Napisałam do mojego byłego Amanta sms ;
To reakcja sms Królowa Mieczy+ Diabeł
Królowa Mieczy taka zimna i wredna ...a ja się tylko umówić chciałam na spotkanie źeby pogadać i jedna sprawę omówić tylko nie powiedziałam co to za sprawa Diabeł to sprawa bo on nie wie czego chcę od niego.
To jego wrażenia po obejrzeniu obrazka

9 Monet (Q.kijów)
Hi hi obrazek trochę z pieprzykiem był😉wysłany myślę że jemu się spodobał. Tylko chyba na lekkiego zboczusia wyszłam
To chęć na spotkanie Umiarkowanie +7 Mieczy. 7 Kijów. Na spokojnie , nie spieszy się aby się spotkać. Raczej chyba ma chce na ucieczkę 7 Mieczy, bo boi się źe ja coś chce 7 kijów uzyskać przez niego
To chęć na masaź 6 mieczy
W sumie to padła propozycja z mojej strony , to był źart

hi hi ale chyba wziął to na serio i zapytał się kiedy ...
To zadowolenie z smsowej rozmowy? Ogólne podsumowa nie Sprawiedliwość + Król monet,2 kielichy,Glupiec,Wieźa, 6 kielichow.
SPRAWIEDLIWOŚĆ to czysto formalne podejście, on chciał tak zawodowo podejście tematu bo myślałem pewnie ze sprawą tyczy się spraw zawodowych a ja sobie żarty zaczęłam robić i rozmowa niby poważna zeszła na stare tory 2 Kielichów.Glupiec miło ale rozwalił system Wieźa i wróciło do 6 kielichów do starego i miłego kontaktu.
Tak się troszkę wyglupiłam, obrazki z pieprzykiem odebrał nawet pozytywnie tylko teraz troszkę się wstydzę co sobie pomyślał że jakaś napalona i zapalony rozum mam...oj jak to zawsze wychodzi nie tak jak powinno.
Podsumował to średnio bardziej formalnie , choć chyba jedną opcja na plusie był powrót do starej znajomości Wieźa bo juz dawno tak luźno z nim nie rozmawiałam 6 kielichow.