Nie układa mi się z obecnym facetem i raczej nie jest on moim docelowym partnerem, gdyż nasz dziwny "związek" rozpada się z dnia na dzień. Kiedyś postawiłam na niego rozkład partnerski, który nie pozostawił złudzeń, że w przyszłości będziemy razem. Znalazłam w sieci taki rozkład na docelowego partnera i postanowiłam postawić sobie karty na niego. Proszę Was o zerknięcie na nie i poprawę mojej interpretacji, jeżeli źle zinterpretowałam poszczególne karty:
1. Jak/gdzie poznam mojego docelowego partnera?As bulaw
Poznam go w "akcji" czyli może być na łonie natury, w parku, podczas biegania? Ewentualnie jeszcze pasuje internet lub rozmowa telefoniczna?
2. Jaki będzie miał charakter?10 Mieczy
Oj coś ciężki charakterek będzie on miał. Kojarzy mi się wręcz z jakimś "cierpiętnikiem" życiowym, bardzo nieszczęśliwym człowiekiem o nieco uszczypliwym charakterze?
3. Jaki będzie miał wygląd?9 denarów
Strzelam - blondyn, jasne oczy, kobiece rysy tak jak u postaci na mojej karcie?
4. Co nas połączy?Sprawiedliwość
Też zgaduję - poznamy się w okolicznościach rozstania z partnerami (jego lub mojego) lub w trakcie jego rozwodu?Ewentualnie połącza nas podobne poglądy na świat i odczuwanie rzeczywistości?
5. W jakich okolicznościach nastąpi nasze poznanie się?Paź monet
Np. poznamy się w sklepie na zakupach lub podczas jakieś sytuacji związanej z pracą?
6. Na jaki typ mężczyzn powinnam zwracać uwagę?5 pucharów
Na wrażliwych i sentymentalnych mężczyzn?
7. Jakiego typu mężczyzn powinnam unikać?Mag
Manipulantów, którzy próbują mnie zdominować albo mną sterować?
8. Jak się powinnam zachowywać, żeby przyciągnąć swojego docelowego partnera?7 pucharów
Z tą kartę mam problem. Nie kojarzy mi się zbyt pozytywnie. Czy zatem powinnam zachowywać się irracjonalnie jak niepoprawna marzycielka, wtedy go przyciągnę do siebie?
9. Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę?8 pucharów
Czy są stanu wolnego i mają uregulowaną przeszłość uczuciową, czyli żadnych byłych partnerek, żon ani trójkątów?
10. Co chcę od związku otrzymać?Kochankowie
Odwzajemnione uczucie
11. Kiedy poznam mojego docelowego partnera?Król pucharów
Raczej okres letni. A może już go znam?