Dodaj do ulubionych

Pytanie o Karczme w Sosnowcu

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 10:34
Pisze ze Słupska. Chcialabym sie spytac czy ktos z Was wie czy w Sosnowcu jest
jeszcze Karczma Słupska?
Obserwuj wątek
    • Gość: Janosik Re: Pytanie o Karczme w Sosnowcu IP: *.dip.t-dialin.net 22.12.01, 19:43
      niestety sam niewiem czy jeszcze istnieje
      ps.weszles do zlego pokoju(katowice)-tutejsi ludzie (slonzoki/hanysy)uwazaja
      sie za narod wybrany(czyt.lepszy)i nie poniza sie odpowiadac gorolowi o
      gorolskiej karczmie w gorolskim Sosnowcu.
      pzdr.
      • hanys_hans Re: Pytanie o Karczme w Sosnowcu 23.12.01, 14:11
        Gość portalu: Janosik napisał(a):

> niestety sam niewiem czy jeszcze istnieje
        > ps.weszles do zlego pokoju(katowice)-tutejsi ludzie (slonzoki/hanysy)uwazaja
        > sie za narod wybrany(czyt.lepszy)i nie poniza sie odpowiadac gorolowi o
        > gorolskiej karczmie w gorolskim Sosnowcu.
        > pzdr.

mesco, S´loonzoki niy poczebujoom ADWOKATA do rozmowy ze Gorolami!
        A ponizyc´ to soom sie ponizyues´ ze niymosz o ty karczmie zodnego anoongu
        OSLE jedyn pieroonowy!

Karczma Slupska, 21, Sobieskiego St. tel. 266-26-25
        www.um.sosnowiec.pl/institutions.htm

PYRSK!
        • Gość: Janosik Re: Pytanie o Karczme w Sosnowcu IP: *.dip.t-dialin.net 23.12.01, 15:36
          hanys hans ja to nie mesco-a to czy wiem czy ta karczma jeszcze istnieje to
          zadne ponizenie(juz dawno nie bylem w Sosnowcu-eraz juz wiesz inteligencie z
          familoka
          • Gość: Pyzdra Re: Pytanie o Karczme w Sosnowcu IP: *.arcor-ip.net 23.12.01, 16:39
            e janosicku a ty co ublizos mojymu ziomkowi? kultury ci brak? Janosicku ze
            socjalwohnungu kaj sie gorolstwo gniezdzi.
            • Gość: Janosik Re: Pytanie o Karczme w Sosnowcu IP: *.dip.t-dialin.net 23.12.01, 16:54
              Gość portalu: Pyzdra napisał(a):

> e janosicku a ty co ublizos mojymu ziomkowi? kultury ci brak? Janosicku ze
              > socjalwohnungu kaj sie gorolstwo gniezdzi.

pyzdra chcialbys miec taki sozialwohnung-galy by ci zbladly zakompleksiony
              hanysie.
              i nie wpierdzielaj sie tam gdzie cie nie zapraszano
              • hanys_hans Re: Pytanie o Karczme w Sosnowcu 23.12.01, 16:59

> Gość portalu: Pyzdra napisał(a):
                >
                > > e janosicku a ty co ublizos mojymu ziomkowi? kultury ci brak? Janosicku ze
                >
                > > socjalwohnungu kaj sie gorolstwo gniezdzi.
                >
                > pyzdra chcialbys miec taki sozialwohnung-galy by ci zbladly zakompleksiony
                > hanysie.
                > i nie wpierdzielaj sie tam gdzie cie nie zapraszano

mesco, niywiym kery ciebie sam prosisoou pieroonowy prosioku jedyn!
              • Gość: Pyzdra Re: Pytanie o Karczme w Sosnowcu IP: *.arcor-ip.net 23.12.01, 18:24
                oj gorolskie ty nasiynie wiys co a ficknij sie selber we tym twoim
                socjalwohnungu
          • hanys_hans Re: Pytanie o Karczme w Sosnowcu 23.12.01, 16:55

> hanys hans ja to nie mesco-a to czy wiem czy ta karczma jeszcze istnieje to
            > zadne ponizenie(juz dawno nie bylem w Sosnowcu-eraz juz wiesz inteligencie z
            > familoka

mesko, pedaucie w gumowcach robisz sie sam wazny jak magiwyrfel we zupie.
            Jak niywiysz czy ta karczma jeszcze istnieje to sie jusz niydowiysz osiouku
            betlejymski! Pixi jusz wiy jo jusz wiym a ty mesco ino tela wiysz co zjysz!
        • Gość: Pixi Re: Pytanie o Karczme w Sosnowcu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 19:05
          Bardzo dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam i Katowiczan i Sosnowiczan. (Mam
          nadzieje ze dobrze odmienilam). Ja tam lubie oba Wasze miasta. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka