Dodaj do ulubionych

wracam jak bumerang

07.12.16, 15:55
Na wstępie chcialam bardzo podziękowac za dotychczasowe drogowskazy, zawsze trafne i takie w samo sedno, Katastrofy weselnej nie było wszystko się udało po ukladać i był udany ślub i wesele. Spojrzysz droga Ptasiu w nasz układ partnerski i relacje nasze na rok przyszly Renata 24.05.1980 i Sarbjit 29.04.1978, czy będziemy na tyle dla siebie dobrzy zeby budować dalej nasz wspolny dom ? i w nasza sferę finasową.
Dziękuję R
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: wracam jak bumerang 08.12.16, 14:28
      smile
      Na związek:
      karty pokazały, ze uda się Wam zbudować podstawy związku i rodzinę.
      Na to wyszła Gwiazda, oprócz kart rodzinnych. Więc nadzieja i perspektywy realizacji relacji są.
      Natomiast w kartach męża pojawiły się jakieś problemy, ktore będą go martwić, i z ktorymi da radę sam sobie poradzić lub będzie musiał sobie poradzić sam.
      Finanse:
      pokazała się dość duża zmiana przynosząca poprawę materialną.
      Czy to wyjazd do pracy, czy jej zmiana, dająca podwyższenie standardu zyciowego.
      • renata124 Re: wracam jak bumerang 08.12.16, 16:00
        Dziękuje bardzo, i już mogę potwierdzić że kłopoty męża to już takie namacalne z jego matką, jest powaznie chora i mieszka sama nie jest mu łatwo z tą sytuacją.
        pozdrawiamy
        • wyka_ptasia Re: wracam jak bumerang 08.12.16, 20:34
          To ciekawe.
          Dziękuję.
          • renata124 Re: wracam jak bumerang 24.05.17, 14:53
            Dzień Dobry, czy w dniu urodzin mogę sprawdzić czy kłopoty męza siekończą czy jeszcze jednak potrzebna mi cierpliwość ?
            nie ukrywam że powoli jej pokłady są na wyczerpaniu smile
            • wyka_ptasia Re: wracam jak bumerang 29.05.17, 06:35
              Wszystkiego dobrego na urodziny, aczkolwiek te życzenia troszkę spóźnione 😉.
              Mąż w kartach pokazał się, jako ktoś kto ma cel i do niego dąży, oraz jako osoba, którą czekają życiowe przemiany. Pojawiła się Gwiazda przy Królu Monet,więc nadzieja jest, tyle, że oddalona w czasie. Karty zmiany wyszły przy rodzinie i finansach- X Monet, PaŹ Monet przy Asie Pucharów.
              A tzw życie codzienne, póki co, jest pokazane, jako
              dość trudne - 8 Monet i Księżyc.
              • renata124 Re: wracam jak bumerang 30.05.17, 13:34
                dziękuję i za karty i za życzenia smile
                jednym słowem muszę odnaleźć pokłady cierpliwości i jakosprzetrwać to trudne życie codzienne, miała madzieję że te jego rózne historie związane z matką i domem i siostrami że to wszystko się już prostuje a tu wciąż jednanogą tu jedną tam... mam nadziejeze ten cel oddalony w czasie jest pozytywny dla nas w finale smile
                życie pokaże
                • wyka_ptasia Re: wracam jak bumerang 07.06.17, 07:47
                  Finalnie karty pokazały: XPucharow, Slonce,IIPuch- bardzo dobre karty, radość, powodzenie w życiu rodzinnym, uczuciowym.
                  Życzę, by to optymistyczne przesłanie się zmaterializowało.
                  😊
                  • renata124 Re: wracam jak bumerang 08.09.17, 09:07
                    Dawno mnie nie było, sytuacja sie trochę wyprosotowała i faktycznie w życiu rodzinnym jest bardzo dobrze. Teraz pewnie czas siezająć sferą zawodową i finansami naszymi ... Dziekuję za wsparcie i trafne spostrzeżenia smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka