01.05.14, 10:59
S. - 10 Mon.
1. W jakim kierunku powinnam zmierzać - As Pucharów
2. Co mi przyniesie obrana droga - 4Puch (QBuł, 10Mi, Koło Fortuny, 9 Mon)
3. Jak odbierze to moje najbliższe otoczenie - 8Buł.
4. Czy wpłynie to na mój rozwój osobisty - RMon.
5. Czy wpłynie o na moją sytuację materialną - Cesarzowa
6. Jak odbierze to moje dalsze otoczenie - 3Puch.
7. Jakie należy wprowadzić modyfikacje - 3Buł.
8. Jaki będzie ostateczny rezultat - Umiarkowanie
rada dla mnie: AsMon. Diabeł, 6Puch

Tak jest teraz dla mnie droga. Od jakiegoś czasu czuję, że jestem w fazie zmian, przychodzą mi różne myśli do głowy. Byłam ciekawa co będzie teraz ważne w moim życiu, jaki jest następny etap rozwoju. Co o tym myślicie? Pytam bo potrzebuję obiektywnego spojrzenia, a że sprawa ważna więc proszę bez ogródek.
4Puch. trochę nie mogę rozgryźć dlatego naciągnęłam aż tyle kart.
Powiem jeszcze, że 8Buł. jako najbliższe otoczenie wcale mnie nie dziwi bo oni zawsze dostają pomieszania zmysłów słysząc o tym co aktualnie robię big_grin Linia telefoniczna się zapcha big_grin

Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: Co teraz? 01.05.14, 12:56
      4 pucharow zapowiada, ze apatii i biernosci nie bedzie, ani nudy w Twoim zyciu!
    • hanna1985 Re: Co teraz? 01.05.14, 13:30
      As pucharow czyli to co kochasz, co lubisz droga jak najlepsza! Zapomnialam o sygnifikatorze co jest zastanawiajáce 10 monet! Wow mocna karta i myslé sobie, ze zamaiar masz bardzo uczciwy i spoleczny smile Jakaby poprzez to co chcesz robic pragniesz byc doceniaona i wszytsko ma wspolgrac ze sobá duchowosc i materialzm! 8 bulawek no no, mnostow ludzikow i wiadomosci smile rycerz monet hm... chyba systematycznosc i odpowiedzilanosc, wejdzie w krew juz na dobre, ale czasem i realizm przejdzie mocno Ci przez usta! Cesarzowa moja ulubiona poprawi Twoje samopoczucie, portfel i wyglad chyba nawet smile Babki wokol beda zadowolone z Twoich dzialan, wiec super, zawiaze sie nawet przyjazn damsko damska, nie wiem dokladnie o co chodzi w tej drodze, lecz 3 bulaw no péd za nowymi informacjami, widizec najlepsze sposoby dzialnia(internet, podroz) przewidywac co sie stanie i jesli bedzie to np, zwiazane z platnosciá to bierz pieniazki z gory smile sprwdzaj kontrakty uprzednio itp. Umiarkowanie to rownowaga, zapanuje harmonia w Twoim ciele i umysle, a to jest klucz do sukcesu jakiego szukamy! Mam nadziej, ze cos trafilam, rade ocenie jak powiesz o co chodzi smile Uklad ladny smile
      • misboaa Re: Co teraz? 01.05.14, 14:35
        hanna1985 napisała:

Mam nadziej, ze cos tra
        > filam, rade ocenie jak powiesz o co chodzi smile Uklad ladny smile

Ja też mam taką nadzieję hehe big_grin
        Nie pytałam o żadną konkretną dziedzinę życia. Tego właśnie chciałam się dowiedzieć. Intuicyjnie czuję, że zbliża się "nowe". Co to takiego, czego dotyczy, albo w którą stronę pójść nie wiedziałam i dlatego zrobiłam ten rozkład.
        Z resztą nazywa się Droga. Ciekawa byłam gdzie teraz poprowadzi mnie moja.
        Kobiety - to ciekawe spostrzeżenie smile Mało ich w moim otoczeniu tongue_out Rada? Sama chciała bym wiedzieć big_grin

• hanna1985 Re: Co teraz? 01.05.14, 14:41
          hahah dobre smile zle zrozumialm crying jutro zweryfikuje!
          • misboaa Re: Co teraz? 02.05.14, 13:11
            hanna1985 napisała:

> hahah dobre smile zle zrozumialm crying jutro zweryfikuje!

Czy ja wiem?.... Brać pieniądze z góry to tę dobra rada big_grin
            • hanna1985 Re: Co teraz? 02.05.14, 14:33
              Sygnifikator 10 monet czyli stabizlizacja, nie wiem jak u Ciebie z pracá? Czy to nie na tym polu ida zmiany? 3 bulaw jako modyfikacje, jakbys miala wyjsc na przod, nie bac sie, ryzykowac! Mnie sie to kojarzy z pomoca wrozebná dla ludzi, moze blog? Praca z kartami i zyski? Szlachetne pomaganie i zysk przy tym, myslalas o tym? Szukalm informacji na tema tego ukladu, nie bardzo go rozumiem, karty sá bardzo ogolne co do pytan, ale moze ktos bedzie wiedzila tutaj na forum lepiej, posiedze pomysle jeszcze, to sá moje sugestie tylko, prosze o wyrozumialosc smile
              • hanna1985 Re: Co teraz? 02.05.14, 14:38
                Jeszcze pomyslalam o lokum Twoim, nie masz w zamiarach cos zmienic? Byc mzoe ten uklad pokazuje tylko Twoje mysli jakie bedá i sá, jakie bedzie samopoczucie i jaka dusza, wtedy wynika z tego, ze osiagniesz rownowage i bedziesz zyc szczesliwie w zgodzie z samym sobá i swiatem!
              • misboaa Re: Co teraz? 03.05.14, 16:22
                hanna1985 napisała:

> Sygnifikator 10 monet czyli stabizlizacja, nie wiem jak u Ciebie z pracá? Czy t
                > o nie na tym polu ida zmiany? 3 bulaw jako modyfikacje, jakbys miala wyjsc na p
                > rzod, nie bac sie, ryzykowac! Mnie sie to kojarzy z pomoca wrozebná dla ludzi,
                > moze blog? Praca z kartami i zyski? Szlachetne pomaganie i zysk przy tym, mysla
                > las o tym?
                z blogiem trafiłaś a sam środek big_grin bo noszę go w głowie, ale nie zaczynam bo obawiam się, że nie będę miała czasu by go regularnie pisać i wciąż to odkładam.
                Sygnifikator też trafiłaś, sama o tym od razu pomyślałam. Stabilizacja! Moja stabilizacja to ciągły ruch i nie zmienia się tylko to co mam w "życiowej walizce" hehe
                To co powiedziałaś o 4 Puch dało mi do myślenia bo ja się obawiam, że to nie jest dla mnie, że będę kręcić nosem, nieszczęśliwa, nudzić się, a może mi brakuje takiego czwartego pucharu żeby się nasycić? Spełnić? Koło Fortuny zmieni mnie w laskę z 9Mon? tongue_out
                • hanna1985 Re: Co teraz? 04.05.14, 11:32
                  Ewidentnie zmienisz sie, dla mnie 9 monet jest duzo lepsza, niz Krolowa bulaw, ale wiesz ona tez mowi o nieruchomosci smile Jeszcze przestudiuje tez uklad, czuje, ze zalezy Ci na nim! Treaz czas mnie goni! Wroce tu jeszcze dzis!
                  • misboaa Re: Co teraz? 05.05.14, 14:10
                    hanna1985 napisała:

> Ewidentnie zmienisz sie, dla mnie 9 monet jest duzo lepsza, niz Krolowa bulaw,
                    > ale wiesz ona tez mowi o nieruchomosci smile Jeszcze przestudiuje tez uklad, czuje
                    > , ze zalezy Ci na nim! Treaz czas mnie goni! Wroce tu jeszcze dzis!

zależy mi i to bardzo bo widzę, że droga mi się zmienia a ja nie wiem w którą stronę tongue_out
                    Wszystko co piszesz się zgadza, a o nieruchomości nawet nie wspominam bo jak na razie nie widzę takich możliwości. "Uziemienie" w dobrym stylu to chyba ogólnie by mi się przydało w życiu big_grin 9Mon. to zdaje się ktoś zadowolony i poważniejszy, lepiej sytuowany niż QBuł, tylko jak ja to zrobię jak mi już po głowie chodzi "wymiana paszportu" i w świat???

• hanna1985 Re: Co teraz? 06.05.14, 14:15
                      Latiwej byloby gdybysmy cos wiedzieli o Tobie smile moja wyobraznia jest wielka i moge tutaj 3 drogi odczytac big_grin , ale omnibusie jako rada wyszlo albo oszczedzanie pieniedzy na jakis cel albo faktycznie nalezy Ci sie jakas nieruchomosc lub bedize nalezec, moze ty masz cos nieuregulowane? Mieszkaniowo? Moze cos Ci sie nalezy? Nie wiem moze mieszkasz a granica i bedize wracac od domu ? Jak ty ten uklad widzisz, bo zniow spac nie moge! Zawsze kilka informacji pozwoli odczytac uklad, tarota jest wszechstronny!
                      • hanna1985 Re: Co teraz? 06.05.14, 14:41
                        Tak jakby ta zmian miala byc powiazana z zamieszkaniem, ale z tym wiaze sie tez praca, wiec moze trzeba oszczedac? Uregulowac stare sprawy?
                        • hanna1985 Re: Co teraz? 06.05.14, 14:43
                          ha! 3 bulaw musisz przewidziec pewne rzeczy i przygotowac sie do zmiany miejsca, podroz za wielka wode wcale nie jest wykluczona, mam przeczucie, ze to co teraz najbardziej Ci doskwiera to to sie zmieni!
                          • hanna1985 Re: Co teraz? 06.05.14, 14:45
                            Gdziekolwiek sie udasz powinnas zyc z wrozenia i sobie poradzisz! Blog jak najbardziej!
                          • misboaa Re: Co teraz? 07.05.14, 13:32
                            hanna1985 napisała:

> ha! 3 bulaw musisz przewidziec pewne rzeczy i przygotowac sie do zmiany miejsca
                            > , podroz za wielka wode wcale nie jest wykluczona, mam przeczucie, ze to co ter
                            > az najbardziej Ci doskwiera to to sie zmieni!
                            Widzisz Haniu za kilka miesięcy przyjeżdża moja koleżanka z Australii, zapomniałam o tym w kontekście kart, a wyjazd tam to było moje marzenie i kiedyś już już prawie byłam na lotnisku big_grin Wprawdzie nie myślę obecnie o tym i do niej raczej nie pojadę, ale kto wie co krzyczą karty?????? Może jakiś pomysł się zrodzi w mojej głowie? Coś zainspiruje? Ja niczego nie wykluczam bo nie lubię stawiać sobie granic, że czegoś tam nie można smile
                        • misboaa Re: Co teraz? 07.05.14, 13:24
                          hanna1985 napisała:

> Tak jakby ta zmian miala byc powiazana z zamieszkaniem, ale z tym wiaze sie tez
                          > praca, wiec moze trzeba oszczedac? Uregulowac stare sprawy?
                          nie wiemy co nam szykuje życie, w dzisiejszych czasach raczej mieszkamy tam gdzie pracujemy więc mogę dostać nowe zatrudnienie i zmienić adres. Nie szukam, ale nie wykluczam, że gdyby się zdarzyła okazja to bym skorzystała.
                      • misboaa Re: Co teraz? 07.05.14, 13:12
                        hanna1985 napisała:

> moja wyobraznia jest wielka i moge tutaj 3 drogi odczytac big_grin
                        o to mi chodzi! smile Śmiało czytaj bo o to może być to!
                        Ja też nic o tobie nie wiedziałam jak tłumaczyłam rozkład, takie myśli są najbardziej wartościowe, to potem poddaje się jej jakiejś korekcji. One naprowadzają. Tutaj może być absolutnie wszystko więc nie krępuj się big_grin Jak wiesz nie pytałam o żadną konkretną dziedzinę a życie zawsze jest złożone.
                        Sama "trafiłaś" z blogiem, i choć na razie się opóźniam, myślę to kiedyś chyba zacznę tongue_out Wróżenie, jak mówisz, będę kontynuować bo choć pierwsza w rodzinie używam tarota to pochodzę z wielopokoleniowego rodu wiedźm i taka to już u nas tradycja smile Lubię kiedy wróżby się sprawdzają, dobrze się czuję z tym, że pomogłam. Sobie naprawdę nie potrafię tongue_out

jako rada wyszlo albo oszczedzan
                        > ie pieniedzy na jakis cel albo faktycznie nalezy Ci sie jakas nieruchomosc lub
                        > bedize nalezec, moze ty masz cos nieuregulowane? Mieszkaniowo?
                        poniekąd. Mieszkam w miejscu które nie uważam za stałe, ale z powodów oczywistych nie mogę zmienić na taką przestrzeń w której zmieściła bym się ze wszystkim czego potrzebuję big_grin Nie oszczędzam na to bo wydaje mi się to obecnie nierealne. Nawet nie skupiam na tym swojej uwagi bo bym się tylko denerwowała tongue_out Przeszkodą m.in jest facet który uważa, że tak jest ok.

> Nie wiem moze mieszkasz a granica i bedize wracac od domu ?
                        na odwrót big_grin od czasu do czasu zdarza mi się wykonywać jakiś projekt zagraniczny, jadę i wracam big_grin dużo podróżuję też prywatnie (ostatnio mniej i już mnie nosi). Generalnie 3 Buł. wcale mnie nie dziwi bo taką mam naturę, muszę być w ruchu. Sama sobie nie stawiam żadnych granic, tylko realnie oceniam szanse. Na dobrą sprawę jeszcze nigdzie nie osiadłam na stałe (w mojej głowie siedzę na przystanku tongue_out ) i tak sobie myślę, że to to się zmieni. Może zmienię pracę i się przeprowadzę? Nie planuję tego teraz, ale to nie znaczy, że karty nie mogły tego pokazać. Dlatego możesz pisać wszystko co ci chodzi po głowie, a ja to zweryfikuję jeśli będę już coś wiedziała lub potem gdy się wydarzy. Śmiało! smile
                        • hanna1985 Re: Co teraz? 08.05.14, 14:45
                          Czas mnie goni, chlop w domu i czas mi zabiera, w weekend posiedze nad tym ukladem smile dzieki za elastycznosc i wyrozumialosc, nie lubie jak czegos w tarocie nie moge odczytac, ale tak jak piszesz jest dobrze smile mam sie nie lékac, nie chce stracic u Ciebie sympatii, czekam, az moze ktos cos rzuci okiem z forumowiczow smile nie poddam sie smile o nie smile dopisze cos jeszcze!
                          • misboaa Re: Co teraz? 10.05.14, 13:28
                            hanna1985 napisała:

dzieki za elastycznosc i wyrozumialosc, nie lubie jak czegos w tarocie n
                            > ie moge odczytac, ale tak jak piszesz jest dobrze smile mam sie nie lékac, nie chc
                            > e stracic u Ciebie sympatii
                            ale teraz sympatię w kąt i niech zakróluje obiektywizm!!! big_grin tylko takie wróżby mogą być pomocne.
                            Ja mam pewne podejrzenia, i wcale nie są związane z tym, że siebie znam i wiem czego oczekuję bo ten rozkład równie dobrze może pokazać coś co już jest tuż tuż, jaki i to co będzie w odległej przyszłości a czego teraz nie biorę pod uwagę. Zobaczymy smile
    • hanna1985 Re: Co teraz? 14.05.14, 14:46
      nie ma chetnych na podpowiedzi? wink znajde chwilke napisze smile prosze o cierpliwosc smile
      • hanna1985 Re: Co teraz? 15.05.14, 20:41
        Dolozylam do sygnifikatora Asa bulaw, do 4 pucharow Krolowa denarow, do 3 bulaw Moc! Olallalala smile jak patyzre na te karty bije nich piekna kolorystyka i juz 3 dzien siedze i mysle i moj maz nawet sie dpoytuje co tak dumam ;D TYLE KART MASZ wink SIE DZIWI! Pomoglby, ale nie umie nic wink Misboa cos mi sie zdaje, ze to jednak beda zmiany zawodowe! Moze nawet firma wlasna, cos co dawno temu chcials robic lub robilas?
        • misboaa Re: Co teraz? 16.05.14, 23:47
          hanna1985 napisała:

> Dolozylam do sygnifikatora Asa bulaw, do 4 pucharow Krolowa denarow, do 3 bulaw
          > Moc! Olallalala smile jak patyzre na te karty bije nich piekna kolorystyka i juz
          > 3 dzien siedze i mysle i moj maz nawet sie dpoytuje co tak dumam ;D TYLE KART M
          > ASZ wink SIE DZIWI! Pomoglby, ale nie umie nic wink Misboa cos mi sie zdaje, ze to
          > jednak beda zmiany zawodowe! Moze nawet firma wlasna, cos co dawno temu chcials
          > robic lub robilas?

Biedactwo..... skąd mogłam wiedzieć że to takie skomplikowane będzie? tongue_out
          3Buł z Siłą znaczy że mocno należy się za to wziąć, nie odpuszczać, no i jest to kolejna kobieca karta w tym rozkładzie. Ciekawe....
          Diabeł też mi nie daje spokoju, ewidentnie trzyma się albo przeszłości albo przyjaciół. Muszę to rozgryźć bo to jest moja rada!!!!! wrrrrrr
        • misboaa Re: Co teraz? 17.05.14, 10:48
          hanna1985 napisała:

> Misboa cos mi sie zdaje, ze to
          > jednak beda zmiany zawodowe! Moze nawet firma wlasna, cos co dawno temu chcials
          > robic lub robilas?

To by chyba musiało być związane z Asem Puch? Co to może być?

1. W jakim kierunku powinnam zmierzać - As Pucharów
          2. Co mi przyniesie obrana droga - 4Puch (QBuł, 10Mi, Koło Fortuny, 9 Mon) /QMon
          7. Jakie należy wprowadzić modyfikacje - 3Buł. /Moc
          8. Jaki będzie ostateczny rezultat - Umiarkowanie

• hanna1985 Re: Co teraz? 19.05.14, 14:26
            Pomyslalm o stabilizacji jako matka i dom, ale wyszla 9 denarow, a to juz nie macierzynstwo tylko zaradniosc, spelnienie zawodowe i tutaj bym sie sklaniala. Czy obecna praca Cie zadawala? Jakie mialas marzenia o pracy dawniej ? Co tak naprawde chcialabys robic? Popatrz tutaj jest 4 pucharow, wiec cos daje Ci nude, pytanie brzmi czy zwiazek czy praca? Nie ma tutaj kart, ktore krzyczalyby o wyjezdzie, ani o milosci, w w yniku jest harmonia, znalezienie zlotego srodka do tej nudy!
            • hanna1985 Re: Co teraz? 19.05.14, 14:36
              Zwrocilam tez uwage na te kobiece karty i moze komus pomagasz? Finansowo? Materialnie? Jakiejs znajomej?
              • hanna1985 Re: Co teraz? 19.05.14, 14:42
                As pucharow u mnie zawsze pokazuje uczucia smile odrodzenie w zwiazku lub nowa milosc, jesli w pracy masz nude i czujesz, ze to nie to beda zmiany, jesli zwiazek Cie nudzi, beda zmiany smile gdzie czujesz apatie? W ktorej dziedzinie zycia masz watpliwosci? albo mozesz miec w przyszlosci wahanie?
                • hanna1985 Re: Co teraz? 19.05.14, 14:59
                  Zajrzal by tu ktos trzeci cos narzucil jak to widzi prosze big_grin
                  • hanna1985 Re: Co teraz? 19.05.14, 15:14
                    Polozylas ten uklad nie pez powodu tak sobie mysle i Kolo foruny, 10 mieczy i 3 bulaw to karty bramy, wiec beda zmiany, sygnifikator 10 denarow to dazenie do udanego zycia rodzinnego i materialnego, As pucharow moze byc przyjazn, czyli poprzez przyjazn cos sie wykluje (kobieta), powinno byc pytanie jak wplynie to na syt.materialna, bo nie wiadomo czy wydasz smile czy zyskasz, ale uklad jest zakonczony Umiarkowaniem to bedzie na plus! 9 denarow mowi o sukcesie finansowym, moze mieszkanko jakies bedzie?
                    • hanna1985 Re: Co teraz? 19.05.14, 19:28
                      10 denarow moze tez symbolizowac plany, marzenia wink
                      • hanna1985 Re: Co teraz? 19.05.14, 19:35
                        As pucharow byc moze wink namawia do zblizenia sie do rodizny, przyjaciol, Partnera? Jest to karta emocji i nie nalezy jej odrzucac, niesie z soba boska energie i wypiera nasz egoizm, ale tez co kochamy i lubimy smile
                        • hanna1985 Re: Co teraz? 19.05.14, 19:38
                          > As pucharow byc moze wink namawia do zblizenia sie do rodizny, przyjaciol, Partne
                          > ra? Jest to karta emocji i nie nalezy jej odrzucac, niesie z soba boska energie
                          > i wypiera nasz egoizm. Co kochamy i lubimy smile pokazuje ta karta!
                          • hanna1985 Re: Co teraz? 19.05.14, 19:41
                            Rada to pieniadz, klamstwo/podstep/rozrzutnosc, przeszlosc/dzieci/zabawa tylko co tu jest ukryte?
                            • hanna1985 Re: Co teraz? 19.05.14, 19:42
                              Nalezy Ci sie cos z przeszlosci? Dzialka ? Dom? Jest cos nieuregulowane?
                              • hanna1985 Re: Co teraz? 19.05.14, 19:43
                                mnie ostatnio 10 denarow wyszla na sprzedaz domu mojej znajomej smile pisze swoje mysli misboa, moze cos Ci sie nakresli!
              • misboaa odn. Hani 27.05.14, 11:43
                hanna1985 napisała:

> Zwrocilam tez uwage na te kobiece karty i moze komus pomagasz? Finansowo? Mater
                > ialnie? Jakiejs znajomej?
                Pomyslalm o stabilizacji jako matka i dom, ale wyszla 9 denarow, a to juz nie macierzynstwo tylko zaradniosc, spelnienie zawodowe i tutaj bym sie sklaniala. Czy obecna praca Cie zadawala? Jakie mialas marzenia o pracy dawniej ? Co tak naprawde chcialabys robic? Popatrz tutaj jest 4 pucharow, wiec cos daje Ci nude, pytanie brzmi czy zwiazek czy praca? Nie ma tutaj kart, ktore krzyczalyby o wyjezdzie, ani o milosci, w w yniku jest harmonia, znalezienie zlotego srodka do tej nudy!

Haniu, jestem ci wdzięczna że nie zostawiłaś mnie samej z moimi kartami smile Hasłowość jaką podajesz jest dla mnie bardzo pomocna. Właściwie do każdego wpisu mogę dodać komentarz, ale zrobię to tutaj ogólnie bo ciężko by się klikało big_grin
                Spotkało mnie coś czego nie planowałam. Pięknie zwróciłaś uwagę na "kobiety". Koleżanka zaproponowała mi zlecenie do którego będę wyjeżdżać co jakiś czas, a tam same kobietki big_grin Z nimi współpracuję. Co ciekawe też koleżanki big_grin Każda to Cesarzowa. Znudzone, z możliwościami, które marzą o tym by zrobić "coś", ale są bez pomysłu smile I ja mam im w tym pomóc big_grin Dla mnie to raj bo głowa pełna inspiracji big_grin
                To też coś zupełnie nowego w moim życiu. Same rozmowy z tymi paniami są dla mnie też rozwijające i wprowadzają mnie w inny świat którego do tej pory nie znałam. One też patrzą na mnie z zainteresowaniem. To chyba pokazała XIV. Z tej pracy będzie więcej własnej satysfakcji niż pieniędzy, tak że postanowiłam iż będzie to osobny fundusz na mój rozwój bo na nic więcej nie wystarczy tongue_out
                To też wyrywa mnie z "nudy" mojego życia big_grin
                • hanna1985 Re: odn. Hani 27.05.14, 19:43
                  Wrocilas nareszcie smile Mysle sobie, ze pierwszy moj wpis pasujesmile uklad nie latwy big_grin ciekawe doswiadczenie z nim, ale czy ty tym kobitkom nie zaczniesz klasc Tarota? Staralam sie cos wykrzesic i poszlam na calosc! Zweryfikujemy za jakis czas, ladnie green bell napisala interpretacje smile
                  • hanna1985 Re: odn. Hani 27.05.14, 19:46
                    Sygnifikator 10 monet to zywiol ziemi, a masz isc w kierunku Asa pucharow, zywiol wody, ale te dwa zywioly swietnie ze sobá wspolgraja i chyba faktycznie praca i spelnienie duchowe sa tutaj pokazane w tym ukladzie!
                  • misboaa Re: odn. Hani 27.05.14, 20:12
                    hanna1985 napisała:

> Wrocilas nareszcie smile Mysle sobie, ze pierwszy moj wpis pasujesmile
                    Wróciłam big_grin
                    Fakt, nudy to nie było przez te kilka dni. Wszystko nowe i jeszcze kawałek wielkiego świata zobaczyłam big_grin

uklad nie latw
                    > y big_grin ciekawe doswiadczenie z nim
                    układ może nie jest nie łatwy, tylko jak się stawia ogólnie, bez dziedziny to trudno znaleźć zaczepienie. Ja całkiem o czym innym myślałam tongue_out

, ale czy ty tym kobitkom nie zaczniesz klasc T
                    > arota? Staralam sie cos wykrzesic i poszlam na calosc! Zweryfikujemy za jakis c
                    > zas,
                    kto wie smile nie chwaliłam się tym żeby nie wyjść na nawiedzoną bo to służbowe spotkanie,
                    ale przyszedł mąż jednej z pań i wspomniał coś mimochodem o aniołach, ja pociągnęłam temat, a on zrobił wielkie oczy i zapytał: to pani na tym też się zna? Wow! big_grin Nastąpiło przełamanie lodów smile

ladnie green bell napisala interpretacje smile
                    [b] Tak smile
                    Myslę, że obie napisałyście prawdę.
                    Dlatego, że nie było określonego tematu wydaje mi się że można patrzeć na ten rozkład z wielu punktów widzenia i czuję że tak właśnie jest.
                    Kto by się tydzień temu spodziewał, że ktoś zaproponuje mi zlecenie w takim miejscu...
                    /Haniu napisałam do ciebie maila w innej sprawie, zajrzyj proszę.

• green_bell Re: Co teraz? 23.05.14, 22:05
      misboaa napisała:

> S. - 10 Mon.
      W świecie materii jesteś dobrze ugruntowana. Masz poukładane życie ( praca, mieszkanie, stały dochód). w sumie jesteś zadowolona ze swojej pozycji.
      > 1. W jakim kierunku powinnam zmierzać - As Pucharów
      Powinnas zająć się światem swoich uczuć, rozpoznać je, nazwać, określić. Pozwolić zaistnieć miłości w swoim zyciu. Ale nie do konkretnej osoby czy rzeczy, lecz miłosci uniwersalnej, jako stanowi bezwzględnej akceptacji zycia we wszystkich jego przejawach.
      > 2. Co mi przyniesie obrana droga - [b]4Puch (QBuł, 10Mi, Koło Fortuny, 9 Mon)[/
      > b]
      osiągniesz nasycenie tzn przestaniesz odczuwać brak uczuć, potrzebę zaspokojenia ich przez innych, ponieważ znajdziesz ja w sobie i nie będziesz musiała dostawać jej z zewnątrz. przestanie być Ci to potrzebne. Nauczysz się siebie, poznasz swoje pragnienienia, znajdziesz swój świat, w którym poczujesz się silna.
      > 3. Jak odbierze to moje najbliższe otoczenie - 8Buł.
      zaintrygujesz ich, a niektórych pociągniesz za sobą. Znajdziesz swoich naśladowców, będziesz służyć im radą i pomocą
      > 4. Czy wpłynie to na mój rozwój osobisty - RMon.
      zajmiesz się tym, co czujesz najbardziej, co jest Twoją pasją , być może przyniesie Ci to nawet zyski. Nie będzie to jakiś hurra optymizm lecz powolne i systematyczne zgłębianie tematu
      > 5. Czy wpłynie o na moją sytuację materialną - Cesarzowa
      Tak, pozwoli Ci realizować swoje marzenia, może w tym stanie ducha znajdziesz sens w utworzeniu jakiejś bliskiej relacji, materialnie pozytywnie
      > 6. Jak odbierze to moje dalsze otoczenie - 3Puch.
      Ucieszy się z Twojego nowego " wcielenia", zdecydowanie polepsza się twoje relacje z otoczeniem, więcej empatii, zrozumienia, mniej krytyki, oceniania. Poszerzy sie krąg twoich znajomych
      > 7. Jakie należy wprowadzić modyfikacje - 3Buł.
      Nie zasklepiać się w tym, co do tej pory było dla Ciebie najważniejsze, otwierać się na nowe, przesuwać granice,dopuszczać nowe doświadczenia, nie bać się. Mieć oczy i uszy szeroko otwarte. Wypatrywać znaków
      > 8. Jaki będzie ostateczny rezultat - Umiarkowanie
      Powolny acz systematyczny rozwój i wzrost. Osiągnięcie równowagi i harmonii w newralgicznych sferach życia. Zadowolenie, spokój, pogodzenie się z życiem, mądrosć życiowa, akceptacja tego, co jest.
      > rada dla mnie: AsMon. Diabeł, 6Puch
      Iść do przodu, uwolnić się od ciężarów z przeszłości. Nie wracać wspomnieniami do tego,co było złe, nie wchodzić na niskie wibracje- odpuścić, wybaczyć- przez zrozumienie i dla uwolnienia siebie...
      pozdrawiam
      • misboaa odn. green_bell 27.05.14, 11:47
        Właściwie napisałaś wszystko to co mnie spotkało teraz niespodziewanie smile
        Wieczorem odniosę się do szczegółów bo teraz jestem w biegu.
        Dziękuję, że dołączyłaś do mojego wątku smile
        • green_bell Re: odn. green_bell 27.05.14, 12:40
          miło mi
          ciekawa jestem Twojej historii
      • misboaa odn. green_bell 27.05.14, 19:29
        Zastanawiam się czy ten rozkład może mówić o świecie w który właśnie weszłam poprzez zlecenie. Wiele by tutaj pasowało ale jest za wcześnie by mówić, że coś udało mi się dzięki temu osiągnąć. Być może takie możliwości dopiero się pojawią dlatego nie wiem czy mogę wiązać ten rozkład z nimi czy może oznacza coś osobistego, głębokiego tylko dla mnie. Przyznam się, że ja widząc te karty pomyślałam, że nadchodzi czas by osiąść na stałe jednym miejscu, zakorzenić się na dobre i wiązałam to z miłością. Wy jednak temu zaprzeczyłyście tongue_out

green_bell napisał(a):

> > S. - 10 Mon.
        > W świecie materii jesteś dobrze ugruntowana. Masz poukładane życie ( praca, mie
        > szkanie, stały dochód). w sumie jesteś zadowolona ze swojej pozycji.
        jw. /myślałam, że należy teraz na tym się skupić big_grin Zacząć budować ród hehe
        Spełniam się wewnętrznie i dziwi mnie As Puch bo to co mówisz wydawało mi się że tą drogą właśnie idę. Nie dałam się też zbałamucić kuszeniem korporacji, cały czas idę drogą mojego wnętrza choć czasami wydaje mi się, że korporacyjna była by łatwiejsza. Bywa trudno, ale czuję, że się realizuję.

> > 1. W jakim kierunku powinnam zmierzać - As Pucharów
        > Powinnas zająć się światem swoich uczuć, rozpoznać je, nazwać, określić. Pozwol
        > ić zaistnieć miłości w swoim zyciu. Ale nie do konkretnej osoby czy rzeczy, lec
        > z miłosci uniwersalnej, jako stanowi bezwzględnej akceptacji zycia we wszystkic
        > h jego przejawach.
        jestem nr 9 więc potrzebę taką mam jakby we krwi smile sama podejrzewałam, że to o "osobę" chodzi tongue_out
        > > 2. Co mi przyniesie obrana droga - 4Puch (QBuł, 10Mi, Koło Fortuny, 9
        > Mon)

> Nauczysz się siebie, poznas z swoje pragnienienia, znajdziesz swój świat, w którym poczujesz się silna.
        hmmm
        > > 3. Jak odbierze to moje najbliższe otoczenie - 8Buł.
        > zaintrygujesz ich, a niektórych pociągniesz za sobą. Znajdziesz swoich naśladow
        > ców, będziesz służyć im radą i pomocą
        zobaczymy big_grin
        > > 4. Czy wpłynie to na mój rozwój osobisty - RMon.
        > zajmiesz się tym, co czujesz najbardziej, co jest Twoją pasją , być może przyni
        > esie Ci to nawet zyski. Nie będzie to jakiś hurra optymizm lecz powolne i syste
        > matyczne zgłębianie tematu
        teraz przychodzi mi do głowy współpraca z Cesarzowymi i zysk który mam zamiar przeznaczyć na dalszą naukę
        > > 5. Czy wpłynie o na moją sytuację materialną - Cesarzowa
        > Tak, pozwoli Ci realizować swoje marzenia, może w tym stanie ducha znajdziesz
        > sens w utworzeniu jakiejś bliskiej relacji, materialnie pozytywnie
        As Puch + III myślałam, że zostanę panią domu hehe. W kontekście poprzedniego może jednak być tak jak mówisz smile

> > 7. Jakie należy wprowadzić modyfikacje - 3Buł.
        > Nie zasklepiać się w tym, co do tej pory było dla Ciebie najważniejsze, otwiera
        > ć się na nowe, przesuwać granice, dopuszczać nowe doświadczenia, nie bać się. Mi
        > eć oczy i uszy szeroko otwarte. Wypatrywać znaków
        też tak to widziałam
        > > 8. Jaki będzie ostateczny rezultat - Umiarkowanie
        > Powolny acz systematyczny rozwój i wzrost. Osiągnięcie równowagi i harmonii w n
        > ewralgicznych sferach życia. Zadowolenie, spokój, pogodzenie się z życiem, mąd
        > rosć życiowa, akceptacja tego, co jest.
        XIV jako wynik to sympatyczna karta tylko długo się na niego czeka

> > rada dla mnie: AsMon. Diabeł, 6Puch
        > Iść do przodu, uwolnić się od ciężarów z przeszłości. Nie wracać wspomnieniami
        > do tego,co było złe, nie wchodzić na niskie wibracje- odpuścić, wybaczyć- przez zrozumienie i dla uwolnienia siebie...
        już teraz dorosłam do tego by patrzeć tylko w przód i nie marnować energii na to co się nie udało, co poszło kiedyś nie tak. Mam nadzieję że to ten sens.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka