Dodaj do ulubionych

Rozkład partner docelowy

18.07.18, 09:10
Nie układa mi się z obecnym facetem i raczej nie jest on moim docelowym partnerem, gdyż nasz dziwny "związek" rozpada się z dnia na dzień. Kiedyś postawiłam na niego rozkład partnerski, który nie pozostawił złudzeń, że w przyszłości będziemy razem. Znalazłam w sieci taki rozkład na docelowego partnera i postanowiłam postawić sobie karty na niego. Proszę Was o zerknięcie na nie i poprawę mojej interpretacji, jeżeli źle zinterpretowałam poszczególne karty:
1. Jak/gdzie poznam mojego docelowego partnera?As bulaw
Poznam go w "akcji" czyli może być na łonie natury, w parku, podczas biegania? Ewentualnie jeszcze pasuje internet lub rozmowa telefoniczna?

2. Jaki będzie miał charakter?10 Mieczy
Oj coś ciężki charakterek będzie on miał. Kojarzy mi się wręcz z jakimś "cierpiętnikiem" życiowym, bardzo nieszczęśliwym człowiekiem o nieco uszczypliwym charakterze?

3. Jaki będzie miał wygląd?9 denarów
Strzelam - blondyn, jasne oczy, kobiece rysy tak jak u postaci na mojej karcie?

4. Co nas połączy?Sprawiedliwość
Też zgaduję - poznamy się w okolicznościach rozstania z partnerami (jego lub mojego) lub w trakcie jego rozwodu?Ewentualnie połącza nas podobne poglądy na świat i odczuwanie rzeczywistości?

5. W jakich okolicznościach nastąpi nasze poznanie się?Paź monet
Np. poznamy się w sklepie na zakupach lub podczas jakieś sytuacji związanej z pracą?

6. Na jaki typ mężczyzn powinnam zwracać uwagę?5 pucharów
Na wrażliwych i sentymentalnych mężczyzn?

7. Jakiego typu mężczyzn powinnam unikać?Mag
Manipulantów, którzy próbują mnie zdominować albo mną sterować?

8. Jak się powinnam zachowywać, żeby przyciągnąć swojego docelowego partnera?7 pucharów
Z tą kartę mam problem. Nie kojarzy mi się zbyt pozytywnie. Czy zatem powinnam zachowywać się irracjonalnie jak niepoprawna marzycielka, wtedy go przyciągnę do siebie? big_grin

9. Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę?8 pucharów
Czy są stanu wolnego i mają uregulowaną przeszłość uczuciową, czyli żadnych byłych partnerek, żon ani trójkątów? wink

10. Co chcę od związku otrzymać?Kochankowie
Odwzajemnione uczucie

11. Kiedy poznam mojego docelowego partnera?Król pucharów
Raczej okres letni. A może już go znam?
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: Rozkład partner docelowy 18.07.18, 13:17
      Nie mogę teraz szczegółowo ale fajny rozklad i napiszę co rzuca się w oczy. Ów Pan z charakteru będzie dość pesymistyczny 10 mi i 5 puch to malkontent i maruda , może będzie miał za sobą jakieś trudne chwile , 20 mi często pokazuje depresję , taki stan ciągłego stresu . 5 puch to z kolei pesymizm,. Może będzie narzekał na partnerkę ( obecna ,byłą) na torze nie wierzy w miłość, nie widzi sensu bycia w związku - ogólnie będzie narzekał na uczucia i związki. 8 puch - na co zwrócić uwagę - chyba na jego emocje, zmienne nastroje , rozstania i powroty. Unikaj cwaniaków, pewnych siebie manipulantów, robiących dobre wrażenie , sztucznie zachowujących się panów. Co robić 7 puch ... Marzyć , wizualizować, mówić jak może być dobrze , pozytywnie roztaczać wizję tego co może się zdarzyć, jak może być. Facet będzie całkiem dobrze wyglądał 9 monet to zadbany typ. Problem mam z asem kijów i sprawiedliwością . Pomyślę i dopisze później .
      • dark_september Re: Rozkład partner docelowy 18.07.18, 13:32
        Bardzo Dziękuję z Twoją interpretację. Takiego marudę jednego to ja znam i smalił do mnie kiedyś cholewki, ale trochę mnie odstraszył tym swoim ciągłym narzekaniem na baby, ale przede wszystkim swoim niezdecydowaniem, gdyż nie wiedział czego chce i z kim chce być. On jest po rozwodzie (żona go zostawiła). Mimo, ze facet inteligentny, przystojny i elegancki, to jednak potrafi wbić szpilę i stworzyć dystans. Obecnie on jest już w innym związku, ale mamy ze sobą sporadyczny koleżeński kontakt i czasami odzywa się z pytaniem co słychać. Zastanawiam się teraz, czy karty przypadkiem nie powiedziały o nim, ale z drugiej strony takich maruderów trochę chodzi po tym świecie, ale on mi najbardziej utkwił ze wszystkich w pamięci smile
        • asia.33 Re: Rozkład partner docelowy 18.07.18, 14:36
          Ahaha no widzisz to taki typ. Przystojny maruder
          • asia.33 Re: Rozkład partner docelowy 18.07.18, 14:40
            Czy wiesz aby ten znajomy miał jakieś sprawy urzędowe ,sądowe może w trakcie rozwodu albo rozmawialiście o sprawach sądowych ( sprawiedliwość)? Jak dla mnie sprawiedliwość nigdy nie pokazywał się inaczej niż konkretnie sprawy urzedowo- sądowe.
            • dark_september Re: Rozkład partner docelowy 18.07.18, 15:09
              Dokładnie tak "przystojny maruder" smile Wypisz wymaluj Twoja interpretacja idealnie pasuje do niego, może więc powinnam się do niego "uśmiechnąć" wink Ogólnie fajny facet i nie kobieciarz, tylko straszny pesymista i ciut nieśmiały wobec kobiet (co z kolei może być na plus).
              Tak, on miał jakąś sprawę sądową w przeszłości, ale nie chciał powiedzieć o co chodziło, ale z tego co pamiętam, obiło się o komornika prawdopodobnie chodziło o jakieś niespłacone długi, które chyba jeszcze wciąż spłaca
              • dark_september Re: Rozkład partner docelowy 18.07.18, 15:12
                Rozwiedziony raczej jest, a może tylko w separacji (dokładnie nie wiem). Podobno żona chciała rozwodu, ale nie wiem dlaczego
                • asia.33 Re: Rozkład partner docelowy 18.07.18, 15:21
                  TA w jakim wieku pan? Jest różnica między wami czy rówieśnicy?
                  • dark_september Re: Rozkład partner docelowy 18.07.18, 18:10
                    Oboje jesteśmy po trzydziestce. On jest niecały rok młodszy ode mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka