02.08.16, 21:22
klucze
Przetrzasalam do drugiej w nocy wszystko co tylko przyszlo mi do glowy w zwiazku z kartami. Pamietam ze wodzialam je gdzies w domu i myslalam ze musze je schowac zeby nie zgubic. Nie pamietam tylko czy bylo to ostatnim razem czy wczesniej. Kamien w wode.

1. To jest miejsce gdzie sie znajduja - Wieza, 4Bul, As Bul
2. tuz obok jest to - 10 Puch (Ksiezyc, 5Mi)
3. po tym najlatwiej poznam to miejsce - QPuch, 5Puch, 6Bul
4.Tak mam szukac by znalezc - 10Bul, Gwiazda, KFort,

na Wieze dociagnelam 4Puch, AMon
Obserwuj wątek
    • ucztababette Re: zgubilam 02.08.16, 21:34
      Za lozkiemsmile albo kanapa sofa tam gdzie lezec mozna/siedziec na dupie
    • beata25_84 Re: zgubilam 02.08.16, 21:51
      1. To jest miejsce gdzie sie znajduja - Wieza, 4Bul,
      As Bul4 Buł - w domu są, myślę, że gdzieś wysoko, albo spadły z wysokości - może na jakimś wieszaku powiesiłaś - as buław - jak jakiś kij, skojarzyło mi się z wieszakiem na ubrania.

2. tuz obok jest to - 10 Puch (Ksiezyc, 5Mi)
      3. po tym najlatwiej poznam to miejsce - QPuch, 5Puch, 6Bul
      Łożko może być, ale ja bym ich na przedpokoju szukała, albo gdzieś w kuchni lub łazience (QPuch jakieś drinkowanie, albo nie wiem dlaczego skojarzyło mi się, że miejsce gdzie robisz się na bóstwo - może jakaś toaletka, z której te klucze spadły).
      4.Tak mam szukać by znaleźć - 10Bul, Gwiazda, KFort,
      Masz się nie poddawać, mimo zmęczenia, na spokojnie pomyśleć i sprawdzać każde potencjalne miejsce od wszystkich stron, przewracając wszystko na drugą stronę.

Dociągnięte karty nie wiele mi podpowiedziały poza tym, że się tym martwisz, ale liczysz na odnalezienie.

• ucztababette Re: zgubilam 02.08.16, 22:07
        Misboaa sie nie przyzna -byl szybki numerek i nawet nie wie przed wyjsciem do pracy gdzie Jej klucze odsunely sie na boksmile)))))
        • beata25_84 Re: zgubilam 02.08.16, 22:20
          Hehehe, albo gdzieś na pralce. wink
        • misboaa Re: zgubilam 02.08.16, 23:44
          ucztababette napisała:

> Misboaa sie nie przyzna -byl szybki numerek i nawet nie wie przed wyjsciem do p
          > racy gdzie Jej klucze odsunely sie na boksmile)))))

Prawie zgadals, zlosnico jedna!!! Szybki numerek byl bo dostalam info i musialam nagle jechac. Pakowalam sie w biegu i wydaje mi sie ze wtedy je widzialam, ale nie bralam ze soba bo to klucze od innych drzwi. Nie byly mi potrzeba. Sek w/tym ze biegalam po chacie tak/szybko ze nie jestem w stanie przypomniec sobie czy bylo to teraz czy kiedys tam w przeszlosci. Zdarzaaj mi sie takie "szybkie numerki".
          • ucztababette Re: zgubilam 02.08.16, 23:50
            Znajdziesz. Leza gdzies na podlodze. Szukaj tam gdzie bylas taka szybkasmile))
            • misboaa Re: zgubilam 03.08.16, 20:28
              Wciaz szukam. Robi sie nieciekawie. Juz wczesniej myslalam o przedpokoju. Kieszenie kurtek i plaszczy przeszukane. Lazienka tez. Naczynia puste.
              Dzis znow dociagnelam czy sa w domu:
              3Mon, 4Mon, Papiez
              Sa! Zbunkrowane gdzies. W papierzyskach?
              • ucztababette Re: zgubilam 03.08.16, 20:37
                looknij pod lozkiem, miedzy posciela, koce, moze wcisnely sie w zgieciach w lozku vel fotele
                • misboaa Re: zgubilam 03.08.16, 20:48
                  ucztababette napisała:

> looknij pod lozkiem, miedzy posciela, koce, moze wcisnely sie w zgieciach w loz
                  > ku vel fotele

Tak zrobie. Widze ze musze zmierzyc sie z calym bajzlem sad
                  • ucztababette Re: zgubilam 03.08.16, 20:54
                    no tam gdzie mialas ostry seks. Pomyslsmile Na biurku miedzy papierami te zmoga byc, bo przecie zie tylko lozko, pralka do tego sluzasmile Gdzies sa zaplatane I basta. Masz je w chaciesmile
                    • beata25_84 Re: zgubilam 05.08.16, 16:38
                      Też uważam, że są w domu, ale gdzieś mocno zbunkrowane.
                      Szukałabym gdzieś przy podłodze, bo ta wieża jak się zatrzęsła, to gdzieś z góry na dół wszystko runęło. One gdzieś spadły, spiesząc się musiałaś je zrzucić (as buław za dużo energii i spadły).
              • beata25_84 Re: zgubilam 05.08.16, 16:33
                Za meblami, za pralką, pod dywanem sprawdzałaś?
    • ucztababette Re: zgubilam 09.08.16, 12:01
      Misboaa jesli heszcze nie znalazlas kluczy to je znajdziesz dzisiaj. Jest na tonidealny dzien. I sprawdzaj Wezowa swoja poczte plssmile) pzdr
      • misboaa Re: zgubilam 09.08.16, 20:51
        Nie znalazlam!!!!
        Szukam po koleibo musze to ribic bardzo dokladnie a nie mam czasu. Lozko i okolice zrobilam. Znalazlam dlugopis i pajaka.
        Kosmetyczki zorobilam. Stol z bizuteria tez. Wzielam do reki kazdy koralik. Nic.
        Pomozcie please.....
        • ucztababette Re: zgubilam 09.08.16, 21:26
          Szafa w srodku!
        • beata25_84 Re: zgubilam 10.08.16, 00:57
          To jest gdzieś na ziemi. Sprawdzaj, za szafkami. Może za jakimś wysokim meblem - spadło z wieży w końcu.
        • ucztababette Re: zgubilam 14.08.16, 00:18
          Co Kluczniku z Twoim atrybutem?
    • beata25_84 Re: zgubilam 16.08.16, 16:04
      Znalazlas?
      • misboaa nowe karty - pleaseeee 16.08.16, 21:07
        beata25_84 napisała:

> Znalazlas?

Nie. Nie wiem juz kompletnie co robic. Sprawdzilam nawet kieszenie plaszczy ktorych nie nosilam. Lazienka, choc bez sensu, ale tez przetrzepana bo karty byly jakby takie. Torebki, skrzynki. Wszystko. Mam nowe karty. Znowu czes jakby sie powtorzyla, ale moze inne nieco znaczenie zobaczycie.

To jest miejsce w ktorym sa - 4Mon,5Puch, 10Bul
        Tuz obok jest to - RMi
        Po tym najlatwiej poznam to miejsce - Papiez, AsPuch, 10Mi
        Tak mam szukac by znalezc - 10Puch, 7Bul, 4Puch
        • ucztababette Re: nowe karty - pleaseeee 16.08.16, 22:10
          wg mnie lozko I okolice obok! Na pewo tam gdzie dopuscilas sie malzenskich grzechowsmile)
          maybe obok lampy? Rycerz mieczy z elektryka I czyms prostym mi sie skojarzylo.
          Wieza mi sie nie podoba tylko, chociaz to potwierdza tylko ze oe po porstu gdzies WYPADLYsmile
          • misboaa Re: nowe karty - pleaseeee 17.08.16, 21:15
            Lozko juz cale przerobilam. Odsunelam nawet od sciany. Podloga prysowana. Materaz wywleczony. Odkurzone pod i dooloka.
            4Puch chyba pokazuja ze one sa tylko ja ich z jakiegos powodu nie widze. Tak?????
            • ucztababette Re: nowe karty - pleaseeee 17.08.16, 21:53
              moze w jakies szpilki vel buty wpadly? moze one w czyms sie poprostu zatopily?
        • beata25_84 Re: nowe karty - pleaseeee 17.08.16, 23:38
          To jest miejsce w ktorym sa - 4Mon,5Puch, 10Bul
          Małe, ciasne, do przenoszenia lub gdzieś stłoczone, wciśnięte w jakiś ciemny kąt.

Tuz obok jest to - RMi
          Chłód, coś ostrego lub do przemieszczania się (Babette dobry trop ze szpilkami). Pomyślałam o rowerze. Gdzie go stawiasz? Ewentualnie obok, pod lodówką.

Po tym najłatwiej poznam to miejsce - Papiez, AsPuch, 10Mi
          Muszę przyznać, że tu miałam kłopot, brak pomysłu.
          10Mi na bank leżą gdzieś na ziemi, "zapomniane" przez wszystkich.
          10Mi to też ciemność, chłód, więc znów mi się ta lodówka pałęta po głowie. Sprawdzałaś pod?
          Co ten Papież znaczy? Nie mam pomysłu. Szaty lub książki? Płaszcze, szlafrok, albo jakieś książki, a klucze zagrzebane w nich lub lisko nich?
          As Puch - gdzieś gdzie jest woda.
          Może gdzieś trzymasz wino w butelkach albo po prostu wodę lub inne napoje w zgrzewkach i to stoi gdzieś na podłodze?
          Nie do końca mi te karty pomogły, ale może Tobie łatwiej będzie jak popatrzysz na mieszkanie.

Tak mam szukac by znalezc - 10Puch, 7Bul, 4Puch
          Nie tarć nadzieji! One gdzieś są, tylko zagrzebane w mysiej dziurze. wink
          • ucztababette Re: nowe karty - pleaseeee 18.08.16, 09:04
            One są gdzieś na ziemi lub w ziemi Zakopane przez Twojego psawink)))
            Wyciagnelam karty gdzie są klucze? Przekład Siła i Glupiec: karta10 kielichow
            Więc albo zarobiły sie w butach, koszary, pojemnikach, nawet szafy.moze spadły wew komody ale nie widać ich na zew-wyciągnij szuflady albo gdzieś u dzieciaków na podłodze.
            Przy mojej Lalce wyszl siła więc kluczyki znajdziesz. Szukaj
    • lukrusia Re: zgubilam 24.08.16, 10:14
      Szukaj tam gdzie ciemno , jakaiś kąt w domu , ale taki gdzie byś się nie spodziewała. Wiesz mi kiedyś za torebkę pod ten materiał w torebce wpadły i nie było ich nigdzie to też miałam księżyc w karcie i tam było ciemno a było ciągle koło mnie a ja się bidna naszukałam .
      Szukaj jeszcze wkoncu znajdziesz bo jest koło fortuny los się odwraca i masz klucze smile
      • misboaa Re: zgubilam 24.08.16, 18:05
        Lukrusia, czytasz w moich myslach smile Przeszukalam juz podszewki.
        Denerwuje mnie KFort. bo widze ze nie mam szans szukajac. Musze chyba te klucze nadepnac . Innego sposobu na znalezienie nie widze.
        Przypomńialo mi sie ze teog dnia padal deszcz (mowilyscie o wodzie) i wlozylam je do nieprzemakalnej, czarnej kurtki. Niestety tam nie ma.
        • beata25_84 Re: zgubilam 24.08.16, 23:38
          Ty ich raczej nie nadepniesz, bo one są w jakimś zakamarku schowane. Szukaj po kątach, w ciemnych, ciasnych miejscach, bo one w jakaś dziurę wpadły.
          • misboaa Re: zgubilam 16.10.16, 19:59
            Nie znalazlam. Poszukiwania trwaly etapami do tej pory. Pomysly na zakamarki mi sie skonczyly.
            • ucztababette Re: zgubilam 16.10.16, 20:10
              O kruca. One biedne na bank gdzieś leżą u Ciebie w chałupie albo zes na rowerze gdzieś w trawie posiala. Oj
            • beata25_84 Re: zgubilam 17.10.16, 23:57
              Przykro mi sad One jednak muszą być gdzieś w chałupie zagrzebane. Wszystkie kieszenie, torebki, zakamarki za meblami przeszukałaś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka