Dodaj do ulubionych

Facet od serduszka

09.02.16, 17:06
1. Cel w stosunkach u partnera - Wisielec (8Mi, KPuch)
Nic. Przeczekuje. Być może to co Wisielec ma w głowie czyli nie pokaże uczuć. Może myśli, że z czasem samo się ułoży. Pewnie dlatego, że widzi mnie jako niedziałającą kobietę - 8Mi.

2. Co o tobie myśli, do ciebie czuje/ jego wewnętrzne odczucia- RMi, Głupiec, 6Mon, AsMon.
Nadajemy na tych samych falach. Super rozmowa o wszystkim. Cały czas się śmieję bo on fajnie opowiada. Widzi, że mam ubaw i sam też się dobrze bawi. Czasami on się śmieje aż ma łzy w oczach, ale... ja wpadam by wziąć zlecenie. Widzi, że przychodzę "po pieniądze".
3. Jak on zachowuje się wobec ciebie - Spr. 4Mi, Pustelnik
Nie do końca jest tak jak karty to pokazały bo kiedy się widzimy to on tryska humorem, nie może przestać rozmawiać. Poza tym życzenia były dwuznaczne. Rysunek. Pewnie pokazały chwilę obecną bo nie widzieliśmy się, oraz to iż podejrzewałam wtedy, że przede mną ucieka. Może nadal ma taki zamiar?

4. Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - Swiat, Kochankowie, 9Buł
Ograniczyć relacje ze mną.

5. Co partner ukrywa - 8Mon (10Mon,5Mo,5Mi)
?
6. Co powoduje, że musi to ukrywać - 2Mi
???
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Facet od serduszka 10.02.16, 13:46
      Zmartwiłam się, że on ukrywa przede mną coś co jest związane z pracą. Moja praca?
      Może on już nie potrzebuje żeby dla niego pracowała, ale nie chce zostawić mnie w kropce? Chętnie by się mnie pozbył żebyśmy się nie widywali skoro jego "ucieczki" jemu nie pomogły? Tylko, że wie że dla mnie to byłby duży problem, a on jest bardzo odpowiedzialną osobą.
      Lub wersja standardowa u facetów, niekoniecznie chodzi żonę, ale o to, że między nami jest przepaść nazwijmy to społeczna. To mu przeszkadza? On 10 Mon. ma wszystko, ja ten szewczyk z 8Mon. w porównaniu? Boję się żeby nie wpadł na pomysł oddalić mnie.
    • beata25_84 Re: Facet od serduszka 10.02.16, 20:34
      1. Cel w stosunkach u partnera - Wisielec (8Mi, KPuch)
      Ten KPuch na końcu mi nie pasuję. Czyżby facet chciał Cię uzależnić emocjonalnie metodą "zbliż - oddal się"?
      Po kartach to tak jak by chciał znajomość zawiesić, oddalić się, a później w tym królu znów uczucia okazać.
      Nie podoba mi się jego cel ani trochę. uncertain

2. Co o tobie myśli, do ciebie czuje/ jego wewnętrzne odczucia- RMi, Głupiec, 6Mon, AsMon.
      Myśli,że jesteś trochę narwana, w goracej wodzie kąpana. Najpierw iplul i działanie, a później na spokojnie ogarnianie strat na pobojowisku jak już emocje opadną? Jednocześnie jesteś otwarta, ufna, entuzjastyczna i może ciut naiwna w tym swoim zawierzeniu w dobroć ludzi. Chcesz dawać i barć, a on może widziec w Tobie jakiś swój zysk.

3. Jak on zachowuje się wobec ciebie - Spr. 4Mi, Pustelnik
      Zachowuje się moralnie, ale i widać duże oddalenie między Wami.

4. Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - Swiat, Kochankowie, 9Buł
      Świat piękna karta, Kochankowie też, a później szast prast i ta 9 buław. Ja Ci Misboaa mówię,że to mi wygląda na próbę "robienia Ci prania mózgu". Pokaże Ci piękne perspektywy, okaże sympatię, a później znów "po łapkach uderzy" i powie nie rusz, nie dotykaj, zostaw mnie.

5. Co partner ukrywa - 8Mon (10Mon,5Mo,5Mi)
      W pierwszej chwili też pomyślałam o tym,że ukrywa rodzinę, żonę, ale... Teraz mi przyszło do głowy,że on może mieć jakieś sprawy z dzieciństwa, z domu rodzinnego nie rozwiązane, nie przepracowane i z tego powodu tyle smutku i wycofania w nim, jakiegoś lęku przed bliskością - i bym chciał i bym się bał - 8Mon,5Mon i 5Mi biją smutkiem i przemocą, a 10Mon to czesto dom rodzinny, tradycja, spadek - to może być również spadek emocjonalny.

6. Co powoduje, że musi to ukrywać - 2Mi
      O czymś nie może, nie chce Ci powiedzieć. Być może w obawie przed ocena lub odrzuceniem.

Jak dla mnie facet ma jakiś mocny problem ze sobą. uncertain
      • misboaa Re: Facet od serduszka 13.02.16, 18:28
        W pewnym sensie on juz zrobil mi mieszanke z mozgu tym jak zmiennie sie zachowuje. Intuicyjnie powinnam wyczuc co jest, a nie moge zlapac watku bo pedze na karuzeli ktora wciaz zmiena bieg. Zauwazylas te dziwne zrywy w "celu". Puktem 2. zaskoczylas mnie trafnoscia ? mala korekta - on mi daje rady, podsuwa pomysly jak sprawy ogarnac w calosc, gdzie jest pulapka. W 6Mon. slucham go bo dobrze mi radzi. Bardzo cenie to na co zwraca mi uwage.
        4. doslownie "po lapkach"!!! Nagla cisza.
        5. 8Mon. to nie rodzina bo o zonie znam. Nie wiem jak wygladalo jego dziecinstwo. Utrzymuje kontakty. Moze to ze nie ma dzieci???
        Jesli on ma problem ze soba jak mowisz, to ja mam teraz problem z nim.
        • beata25_84 Re: Facet od serduszka 13.02.16, 21:55
          Nie powiesz mu,że karty postawiłaś i zleciały się czarownice, ale możesz się go spytać wprost z jakiego powodu daje tak sprzeczne sygnały - raz szuka kontaktu, raz się oddala. Możesz mu powiedzieć,że to Cię mocno dezorientuje i nie wiesz o co mu chodzi, a taka niejasność jest bardzo męczącą. Zrób to tylko tak,żeby dać mu jasno do zrumienia,że nie oczekujesz uczucia, ale jeśli ma to być przyjaźń to chcesz bardziej stabilnych i przejrzystych zasad, a jeśli nawet on liczy na coś więcej z Twojej strony, to niech ci powie wprost, a nie szopki urządza.
          Jak będziesz miała tą wiedzę, to skorzystasz lub nie, możesz też go zapewnić,że nie masz zamiaru mu małżeństwa rozbijać i nie warto psuć przyjaźni dla romansów. Zrobisz co zechcesz, ale w końcu byś wiedziała na czym stoisz.
          Faceci są prości, więc może takie pytanie wprost go otrzeźwi i zobaczy,że z Tobą tak pogrywać się nie da. Jego problemy nie muszą być Twoimi problemami. Nawet jeśli miał ciężkie dzieciństwo, to nie ma powodu,żebyś teraz Ty za to płaciła.
          Wydaję mi się, że w głębi duszy jesteś dużo bardziej wrażliwa, niż pokazujesz to na zewnątrz i ta jazda Cię wykańcza.
          • misboaa Re: Facet od serduszka 15.02.16, 20:50
            Mam nadzieje, ze stan mojej wrazliwosci odczytalas z kart na ta sprawe a nie z ogolnego odbioru. Szczegolnie Szkolowego ??
            Nie wiem czy z nim porozmawiam. Trudno by mi bylo. Obecnie przyjmuje poze ze "nie widze".
            Zastanawiam sie co mam ze karme ze ostanio czas uplywa mi na takich zawilosciach we mgle. Laczego musze zamiast prostych przerabiac przypadki skomplikowane o ktore nie zabiegalam.
            • beata25_84 Re: Facet od serduszka 16.02.16, 08:23
              Misbaa juz nie pamietam czy z kart,czy tez troche z wypowiedzi. Tak Cie po prostu intuicyjnie odczuwam.
    • beata25_84 Re: Facet od serduszka 16.02.16, 08:25
      Sila na zewnatrz starasz sie chronic i maskowac wewnetrzna wrazliwosc.
    • beata25_84 Re: Facet od serduszka 16.02.16, 08:30
      Kiedys tez chyba wspominalas,ze masz talent dobrego podejscia do zwierzat. Dziecka i zwierzaka nie oszukasz-czuja dobrych ludzi,a dobroc to i wrazliwosc.wink
      • misboaa Re: Facet od serduszka 18.02.16, 23:10
        bo to Beata prawda ? Zastanawiam sie jak to mozliwe ze ktos moze mnie odebrac jako chlodna? To mialam na mysli. Czasami karty nawet tak mnie pokazuja. Temu sie dziwie. Nie, wrazliwosci ?
        Jako karte glowna w urodzinowym wyciagnelam Diabla (KMon, 3Puch). Jestem wykonczona jego matactwami. Nic w sferze uczuciowej nie jest takie jak wyglada. Konca nie widac.
    • ucztababette Re: Facet od serduszka 19.02.16, 00:19
      Szanowna Pani Wezowo,
      nic z tego nie budiet.
      Idz na film do kina. Co teraz graja?smile
      Pa
      • misboaa Re: Facet od serduszka 19.02.16, 21:28
        ucztababette napisała:

> Szanowna Pani Wezowo,
        > nic z tego nie budiet.
        > Idz na film do kina. Co teraz graja?smile

Kochana ten rozklad to tajna kieszen a nie uczuciowy. Wiem, ze nie bedzie bo ja tego nie przyjmuje do wiadomosci. Jesli czytalas to wiesz o co chodzi. Mnie interesuje co sie skrywa za 8 Mon. Co jemu w glowie siedzi bo robil mi hustawke taka, ze nie wiedzialam czy on to robi czy mi sie wydaje. Koperta znowu wprowadzila mi zamet. On oczywiscie po raz kolejny zniknal 😶 Oczywiscie byl wazny powod.
        • ucztababette Re: Facet od serduszka 19.02.16, 21:54
          Wiesz WEzowa, no fakt. 8 denarkow no co - kuje jakies swoje zelazo, nie za bardzo se bedzie patrzyl na Twoja strone. Tak kazdy mam swoj wazny powod.
    • beata25_84 Re: Facet od serduszka 19.02.16, 10:27
      Misboaa chyba wiem o co chodzi z tym chlodem. Jestes impulsywna, niezalezna, walisz prosto z mostu, pozujesz na silna i twarda. Silna jestes,ale nie twarda,skrywasz ta delikatnosc. wink
      • misboaa Re: Facet od serduszka 26.02.16, 23:38
        8 Mon. jak strzelil! Praca.
        Teraz mi rozszyfrujcie Wisielca? Co to byly za zamiary? I jak to sie ma do RMi w uczuciach?
        Zachowuje sie tak jak Spr. pokazala. Powod byl racjonalny. Tak to widac na zewnatrz. Po czym po angielsku wyszedl i sie nie widzielismy.
        I co to jest 2 Mi.?
        • beata25_84 Re: Facet od serduszka 27.02.16, 15:06
          Wisielec to zastój w relacji, czyżby coś przeczekać chciał? Może aż Wam emocję opadną trochę?
          Rycerz Mieczy to impulsywność - może być ona zarówno po Twojej jak i jego stronie.
          A 2 Miecze to taka karta - nie widzę, nie słyszę, nie wtrącam się - nie chce lub nie mogę zrobić ruchu.
          • misboaa Re: Facet od serduszka 27.02.16, 19:04
            Tak, Wisielec jak najbardziej. Przeczekuje, odklada sprawe, ale caly czas mysli.
            Przegapilam wczsniej bo emocje wziely nade mna gore. Zobacz jakie to latwe kiedy zna sie rozwiazanie RMi to impulsywnosc a reszta kart cos daje i dostaje. Glupiec to ja bo kiedy stawialam te karty nie widzialam ze mam skarb w tobolku! Droga perle. Jota w jote kosztowny prezent. Monety sie posypaly z rekawa. Nie bylo zal. Ja jak to O nie mialam o tym pojecia.
            Nie zrobil tego przypadkiem bo wymyslil to sam Wisielec. Gruby arkan.
            • misboaa Re: Facet od serduszka 27.02.16, 19:33
              Beata wspominalas o sprawach z przeszlosci. Przypomnialo mi sie cos, ale nie jestem pewna czy moglo by o to chodzic. Mogla bys rozwinac ten watek. To co sie tobie kojarzy z przeszloscia ktora zauwazylas? Musze sprawdzic czy to pokrywa sie z tym o czym pomyslalam.
              • beata25_84 Re: Facet od serduszka 27.02.16, 19:47
                Misboaa a możesz przytoczyć mi o który fragment mojej wypowiedzi ci chodziło? smile
                • misboaa Re: Facet od serduszka 27.02.16, 21:09
                  Tutaj np: mowilas przy 8Mon. Gdzies w innym tez. Nie pamietam w ktorym, ale utkwilo mi to w pamieci. Myslalam, ze moze pamietasz przynajmniej energetycznie wokol czego twoje mysli sie zbieraly. Przypomnialam sobie pewna rozmowe z nim w ktorej palnelam cos ironicznie w smiechu a on niespodziewanie zamilczal. Czyzby o to chodzilo?
                  • beata25_84 Re: Facet od serduszka 27.02.16, 21:32
                    Jeśli chodzi o 8Mon + otoczenie kart, to dokładnie tak jak napisałam w punkcie 5.
                    Traumy z dzieciństwa, brak akceptacji, niewłaściwe wsparcie, wygórowane wymagania, brak właściwej opieki - wszystko to co może zranić dziecko podczas dorastania.
                  • beata25_84 Re: Facet od serduszka 27.02.16, 21:34
                    Dodatkowo w rodzinie mogły nie być okazywane uczucia, emocje i on nie nauczył się tego na dorosłe życie, wewnętrzny smutek i blokady.
                  • beata25_84 Re: Facet od serduszka 27.02.16, 21:35
                    Ma to sens w świetle tego co wtedy niechcący palnęłaś?
                    • misboaa Re: Facet od serduszka 27.02.16, 21:41
                      Nie sad
                      Nie zauwazylam tez zeby mial problem z wyrazaniem uczuc wobec innych osob. Super do dzieci rowniez. Serdeczny.
                      Muszecto przemyslec.
                      • beata25_84 Re: Facet od serduszka 27.02.16, 21:59
                        A jakieś konflikty rodzinne? Może te "serce na dłoni" to tylko poza na zewnątrz, a z jakiś powodów nie może być w 100% sobą. No teraz mi przyszła jeszcze jedna myśl - że musi ukrywać to uczucie, które pojawiło się w nim do Ciebie, bo żona, bo rodzina itp.
                      • beata25_84 Re: Facet od serduszka 27.02.16, 22:01
                        Może jego rodzice po rozwodzie - bo ewidentnie rodzina + coś smutnego, ale nie chce już więcej zgadywać w którą stronę to popchnąć. Wiem,że karty muszą mieć w tym rację, ale sytuacja jest dla mnie za mało znana.
    • beata25_84 Wróżba na miłość dla Misboaa 28.02.16, 11:57
      1. Co blokuje Misboaa przed znalezieniem miłości swojego życia? 8 Mieczy - odwrócone + 9 Buław - odwrócone
      Misboaa ja to tak widzę,że jakiś stary związek nieźle Cię poturbował i nadal nie umiesz na nowe związki się otworzyć, jesteś nieufna i ostrożna, nadal głęboko zraniona i w polu emocji nieszczęścia i krzywdy. Brak otwartości i zaufania do facetów.

2. Jakie przeszkody musi jeszcze pokonać? 7 Buław - odwrócone + Wieża - prosta
      Zdecydowanie karty potwierdzają,że musisz przepracować dawne zranienia i postawić nowe fundamenty w podejściu do facetów, sama stanąć stabilnie i silnie na nogach, odbudować swoje fundamenty emocjonalne, zrobić drastyczne porządki w głowie.

3. Co może zrobić, żeby sprawę sobie ułatwić? 10 Monet - proste + As Buław - prosty
      Tutaj karty bardzo pozytywnie wyszły. Powinnaś się otworzyć na męską energię z zewnątrz, a jednocześnie trzymać się tradycji, szukać kogoś odpowiedzialnego i nie zajętego.

Czyli Misboaa z jednej strony pozbyć się traum, otworzyć, a z drugiej strony szukać kogoś kto chce się zaangażować na poważnie, a nie tylko tyłek Ci zawracać. W sumie nawet nie tyle co szukać na chama, a po prostu się otworzyć, być sobą, obserwować, a wtedy mam wrażenie,że ktoś właściwy się pojawi. Wszystkim zajętym, niepoważnym, delikatnie ale stanowczo dziękować za takie niejasne układy, które nic pozytywnego nie wnoszą, a tylko zamęt w Twojej łepetynie sieją. wink
      • beata25_84 Wróżba na miłość dla Misboaa - cz II 28.02.16, 12:02
        Jakie szansę ma Misboaa na poznanie partnera w:
        marzec/kwiecień/maj 2016r. - Śmierć - odwrócona
        czerwiec/lipiec/sierpień - 5 Mieczy - odwrócona
        wrzesień/listopad/grudzień - 10 Kielichów - prosta
        styczeń/luty/marzec 2017r. - 10 Mieczy - odwrócone

Jak dla mnie największe szansę masz na poznanie kogoś pod koniec tego roku. 10 kielichów może wskazywać,że nastąpi to przy okazji spotkań w większym gronie. smile Powodzenia Misboaa. smile
        Teraz od marca do sierpnia musi nastąpić jakaś transformacja w Twoim podejściu, uporanie się z tymi zranieniami, które kiedyś powstały. Może być Ci ciężko,że tak długo to wszystko trwa, ale staraj się na ten czas inwestować czas i energię w siebie i odłącz negatywnym myślą zasilanie. wink
        • misboaa Re: Wróżba na miłość dla Misboaa - cz II 28.02.16, 17:17
          beata25_84 napisała:

> Jakie szansę ma Misboaa na poznanie partnera w:
          > marzec/kwiecień/maj 2016r. - Śmierć - odwrócona
          > czerwiec/lipiec/sierpień - 5 Mieczy - odwrócona
          > wrzesień/listopad/grudzień - 10 Kielichów - prosta
          > styczeń/luty/marzec 2017r. - 10 Mieczy - odwrócone

10Puch. bardzo ladna smile Potwierdzalo by sie to z nowym rokiem numerologicznym od IX. Po tym okresie chyba skonczyly by sie przytlaczajace historie bo 10 Mi odwr. Nie mam zaplanowanego w tym momencie zadnego jesiennego spotkania. Ciekawe smile
          Co mowia odwrocone? Widze, ze w tym czasie lipa, ale chciala bym wiedziec co sie wtedy bedzie dzialo. XIII odw. powinna byc koncem dramatu. Jakby transformacja sie w tym czasie dokonalo. Patrzac na wczesniejszy rozklad moze mowic o wyjsciu z blokad. Nie oznacza to od razu ksiecia pod reka.
          • beata25_84 Re: Wróżba na miłość dla Misboaa - cz II 28.02.16, 21:12
            Wydaję mi się,że będziesz mieć problem,żeby odejść z takim pełnym spokojem od starych blokad, będą duże konflikty w Tobie. to może być ciężki okres dla Ciebie, dlatego nie zniechęcaj się, pracuj nad tym na spokojnie, staraj się dystans łapać. Możesz mieć w tym czasie tendencje do zadręczania się. Staraj się kasować takie negatywne myślenie - tzn.dać sobie czas na przeżycie tego, przepracowanie, ale jednocześnie nie grześć w tym bagienku emocjonalnym.
            • misboaa Re: Wróżba na miłość dla Misboaa - cz II 29.02.16, 17:25
              beata25_84 napisała:

> Wydaję mi się,że będziesz mieć problem,żeby odejść z takim pełnym spokojem od s
              > tarych blokad, będą duże konflikty w Tobie. to może być ciężki okres dla Ciebie
              Czytalam o odwroconych. Informacje sa skrajnie rozne. Dlatego pytalam ciebie. Potwierdzilas jedno moje przypuszczenie. Najbardziej do mnie przemowilo odw. XIII jako kurczowe trzymanie sie starego i niemoznosc wyrusznia. Mowilam tobie co mi nie odpowiada. Mam wewnetrzny sprzeciw. Nie moj styl. Mysle ze to kwestia charakteru i nie da sie niczego z tym zrobic. Nawet mi sie nie chce. Kolejna rzecz (mysle wokol tego na co zwracalas uwage) to po latach w zwiazku utkwilam w innym systemie do ktorego sie przyzwyczailam. Swiat sie w tym czasie zmienil, a ja o tym nie wiem bo nie mialam powodu by sprawdzac. Znalazlam sie w nowej rzeczywistosci. Chyba mnie czeka oswajanie z tematem i przegryzanie orzecha big_grin Ciezko to widze. Traumy nie mam, ale przyzwyczajenia.
              W ogole hurra optymizmen nie napawa mnie 10Puch. Za rodzinie jak na podryw. To karta ugrunotwanej milosci, a wczesniej nie pokazal sie kandydat. Za domowo jak na randki.

- tzn.dać sobie czas na przeżycie tego, przepracowani
              > e, ale jednocześnie nie grześć w tym bagienku emocjonalnym.
              • beata25_84 Re: Wróżba na miłość dla Misboaa - cz II 29.02.16, 21:06
                Misboaa ale Ty już chcesz kogoś takiego na poważnie, więc nie skreślaj tych 10 Puch. Zwłaszcza,że później 10 Mieczy się pokazało, więc jak nie wykorzystasz szansy, to znów może być czarna rozpacz. Fajnie,że już wiesz w czym może być ten orzech pogrzebany i od której strony go rozgryzać.
      • misboaa Re: Wróżba na miłość dla Misboaa 28.02.16, 16:59
        Spodziewalama sie ciezkich kart wiec nie jestem zaskoczona. Ciut komplikuje mi odczyt odwracanie bo tego nie robie. Czytam, patrze na karty i interpretacja sklada sie sensownie Jednak wewnetrznie tego nie czuje i to mnie zaskakuje. Nie zrozum mnie zle, ze zaprzeczam. Po prostu nie odczuwam zadnego bolu z powodu traum. Bylo, minelo. Nie mam zlamanego serca. Wrecz odwrotnie, lekko stapam obserwujac swiat smile Nie szukam zyciowej stabilizacji w postaci mezczyzne bo sama o siebie dbam. Jedna tylko uwaga, ze nie interesuje mnie ktos na 2dni.
        > 1. Co blokuje Misboaa przed znalezieniem miłości swojego życia? 8 Mieczy - o
        > dwrócone + 9 Buław - odwrócone

> nieźle Cię poturbował i nadal ni
        > e umiesz na nowe związki się otworzyć, jesteś nieufna i ostrożna, nadal głęboko
        > zraniona i w polu emocji nieszczęścia i krzywdy. Brak otwartości i zaufania do
        > facetów.
        >
        > 2. Jakie przeszkody musi jeszcze pokonać? 7 Buław - odwrócone + Wieża - pros
        > ta

jak czytasz odwr. 7 Bul.? Dopytuje o szczegily bo XVI tak jak mowisz to rozwzlic wszystko i zrownac z ziemia.
        >
        > 3. Co może zrobić, żeby sprawę sobie ułatwić? 10 Monet - proste + As Buław -
        > prosty

> Powinnaś się otworzyć na męską energię z
        > zewnątrz, a jednocześnie trzymać się tradycji, szukać kogoś odpowiedzialnego i
        > nie zajętego.
        to chyba najwazniejszy punkt big_grin Rada! Potwierdza to co mowilam o "2dniach" wiec chyba jeste na dobrej drodze.

• beata25_84 Re: Wróżba na miłość dla Misboaa 28.02.16, 21:17
          Tak Misboaa, odblokować się na męską energię, wcześniej pozamiatać to co Cię zraniło, zabolało - niech to już więcej Cię nie rani, nie trzyma w dystansie do nowo poznanych kandydatów. Zakończ to co Cię poturbowało w przeszłości, odbuduj mocne fundamenty w sobie i podejdź z lekkim sercem do przyszłości.
    • annamiszczak Re: Facet od serduszka 14.11.18, 11:52
      Jest szansa na choćby pobieżną weryfikację tego rozkładu..?
      • misboaa Re: Facet od serduszka 16.11.18, 17:12
        Jest smile
        Co konkretnie cie interesuje?
        • annamiszczak Re: Facet od serduszka 16.11.18, 19:07
          Jak z perspektywy czasu weryfikujesz ten rozkład/swoją interpretację tej "tajnej kieszeni" i/lub tych rozkładów kładzionych przez beata25_85, czyli interesuje mnie klasyczna weryfikacja, na potrzeby szkółki.
          • misboaa Re: Facet od serduszka 18.11.18, 18:19
            Z perspektywy czasu pamietam tylko syt. z tajnej kieszeni. Nie widzialam sie z nim bardzo dlugo/chyba pol roku. Nadal bylismy zwiazani sprawami zawodowymi, ale mijalismy czasowo. Poza tym on wyjechal. Byl w delegacji 2 mies. W ogole nie mielismy kontaktu. Gdy sie spotkalismy po tak dlugim czasie to byla chlodna rozmowa. A potem on sie znow zmienil i otworzyl. Mysle ze tego juz karty nie pokazaly bo minelo duzo czasu i nastapila zmiana ktorej rozklad nie obejmowal.
            Rozklad pokazal ten dlugi okres w ktorym bylo wycofanie. Wyjaz zagraniczny.
            Niestety nie znam jego sytuacji z domu rodzinnego o ktorej mowila beata. Wiem ze odwiedzaja sie regularnie z mama.
            Mysle ze on mnie bardzo lubi i mu sie podobam, ale nie pokazalam niczego czego moglby sie chwycic wiec sie zdystansowal i nie uzewnetrznil w tamtym czasie KPuch.
    • annamiszczak Re: Facet od serduszka 20.11.18, 23:22
      Ja bym tę "tajną kieszeń" niemal całkowicie inaczej zinterpretowała, ale to może dlatego, że nie jestem osobą zaangażowaną emocjonalnie w tej sprawie, jak Ty w momencie jej stawiania i interpretowania. Dzięki za weryfikację!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka