gniew bogów
Kolejny rozkladzik Chrzanowskiej, przydatny kiedy sa jakieś problemy, które nie
wiadomo skąd sie biora i jak je rozwiązać.
1.gdzie tkwi przyczyna moich problemow SŁOŃCE - W głowie , za dużo myślę co ze sobą zrobić , jaki kierunek wybrać , na czym się skupić aby sie rozwijać np w swoich zainteresowaniach , pasjach . Problem jest również w wykształceniu , mam postanowione (już od dwóch lat : ) rozpocząć naukę w interesującym mnie kierunku i to odkładam z różnych przyczyn.
2.czego nie umiem dostrzec 7 monet Że jest mi dobrze tak jak jest , ale to siedzenie w wygfodnym miejscu dla mnie nie rozwija mnie ,zatrzymuje mnie w miejscu .Nie wnoszę tym nic nowego do życia.
3.z czego nie chce zrezygnować Król monet -Z korzystania tego co mam , życia sobie lużno, nie umię sobie postawić nowych zadań .
4.czy umiem powierzyc sie sile wyzszej Sprawiedliwość - Oj nie bardzo mi to wychodzi , ja raczej z tym walczę

, Idę na oślep w swoją stronę , swój wybrany kierunek i mimo przeciwnośći dalej prę w swój punkt widzenia.
5.czy wyciagam wnioski z tego, czego doswiadczam Głupiecc Nie , nie wyciągam wniosków i nie łącze wątków , biorę to co mi wpada w ręce a jak nie wpada to się dobijam o to
6.co powinnam zmienic 7 mieczy - gadanie idzie w gwizdek .Jestem osobą bardzo kreatywną , pomysłów mam dużo

, ale zdarza mi sie często ich nie doprowadzić do realizacji , tak sobie pomyślę ale zostawiam to swojemu biegowi aż zapominam o tym . Wziąć się w garść bo z tych pomysłów jeśli uprę się to mogę coś fajnego stworzyć lub doświadczyć .
7.co moge zrobic sama 4 kielichy No wiem bardzo jak sie odniesc , ale może zmienić moje nastawienie , nie do wszystkiego podchodzić emocjonalnie.
8.w czym pomoze mi los 4 monet nabrać pancerzyka .
9.jakich rezultatow moge sie spodziewac 3 kije nowego etapu , zmiany jeśli tylko przestanę ''gadać '' a zacznę swoje pomysły wkręcać do działania .
Inaczej zacznę patrzeć na sprawy , które wydają mi się obecnie trudne , lub wywyołują we mnie emocjonalne poruszenie , utwardzę się nabiorę skóry twardej bo ja jestem dziewczyna, co z pozoru silna a w środku bardzo przeżywam wszystko .