Dodaj do ulubionych

Zapytanie...

10.06.10, 17:49
Kochana wróżko..Mam zapytanie odnośnie mężczyzny,którego poznałam od zupełnie
niedawna...Jest wspaniałą osobą ale jest niestety rozwodnikiem i to z
dzieckiem.Czy mogłabym prosić o prognozę dla naszej przyszłości!
Przyjaźń??Krótka znajomość??Czy może miłość??

Śle niski ukłon w Twoim kierunkusmile
Gorąco pozdrawiam!
Lena
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: Zapytanie... 11.06.10, 11:43
      Karty z przełożenia pokazały was z dzieckiem razem.
      W rozkładzie karty potwierdziły, że ta relacja ma szansę rozwoju, choć może być to utrudnione przez jego sytuację osobistą.
      Potrzebna duża doza wytrwałości, cierpliwości. Znajomy chciałby mieć dom i pełną rodzinę, ale narazie raczej nie wykona kroku do przodu. Karty go pokazują , jako osobę, która zatrzymała się w obszarze tego , co ma , także w braku gotowości do emocjonalnych zmian.
      Karty też tak pokazały - relację rozwijającą się etapami.
      smile

• lena27nn Re: Zapytanie... 11.06.10, 17:25
        Stokrotne dzięki wspaniała wróżkosmile
      • lena27nn Re: Zapytanie... 28.07.10, 01:30
        Witam Cie po raz wtóry, Wróżko Ptasiu... Pisze do Ciebie aby na nowo
        zapytać magiczne karty,co do mojej niejasnej przyszłości??Pisałam
        jakiś czas temum o mężczynie z dzieckiem,który pojawił się w moim
        życiu.Czy bedziemy razem i czy trudna relacja będzie trwała na
        przyszłość??Dodam,że jest on osobą bardzo ciepłą i zaczyna znaczyć
        dla mnie coraz wiecej.Rozsądek podpowiada aby zrezygnować a serce
        rośnie od każdego dnia wspólnej relacji.. sad
        Ptasiu,gdybyś znalazła dla mnie choć małą chwileczkę byłabym Ci
        dozgonnie wdzięczna!
        Pozdrawiam serdecznie,z góry pięknie dziekującsmile
        Lena
        • wyka_ptasia Re: Zapytanie... 31.07.10, 11:42
          Rozumiem, że to ta sama relacja?
          Karty wskazują na przeciągającą się sytuację, bez konkretnych zobowiązań. Natomiast nie wykluczają szansy na spełnione uczucie, po upływie czasu, przy czym może nie być łatwo, krok do przodu, 2 w tył, itd. Czyli trzeba liczyć się z uczuciem niepewności, a nawet rozczarowania, kiedy nic nie jest łatwe. Ale jako takiego rozstania nie ma.
          Pozdrawiam
          • lena27nn Re: Zapytanie... 04.09.10, 17:44
            Witam Cię serdecznie moja powierniczko Ptasiu..Powielam po raz kolejny swoje
            zapytanie ale nie ukrywam,że bardzo mi na nim zależy.Jesli znajdziesz dla mnie
            choć chwilkę swojego cennego czasu bede ogromnie wdzięczna
            A wieć...Od ponad 4 msc jestem w relacji z rozwodnikiem.Tak jak pisalam we
            wcześniejszych postach ma on 7-letnie dziecko i na nowo stara się poukładać
            swoje życie.
            Dzieli nas dużo: odległośc 400 km,8 lat wieku,kościół i póki co brak akceptacji
            ze strony moich rodziców.
            Kochana wróżko,moje pytanie brzmi następująco.Czy najbliższym czasie uda nam sie
            wspólnie pokonać te trudności i nadal będziemy razem???Czy osoba z mojej
            przeszłości, jaka miała sie pojawić w moim życiu a ,którą nawet kiedyś wskazały
            karty to ON,osoba nie tyle z przeszłości co z przeszłością???Pragnę szczęścia i
            miłosci ale mam dużó niepokoju i lęku o dalszą przyszłośc.
            Dziękuje z góry za poświęcony czas.
            Ściskam i pozdrawiam gorąco
            Lena
            Ja-13.06.1983
            ON-21.01.1975
            • wyka_ptasia Re: Zapytanie... 07.09.10, 11:15
              W kartach ten związek nadal istnieje. Może dojść do pozytywnej zmiany w rodzinie, akceptacji znajomości, mozliwe, że chodzi o kogoś z przeszłością, ale znowu - pokazane jest tak, że problemy z tym związane są lub będą powracać.
              O lękach najlepiej szczerze porozmawiac z partnerem.
              Pozdrawiam
              • lena27nn Re: Zapytanie... 07.11.10, 21:31
                Dobry wieczór kochana Ptasiu..Nie ukrywam,że po raz kolejny kieruje do Ciebie swoje
                zapytanie.Minęło 2 miesiące odkąd wysyłałam do Ciebie ostatni post i postanowiłam ,ze skieruje go do Ciebie na nowo. Chciałabym się dowiedziec co sugerują karty odnośnie mojego z związku z rozwodnikiem.Tak jak pisalam we
                swoje życie.
                Dzieli nas dużo: odległośc 400 km,8 lat wieku,kościół i póki co minimalna akceptacja
                Najdroższa wróżko,moje pytanie brzmi następująco.Czy najbliższym czasie uda nam sie
                wspólnie pokonać te trudności i nadal będziemy razem??Pragnę szczęścia i
                Lena
                Ja-13.06.1983
                ON-21.01.1975
                • lena27nn Re: Zapytanie... 31.01.11, 22:15
                  Dobry wieczór kochana Ptasiu..Nie ukrywam,że po raz kolejny kieruje do Ciebie swoje
                  zapytanie.Minęło 2 miesiące odkąd wysyłałam do Ciebie ostatni post i postanowiłam ,ze skieruje go do Ciebie na nowo. Chciałabym się dowiedziec co sugerują karty odnośnie mojego z związku z rozwodnikiem.Tak jak pisalam we
                  swoje życie.
                  Dzieli nas dużo: odległośc 400 km,8 lat wieku,kościół i póki co minimalna akceptacja
                  Najdroższa wróżko,moje pytanie brzmi następująco.Czy najbliższym czasie uda nam sie
                  wspólnie pokonać te trudności i nadal będziemy razem??Pragnę szczęścia i
                  Lena
                  Ja-13.06.1983
                  ON-21.01.1975

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka