ania515515 09.09.15, 19:36 Witam, Bylam miesiąc temu u wróżki która powiedziala, że widzi w kartach mężczyzne który jest już blisko, i chcialam spytac co to znaczy? Czy juz go znam czy po prostu bardzo szybko poznam? Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
88ula Re: wróżka 10.09.15, 02:16 Aniu, nikt nie odpowie ci, co widziała twoja wróżka, gdyż nie wiadomo z jakich kart czytała, jakie pytania zadała itp., a poza tym nikt nie pokusi się o interpretowanie czyiś wróżb, bez wiedzy tej wróżki. Wyciągnęłam własne karty dla Ciebie na przyszłą relacje z mężczyzną: Król mieczy+10 monet. Z tego wynika, ze jest to jakiś dojrzały, mądry, inteligenty i władczy mężczyzna, którego poznasz (lub już znasz) w twojej bliskiej rodzinie. Moze wróżka widziała w kartach po prostu np. ojca, wujka itp. Moje karty nie pokazują żadnej miłosnej relacji na razie dla ciebie. Pozdrawiam. "To Tarot rozkłada karty, ja tylko je wyciągam z talii" -moje Odpowiedz Link
ania515515 Re: wróżka 01.03.17, 18:14 Witam ponownie, Bardzo proszę pani Ulu o wrozbe poraz kolejnyna moje życie osobiste i prace. Bardzo proszę i dziękuję Odpowiedz Link
misboaa Re: wróżka 01.03.17, 18:45 Aniu, w Szkolce obowiazuja zasady Regulaminu ktorego sie trzymamy. Prosisz konkretna osobe o odpowiedz. Nie jest to zabronione. Jesli ona sie zgodza to mozecie wrozyc nawet do rana Czy wiesz, ze za usluge nalezy sie zaplata wg jej cennika? Odpowiedz Link
ania515515 Re: wróżka 01.03.17, 18:47 Przepraszam, przyznaję, nie przeczytałam regulaminu Odpowiedz Link
misboaa Re: wróżka 01.03.17, 19:11 ania515515 napisał(a): > Przepraszam, przyznaję, nie przeczytałam regulaminu Ok. Mozesz to zrobic w kazdej chwili Odpowiedz Link