Dodaj do ulubionych

zagadkowo 2

16.06.16, 19:42
Po ataku zagadek cicho jakoś a weekend się zbliża to wam coś zostawię wink

Co planuję na weekend? Od razu zaznaczam, że nie pytam o rozrywkę.
Jakie są tego powody? Są dwa główne, ale pytanie ma dość otwarty charakter.

Pytanie bonus: czy uda mi się to zrealizować w całości? Do końca weekendu oczywiście.

Powodzenia!

Dla chętnych uczestników mogę wyciągnąć karty.
Obserwuj wątek
    • lilijova Re: zagadkowo 2 16.06.16, 19:42
      Odpowiedź w poniedziałek.
    • beata25_84 Re: zagadkowo 2 16.06.16, 23:21
      Wszystkie karty w pozycji prostej - AW + AM.

Co planujesz? 5 Mieczy
      Brrr, zawiało chłodem. Czyżbyś musiała rozwiązać jakiś konflikt? A może wizyta u teściowej? wink

Jakie są powody? Paź Buław - otrzymane zaproszenie, list, wiadomość.

Czy uda Ci się zrealizować w całości? - Paź Monet - to zawsze zysk i pozytywne wiadomości, więc powinnaś być zadowolona z rozwiązania.

Dziękuję za zagadkę i czekam z niecierpliwością na rozwiązanie. smile
      • misboaa Re: zagadkowo 2 17.06.16, 16:40
        Szykuje sie jakies zalatwianie. Calosci nie ogarniesz. Cos pchniesz do przodu.
        Tak na szybko rzucilam okiem na karty Beatey. Jak zrobie swoje to napisze cos wiecej.
    • tabularasa22 Re: zagadkowo 2 17.06.16, 22:35
      Oh my Lili, ale mi powychodziło !
      Nie rozrywka, co tu można robić w weekend jak nie "rozrywać się ", no chyba że pracować - ale to moja działka big_grin
      A karty o tym :
      1. Lilijova : 8 Mon - oho, Liliova jednak przepracowana , i będzie musiała się tez przyłożyć żeby zaliczyć wszystkie bazy
      2. Co planuje : no i voila X KF , co to może być ? Planujesz coś zupełnie innego niż zazwyczaj, jakieś wydarzenie, które spadło nagle, i będzie zupełnie inne niż to co zazwyczaj porabiasz w weekend. KF to mi się objawia jako kierownica , hehe, trzeba będzie wsiąść za kółko. Może tez chcesz komuś zrobić niespodziankę ? Wybrać się gdzieś , do kogoś z zaskoczenia ?
      3. Powód nr 1 : 8 Pucharów - trzeba coś załatwić poza miejscem zamieszkania, wybrać się na jakąś wycieczkę, nie wiem czy do końca masz na to ochotę, ale to tak jakby trzeba było coś po prostu zaliczyć, ale wyśmigać się od tego nie da. Dociągnięty V Papież - czyżby pielgrzymka ? tongue_out wizyta na jakiejś uroczystości.
      4. Powód nr 2 - VII Rydwan. Masz samochód i trzeba będzie wziąć pasażerów i ich gdzieś podrzucić. Dociągnęłam - 4 Miecze. Wolałabyś się jednak zrelaksować, może nawet coś tam jest w planach , ale tu ci wyskoczyło to jeżdżenie, i zastanawiasz się czy dasz radę kogoś gdzieś odstawić , przywieźć przewieźć i jeszcze zaliczyć warsztat jogi , na który czekałaś od 4 miesięcy. ( Traktuję to jako relaks a nie rozrywkę tongue_out)
      5. Przeszkody - 0 Głupiec. No jakiś idiotyczny przypadek, czyjaś niefrasobliwość i niewiedza mogą ci przeszkodzić.
      6. Pomoce - 4 Mon - trzymaj się swojego, asertywnie, pilnuj godzin, poganiaj jak trzeba, nie zgadzaj się na wszystko .
      7. Wynik : VI Kochankowie - ojć chyba się nie da. Trzeba będzie coś wybrać. Ewentualnie pomimo niezałatwienia wszystkiego wrócisz wieczorem w ramiona jakiegoś mena, który ci wynagrodzi ten kociokwik.

mnóstwo AW , weekend będzie intensywny na pełnych obrotach !
    • lilijova Re: zagadkowo 2 20.06.16, 21:40
      Weryfikacją, którą obiecałam w jedynym z usuniętych tematów. Z szacunku dla zasad.

Plan dotyczył porządków w garderobie, tzn pierwsza fala już poszła jakiś czas temu. Teraz druga i sporo tego. Ogólnie idzie mi to jak krew z nosa, silny syndrom chomika.
      Powód pierwszy to krew mnie zalewa, że z szafy się wylewa a ja nie mam w co się ubrać. No bo jak tam cokolwiek znaleźć?
      Powód drugi to pieniądze. Przyznaję, że w sumie oczekuję czterocyfrowej kwoty zwrotu z tej zabawy, więc już coś namacalnego.

Posegregowałam, zrobiłam zdjęcia i obrobiłam, pomierzyłam. Nie wystawiłam ofert.
      • tabularasa22 Re: zagadkowo 2 20.06.16, 21:49
        katastrofa sad(( (shame)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka