Dodaj do ulubionych

Informacja

04.06.13, 13:46
Proszę o zachowanie regulaminu Szkółki Tarota.
Osoby , które dołączyły do awantury w wątkach zostały zbanowane . Proszę o nie wypisywanie bezpodstawnych oskarżeń przeciwko adminom Forum Szkółki Tarota. Przestrzegam o zachowanie regulaminu Forum w tym zachęcam do zachowania szacunku wobec siebie .
Osoby zbanowane za złamanie REGULAMINU !
ja-tekla
krakuskaa (nowe konto noemi000 )
leda-is-one
algaria
966ania
W związku z nieścisłością jaka pojawiła się na Forum Szkółki Tarota skierowana przeciwko adminom informuję iż asia33 również otrzymała ostrzeżenie i została zbanowana jak inni uczestnicy Forum , który uczestniczyli w tym zdarzeniu .
Uważam , za bezpodstawne pisanie noemi000 nowe konto - krakusko , za pisanie , iż dyskusja była bezpodstawna i zwyczajna . Uczestniczki obrzuciły siebie błotem a w tym złamały regulamin Forum Szkółki Tarota oraz portalu gazety .pl.

cytat:
Zasady uczestnictwa we wszystkich forach na portalu gazeta.pl, zawarte w stosownych dokumentach:

"wyciąg" z NETYKIETY portalu gazeta.pl:
Nie przeklinaj.
Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców.
Nie podszywaj się pod innych.
Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie.
Uważaj z humorem i ironią! Mogą być niezrozumiałe albo obraźliwe
Jeśli chcesz zwrócić komuś uwagę, zrób to kulturalnie, najlepiej na adres prywatny.
Staraj się doradzać innym, a nie wyśmiewać ich - każdy był kiedyś początkujący.

Netykieta jest częścią regulaminu, za jej notoryczne łamanie administracja portalu przewiduje stosowne kary. Szczegóły w regulaminie portalu:
Regulamin portalu

Ps: Jeżeli osoby zbanowane nie poprawią swojego zachowania ich wątki będą usuwane z Forum Szkółka Tarota.

Obserwuj wątek
    • szafranpjk Re: Informacja 04.06.13, 14:33
      Brawo!!! wreszcie słuszna decyzja smile
    • 996ania Re: Informacja do magdalena.1230 04.06.13, 16:38

Względem mnie złamałaś regulamin, którym tak bardzo usprawiedliwiasz brak własnych kompetencji w prowadzeniu forum:

2. Osoby nagminnie atakujące innych użytkowników forum, dostaną najpierw ostrzeżenie (na forum), jeśli to nie poskutkuje - zostaną zabanowane.

Absolutnie nie dostałam żadnego ostrzeżenia, mało tego moją dyskusję z Aśką (przepraszam wszak to obelga) z asią33 zakończyłam sama twierdząc, że to nic nie wnosi ZANIM szanowna adminko zareagowałaś!

• blue_kwiatuszek Re: Informacja do magdalena.1230 04.06.13, 21:12
        Babki a regulaminu sie nie czyta !!!! Dyskusje czy walenie siebie po pysku załatwiamy na poczcie a nie na publicznym forum !!!
        To co teraz zdziw robicie ? hellou regulamin jest w porządku .
        • 996ania Re: Informacja do magdalena.1230 04.06.13, 21:43
          Zdziwienie to bierze jak się czyta powyższą wypowiedź...

Regulamin to regulamin jednakowy dla wszystkich , w owym jasno i wyraźnie jest napisane:
          dostaną najpierw ostrzeżenie (na forum), jeśli to nie poskutkuje - zostaną zabanowane.

Napiszę jeszcze raz nie dostałam żadnego ostrzeżenia, upomnienia itp, więc zbanowanie mojego nika jest wbrew zasadom zawartym w regulaminie!

• blue_kwiatuszek Re: Informacja do magdalena.1230 04.06.13, 21:49
            Julia ,Magda usuńcie tekle bo się wcina na forum osoba zbanowana - przyszedł czas na oczyszczenie i powrót na forum teraz !!!
            • j.julia Re: Informacja 05.06.13, 08:01
              Wczoraj nie miałam dostępu do netu.
              Bardzo proszę - nie podnoście temperatury, nie zaczynajcie znów jałowych dyskusji, wycieczek osobistych. Czy naprawdę na forum potrzebne są tego typu dyskusje? Czy nie ma ciekawszych tematów, niż kto, komu i co?
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka