Dodaj do ulubionych

nie potrafię wóżyć sobie

24.04.14, 14:50
Patrzę na karty jakbym rozsypała kupę liści po stole. Patrzę i nie widzę nic tongue_out
Tak samo mam kiedy wróże bliskim. Dotyczy to spraw uczuciowych wszelkiej maści i ważnych życiowo zarówno dla mnie jak i dla kogoś z mojego otoczenia.
Ostatnio poprosiła mnie o karty w związku z dylematemi znajoma wiedźma z którą lata temu razem się rozwijałysmy wrózbiarsko. Lubię kobietę i chciałam jak najprawdziwiej jej powróżyć, ale o mało nie zwariowałam przy tym.
Zamiast jej mówić co i jak widzę to mówiłam: w decyzji masz Asa Mieczy, przecież wiesz co to znaczy, to tak zrób. Ona na to: co to znaczy? big_grin Kobieta która miała własną talię prędzej niż ja big_grin
Komedia! big_grin
Jeśli chodzi o sprawy mało znaczące to idzie mi jak z nut smile Wtedy mam ostrość widzenia.
Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: nie potrafię wóżyć sobie 24.04.14, 19:32
      Witaj w klubie wink ja tez nei potrafie sobie wrozyc, ani nikomu bliskiemu i nie mam zamiaru tego zmieniac smile
      • ucztababette Re: nie potrafię wóżyć sobie 24.04.14, 19:44
        Obydwie opowiadacie pierdoly!!!
        Obie swietnie odpowiadacie ludziom na tym forum.
        Czyzbyscie cierpialy na ten sam syndrom co ja? Wiedza potezna w glowie, a wystarczy jedno magiczne slowo aktora I kaput: glowa scieta?
        No to ja Wam powiem - ze ja sie patrze na karty I od razu cos tam mozg transformuje. Nikt mega trafnie nie udzieli odpowiedzi! Bo kazdy na swoj sposob bedzie tylko w swoim stylu trafnie strzelal I to bedzie na ten dany mozg very very trafna ocena! Dajcie te same skladniki na ciasto. DAjcie 10 ludzi, ktorzy z tego samego przepisu robia dane ciasto! Kazdemu wyjdzie co innego w smaku, ale nie swiadczy to otym,z e do dupy bedzie. No chyba ze zakalec to przez okno. Gdybysmy byli mega perfect wrozbitami to siedzielibysmy w jakiejs tam ezo telewizji I kase zbijali. A tu kazdy sie uczy na bledach I to jest tresciwsze I bardziej zjadliwe. Uwazam,z e obie jestescie dobre. Ja na przyklad jestem typem jemioly, bo non stop was wszystkich prose pored a sama tez nie umiem rozlozyc na czynniki wstepne rozkladow tak jak WY czy inni tu forumowicze1 Sama tez robie tylko jeden rozklad na 5 kart. Bo np. krzy celtycki to juz skomplikowana wiedza for mesmile dziewczyny, sorry, ale jestescie dobre,a T misboa nie opowiadaj bajek, bo dobrze wylapujesz esencje z kart.
        • blue_kwiatuszek Re: nie potrafię wóżyć sobie 24.04.14, 23:29
          Wiecie że to każdy człowiek jest omylny smile Kurcze mamy prawo do błędów ale to nie znaczy , że nie umiecie wróżyć doskonale - Oj nie jak czytam wasze wpisy tutaj szczególnie misboaa już długo jesteś tutaj z nami i mogę się założyć , że jesteś dobrą wróżką !! Hania też sobie ok radzi .
          Ja też czasami nie wierzę w swoje interpretowanie nie zawsze się sprawdza ale jednak sprawdza się jakiś procent a uczymy sie przez całe życie .
          W takim superowym smile towarzystwie nauka jest przyjemnością - )
          • misboaa Re: nie potrafię wóżyć sobie 25.04.14, 09:56
            Haha big_grin chyba się nie zrozumiałyśmy big_grin niemniej mi to na dobre wyszło bo człowiek zawsze lepiej się czuje jak go ktoś pochwali i już mam dobry humor smile
            Mówiłam o tym, że nie potrafię wróżyć samej sobie. Nic. Ślepa jestem! Mózg mi płata takie figle że ho ho. Nie potrafię się zdystansować do własnej sprawy, nie wiem czy Słońce znaczy, że on ma gorące uczucia czy olewatorsko się bawi jak na wakacjach, czy w 4 Monet nieźle zarobię czy będę ciułać. NIC!
            Za to jak jedna pani poprosiła mnie przez drugą panią o wróżbę dla innego pana na sprawę rozwodową a ja ludzi na oczy nie widziałam to tak się wywróżyło co do joty, że ten pan sam mi potem dał stówę big_grin (oczywiście za pośrednictwem tamtej pani która przekazała tej pani big_grin ) bo uratowało go to od wielkich kłopotów.
            Chodzi o emocje chyba. Jak sprawa jest ważna to trudno obiektywnie spojrzeć, choć jakiś czas temu wstawiałam rozkład na pielęgnacje ciała i też widząc karty i znając siebie nie wiedziałam o co chodzi tongue_out
            • hanna1985 Re: nie potrafię wóżyć sobie 25.04.14, 10:48
              Kochane babeczki smile ja mam tez taki problem, ze lepiej mi sie odcyztuje swoje uklady np krzyz celtycki dla klienta, ktory siedzi naprzeciwko mnie, anizeli Wasze na forum tutaj , nie wiem czemu tak jest. Dodam jeszcze, ze my jestesmy bardzo wymagajáce (forumowicze) ciezko na s zadowolic, natomiast jak klade karty i ktos mi mowi, ze tak tak cala prawde Pani mowi, ale Pani jest swietna, mysle sobie wtedy kilka slow, a jakie zadowolenie. Natomiast jesli my poszlybysmy do wrozki to bedziemy wymagac czegos wiecej (chyba nierealnych slow juz) hahaha! jestesmy wymagajace i niestety z tarotem mam juz doczynienia 10 lat i wciaz mnie zaskakuje i czasem mam klopot z jakas karta, ale po spelnieniu wrozby wszytsko sie rozjasnia! Lubie wieksze rozklady , gdzie mozna latwiej odpowiedziec i zrozumiec preslanie kart, niz 3 karty!
              • hanna1985 Re: nie potrafię wóżyć sobie 25.04.14, 10:53
                szukaj pracy ucztabette, bo snilas mi sie dzis, ze As pucharow widnial Ci nad glowa i z jakimis ludzmi w grupie pracowalas, jakbys miala znalezc prace zgodna z powolaniem i marzeniemsmile ja mam snyn prorocze, oby ten byl wlasnie nim!
                • ucztababette Re: nie potrafię wóżyć sobie 25.04.14, 11:08
                  Haniu ale numery. Rozmawialm dzis z kobieta a propos sprzatania. Zaluje ze studiowalam. Pani mi mowi ze bardziej jako carer niz do sprzataniasmile widzicie jak pozory mylasmile chyba jednak bede masowac ludzi. Pani powiedziala ze zadzwoni, ale jakas taka zyletka. A z mojej agencji Szef zaproponowal mi 23letnia Chora dziewczyne. Musialabym zaczac jezdzic autem. Nie jezdzilam w londynie nigdy! Praca odpadla. Szkoda ryzykowac zycie po zbyt dlugiej przerwie. Nie bedzie wcale latwo znalezc robote Haniu. Snilam Ci sie chyba na pucharem ale lez. A misboaa jest tu juz stara wyga. Miauczy, ze nie umie a umie!
                  • hanna1985 Re: nie potrafię wóżyć sobie 25.04.14, 11:23
                    Misboa cudna jest o tak smile umie duzo! Wiesz pucharowy As to blogoslawienstwo i ja ta karte uwielbiam, naprawde mam prorocze sny i chcialbym, azeby ten sie spelnil!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka