misboaa 28.07.18, 15:22 Co powiecie o takiej kobiecie? Wszystko co wam sie kojarzy: wyglad, charakter, zachowanie itd. 10 Puch, Cesarzowa, QPuch Zdziwilam sie jak to zobaczylam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parasomia Re: Kobieta 28.07.18, 15:35 tak mi się to kojarzy: gościnna pani domu, dama do towarzystwa, starsza głowa rodziny/rodu, wrażliwa, bogate życie uczuciowe, posiadaczka dużej rodziny, to może być też ktoś z najbliższej rodziny - babcia, matka, ciotka. kobieta elegancka, dusza towarzystwa, dama dystyngowana, może nosić staromodne ubrania i biżuterię, kobieta z klasą, dobrze wychowana, lubi nosić dużo biżuterii i dodatków Odpowiedz Link
asia.33 Re: Kobieta 28.07.18, 16:43 Pisze spontanicznie : ładna, wrażliwa, uczuciowa, modystka, lubi kosmetyki, dba o siebie , podoba się innym i ma na nich wpływ. Jest rodzinna , pewnie ma rodzinę lub jest w ciąży . Może czasami za dużo w niej emocji. Lubi dostatnie życie , kocha kwiaty , rośliny, zwierzęta. Wypoczywa nad wodą . Jeśli chodzi o znak zodiaku to żywioł wodny rak, ryby, skorpion ( ale niekoniecznie). Odpowiedz Link
yorka83 Re: Kobieta 28.07.18, 17:53 Albo kobieta jest spelniona rodzinnie, ale zbyt emocjonalna albi to kobieta, ktora pragnie rodziny i chcialaby zostac matka Odpowiedz Link
yorka83 Re: Kobieta 28.07.18, 20:01 Ooo i teraz tak patrze,ze z sumowania wyszedl pustelnik... Odpowiedz Link
misboaa Re: Kobieta 28.07.18, 23:40 yorka83 napisał(a): > Ooo i teraz tak patrze,ze z sumowania wyszedl pustelnik... Pustelnik czyli co w tym ukladzie? Nie stosuje sumowania kart jesli nie jest to uklad z samych WA ze wzgledu na niescislosci metody. Nie podwazam tylko omijam. Odpowiedz Link
karolina.mala Re: Kobieta 28.07.18, 19:03 Myśle ze to kobieta dla której rodzina jest bardzo ważna i stawia ja na 1 miejscu , jest zadbana bardzo ładna , wrażliwa , emocjonalna , uczuciowa . Odpowiedz Link
misboaa Re: Kobieta 28.07.18, 23:36 Wszystko co piszecie odpowiada tym kartom. Dla mnie jednak bomba i zdziwienie. Wszystkie pojawily sie razem. Tak duzo, ze az za duzo. Pomyslala bym ze wstarczy jedna Cesarzowa, ale widac nie! Tarot wie swoje... Odpowiedz Link
chalcedonn Re: Kobieta 29.07.18, 11:13 cechy wspolne tych kart- silne przywiazanie do rodziny poswiecenie sie dla dobra rodziny kierowanie sie uczcuciem wyglad- dba o siebie ale bardziej podkresla urode niz znaczaco zmienia wyglad. jesli np farbuje wlosy to pewno nie odbiegaja duzo od naturalnego koloru. makijaz dyskretny niewyzywajacy. ubrania kobieco elegancko zalezy od okazji ale lubi swobode. pucharowa nie kojarzy mi sie z wysokimi obcasami chyba ze sa bardzo wygodne. odpadaja ubrania ktore uciskaja. cos ze smakiem ale musi sie w tym dobrze czuc. zachowanie- przekonuje do swoich racji lagodna perswazja bierze pod uwage uczcucia inych i stara sie nie ranic slowami zachowaniem. wie czego chce i potrafi byc stanowcza ale jest przy tym uprzejma i sie nie wywyzsza. kiedy ktos ja sprobuje wykorzystac moze zmienic sie w cesarzowa. ma dobre podejscie do dzieci i raczej wytlumaczy swoje stanowisko niz nakrzyczy ze cos zle zrobilo. karty rodzinne wiec moze miec dzieci i meza. charakter- mieszanka cesarzowej i pucharowej. mniej wiecej to co wyzej. pucharowa to moze byc jej postawa na zewnatrz. Odpowiedz Link
lukrusia Re: Kobieta 31.07.18, 20:46 Piękne karty😊 toź to spełniona kobieta w każdym calu. Myślę że nawet wiele nie musi się starać bo Cesarzowi to pod nią wszystko się układą. Jest dla niej waźna rodzina, tradycja .korzenie rodzinne, może mieć bliski kontakt z matką. Jest twarda moźe Lubić robótki meskie. Atrakcyjna, dba o siebie .lubi wygodne życie. Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: Kobieta 12.08.18, 22:28 Wygodna , lubi wygodę , przyjemności , seks , ona dyryguje , nie lubi gdy ktoś jej przeszkadza w celu , Q.Kielichów= może jest teraz zakochana - to jej emocje . Karty jak marzenie , to tak jak by ta kobieta wszystko miała . Odpowiedz Link
lucyferianin1930 Re: Kobieta 13.08.18, 20:28 To historyczna królowa Victoria Hanowerska. Ona miała takie cechy. Liczyła dobro rodziny( X kielichów), silna potrzeba rządzenia by inni mnieli dobrze( Cesarzowa), wypływająca ciepło emocjonalne od niej( Królowa Kielichów). Odpowiedz Link