parazzi 03.01.10, 10:21 Dzień dobry, chciałam zapytać, czy Piotrek skontaktuje się ze mną? (Jeśli tak, to czy można określić, kiedy?) ja Paulina 02.12.1981 Piotrek 06.05.1979. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: Prośba o wróżbę 03.01.10, 13:19 Witam, karty: Walet Mieczy oraz wewnętrzny WA Kochankowie. Karty mówią o przewadze myślenia nad emocjami.Jeśli się skontaktuje - będzie to w większym stopniu wynik namysłu, niż przypadku lub uczuć. W takim razie zawsze nasuwa się podejrzenie o interesowność i szczerość intencji. Napisałam 'jeśli się skontaktuje', bo WA Kochankowie, pomijając jednoznaczne skojarzenia, oznacza także wahanie i dylemat związany z wyborem. Decyzja należy do niego. Jednak, jeśli miałby się z Panią skontaktować, to najprawdopodobniej uczyniłby to w ciągu najbliższych dni. Uważam, że ustalanie czasu w tarocie jest sprawą dyskusyjną, w związku z tym nakreślone ramy czasowe są zawsze płynne. Odpowiedz Link
parazzi Re: Prośba o wróżbę 03.01.10, 14:06 Bardzo dziękuję za wróżbę Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
parazzi Re: Prośba o wróżbę 03.01.10, 14:10 Mam prośbę, czy mogłaby mi Pani jeszcze powiedzieć, co on obecnie do mnie czuje? Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: Prośba o wróżbę 03.01.10, 14:33 Wyszedł Król Monet. Jest szansa na narodziny uczucia. Domyślam się, że to może wzbudzić w Pani nadzieję. Życzę, aby nie okazała się ona płonna. Dodam, że czasem nie trzeba pytać kart, wystarczy posłuchać własnej intuicji. Pozdrawiam Odpowiedz Link
parazzi Re: Prośba o wróżbę 03.01.10, 15:25 Z całego serca dziękuję za wróżbę Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link