Gość: Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 10:34 Pisze ze Słupska. Chcialabym sie spytac czy ktos z Was wie czy w Sosnowcu jest jeszcze Karczma Słupska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janosik Re: Pytanie o Karczme w Sosnowcu IP: *.dip.t-dialin.net 22.12.01, 19:43 niestety sam niewiem czy jeszcze istnieje ps.weszles do zlego pokoju(katowice)-tutejsi ludzie (slonzoki/hanysy)uwazaja sie za narod wybrany(czyt.lepszy)i nie poniza sie odpowiadac gorolowi o gorolskiej karczmie w gorolskim Sosnowcu. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Pytanie o Karczme w Sosnowcu 23.12.01, 14:11 Gość portalu: Janosik napisał(a): > niestety sam niewiem czy jeszcze istnieje > ps.weszles do zlego pokoju(katowice)-tutejsi ludzie (slonzoki/hanysy)uwazaja > sie za narod wybrany(czyt.lepszy)i nie poniza sie odpowiadac gorolowi o > gorolskiej karczmie w gorolskim Sosnowcu. > pzdr. mesco, S´loonzoki niy poczebujoom ADWOKATA do rozmowy ze Gorolami! A ponizyc´ to soom sie ponizyues´ ze niymosz o ty karczmie zodnego anoongu OSLE jedyn pieroonowy! Karczma Slupska, 21, Sobieskiego St. tel. 266-26-25 www.um.sosnowiec.pl/institutions.htm PYRSK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Pytanie o Karczme w Sosnowcu IP: *.dip.t-dialin.net 23.12.01, 15:36 hanys hans ja to nie mesco-a to czy wiem czy ta karczma jeszcze istnieje to zadne ponizenie(juz dawno nie bylem w Sosnowcu-eraz juz wiesz inteligencie z familoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyzdra Re: Pytanie o Karczme w Sosnowcu IP: *.arcor-ip.net 23.12.01, 16:39 e janosicku a ty co ublizos mojymu ziomkowi? kultury ci brak? Janosicku ze socjalwohnungu kaj sie gorolstwo gniezdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Pytanie o Karczme w Sosnowcu IP: *.dip.t-dialin.net 23.12.01, 16:54 Gość portalu: Pyzdra napisał(a): > e janosicku a ty co ublizos mojymu ziomkowi? kultury ci brak? Janosicku ze > socjalwohnungu kaj sie gorolstwo gniezdzi. pyzdra chcialbys miec taki sozialwohnung-galy by ci zbladly zakompleksiony hanysie. i nie wpierdzielaj sie tam gdzie cie nie zapraszano Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Pytanie o Karczme w Sosnowcu 23.12.01, 16:59 Gość portalu: Janosik napisał(a): > Gość portalu: Pyzdra napisał(a): > > > e janosicku a ty co ublizos mojymu ziomkowi? kultury ci brak? Janosicku ze > > > socjalwohnungu kaj sie gorolstwo gniezdzi. > > pyzdra chcialbys miec taki sozialwohnung-galy by ci zbladly zakompleksiony > hanysie. > i nie wpierdzielaj sie tam gdzie cie nie zapraszano mesco, niywiym kery ciebie sam prosisoou pieroonowy prosioku jedyn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyzdra Re: Pytanie o Karczme w Sosnowcu IP: *.arcor-ip.net 23.12.01, 18:24 oj gorolskie ty nasiynie wiys co a ficknij sie selber we tym twoim socjalwohnungu Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Pytanie o Karczme w Sosnowcu 23.12.01, 16:55 Gość portalu: Janosik napisał(a): > hanys hans ja to nie mesco-a to czy wiem czy ta karczma jeszcze istnieje to > zadne ponizenie(juz dawno nie bylem w Sosnowcu-eraz juz wiesz inteligencie z > familoka mesko, pedaucie w gumowcach robisz sie sam wazny jak magiwyrfel we zupie. Jak niywiysz czy ta karczma jeszcze istnieje to sie jusz niydowiysz osiouku betlejymski! Pixi jusz wiy jo jusz wiym a ty mesco ino tela wiysz co zjysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Pytanie o Karczme w Sosnowcu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 19:05 Bardzo dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam i Katowiczan i Sosnowiczan. (Mam nadzieje ze dobrze odmienilam). Ja tam lubie oba Wasze miasta. :-) Odpowiedz Link Zgłoś