2 i 7

2. czego nie umiem dostrzec 7 monet - że moja postawa do spraw bardzo mocno wyczerpuje moją psychikę coś w rodzaju prokrastynacji

7. co moge zrobic sama 4 kielichy – przestać usprawiedliwiać swoje lenistwo
    • magdalena.1230 Re: Gniew Bogów 27.05.13, 17:53
      blue_kwiatuszek napisała:

> gniew bogów
      >
      > Kolejny rozkladzik Chrzanowskiej, przydatny kiedy sa jakieś problemy, które nie
      > wiadomo skąd sie biora i jak je rozwiązać.
      >
      >
      >
      > 1.gdzie tkwi przyczyna moich problemow SŁOŃCE - W głowie , za dużo myślę
      > co ze sobą zrobić , jaki kierunek wybrać , na czym się skupić aby sie rozwijać
      > np w swoich zainteresowaniach , pasjach . Problem jest również w wykształceniu
      > , mam postanowione (już od dwóch lat : ) rozpocząć naukę w interesującym mnie
      > kierunku i to odkładam z różnych przyczyn.

Kwiatuszku ja widzę ,że twój problem dotyczy dwóch stref wykształcenia , ale jak i również uczuć .Słońce to splot to ciepło , uczucia .
      Wszystko jest na dobrej drodze , ale brakuje tobie oparcia , tej bliskiej osoby , która wysłucha ciebie ,ale i zachęci ciebie do działania , do kretywności wykazania. Ja widzę tutaj wypalenie na tym etapie .Nie ruszysz jeśli dałaś za przegraną w związkach , za przegraną w nauce .
      Spróbuj kursów , więcej wychodzenia na Słońce ono też działa zbawiennie na człowieka pobudza hormony szczęścia.

> 2.czego nie umiem dostrzec 7 monet Że jest mi dobrze tak jak jest , ale
      > to siedzenie w wygfodnym miejscu dla mnie nie rozwija mnie ,zatrzymuje mnie w m
      > iejscu .Nie wnoszę tym nic nowego do życia.

Tego , że twój los jest w twoich rękach ,. zadługo się wachasz nad podejmowaną decyzją .
      Nie dostrzegasz szans , któe przechodzą obok nosa , tego , że osiągnełaś wiele .

> 3.z czego nie chce zrezygnować Król monet -Z korzystania tego co mam , ż
      > ycia sobie lużno, nie umię sobie postawić nowych zadań .

Analizowanie faktów, bezpieczeństwa każdego podjętego kroku . Nie robisz nic pod wpływem impulsów , każdy krok musi być przeanalizowany , słowo wypowiedziane a może warto czasami coś palnąć ..

> 4.czy umiem powierzyc sie sile wyzszej Sprawiedliwość - Oj nie bardzo mi
      > to wychodzi , ja raczej z tym walczę smile , Idę na oślep w swoją stronę , swój w
      > ybrany kierunek i mimo przeciwnośći dalej prę w swój punkt widzenia.

> 5.czy wyciagam wnioski z tego, czego doswiadczam Głupiecc Nie , nie wyci
      > ągam wniosków i nie łącze wątków , biorę to co mi wpada w ręce a jak nie wpada
      > to się dobijam o to smile

> 6.co powinnam zmienic 7 mieczy - gadanie idzie w gwizdek .Jestem osobą b
      > ardzo kreatywną , pomysłów mam dużo wink , ale zdarza mi sie często ich nie dopro
      > wadzić do realizacji , tak sobie pomyślę ale zostawiam to swojemu biegowi aż za
      > pominam o tym . Wziąć się w garść bo z tych pomysłów jeśli uprę się to mogę coś
      > fajnego stworzyć lub doświadczyć .

> 7.co moge zrobic sama 4 kielichy No wiem bardzo jak sie odniesc , al
      > e może zmienić moje nastawienie , nie do wszystkiego podchodzić emocjonalnie.

> 8.w czym pomoze mi los 4 monet nabrać pancerzyka .

> 9.jakich rezultatow moge sie spodziewac 3 kije nowego etapu , zmiany jeś
      > li tylko przestanę ''gadać '' a zacznę swoje pomysły wkręcać do działania .
      > Inaczej zacznę patrzeć na sprawy , które wydają mi się obecnie trudne , lub wyw
      > yołują we mnie emocjonalne poruszenie , utwardzę się nabiorę skóry twardej bo j
      > a jestem dziewczyna, co z pozoru silna a w środku bardzo przeżywam wszystko .
      >
      Do trzech miesięcy zmienisz swoją osobowość , nowy etap cię czeka , nowe owocne znajomości .
    • blue_space Re: Gniew Bogów 27.05.13, 23:34
      blue_kwiatuszek napisała:

> gniew bogów
      >
      > Kolejny rozkladzik Chrzanowskiej, przydatny kiedy sa jakieś problemy, które nie
      > wiadomo skąd sie biora i jak je rozwiązać.

Nie przepadam za A. Chrzanowską , ale ponieważ lubie tego typu pytania, spróbuję przedstawić swój sposób widzenia wylosowanych kart.
      >
      >
      > 1.gdzie tkwi przyczyna moich problemow SŁOŃC
      Twoim problemem może być tzw słomiany zapał. Szybko się zniechęcasz do ciekawych pomysłów, których Ci nie brakuje. Słońce może też tu oznaczać postawę zbytniego optymizmu i lekkiego traktowania spraw.

> 2.czego nie umiem dostrzec 7 monet
      pewne rzeczy się po prostu dzieją, potrzebują czasu, aby dojrzeć i sie wypełnic, a Ty jesteś jakby w gorącej wodzie kompana. Musisz widzieć efekty zaraz teraz, natychmiast, inaczej się zniechęcasz, tracisz zapał, odpuszczasz.

> 3.z czego nie chce zrezygnować Król monet -
      Może są to korzyści wynikające np z pozostawania na utrzymaniu rodziców, albo meża i niełatwo jest zostawić taki ciepły kąt, nawet, jesli się buntujesz i sprzeciwiasz

> 4.czy umiem powierzyc sie sile wyzszej Sprawiedliwość -
      Ha, ha chyba tutaj Sprawiedliwośc pokazała się w kontekście "Jak trwoga to do Boga"

5.czy wyciagam wnioski z tego, czego doswiadczam Głupiecc
      Głupiec nie ma doświadczeń, nie dba o wnioski. Prze do przodu nie oglądając się na nic

> 6.co powinnam zmienic 7 mieczy -
      Przestać nakręcać sie na niestworzone pomysły i się oszukiwać, co to by one nie zmieniły, dały itp

> 7.co moge zrobic sama 4 kielichy - nie wkręcać się w sprawy niewarte Twojej uwagi, czasu i zaangażowania. Odrzucić marnotrawienie energii i potencjału, wykorzystywać lepiej i sensowniej dany Ci czas.

> 8.w czym pomoze mi los 4 monet
      Zmusi Cie do troski o swój los. Może bedziesz się musiała nauczyc oszczędzać, pięć razy oglądać każdą złotówkę zanim ją wydasz.

> 9.jakich rezultatow moge sie spodziewac 3 kije
      Na pewno zmienisz swój punkt widzenia w wielu sprawach. Ta karta może też oznaczać jakiś wyjazd, który diametralnie zmieni Twoje życie...o ile się zastosujesz do przekazu kart, oczywiściesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka