Dodaj do ulubionych

BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE!

03.05.17, 11:54
Pomogla mi juz kilkakrotnie,ciepla ale rzeczowa,100%sprawdzalnosc,b.dobre ceny(od pojedynczego pytania wyczerpujaca odp.20zl,przy wiekszych zamowieniach nawet od 10zl/pyt.,wrozba caloroczna40-80zalezy czy bardziej czy mniej obszerna),krotki czas oczekiwania(do 1 dnia ale zdarza sie i tego samego),madra,doswiadczona,czuje sie przy niej swobodnie.
krolowa.kielichow@o2.pl
Obserwuj wątek
    • juliamarczewska123 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 17.05.17, 18:16
      Jedyną osobą wartą uwagi, która pomaga on line jest Pani Emilia Angel!
      Tylko ona stanowi gwarant szczęścia i powodzenia działań!
      Nie dajcie się omamić reklamą na tym forum, napiszcie na: wrozbyemiliiangel@gmail.com
      • camaretto Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 07.06.19, 09:33
        A niedawno ktoś roznosił reklamę jakoby jedyną osobą przed którą należy klękać i bić pokłony jest Jezus Chrystus?
        Czy to to?
      • wrozkaaurelia Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 09.10.19, 09:14
        ja myslę że w obecnych czasach prawdziwą wróżka jest wrozkaaurelia.pl
        można zamówić przez internet jej wróżbę
      • daria22e Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 29.10.19, 10:36
        ..ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!
        korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić jedno lub 3 pytania
        jej strona to allsh.net/wrozka-alicja
        • dyniah Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.10.20, 16:30
          chyba obecnie najlepszą i przewidywalną wróżka jest Alicja, kilka razy korzystałam z wróżb, ale jak wykonała mi oczyszczanie energetyczne to po prostu cud, moje życie się zmieniło co jest nie możliwe, pech który prześladował mnie od lat puscił, teraz jestem szczęśliwa a zycie się ułożyło mimo wielu komplikacji, wróżka jak dla mnie numer 1.
          jej strona to wrozki.net/wrozkaonline lub www.wrozka alicja.pl
      • teresamielska Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 17.01.20, 16:46
        Serdecznie zapraszam po DARMOWĄ wróżbę u wróżki Judyty:
        salonwrozb.pl/wrozka-judytka-1
      • teresamielska Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 17.01.20, 16:50
        Serdecznie zapraszam po DARMOWĄ wróżbę u wróżki Judyty:
        Zajmuję się astrologią, kartami tarota i numerologią.
        salonwrozb.pl/wrozka-judytka-1
      • dedase Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 26.02.20, 16:59
        Beatris Friczer.!!!! Nie polecam Zero sprawdzalności. Kilka razy się skusiłam i zero. I jeszcze ma niewyparzony język jak człowiek zapyta bez pretensji z, czym może wiązać się taka niesprawdzalnosc
        Szkoda kasy
        Moze w rytach jest OK ale z wróżbami u mnie Klapa. Wszystkimi
      • natalia.laskowska88 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 18.03.20, 12:28
        ja polecam wrozbitamateo.pl
        facet zupełnie inaczej podchodzi do wróżb widać ze ma dar, gdyż moje wróżby u niego sie spełniają gdzie jak dotąd żadna wróżka nie przepowiedziała mi dobrze.8
      • kobietawyzwolona1 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.03.21, 16:02
        JA NAWET NIE WIEM JAK ją nazwać, czy wróżka czy jasnowidz czy ona jest człowiekiem...Jezeli ktoś miał z Nią kontakt to wie o kim mówię. MARTA Pinczewska znalazłam ją tu na forum , czekałam parę dni na sesję z nią ... bo już nie widziałam wyjścia z sytuacji. ... to co Ona mi powiedziała, co Ona ma w głosie że po rozmowie zresetowala mi wszystkie problemy , depresję , leki . DZIEKUJĘ Wielka Pani Marto . Chyba tylko ten kto ma u niej seans może doświadczyć tej potężnej energii jasnowidzenia , uzdrawiania . Pamiętajcie ludzie ! Nie bójcie się prosić o pomoc , też się wstydzilam . Dziękuję też Wam że ktoś na tej grupie coś o tej Pani napisał bo dzięki temu trafiłam na piękna przemianę w życiu. Możliwe że każdy z kimś innym rezonuje ... podaję do Pani Marteczki telefon : +48786828887 , lepiej wysłać smsa bo ona od rana do wieczora robi wglądy , A odpisze i wtedy umawiacie się na seans . Pozdrawiam.
      • karolina_gc Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 27.10.22, 16:37
        Prawdziwa wrozka którą nie potrzebuje reklamy to Dagmara 514 928 815
      • patryjewska Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 28.10.22, 09:07
        Tarocistka Dagmara, jak przyjaciolka, psycholog i wrozka w jednym. Wyciąga bardzo dużo informacji, tłumaczy wszystko dokładnie, jak trzeba to powtórzy, przyjmuje na telefon 514 928 815.
        Wracam regularnie i wszystko się sprawdza. Raz tylko czegoś nie rozumiałam a ona powiedziała że niedługo będę to rozumieć i faktycznie po 2 tygodniach zrozumiałam. Niezwykle empatyczna osoba, która nie ocenia, warta każdego pieniądza! Dziękuję p Dagmarze i polecam ją wszystkim!
      • kamienna40 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 02.06.23, 15:44
        Ogólnie korzystałam z wielu wróżek ale bardzo przypadł mi do gustu Wróżbita Massimo ze strony wrozbitamassimo.pl Jego wróżby nie są robione na odwal ale z należytą dokładnością i trafnością. Zamówiłam około 3 miesiące temu razem około 7 pytań i wszystkie się sprawdziły co jak na te czasy jest absolutnie niemożliwe. Czytam wasze opinie ale od serca mogę wam polecić Masiima a co najważniejsze można łatwo i szybko na stronie zamówić wróżbę poprzez płatność, paypal lub blika. Dodam jeszcze ze koleżanka zamowiła czar miłości coś ala rytuał miłości i na prawdę zaczyna działać. jak dla mnie fajny człowiek, facet i wróżbita!
      • lucjawawka Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 16.06.23, 11:14
        Najlepsze wróżki znajdziesz na stronie ezoteriko.pl/ - szczególnie polecam Emilię. Codziennie wymieniałyśmy wiadomości i spostrzeżenia, cały rytuał trwał ok. 3 tygodnie aż zobaczyłam rezultaty. Jakbyś chciała napisać to mam namiar: emilia@ezoteriko.pl
    • dodiada Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 03.08.17, 14:22
      wszystkich zainteresowanych wróżbą zapraszam do kontaktu - fortune.teller@o2.pl
      • kuszanka Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 20.11.19, 09:11
        Wróżbita Mateo ma obecnie promocje na swoje uslugi ze 100zł obniżył do 29zł wrozbitamateo.pl/
      • natalia.laskowska88 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 18.03.20, 12:26
        facet zupełnie inaczej podchodzi do wróżb widać ze ma dar, gdyż moje wróżby u niego sie spełniają gdzie jak dotąd żadna wróżka nie przepowiedziała mi dobrze.
        • patryjewska Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 28.10.22, 09:09
          To zadzwoń do wróżki Dagmary ona wyciąga te informacji i wszystko prawdziwe doskonale tłumaczy! 514 928 815
    • melissa-bdg Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 19.09.17, 16:56
      Polecam Pania Emilie Angel
      zamowilam u tej pani rytuał 1,5 miesiaca temu. efekty mialy pojawic sie po miesiacu... ale pojawily sie z opoznieniem 2 tygodni. zalezalo mi na czasie, bo kazda chwila bez ukochanej osoby to meczarnia! najwazniejsze jest jednak to, ze sa efekty jej dzialan!
      rytual milosny faktycznie zadzialal - za co jestem ogromnie wdzieczna!
      • starszapani8 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 19.09.17, 17:38
        bzdurna autoreklama,ta pani nie jest skuteczna jak mozna tak pisac ze gwarant i zerowac na naiwnych
        • melissa-bdg Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 19.09.17, 19:08
          pani emilia nie mowila, ze gwarant. nie obiecywala pewnych efektow. obiecywala, ze sprobuje mi pomoc. i to wlasnie zrobila.
          czyzby pani byla z jakiejs konkurencji?
          • camaretto Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 07.06.19, 09:38
            czyzby pani byla z jakiejs konkurencji?
            Uuuups?
      • kamilakomska Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 17.10.19, 09:35
        mam 35lat i często korzystam z usług wróżek ale zawsze powracam do jednej to wrozkaaurelia.pl
        prowadzi salon wróżb teraz w internecie, można łatwo zamówić wróżbę na emaila lub zadzwonić, zawsze ma czas pogadac i spytać się o radę oraz powróżyć, można napisać smsa . Jeśli chcecie kogoś wartościowego to polecam Aurelie
      • daria22e Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 29.10.19, 10:37
        ;'';ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!
        korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić jedno lub 3 pytania
      • marika_w Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 20.09.20, 15:54
        Ja rytual miłosny robilam z Nela Ket i jestem bardzo zadowolona. Czekalam na efekty 6 miesięcy ale było warto. Dzis jestesmy razem i niewyobrazam sobie lepszego zakończenia www.ezoliniawrozby.com/wrozki/wrozka-nela-ket
      • dyniah Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.10.20, 16:30
        chyba obecnie najlepszą i przewidywalną wróżka jest Alicja, kilka razy korzystałam z wróżb, ale jak wykonała mi oczyszczanie energetyczne to po prostu cud, moje życie się zmieniło co jest nie możliwe, pech który prześladował mnie od lat puscił, teraz jestem szc.zęśliwa a zycie się ułożyło mimo wielu komplikacji, wróżka jak dla mnie numer 1.
      • patryjewska Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 28.10.22, 09:11
        To zadzwoń do wróżki Dagmary ona wyciąga te informacji i wszystko prawdziwe doskonale tłumaczy! Robi tez amulety na przyciagniecie pieniedzy, milosci, na schudniecie, zeby rzucic palenie i jeszcze jakies ale tak duzo ze nie pamietam. 514 928 815
    • arkanatarota Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 21.09.17, 09:52
      Wróżba to tylko prognoza Twojej przyszłości,
      na którą Ty masz ogromny wpływ,bo posiadasz wolną wolę i możesz
      ją zmienić podejmując działanie i wybierając
      drogę,którą chcesz pójść...
      Karty stawiane w danym dniu na przyszłość
      pokazują co może się wydarzyć w Waszej
      przyszłości,ale jakiekolwiek działania Twoje
      lub kogoś ,związanego z Twoją przyszłością
      zawsze mogą zmienić bieg Twojego życia...
      Karty mogą nas ostrzec,a my mając tą wiedzę
      możemy uniknąć niebezpieczeństwa,
      zmienić swój los...
      Wróżka Bonita
      bonita222@op.pl
      wrozkabonita.wizytowka.pl/
      Twitter: TarotOnline
        mam 35lat i często korzystam z usług wróżek ale zawsze powracam do jednej to wrozkaaurelia.pl
        prowadzi salon wróżb teraz w internecie, można łatwo zamówić wróżbę na emaila lub zadzwonić, zawsze ma czas pogadac i spytać się o radę oraz powróżyć, można napisać smsa . Jeśli chcecie kogoś wartościowego to polecam Aurelie..
      • zoltek Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 15.07.20, 13:25
        jakie jest wasze zdanie o wróżce Beacie, korzystałam kilka miesięcy temu i się dziwnym trafem spełniły 3 pytania... czy po prostu fuks czy naprawdę można jej ufać, koleżanki z pracy prowadzą z nią rozmowy telefoniczne i emailowe na stronce wrozkabeata.pl
        i sobie chwalą, ostatnio była w TV jak jedna z najlepszych wróżek na świcie która wykonuje urok miłosny z wysoką skutecznością, jej spętanie miłosne zjednało udokumentowanych par które sa do dziś.... chce u niej zamówić oczyszczanie energetyczne ma dobre opinie o zmianach z pechowego życia na bardzo szczęśliwe..1
      • slonce77 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 12.09.20, 10:03
        Ja wam polecam wróżkę Otylie za darmo tu: salonwrozb.pl/wrozka-otylia
        szybka odpowiedz otrzymałam w 40minut pozadaniu pytania i konkretną, jestem mile zaskoczona ze ktoś ogóle poświęca dla nas czas1
      • szymanskka Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 25.11.20, 09:29
        ja wole skorzystać z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna babeczka do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline
        zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email
      • monikaszymikova Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 25.11.22, 18:07
        Wrozka Dagmara najlepsza że wszystkich! 514 928 815
    • magda.811 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 04.02.18, 15:08
      Ja polecam wrozka.aldona@wp.pl dzięki niej mój mężczyzna do mnie wrócił
      • prayforlove0 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 07.04.19, 15:25
        Bardzo Proszę o kontakt prayforlove0@gmail.com
        • marika_w Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 27.02.20, 16:49
          Ja od lat korzystam z wróżb online i dotychczas trafiłam na jedną godną zaufania i polecenia wróżkę. Agnelya pomogła mi w wielu trudnych dla mnie sytuacjach www.ezoliniawrozby.com/wrozki/tarocistka-agnelya
      • natalia.laskowska88 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 18.03.20, 12:26
        facet zupełnie inaczej podchodzi do wróżb widać ze ma dar, gdyż moje wróżby u niego sie spełniają gdzie jak dotąd żadna wróżka nie przepowiedziała mi dobrze...
    • marta440 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 11.02.18, 16:27
      Dla mnie Pani Blanka wykonywała rytuał , powiodł się. pozdrawiam.
      • jolanta22x Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 08.11.19, 01:18
        prowadzi salon wróżb teraz w internecie, można łatwo zamówić wróżbę na emaila lub zadzwonić, zawsze ma czas pogadac i spytać się o radę oraz powróżyć, można napisać smsa . Jeśli chcecie kogoś wartościowego to polecam Aurelie
    • chariezdha Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 20.02.18, 03:11
      Polecam z całego serca xalachtaquest@gmail.com, tania wróżba i można zadawać ile się chce pytań. Mi się sprawdziło ;)
    • martxgh Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 31.03.18, 10:23
      Mogę Ci polecić wróżkę Sarę, już kilkakrotnie korzystałam z jej wróżb i jak na razie się nie zawiodłam , dużo się z tego sprawdziło, zostawiam Ci do niej email- kobietamag@interia.pl ;)
      • camaretto Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 07.06.19, 09:54
        Smokowa znów?
        Prosiemy sprawdzić adresy ew.nr. konta.
        Przyjmowali w "Andromedzie" , z masażystą, który mienił się być psychologiem ("po studium" Weresa, niestety komercyjne "Astropsychologii" nie narobiło sobie zbyt dużo dobrej reklamy, natomiast świat wzogacił się o sporo "pseudodoktorów" i "psudomagistrów" "pseudopsychologii" , czylinoszustów i naciągaczy. Później zaopatrzyli się w fałszywe papiery "iz Maskwy i Kijewa", nie znając nawet rosyjskiego, no i co tu dużo mówić, takie jazdy są trudne, nawet rodowici Rosjanie ich nie wytrzymują. Wszystko blaga. Byli tak naprawdę tylko w Ursusie, bo tam mieszkał właściciel firmy, A. Bednarczyk, z sekty Lisiaka. Były magazynier z zakładów, wyrzucono go, więc zaczął w latach 90' - 2000... działać jako masażysta. Niemam nic rzeciwko masażom, ale nadaktywnoiść napolu ezo - i ero - to nie duchowość, którą niby zaczęli tozpropagowywać jako reklamę własną, więc napisałam kiedyś posty, głównie n.t. ich pomysłów założenia sekty, szybko znaleźli się i poszkodowani zkręgó bliskich Ulmannowi, i Żądle, Tomaszewskiemu itd., sprawa na neie nabrała rozpędu. Tych pamiętam głównie jako omamiaczy stamtąd, więc megajasnowidzenie skutków to nie ten przypadek. )
        prowadzi salon wróżb teraz w internecie, można łatwo zamówić wróżbę na emaila lub zadzwonić, zawsze ma czas pogadac i spytać się o radę oraz powróżyć, można napisać smsa . Jeśli chcecie kogoś wartościowego to polecam Aurelie,.,.,
      • daria22e Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 29.10.19, 10:37
        ,,.ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!
      • dyniah Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.10.20, 16:31
        ,,chyba obecnie najlepszą i przewidywalną wróżka jest Alicja, kilka razy korzystałam z wróżb, ale jak wykonała mi oczyszczanie energetyczne to po prostu cud, moje życie się zmieniło co jest nie możliwe, pech który prześladował mnie od lat puscił, teraz jestem szczęśliwa a zycie się ułożyło mimo wielu komplikacji, wróżka jak dla mnie numer 1.
    • vixamimi Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 05.05.18, 16:36
      ja poelcam magde, polecila mi ją koleżanka, bylam w takiej sytuacji, ze czekałam na wiadomość od faceta, nie wiedziałam za bardzo co mam robić, a Magda mi sprawdziła co on myśli i zamierza, poradziła mi i sie sprawdziło, nie odpowiada jednym zdaniem bo juz kilka razy tak sie naciełam, polecam fajna "swoja" babka. kontaktpwaałam sie przez tego maila madrosctarota@gmail.com
    • jagodka28.28 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 07.08.18, 10:42
      w kwestii partnerów dobra jest vitalissa, szczerze polecam ale nie biore wrozb za totalne proroctwo, jak sobie posciele tak sie wyspie heh, nawiasem mówiąc vitalissa dobra jest w tym co robi, na stronie ma oferte z której skorzystałam w wiekszosci, wiekszosc faktow z zycia pokrywa sie. polecam
      • perlaa Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 06.09.19, 19:26
        A korzystalas moze z jej wzmocnienia? Czy tylko wróżby?
      • marika_w Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 22.02.20, 10:09
        Też słyszałam o niej dobre opinie, jednak nie miałam okazazji skorzystać, ponieważ od lat rozmawiam z Serafiną. Polecam Ci, ponieważ przyjmuje online, więc mogę w każdym miejscu na świecie się z nią skontaktować, a to dla mnie bardzo ważne. www.ezoliniawrozby.com/wrozki/wrozka-serafina
        • monikaszymikova Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 25.11.22, 18:09
          Pani Dagmara na telefon też świetna. 514 928 815 nie jest droga i tłumaczy dokładnie ale najważniejsze że się sprawdza.
    • chariezdha Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 08.08.18, 23:20
      Ja polecam xalachtaquest@gmail.com, bardzo dobry wróżbita, pomógł mi bardzo w problemach z małżeństwem swoimi radami i skryptem runicznym, a niewiele bierze :)
      • araksol Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 08.09.18, 22:28
        polecam wrozkę agrę...działa w internecie np. na wrożbach online i chyba przyjmuje w domu w będzinie...
        • camaretto Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 07.06.19, 09:58
          Witam Maciek!!!
          Achh... wróżbitą być... Ibiza czy Majorka to była, bo nie powiem, żaglówka piękna.
          ABC Tarota dalej niełaskawe?
      • daria22e Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 29.10.19, 10:40
        ';;ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!
    • malgorzata-jackowska1977 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 30.10.18, 19:54
      Ja polecam panią Barbarę z Wielkopolski. Wykonuje ona serię rytuałów trwającą tydzień (siedem nocy). Jest wiarygodna, nie że zapłaci się a efektów rytuałów nie doczeka się
      • martynaaa888 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 02.11.18, 19:00
        A ja mogę polecić wróżke Beatris. Nie tylko wrozka ale rowniez psycholog. Nie naciaga ale stara sie pomoc. Jej stronka www.wrozkabeatris.pl
      • weronika559 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 07.08.19, 13:42
        Masz do niej kontakt?
      • mokka151 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 26.02.20, 12:37
        Czy ma Pani do niej jakiś kontakt?
        • monikaszymikova Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 25.11.22, 18:10
          Najlepsza tarocistka i mentor, pomogła mi wyjść z uzależnienia i podjąć decyzje o wyjściu z toksycznego związku... p.Dagmara 514 928 815
      • makarena88c Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 29.04.20, 19:34
        Moim zdaniem z pośród całej tej braży najlepsza jest wróżka Agnieszka, ma wiele pozytywnych opinii, wróży od kilaka nastu lat, można zakupic wróżbę przez internet tu wrozkaagnieszka.pl
        odpowiada szybko i treściwie, można łatwo zrobić płatność bez oczekiwania na konta bankowych i czekania kilka dni..ja mam prawie 40lat i zawsze korzystam z jej usług i nigdy sie nie zawiodłamq
    • martynaaa888 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 02.11.18, 19:02
      Widzę tu wiele opinii o wróżkach, tarocistkach. Więc też chciałam się podzielić swoim doświadczeniem. Od pewnego czasu kontaktuję się z wróżką Beatris Friczer, według mnie jest genialna. Pomogła mi w wielu sprawach, na spełnienie innych jeszcze czekam ale po wcześniejszej pomocy jestem pełna nadziei. A do tego rozmawia jak człowiek z człowiekiem, nie trzeba płacić za każde wypowiedziane zdanie. Szczerze polecam adres jej strony to www.wrozkabeatris.pl
      • dedase Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.08.19, 06:59
        Smorzystalam. Czekam na efekt do 2tyg.
        I zobaczymy :))
      • kamilakomska Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 17.10.19, 09:36
        prowadzi salon wróżb teraz w internecie, można łatwo zamówić wróżbę na emaila lub zadzwonić, zawsze ma czas pogadac i spytać się o radę oraz powróżyć, można napisać smsa . Jeśli chcecie kogoś wartościowego to polecam Aurelie;;
    • marta440 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 04.11.18, 17:56
      korzystałam z wrób i rytuału Arminy, jestem mega zadowolona. mój partner powrócil
      do Pani Arminy adres armina.kowalczyk@wp.pl
      pozdrawiam
      • karii028 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 28.03.19, 09:01
        Witam czy mogłabyś się do mnie odezwać karii028@interia.pl
      • prayforlove0 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 30.03.19, 17:52
        proszę o kontakt: prayforlove0@gmail.com
      • daria22e Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 29.10.19, 10:41
        ---ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!
        korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić w łatwy i szybki sposób jedno lub 3 pytania,odpowiada zazwyczaj do 3 godzin
      • mirekglosny1991 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 06.07.22, 03:27
        Nie polecam arminy. Ściama
    • schatjea Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 23.11.18, 13:14
      Bezpośredni kontakt do sprawdzonej wróżki p. Agnieszka tel 500 273 383, tania, telefoniczna obsługa BEZ nr 0700, prawdziwa wróżka z powołania, najlepsza sprawdzalność w ciągu kilku tygodni
    • paulina_kirschbaum Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 30.11.18, 21:50
      Ja polecam wróżkę Wiktorię. Korzystam z jej usług od dwóch lat i jestem na razie zadowolona. Ciężko się do niej dostać ale jak sie napisze że ważne i pilne to szybciej odpisze. Nie jest tania bo płaciłam 100zł ale skuteczna. Mail: wrozkawiktoria@gmail.com
      • kamilaguczewska Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.11.19, 10:36
        ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!
        korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić w łatwy i szybki sposób jedno lub 3 pytania,odpowiada zazwyczaj do 3 godzin
        jej strona to www.allsh.net/wrozka-alicja
    • donata_wrozka Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 06.01.19, 15:17
      Seanse wróżebne on-line. Pomagam nie tylko kartami :) Zapraszam na seanse wróżebne. Styczeń to dobry moment na porady z kart.
      domtarota.wex.pl
      • wrozkaaurelia Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 09.10.19, 09:16
        a ja polecam wróżkę Aurelie, nie jest droga, odpowiada szybko i konkretnie
        mail: wrozkaaurelia.pl
        zamowisz latwo wrozbe prze zinternet,
    • oski1 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 07.01.19, 21:09
      zapraszam na profesjonalny portal z wróżbami wrozbytarot.online/ - wróżby przez internet i telefon.
      • luna1122 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 12.01.19, 21:45
        Polecam Blanke. Wiele jej zawdzieczam. Mowi szczerze co w kartach widac. I doradzi co dalej robic. Jest fajna otwarta osoba.
      • irezazielska Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.05.20, 20:50
        Moim zdaniem z pośród całej tej braży najlepsza jest wróżka Agnieszka, ma wiele pozytywnych opinii, wróży od kilaka nastu lat, można zakupic wróżbę przez internet tu wrozkaagnieszka.pl
        odpowiada szybko i treściwie, można łatwo zrobić płatność bez oczekiwania na konta bankowych i czekania kilka dni..ja mam prawie 40lat i zawsze korzystam z jej usług i nigdy sie nie zawiodłam,,,
    • iwonajan1987 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 28.02.19, 22:59
      Polecam Wróżka Kallisto🙂 Dostępna na Facebook. Korzystam z jej pomocy od dawna.
      • kamilakomska Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 17.10.19, 09:37
        [[..mam 35lat i często korzystam z usług wróżek ale zawsze powracam do jednej to wrozkaaurelia.pl
      • marika_w Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 22.02.20, 10:11
        Jeżeli tak jak ja korzystasz w wróżek online to polecam Ci Serafinę www.ezoliniawrozby.com/wrozki/wrozka-serafina Bardzo wysoka skoteczność i mogę ją polecić z czystym sumieniem, ponieważ od 3 lat praktycznie się nie myli :-)
    • kasianowak196 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 02.03.19, 19:18
      Ja skontaktowalam się z nią online .. przez mesenger ...nigdy nie wierzyłam . Życie mnie zmusiło uwierzyć , dobrze że trafiłam akurat na nią .. pierwsze spotkanie online było bardzo nieufne , wolałam wygadać teren jak to z tą całą ezoteryka .. dużo jest oszustów .. Pani Marta jest niezwykla .. dar .. wiedza .. to coś w głosie .. Od razu czujesz że trafisz na kogoś niezwykłego .. najpierw myślałam że to psychologiczne podejście tego rodzaju osób bo jestem steptyczna do ezoteryka I tego świata .... Ale jej dar mnie inspiruje .. I wielki pokłon dla tego co robi .. Podaje namiary bo ja przez online Marta Anna Pinczewska , jestem też na jej grupie na Facebook kwanty u marty karty u Amandy . Telefon nie dzwoniłam ale mam w razie potrzeby 786828887.
      • gadula777 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 29.05.19, 11:01
        Ja bym mogła z nią rozmawiac raz w tygodniu :) zazdroszczę jej daru i pidejscia do życia ! Ona wnika w osoby .. wie co myslą .. bede ja polecac bo wiem ile jest osob ktore potrzebuja zmian , zeby zycie im die polepszylo , czasami mamy klatwy , albo blokady ! Ona jest jak lekarz i drogowskaz ! Dziękuję Pani Martusiu ! Marta Pinczewska , numer tel . 786828887
        • skorpionskorpion1 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 29.05.19, 11:42
          Marta Pinczewska faktycznie to osoba która zrobiła wrażenie na takim niedowiarku jak ja .I to nie było przepowiedzenie jakiejs banalnej sytuacji typu : bedzie Pan szczesliwy albo nieszczesliwy . To byla bardzo osobista sprawa o ktorej nikt nie wiedział dlatego tez postanowilem nie wysylac zdjec i staralem sie byc jak najbardziej no name . Jestem osobą ktora nie wierzy w takie magiczne wrozki . Zawsze staram sie swiadomie kierowac zyciem . Zadzwonilem z ciekawosci zeby udowodnic ze jest to kolejny żart i naciaganie ludzi . Tu muszę jednak powiedziec ze po rozmowie z Panią Pinczewską zaczynam nawet wierzyc ze Jest ona nie z tego swiata i potrafi przenikac przez ściany :) prawdziwa terapeutka dusz , telepatia , zglebiona fizyka kwantowa , widzenie na odległosc , niezwykla i piekna , po tym co widzialem na jej facebook . Bardzo inspirująca osoba , ktora powinna miec reklame bo jest potrzebna dla swiata . Oto podaje jej numrr 786828887 . Ten kto do niej zawita juz nigdy jej nie zapomni . DZIEKUJĘ
      • korczula Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 21.08.19, 11:31
        zgadzam sie zdecydowanie ! marta anna pinczewska ! super babka . prowadzi tez warsztaty , oraz moge dac kontakt na ceremonie z medycyná ayahuasca : fhtm@wp.pl
      • jolanta22x Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 08.11.19, 01:19
        mm
    • ninakolb Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 03.03.19, 15:02
      Ja bardzo polecam wróżkę, z której korzystam od lat, głównie wróży mi przez telefon. W nagłych, awaryjnych sytuacjach możliwa jest też wróżba sms lub email za bardzo małe pieniądze. Wróżka istnieje na prawdę, nie jest to 0700 i zawsze wszystko się sprawdza. Można też u niej zamówić specjalne, wykonywane talizmany pod konkretna osobę i sytuację oraz rytuały. Bardzo dobra wróżka, kontakt tel 500 273 383
      • ladymilion Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 03.03.19, 21:20
        Polecam z całego serca ta wiedzmę Anna Marta pinczewska . Ten kto dzwonił ten wie . Że tam się przypadkowo nie trafia . Jest na Facebook . A numer 786828887 .
        • veraviki666 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 14.03.19, 14:44
          Ja pół roku temu zadzwoniłam do P. MARTY Anny Pinczewskiej . ONA JEST jasnowidzem i uzdrowicielem . Stawia też karty . ONA przyjmuje w stacjonarne Ale też przez telefon I online . POLECAM . Była dla mnie skarbem w ciężkich chwilach . Tel do niej bo naprawdę warto jak ktoś jest po ciężkich przejściach. 786828887 . ONA robi też egzorcyzmy I oczyszczenia domu .
        mail: wrozkaaurelia.pl v
        zamowisz latwo wrozbe prze zinternet
    • jagodka28.28 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 21.03.19, 08:13
      od dłuższego czasu zamawiam wrozby od takiej starszej wrozki Wrozka Vitalissa www.wrozkavitalissa.cba.pl/ wiec co nieco moge powiedziec, a ze korzystalam z porad innych wrozek mam porownanie. Polacam napewno, zawsze trafna ocena aktualnego stanu, nie wszystko sie sprawdzilo ale wiekszosc moim zdaniem prawie wszystko gdzie na reszte mialam wplyw albo mialo sie nie sprawdzic. Polecam osobiscie
      • kamilakomska Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 17.10.19, 09:36
        ;;mam 35lat i często korzystam z usług wróżek ale zawsze powracam do jednej to wrozkaaurelia.pl
    • marikk_aaa Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 07.04.19, 13:18
      a ja polecam wróżkę Barborę, nie jest droga, odpowiada szybko i konkretnie
      mail: wrozka.barbora@gmail.com
      • daria22e Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 29.10.19, 10:42
        ---ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!..
    • gadula777 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 29.05.19, 10:55
      Najlepsza wróżka i jasnowidz ! Polecam Panią Martę Pinczewską ! Przez telefon też mozna i prywatnie , ona jest niesamowita ! Prowadzi tez terapie . Widzi na odległość , ja jestem leworęczna i nie lubię dyni a ona to od razu widziała .. ona jest nadludzka ,jak ktos ma problem to polecam 786828887 . Tylko ze cięzko z terminami.
      • matan Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 22.09.19, 21:47
        Witam czy zna tutaj ktos wróżbitę Kubę stawia karty Online pierwszy rozkład jest za darmo. Niestety zgubiłam jego Maila i nie moge juz znalesc postów o nim!!!!!!
        mail: wrozkaaurelia.pl
        zamowisz latwo wrozbe prze zinternet
      • daria22e Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 29.10.19, 10:42
        88....---ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!
      • dyniah Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.10.20, 16:32
        ,,chyba obecnie najlepszą i przewidywalną wróżka jest Alicja, kilka razy korzystałam z wróżb, ale jak wykonała mi oczyszczanie energetyczne to po. prostu cud, moje życie się zmieniło co jest nie możliwe, pech który prześladował mnie od lat puscił, teraz jestem szczęśliwa a zycie się ułożyło mimo wielu komplikacji, wróżka jak dla mnie numer 1.
        • gromczyni12 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.06.21, 13:42
          Nie reklamuj portalu z oszustami. Polecam Wrozke Hanne, Pania Magdalena, pozdrawiam
          • igunins Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 27.10.22, 19:20
            A ja polecam ModernWitch , można zajrzeć na stronę www.magicznaprzestrzen.pl
            Korzystałam już kilka razy i szczerze polecam
      • nati20101 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 02.11.22, 17:53
        Witam,
        Ja polecam wróżkę Ewę. Bardzo dobra, mądra wróżka. Wiele razy mi wróżyla i wielu moim znajomym, naprawdę wszystko się sprawdza. Nie wierze juz zadnej innej, tylko jej.
        jej stronka www.wrozka-ewa.com
        mail tarotewa@wp.pl
        Pozdrawiam
      • renatkaaa64 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 22.06.23, 16:05
        też mówią, że wróżba to tylko prognoza, do tej pory wróżby od wróżki vitalissy się sprawdziły więc polecam, generalnie bardzo dużo trafnych i pomocnych informacji jakby mnie znała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka