Dodaj do ulubionych

Kto chętny???????

13.06.06, 17:51
Witam!
Moi Drodzy, chciałam WAm powiedzieć, ze ruszam w wielką podróż po naszym
pięknym czerwcoym kraju. Trasa: LUBLIN - WARSZAWA - łÓDŹ (?) - KONIN (a
własciwe jego okolice) - POZNAŃ...
Jade mam nadzję już teraz, 17 czerwca w sobotę... I w związku z tym bardzo,
bardzo chciałabym się z Wami spotkać i WAs poznać!!!!! To na pewno będzie
bardzo fajne przeżycie, zwłaszcza, ze pójdziemy na jakieś ciasteczkawink. Co
Wy na to?????
Prosżę dzwońce, piszcie, mogę zmienić trochę trase podróży, która bedzie
trwała około tygodnia, choć jeszcze nie wiem gdzie będę jak długo...

Oto moja komórka: 661 829 733 W Plusie, a wiec można wysłac smsy z internetu.
www.text.plusgsm.pl

Pozdrawiam i do Zobaczenia wkrótce!
a.;
Obserwuj wątek
    • undyna Re: Kto chętny??????? 13.06.06, 18:46
      zjadłabym chętnie z Tobą ciasteczko, ale jestem z Wrocławiasmile
    • lzygan Re: Kto chętny??????? 14.06.06, 09:07
      ja też jestem z Wrocławiasmile
      • fishka_76 Re: Kto chętny??????? 14.06.06, 10:15
        ja tez jestem z Wrocławia!smile
        Laski może sie spotkamy?
        • rigel79 Re: Kto chętny??????? 14.06.06, 10:19
          Wrocław jest mocno ezoteryczny ze swoją szkołą smile. Wiem coś o tym, znam stamtąd
          kilkanaście osób wink
        • undyna Re: Kto chętny??????? 14.06.06, 12:55
          jasne! spotkajmy sięsmile), mam nadzieję, że jakoś się dogramy czasowo, w czerwcu mam zajęte wszystkie piątki i soboty, w lipcu narazie pierwszy piątek i sobotę wiem, że jest zajętysmile
        • lzygan Re: Kto chętny??????? 14.06.06, 14:44
          > Laski może sie spotkamy?

ja tam laską nie jestemsmile ale chętnie się z wami spotkam
          • fishka_76 Re: Kto chętny??????? 14.06.06, 15:15
            upsss....smile
            sory, ale to jeszcze lepiejsmile
            meski pierwiastek w towarzystwie jak najbardziej wskazany
            • devine80 Re: Kto chętny??????? 14.06.06, 15:58
              Wrocław to piekne miasto!!!!! Choć nigdy tam nie byłam, ale jakos tak jak
              zwykle czuje, ze klimat Krakowa, choć nieco inny.. Miato z duszą, jak ja lubie
              takie miejsca!!!!
              Niesty nie jeżdźę tam, bo nikogo stamtąd nie znam... Mzoe czas poznać?????wink.
              Musze zapllanowac kolejną wycieczkę, w końcu znowu mi sie włącza asc Strzelec!
              Pozdrawiam
              Anka
              p.s.
              Mozecie tez pisac: devine80@gazeta.pl

Aha! I jeszcze Kazimierz Dolny zobaczyc musze!
              Co do Łodzi to pewne nie jestem, bo tam tez nikogo nie znam, ale mnie kusi ul.
              Piotrkowskawink. No i prawie po drodze do Konina... Może znajdzie się jaki
              Łodianin - Łodzi-anka do spotk-ania?
              Pozdrawiam Ania

• eevvaa Re: Kto chętny??????? 14.06.06, 16:11

Jestem z Lublina.Zajęta będę w czerwcu 23,24, 25 na pewno.
                ewa
                Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć.
              • undyna Re: Kto chętny??????? 14.06.06, 16:30
                moim zdaniem Piotrkowska wymięka przy Ostrowie Tumskimsmile, ale to tak na marginesie
              • kaby23 Re: Kto chętny??????? 14.06.06, 19:21
                ja co prawda częśćiej tylko czytam, rzadko coś tu piszę.. Ale jestem z Poznania
                i myślę, że na ciacho i spacer jakiś czas na pewno znajdęsmile
                pozdr,
                kasia
                • arcoiris1 Re: Kto chętny??????? 14.06.06, 19:27
                  witam, witam karajankę, a z jakiej dzielnicy?
                  • kaby23 Re: Kto chętny??????? 15.06.06, 00:30
                    Teoretycznie to się Jeżyce nazywa... W praktyce, mogę chodzić na spacer nad
                    Strzeszynekwink))
                    No, proszę, nie wiedziałam, że ktoś jeszcze z Poznaniasmile To się nam spotkanie
                    rozrośnie, mam nadzieję???
                    • dori7 Re: Kto chętny??????? 15.06.06, 10:49
                      kaby23 napisała:

> Teoretycznie to się Jeżyce nazywa...

Ooooo, jak pieknie po borejkowsku smile))))))))))
                    • arcoiris1 Re: Kto chętny??????? 15.06.06, 10:52
                      a ja na Piątkowie! Niech się rozrosnie, niech sie rozrosnie... !
                      Pil-Anka- daj cynka kiedy bedziesz w Poznaniu
                      • iokepine Re: Kto chętny??????? 15.06.06, 17:14
                        a apropos Poznania - będę tam z okazji przesilenia letniego i przez jakieś
                        następne 5 dni - w Kiekrzusmile
                        • iokepine Re: Kto chętny??????? 22.06.06, 15:32
                          Jutro wyjeżdżam do Poznania i będę tam jakieś 5 dni, kto chętny do spotkaniam
                          niech się odezwiesmile 694 535 911
                          • arcoiris1 Poznań! Kaby23, jestes tu tez? 22.06.06, 16:10
                            ja bardzo bardzo chetnie!!! puszczę Ci jutro eske, to sie umowimy. Kaby23,
                            reflektujesz na spotkanie? Devine, jak tu zjedziesz, to daj znac!
                            Jesli jest ktos inny z Poznania!dumnego Poznania! to niech sie odezwie!! i
                            dołaczy
                            • kaby23 Jestem!chętna;) 22.06.06, 21:20
                              Jestem, jestem i na spotkanie reflektuje!!!! To ja się również skontaktuje
                              smsowo. Dołączam się do pytania...Ktoś jeszcze z Poznania??? To chyba
                              niemożliwe, żeby było nas tak małowink
                              • arcoiris1 Re: Jestem!chętna;) 22.06.06, 21:30
                                no to super!!!
                                Masz jakieś ulubione knajpy/miejsca?
                                A Poznan, no, mało ezoteryczny... pewnie dlatego taka nas tu mniejszosc,
                                zaledwie 2 osoby.... ?????!!!! Rzadzi tu Koziorożec wedlug mnie i Panna-
                                romantyczne i bohemowe to miasto może nie jest, ale dobrze, czysto, wygodnie,
                                bezpeicznie i zamożnie sie zyje i pracuje wink Ja tam bym go nie zamieniła na
                                nic innego!
                                No to myśl nad knajpą wink
                                • pani.jazz Re: Jestem!chętna;) 22.06.06, 23:37
                                  Idzcie do Cacao Repiblica i wypijcie moje zdrowie najlepsza goraca czekolada na swiecie. wink
                                  Poznan jest cudny.
                                  • arcoiris1 Re: Jestem!chętna;) 23.06.06, 12:05
                                    przekażę komplement włascicielce, koleżance ze szkolnej, licealnej ławy wink
                                    • arcoiris1 Spotkankie w Poznaniu 24.06.06, 12:10
                                      Jutro w niedzielę 25 czerwca o 19:00 w Cacao Republica na Zamkowej. Jezeli jest
                                      ktoś oprocz nas chetny z Poznania, czytający, nieujawiniający się - to
                                      serdecznie zapraszamy!
                              • arcoiris1 Re: wiadomosc do Kaby23- Poznanskie piwo/kakao 23.06.06, 14:57
                                masz maila w skrzynce wink
              • am98 Re: Kto chętny??????? 15.06.06, 23:23
                devine80 napisała:

Aha! I jeszcze Kazimierz Dolny zobaczyc musze!
                > Pozdrawiam Ania

Kazimierz Dolny - obowiązkowo wink). Przecudne miasteczko. Nie musisz jechać do
                Warszawy, by spotkać właśnie tam "całą". Po drugiej stronie Wisły Janowiec -
                polecam również.
                Szkoda tylko, że ta wschodnia ściana Polski tak przepiękna przecież -
                zaniedbywana turystycznie, Zamość ze swoją Starówką.
    • iokepine Re: Kto chętny??????? 15.06.06, 00:01
      Kiedy jesteś w Warszawie?
    • anahella Warszawa 15.06.06, 17:03
      Mysle, ze odwiedziny kolezanki to dobra okazja by sie spotkac w wiekszym gronie.
      Gdy ktos sie umowi konkretnie, i bedzie mial ochote, to niech da znac na forum.
      • dori7 Re: Warszawa 15.06.06, 17:42
        To dobry pomysl, jestem chetna. Do wtorku jestem z lekka uziemiona, ale potem
        hulaj dusza smile) Devine, kiedy bedziesz w Wawie?
        • lwi2 Re: Warszawa 15.06.06, 19:10
          Ja też się piszę na ten "zlot", jakby co, nie mogę 23/24, poza tym do
          dyspozycji. Devine deklaruj się, kiedy Wa-wa?
          Lwi
          • pani.jazz Re: Warszawa 15.06.06, 23:10
            Ja tez chetnie, choc sie Was strasznie boje smile.
            Jak bedzie jakas data, to dam znac, czy moge, czy nie. Szkola mi sie konczy, a egzamin na horyzoncie, wolnego de facto za duzo nie mam.

pozdrawiam,
            p.j
            • am98 Re: Warszawa 15.06.06, 23:25
              U mnie Wawa to już po ptokach.
              • astrofru Lodz 16.06.06, 04:16
                ech, w Lodzi to juz tylko Potrek zostal chyba, ale i tak go dawno nie widzialam
                na forum. Piotrkowska moze i wymieka przy Ostrowie Tumskim, ale za to pod Lodzia
                jest Tum (kolo Leczycy). Jedna z najstarszych i najpiekniejszych kolegiat i nie
                wiem czy Ostrow Tumski nie wymieka przy niej wink Ale i tak polskie miasta sa
                piekne. [ Nostalgicznie powiedziala Zestrzelcowana Raczyca na dobrowolnym
                wygnaniu..]
            • dori7 Re: Warszawa 16.06.06, 09:16
              pani.jazz napisała:

> Ja tez chetnie, choc sie Was strasznie boje smile.
              > Jak bedzie jakas data, to dam znac, czy moge, czy nie. Szkola mi sie konczy,
              > a egzamin na horyzoncie, wolnego de facto za duzo nie mam.

Wiekszosc ludzi z forum to wegetarianie, nie ma sie czego bac, nie zjedza big_grin

Kiedy masz ten egzamin?

A propos jedzenia, to jesli bedzie nas nieduza grupa, to mozemy isc do Turka,
              tylko niestety zamykaja go o 21.00, ale wtedy mozemy sie przeniesc gdzies na
              Pola Mok.
              • pani.jazz Re: Warszawa 16.06.06, 09:50
                dori7 napisała:

> Wiekszosc ludzi z forum to wegetarianie, nie ma sie czego bac, nie zjedza big_grin

Oj, oby ich nie naszlo na mieso akurat...! Poza tym wiesz... jestem chyba najmlodsze mieso na forum, to moze byc kuszace...

> Kiedy masz ten egzamin?

30. czerwca, ale tylko do 13. Za to weekend 24/25 mam zajety szkola :\. Dodatkowo 25. mam solar return wink. Wiec nie wiem, czy mnie moi ludzie tak latwo wypuszcza, gdyby to mial byc termin spotkania. Ale poza tym - jestem wolna.

> A propos jedzenia, to jesli bedzie nas nieduza grupa, to mozemy isc do Turka,
                > tylko niestety zamykaja go o 21.00, ale wtedy mozemy sie przeniesc gdzies na
                > Pola Mok.

A gdzie jest oslawiony Turek? I jak Was poznac w ogole, w razie czego?

pozdrawiam,
                p.j
                • dori7 Re: Warszawa 16.06.06, 11:17
                  pani.jazz napisała:

> Poza tym wiesz... jestem chyba najmlodsze mieso na forum, to moze byc
                  > kuszace...

To zmienia postac rzeczy, zostaniesz pozarta jednym klapnieciem zebow big_grin

Solar return trzeba nalezycie oblac&uczcic! Zawczasu zycze dobrego solariusza i
                  udanego egzaminu smile)

> A gdzie jest oslawiony Turek? I jak Was poznac w ogole, w razie czego?

W imieniu reszty sie nie wypowiadam, ale jesli zobaczysz postac ludzka plci
                  zenskiej o gabarytach typu "ani obejsc, ani przeskoczyc", mielaca ozorem z
                  predkoscia swiatla i machajaca rekami w wiatrakowym stylu, to pewnie bede ja big_grin

Przypomnialo mi sie a propos wiatraka, ze z Turkiem jest jeden problem - w
                  ciagu dnia jest w nim duszno i goraco, wiec nadaje sie tylko na chlodniejszy
                  dzien lub na wieczor sad(
                  • devine80 Re: Warszawa 16.06.06, 17:03
                    Witam, witam i o zdrowie pytam!!!
                    dzis ten tekst słyszłam ze trzy razywink.
                    Jak fajnie, ze tyle jest nas TUTAJ! Ja myśle, ze bede w Warszawie zaraz po 20
                    czerwca. Bo wiadomo, musze sie nagadac z kolezanka z Lublina, zobaczyc
                    Kazimierz... utro jade przez 7 godzin i 59 minut do Lublina, wyjazd o 9.46 z
                    Piły... W niedzile jedziemy do Kazimierza, potem sie bawimy i jak bedzie ok, to
                    we wteorek wieczorem jade do Wawy busikiem za 25 złwink. No chyba, ze mi sie
                    powrot przesunie o jeden dzień. I mkzoe bym, wracała wtedy rano... Zakrecone
                    totalnie, ale zawsze ejst czas po południu. I bede dawała znac co i jak na
                    Forum -).
                    Mysle o wyprowadze z Piły, mozę do Warszawy???? Zaxcczynam dojrzewać do tej
                    decyzji... W końcu!!!
                    a.;

p.s.
                    Jakby co to dzwońcie, bo nie wiem jak bedzie z netem w nastepne dni, mysle, ze
                    w tyuch miastach, które odwiedze znajdzie sie kafejka, ale najsdzybciej można
                    mnie zalpac pod telefomnem. No i bede co jakis czas na FOrum!
                    Aha! Film juz kupiłam do aparatu, bo ja zawsze i wszedzie gdzioe sie ruszam
                    robię fotki! I własnie odkrylam strone www.fotka.pl i tam chyba cop nieco
                    poumieszczamwink.

Pozdro do zobaczenia wkrótce!
                    a.;
                  • pani.jazz Re: Warszawa 16.06.06, 23:34
                    dori7 napisała:
                    > Solar return trzeba nalezycie oblac&uczcic! Zawczasu zycze dobrego solariusza
                    > i
                    > udanego egzaminu smile)

Za pierwsze dziekuje, za drugie nie, bo zapeszac nie chce wink. Oblewania juz sie boje wink.

> W imieniu reszty sie nie wypowiadam, ale jesli zobaczysz postac ludzka plci
                    > zenskiej o gabarytach typu "ani obejsc, ani przeskoczyc", mielaca ozorem z
                    > predkoscia swiatla i machajaca rekami w wiatrakowym stylu, to pewnie bede ja big_grin

No to juz nie mam watpliwosci wink.
                    • dori7 Re: Warszawa 17.06.06, 07:32
                      pani.jazz napisała:

> Za pierwsze dziekuje, za drugie nie, bo zapeszac nie chce wink. Oblewania juz
                      > sie boje wink.

Nic sie nei boj, tylko zeby Ci sie nie pomylilo: oblewamy urodziny, egzaminy
                      zaliczamy, nigdy odwrotnie! smile)))
                  • queenmaya Re: Warszawa 19.06.06, 14:17
                    dori7 napisała:

> W imieniu reszty sie nie wypowiadam, ale jesli zobaczysz postac ludzka plci
                    > zenskiej o gabarytach typu "ani obejsc, ani przeskoczyc", mielaca ozorem z
                    > predkoscia swiatla i machajaca rekami w wiatrakowym stylu, to pewnie bede ja big_grin

Nie wierz w to, to nieprawda!!!! Dori jest superlaska, może tylko trochę wystaje
                    do góry, ale też bez przesady!
                    • pani.jazz Re: Warszawa 19.06.06, 15:06
                      Wobec tak sprzecznych informacji moj procesor Virgo Ascendent moze sie przegrzac i do spotkania w ogole nie dojdzie... Co robic?!

wink

Bylebym wiedziala, gdzie i kiedy Was szukac, to juz bedzie dobrze.
                      • eevvaa Re: Warszawa 19.06.06, 21:08

-pani.jazz napisała:

> Wobec tak sprzecznych informacji moj procesor Virgo Ascendent moze sie przegrza
                        > c i do spotkania w ogole nie dojdzie... Co robic?!
                        >

A szkoda by było nie spotkać Devine - cudownie sie z nią rozmawia.Trzy godziny
                        zleciały migiem.

ewa
                    • dori7 Re: Warszawa 23.06.06, 11:13
                      queenmaya napisała:

> Nie wierz w to, to nieprawda!!!! Dori jest superlaska, może tylko trochę
                      > wystaje do góry, ale też bez przesady!

Prosimy nie karmic Lwa komplementami, bo mu ego spuchnie tak, jak jego tylek po
                      dlugiej zimie smile)))))))))))))))))
                • anahella Re: Warszawa 16.06.06, 23:25
                  Turek nie tyle oslawiony, ile rozslawionysmile
                  Daje dobra papryke faszerowana (z miesem lub wegetarianska) i ajran (nie wiem
                  jak to sie poprawnie pisze) ze swiezym czosnkiem.

Jest na rogu Wawelskiej i Chalubinskiego - potem mozna sie przeniesc na lawke na
                  Pole Mokotowskie, bo w kanajpach o tej porze roku glosno i tloczno.
                  • dori7 Re: Warszawa 17.06.06, 07:28
                    I jeszcze pyszne danie wegetarianskie z falafelkami, pieczonymi ziemniaczkami i
                    warzywami. I herbate cynamonowa. Mniam, mniam. No i trzeba zamawiac pol porcji -
                    chyba tylko raz zima udalo mi sie solennie pochlonac cała porcje tongue_out
                • ggossia Re: Warszawa 20.06.06, 13:42
                  > Oj, oby ich nie naszlo na mieso akurat...! Poza tym wiesz... jestem chyba
                  najmlodsze mieso na forum, to moze byc kuszace...

jestesmy wink....
                  • pani.jazz Re: Warszawa 20.06.06, 18:15
                    Nie martw sie, odezwala sie do mnie Dori, jest przemila dziewczyna i na pewno nas obroni ;D. Zreszta reszta podobno tez nie taka straszna, jak sie maluje smile.
                    • anahella Re: Warszawa 20.06.06, 20:22
                      fajnie, ze sie umawiacie, ale *na kiedy*?

Moge wpasc?wink
                      • pani.jazz Re: Warszawa 20.06.06, 21:45
                        No wiesz, ja wlasciwie tez nie wiem. Ale ktos na pewno wie. Musi. Tez chetnie wpadne wink.
                        • anahella Re: Warszawa 20.06.06, 21:54
                          pani.jazz napisała:

> No wiesz, ja wlasciwie tez nie wiem. Ale ktos na pewno wie. Musi. Tez chetnie w
                          > padne wink.

Usilowalam dzis sie dodzwonic do sprawczyni tych planow, ale bezskutecznie.
                          Puscilam esa, moze jutro sie odezwie.
      • kasia-asia1 Re:spotkanie 17.06.06, 08:34
        Poczytałam i Wam pozazdrościłam damskiego astrologicznego spotkania. A ja z
        Krakowa jestem. Zakurzonego, męczącego o tej porze roku...
        • aarvedui Re:spotkanie 17.06.06, 10:12
          no wczoraj padało..na szczęście.bo od 11 rano zaczęła się sahara/dżungla
          amazońska smile
          dziś chyba znowu pogoda "dopisze"..to znaczy ze na pole mozna będzie wyjsć
          gdzies po 15,wczesniej melinując sie np gdzies w piwniczce wink
          • eevvaa Re:spotkanie 17.06.06, 10:38

Pewnie Dewine nie chce się ze mną spotkać w Lublinie, bo nie odpowiedziała na
            mojego maila sad((
            ewa
          • arcoiris1 Re:spotkanie 17.06.06, 11:30
            na jakie pole...? Na dwór!! wink)))))))
            • undyna Re:spotkanie 17.06.06, 13:28
              Krakowiacy na pole wychodząsmile
              • dori7 Re:spotkanie 17.06.06, 14:51
                undyna napisała:

> Krakowiacy na pole wychodząsmile

I z Warszawiakow sie nabijaja, ze nie dosc, ze wychodza na dwor, to jeszcze
                ciezko grzesza przeciw poprawnej polszczyznie mowiac "na dworzu" big_grinDD
            • aarvedui Re:spotkanie 17.06.06, 18:16
              arcoiris1 napisała:

> na jakie pole...? Na dwór!! wink)))))))

na dworze to my mieszkamy wiec bezsensem byloby na niego wychodzić ;]
              • devine80 Re:spotkanie warszawskie! 18.06.06, 11:54
                Hello
                Wczoraj o 9.46 wyjechałam z Piły! I już jestem w Lublinie! Znaczy byłam już
                wczoraj o 17.45wink. Pszłyśmy z koleżanką wieczorem, zwiedzić Staere Miasto...
                Jak tu jest pieknie, uliczki, światła, ... młoda para razem z kamezrystąwink.
                Miłe knajpki, pizzerię... Pyszna szarlotka z niesamowitymi dodatkami Mamy mojej
                Koleżanki... Cudownie! Za chwilkę jedziem do Kazimierza Dolnego! Relacja
                wkrótcewink.
                Jedne co wczoraj mi popsuło na chwilę nastrój to smss od Kolezanki z WArszawy,
                która napisała mi, że nie moze mnie przenocować, bo jej mama sprzedaje jej
                mieszkanie za 2 dni! I teraz coś musze wymyslić, przejze dziś internet w
                poszukiwaniu jakiegos noclegu. A moze macie jakiś pomysł na tani kilkudniowy
                nocleg w stolicy????? Na Dworcu Cenralnym, fajnie i przewiewnie, ale jakoś mał
                bezpieczniewink.

Pozdrawiam
                Anka
                • anahella Re:spotkanie warszawskie! 18.06.06, 22:31
                  niestety, nie moge zaoferowac noclegusad
                  • devine80 Re:spotkanie warszawskie! 18.06.06, 23:49
                    Spoko, będzie dobrze! Ja coś wymyśle, jak zawsze. Poptam astro - znajomych,
                    poszperam w sieci... Już mam wizjęwink. Jak nic noie wyjdzie na pewno powiem,
                    ale myśle, ze coś wymyślęwink. Jak zawszewink.
                    Dzięki za wszytko.
                    Anka
                    • devine80 Re:spotkanie warszawskie! 20.06.06, 15:59
                      Jest pięknie. Jesatem w zielonym Lublinie. Wczoraj spotkałam sie z EWą. I było
                      super! Odwiedziny w Parku Saskim, spacer Krakowskim Przedmiesciem, pyszny
                      sernik po wideńsku w upalne popołudnie i rozmowa, rozmowa, rozmowa... Czego
                      chceić więcej???? Ewa jest naprawdę wspaniłą osobą, bardzo miłą i ciepłą;-
                      )))))). A potem wieczorem, szłam w korowodzie, mini - paradzie bębniarzy,
                      szliśm wśród dźwięków muzyki, barw, kolorów, zielieni i wszytkich barw lata...
                      Później przedstawienie w Muszli na Saskiej, a późn nc jeden z klimatycznych
                      pubów Lublina... Cudownie jest! Jak ja lubie takie wyjazdy!!!!
                      A co do Waszawy, to juz mniej więcej wiem, gdzie się ztrzymam. Chciałam
                      przespać sie w schronisku ZIELONE MAZOWSZE, na ul. Nowogrodzkiej, czyli ścisłe
                      centum. Che bć w stolicy 2 noce i 3 dniwink. Tylko muszę ustalić termin , bo mi
                      się w Lublinie bardzo podobawink. Oczywiście, jak beę juz wiedziła co i jak to
                      napiszę.

Pozdrawiam słonecznie!
                      a.;
                      • devine80 Lublin - Warszawa 20.06.06, 22:52
                        Ja czały czas ustalam, patrze... Póki mnie stąd nie wygoniąwink. Chce poszwędac
                        sie po Lublinie, odiwedzić miejsca uświęcone duchem świętości... Bo tak jakoś
                        takiej metafizyki chce zaznać, poznac, zroumieć... Ja myslę, ze najóźniej na
                        początku przyszłego tygodnia bede w Warszawie... Albo może już w ten weeknd,
                        trudnoo mi powiedizieć, bo mi tu fajnie jest i narzzie wszytscy sie cieszą i
                        nie wyganiają dalejwink. Ale bede dwać znakiwink.
                        a.;
                        • anahella Re: Lublin - Warszawa 21.06.06, 22:28
                          Super, to dawaj znaki, ale odpowiednio wczesnie, bo zwolanie kilku osob w
                          sloneczny weekend, z dnia na dzien to problem.
                          • devine80 Siostry zakonne w WArszawie 22.06.06, 20:48
                            Dziś próbowałam się dodzwonić do ... klasztoru!!!! Nie, wparwdzie mam Urana w
                            12, ale na dłużej się tam nie wybieramwink. Mja Ciocia oglądała niedawno
                            telewizję, był program o zakonnicach i tam powiedzili, że sa takie, które
                            oferują tanie noclegi w Wawie... Ciocia zapisała numer, al nikt dziś nie
                            odbierał... Sparwdziłam co leciało w ostnich dniach o zaknnicach i znalazłam
                            tylko to:

ww2.tvp.pl/4954,20060620358461.strona
                            Ale to jest inny numer niż mam ja! Zuepłnie inny. Ciocia nie pamięta jaki to
                            zakon i innych szczegółów...

A mozę Wy coś wiecie o tych Siostrach z Warszawy???? ak myślałam, chyba nie
                            każą mi być o 20.00 juz w łóżku???wink. I chyba nie bądą chciały ząświadczenia o
                            tym , żę jestem aktywna katoliczkąwink.

Ja oczywiście jeszcze poszperam tak pytam jakby co, bo myślę być w Wawie na
                            pocczątku tygodnia. Mam nadzję, ze WAm pasuje, szczegóły jak je ustalęwink.
                            Pozdrawiam
                            a.;
                            • devine80 WARSZAWA - SPOTKANIE. 24.06.06, 11:24
                              Witam!
                              Już wim, wiem! Jade do Warszawy o godz. 9.35 z Lublina, podróz potrwa pewnie
                              około 2,5 godziny. Jak już bede na miejscu muszę sie "z buta" zawlec z
                              bagażami tam gdzie mam spać czyli do Akademika na Żwirki i Wigury:

www.ds2.uw.edu.pl/ds/
                              Poponuje się spotkać w poniedziłek po południu, moze koło 17.00 - 18.00. Bo
                              późniejsze dni mam strasznie dużo biegania po Warszawie.
                              Czekam na odzew jak i gdzie się spotkamy. Tylko prosze o dokadny namiar z ulicą
                              itp., aby mój humanistyczny umysł zdołał odnaleźć ulicęwink.
                              a.;

p.s.
                              Jaki najlepiej biletb kupić? Ja już mam normalne, ale syszałam , że są
                              całodobowe i nawe 3 - 4 dniowe... Generalnie bde sie poruszać autobusami. I ile
                              bilet kosztuje, w "zwykłym" kiosku sie to kupuje? Będę roznosić CV w
                              Warszawie... Czas na zmiany!

p.s. nr 2
                              Mój nr tel. 661 829 733, mam pustki na koncie, mogę pisać smsy z netu, jak się
                              gdzieś nie włóczę po mieściewink.

p.s. nr 3
                              PO Warszawie jadę w okolice Knina, do Łodzi niestety nie jadę, bo nikt nie
                              wyraził chęci spotkania;-(. No i poza tym niezaplanowany płatny nocleg w Wawie
                              wyczerpał mi rezerwy finasnowe, ale co się odwlecze...wink.
                              • pani.jazz Re: WARSZAWA - SPOTKANIE. 24.06.06, 11:39
                                Super smile. W poniedzialek na pewno moge, mam nadzieje, ze reszta tez.

Dobrze, ze znalazlas jakies miejsce na nocleg.
                                Z buta z Dworca Centralnego na Zwirki i Wigury nie radze, to kawalek drogi
                                jednak. Nie wiem dokladnie jakie autobusy chodza taka trasa, ale na pewno
                                znajdziesz w rozkladzie jazdy. Albo pytaj ludzi, Warszawiacy sa dosc mili,
                                wbrew uprzedzeniom wink.

Kup bilet 3-dniowy miejski - ważny przez 3 kolejne dni od dnia skasowania.
                                Normalny kosztuje 12 zlotych, studencki 6.

Mam nadzieje, ze zdazysz przeczytac tego posta.

Pozdrawiam Cie serdecznie i czekam na spotkanie smile
                                p.j
                                • devine80 Re: WARSZAWA - SPOTKANIE. 24.06.06, 12:01
                                  Tak zdążyłam, bo moja koleżanka ma net w domuwink. Też myślałam o tym bilecie,
                                  już wiem od pewnej symatycznej astro-Warzawainki, ze takowe się kupuje na
                                  Dworcu, bo tam mają największy wybórwink. Tylko pytanie, czy one też obowiązują
                                  w ramwajach, bo w autobusach i szybkiej kolejce to wiemwink.

Pozdrawiam
                                  Anka
                                  • mii.krogulska Re: WARSZAWA - SPOTKANIE. 24.06.06, 12:03
                                    Bilety w tramwajach też, nie tylko wiem jak z liniami nocnymi, bo wciąż coś
                                    zmieniają.

Pozdrtawiam, Mii
                                • mii.krogulska Re: WARSZAWA - SPOTKANIE. 24.06.06, 12:02
                                  Witam,
                                  z dworca autobus 175 lub każdy, co jedzie na Lotnisko, akademiki na Żwirkach są
                                  w świetnym miejscu, tuż przy Polach Mokotowskich, gdzie można się w poniedziałek
                                  spotkać smile

Pozdrawiam, Mii
                                  • devine80 Re: WARSZAWA - SPOTKANIE. 24.06.06, 12:06
                                    Miejsce spotkania ustalcie WY Drodzy Astro-Warszawiacy, ja się dostosuję, jak
                                    będę miala ten bilet mogę się przemieszczać gdzie chce, co jako asc Strzelec
                                    uwielbiamwink.
                                    POzdro
                                    a.;
                                • anahella Re: WARSZAWA - SPOTKANIE. 24.06.06, 13:10
                                  pani.jazz napisała:

> Z buta z Dworca Centralnego na Zwirki i Wigury nie radze, to kawalek drogi
                                  > jednak. Nie wiem dokladnie jakie autobusy chodza taka trasa, ale na pewno
                                  > znajdziesz w rozkladzie jazdy.

Autobus 175. Uwaga o bilecie trzydniowym jest super - raz sie kasuje i ma sie
                                  przez trzy dni wazny bilet. Jesli skasujesz go w poniedzialek, to wazny jest do
                                  srody, do polnocy.

Z autobusem 175 jednak wiaze sie niebezpieczenstwo: to autobus jezdzacy na
                                  lotnisko, jest obwieszony zlodzijami (w naszej gwarze tzw. "doliniarze").
                                  Portfel musi byc schowany gleboko. Nie wolno trzymac biletu w portfelu, bo
                                  wyjmujesz w autobusie portfel, kasujesz, wkladasz z powrtoem i zlodzieje wiedza
                                  gdzie trzymasz pieniadze. Nie wchodz w tlum w tym autobusie. Jesli poczujesz sie
                                  chwile zagubiona - doliniarz to zauwazy i wykorzysta.

Zatem: pieniadze, karte i inne wazne rzeczy schowaj do walizki, w torebce
                                  trzymaj co najwyzej jakies inne rzeczy. Jesli okradna Cie na paczke chusteczek -
                                  mala strata. Jesli rabna karte do bankomatu - to kicha.

Czasem jest tak, ze jeden stuka Cie w plecy, Ty sie odwracasz, drugi korzysta z
                                  nieuwagi i kradnie portfel.

wiem, wiem strasze, ale w tym przypadku nie jest to histeryzowanie, tylko dobra
                                  rada starej warszawiankismile

Ze mna na spotkaniu moze byc problem: mam bardzo chorego kotka i co dzien jezdze
                                  z nim na kroplowke (dozylna, wiec dlugo trwa). Jesli skoncze zabieg z kotem o
                                  jakiejs przyzwoitej godzinie, to dolacze, ale nic nie moge obiecac.
                                  • devine80 SPOTKANIE, ALE GDZIE????? 25.06.06, 12:05
                                    No ok, dzięki, ale GDZIE my się spotkamy????? I o której godzinie????? Proszę
                                    o uzgodnienie miejsca i czasu poniedziałkowej akcji.
                                    a.;
                                    • devine80 Re: SPOTKANIE, ALE GDZIE????? 25.06.06, 12:56
                                      Aha! I jeszcze wyślę Chetnym do spotkania moje foto, tk abyśmy jakoś się
                                      odnaleźli... Juz je wysłalam szefowej Forum i dzisjeszej Jubilatcewink. Jak
                                      ktoś chcve, niech pisze, ale będę na internecie dopiero wieczorem, wtedy też po
                                      raz ostatni przed podróżą sparwdzę skrzynke, bo potem to mozęcie mnie łapać na
                                      telefon, bo zanim się zorganizuje w stolicy, to moze trochę potrwaćwink.
                                      a.;
                                      • pani.jazz Re: SPOTKANIE, ALE GDZIE????? 25.06.06, 13:33
                                        Dzieki za zdjecie smile. Mysle, ze sie nie zgubimy.

Musze jednak odwolac swoja obecnosc na jutrzejszym spotkaniu sad. Niestety, oblewanie dzisiejszych urodzin przenieslismy na jutro z roznych wzgledow i nie moge teraz niczego zmienic. Gdybyscie jednak chcialy spotkac sie np. jeszcze raz w ciagu tygodnia, to jestem wolna i chetna na spotkanie. Nie chcialabym stracic okazji do poznania Was w realu...

Pozdrawiam solariuszowo,
                                        p.j
                                        • devine80 GDZIE???????????!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 26.06.06, 08:30
                                          Aaaaaaaaaa, nikt sie nie odezwał na Forum!!!! I co teraz?????? Ktoś sie ze mną
                                          spotka w ogóle????? Gdzie, wiem , ze dziś... Na czas podrózy, czyli tak do
                                          godz. mam wyłaczony telefon, ale mozna pisac smsy z netu: 661 829 733

Z Plusa - www.text.plusgsm.pl

Niech ktoś napisze, gdzie się spotykamy i mniej wiecej o której godzinie!!!!!

Pozdro
                                          Anka
                                        • dori7 Re: SPOTKANIE, ALE GDZIE????? 26.06.06, 08:36
                                          Hej, to kto sie w koncu pojawi? Bo cos mi sie widzi, ze urzadzimy sobie z
                                          Devine dwuosobowe pogaduchy smile)

Od 18.00 (plus ew. male rybie spoznienie) siedze u Turka z pachnaca herbatka i
                                          czekam, kto sie pojawi. Znak rozpoznawczy: niebieski motyl big_grin

Jeszcze raz podaje namiary na Turka: mozna podjechac tramwajem 10, 16, 17, 33
                                          lub autobusem 187, 188, 408, 118, 130, 174, 182, 192, 504. Trzeba wysiasc na
                                          przystanku GUS. Mozna tez podjechac metrem do stacji Pole Mokotowskie i przejsc
                                          piechota dwa przystanki, cofajac sie do centrum.
                                          Tutaj pelna rozpiska: www.ztm.waw.pl/baza/20060626/PRZYST/7093.HTM

Turek miesci sie obok zakladu fryzjerskiego w tej cwiartce skrzyzowania, ktora
                                          jest dalej od Wisly i Pol Mokotowskich, po skosie od GUS-u. Idac od tramwaju
                                          trzeba przejsc podziemiami i potem jeszcze przez swiatla.

Do Devine bede dzwonic, bo nie wiem, czy znajdzie czas, zeby tu jeszcze
                                          zajrzec. Pozdrawiam i do zobaczenia smile))
                                          • dori7 Re: SPOTKANIE, ALE GDZIE????? 26.06.06, 23:42
                                            Melduje, ze warszawskie spotkanie odbylo sie w trzyosobowym skladzie, ktory po
                                            posiedzeniu u Turka dokonal przemarszu na Stare Miasto, co zaowocowalo m.in.
                                            rozwazaniami na temat roli aspektow Mars/Pluton w wytrzymalosci organizmu, ze
                                            szczegolnym uwzglednieniem sily nog smile)

Bylo bardzo milo, ciesze sie, ze Was poznalam i trzymam kciuki za ciag dalszy
                                            wojazu Devine smile)
                                            • devine80 Warszawa - POZNAŃ 28.06.06, 17:36
                                              No jestem! Bardzo chciałam podziekować za przybycie na nasze poniedziałkowe
                                              spotkanie. Wielkie dzięki dla Dori7 i tworcy URANII, Bogdana Krusińskiego! Było
                                              naprawdę super, w miłym towarzystwie i pysznym jedzonki, choc ja akurat byłam
                                              po obiedziewink. Póxniej, poszlismy na spacerek, obejrzeć wieczorno - nocną
                                              Warszawę, niesamowiecire pieknie i tak mało turystów na poczatku tygodnia o tej
                                              porze. Jeszcze raz dzieki.
                                              A dzis sama sie włócze po Warszawie i sama nie wiem jak to się stalo, ze jestem
                                              w kafejce na Nowym Świecie, gdzie godzina korzytsania z sieci kosztuje 6 zł
                                              (!), więc spiesze doniśc, ze prawdopodonie jutro jade do Konina, a przez Pozań
                                              wracam do domu w sobotę... Tak więc kto chętny????

Pozdrawiam
                                              a.;
                                              • devine80 Re: Warszawa - POZNAŃ 28.06.06, 17:38
                                                I prosze pisac na komorke, bo z siecią roznie bywa...
                                                a.;

tel. 661 829 733 można stąd: www.text.plusgsm.pl
                                              • arcoiris1 Re: Warszawa - POZNAŃ 29.06.06, 23:02
                                                ;-(( w sobotę idę na wesele... chetnie bym sie spotkała..
                                                szkoda! Bo takie fajne było nasze poznańskie spotkanie, a nawet dwa w tym
                                                tygodniu! pozdrawiam dziewczyny wink
                                                Miłej podrózy Devine!
                                                • devine80 Re: Warszawa - POZNAŃ 01.07.06, 11:32
                                                  jade jednak w niedzile... Ale ja myśle, ze z Piły do Po0znania jest blisko,
                                                  wiec na pewno się zobaczymy jeszcze!!!!
                                                  a.;

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka