22.07.18, 00:55
Zapytałam kart, jak potoczy się dość ważny dla mnie dzień. Wyciągnęłam takie karty:
- 10 mieczy,
- 3 miecze,
- 4 miecze.
Wystraszyłam się trochę tym, co zobaczyłam, bo spodziewałam się samych złych rzeczy. Ale nic takiego się nie wydarzyło. Co prawda dowiedziałam się o czyjejś śmierci, co rzeczywiście było zaskoczeniem, ale nie była to dla mnie bliska osoba. 3 miecze wyszły na wizytę u kosmetyczki, ale reszta raczej się nie sprawdziła.
Obserwuj wątek
    • parasomia Re: Miecze 22.07.18, 10:16
      4 miecze to smutek, znużenie, gdy niewiadomo co ze sobą zrobić, nuda, brak chęci do działania, czasami pokazuję chorobę odraz bierny odpoczynek np.w łóżku po intensywnym dniu. Czy na koniec dnia zajęłaś się odpoczynkiem?
      • emily-rose Re: Miecze 22.07.18, 15:18
        Tak, dokładnie tak było 🙂
        • misboaa Re: Miecze 27.07.18, 09:33
          Co robilas u kosmetyczki? Skore zdzieralas?
          Napewno wszystkie karty sie sprawdzily tylko tobie trudno jest to rozpoznac. Np: dzoen byl taki ze oprocz obowiazkow, umowionych wizyt ktorych nie moglas przeniesc na inny termin to wszystko robilas tak, ze nie mjialas wyboru swobodnego poruszania sie. Grafik napiety do granic.
          • emily-rose Re: Miecze 31.07.18, 08:52
            Taki był na początku, ale jak zobaczyłam karty, to go rozluźniłam. A u kosmetyczki paznokcie, skórki były usuwane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka