Dodaj do ulubionych

Zwiazek w 2019r

05.03.19, 20:50
Czy w 2019 wejde w zwiazek?
Wieza.Krolowa Kielichow.Rycerz Bulaw
Mysle ze bedzie to kobieta po ciezkim rostaniu ktora rostanie sie z partnerem albo ja partner porzuci
Obserwuj wątek
    • cichosza Re: Zwiazek w 2019r 05.03.19, 23:04
      Już na tę kwestię rozkładałeś niedawno karty i je interpretowałeś:

maciejb27 23.02.19, 16:46
      Czy w 2019r wejde w zwiazek?
      Diabel,Krolowa Kielichow,Paz Mieczy,Gwiazda

Diabel-zwiazek ktory bedzie opieral sie na przyjemnpsciach i seksie
      Krolowa kielichow-kobieta wrazliwa
      Paz mieczy-Zwiazek w ktorym bedzie wiele klotni o nie porozumien albo bedzie to rozmowa ktora wiele wyjasni miedzy ta pania a mna
      Gwiazda-daje szczescie czyli zwiazek bedzie udany
      • misboaa Re: Zwiazek w 2019r 06.03.19, 10:44
        Robi tak poniewaz "siedzi" w Diable. Nie moze sie uwolnic.
        Macieju sprobuje zrozumiec ten mechanizm. To by tobie pomoglo. Otworz sie na nowe doznania. Niekoniecznie nowy zwiazek bo ty nie jestes na to gotowy. Zrob najpierw porzadek ze swoim mysleniem. Odetnij te emocje. Potem nastapi zmiana.
        Wczesniej juz ja takze mowilam tobie ze bedzie inna kobieta. Tej juz daj spokuj.
        • zytkoff Re: Zwiazek w 2019r 06.03.19, 18:01
          Ja też mogę potwierdzić że swojego krótkiego, ale jednak doświadczenia, że człowiek w trudnych sytuacjach sercowych nieraz ,,siedzi" właśnie w tym diable uncertain
        • chizuru Re: Zwiazek w 2019r 06.03.19, 20:49
          Czasami ciężko się uwolnić, więc rozumiem maciejb7. Trzymaj się. Będzie db. Też to przechodziłam/przechodzę.
          • misboaa Re: Zwiazek w 2019r 08.03.19, 20:52
            Tak to trudna sytuacja dlatego macieju dobrze bylo by gdybys macieju skupial sie na innych pytaniuach do tarota. Takich ktore poimigly by tobie w wyjsciu z tych emocji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka