Dodaj do ulubionych

prośba o interpretację

14.02.16, 20:17
Witam Wszystkich serdecznie , czy byłby ktoś uprzejmy i pomóc mi zinterpretować karty podzielone na 3 kupki . Mam mały mętlik w głowie a chcialabym się upewnić .....
patrząc ode mnie jest :
1 kupka / Walet kier , 8 trefl /10 karo
2 kupka / dawa pik / król pik / 9 pik
3 kupka / walet pik / walet trefl / król karo
Dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Jolanta 14.05.1977
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: prośba o interpretację 14.02.16, 20:29
      To forum tarotowe, nie wiem czy ktoś się zna na kartach klasycznych. Ja z nich nie wróżę. Poza tym zgodnie z regulaminem podajemy swoje propozycje interpretacji, aby inni mogli podzielić się swoimi spostrzeżeniami i każdy rozwijał swoje umiejętności. smile
    • ucztababette Re: prośba o interpretację 19.02.16, 00:46
      A propos jakich problemow rozlozylas klasyki?
      Rozkopalas to na 3 kupki. Rozumiem, ze kupka to konkreten pytanie. Z tego co pamietam jako gowniarz to trefle nie sa fajne. No ale masz mocne kroliki I damke. I wsio zalezy od pytania. Mozesz sie pytac od dupe maryne a mozesz robic pytanie dot czy moj ojciec jutra dozyje bo wlasnie go zabrali na OIOM, etc etc
      Musisz stukac pytania I swoj opis z wlasnymi uwagami. No I tu czarwonice rzadza, my latamy z doczepionymi Wisielcami, Diablami i KOchankami. przerzuc sie na tarota. Pzdr
      • lolka38 Re: prośba o interpretację 19.02.16, 08:13
        Witam, rozkład tyczył się sfery uczuciowej. Rzeczywiście pytanie zamieściłam nie na tym forum co potrzeba. Bardzo przepraszam idę szukać dalej .
        PS. Bardzo fajny z Pana człowiek, uśmiechałam się jak czytałam Pańskiego posta.
        Ma Pan dużo energii i jest Pan konkrtetny.
        Przepraszam raz jeszcze za zamieszanie
        Pozdrawiam serdecznie smile
        • ucztababette Re: prośba o interpretację 19.02.16, 09:54
          Teraz ze mnie chlopa zrobiono? Co to to nie!
          • lolka38 Re: prośba o interpretację 19.02.16, 10:48
            oj przepraszm....Mowa konkrtetna jak u faceta....przeraszam najmocniej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka