Dodaj do ulubionych

Sprzedaż działki

12.08.23, 13:55
Ktoś pomoże w interpretacji? Czy sytuacja finansowa zmusi mnie do sprzedaży działki w ciągu roku czasu - 2 denarów,Rydwan,As denarów? To jedyna rzecz wartościowa, którą posiadam wiec wolałabym jej nie sprzedawać, o ile nie będę zmuszona. Analizując karty myślę, że pojawi się jakaś druga możliwość zdobycia pieniędzy i to w tym Rydwanie może być albo jakiś wyjazd za pracą w asie denarów, albo pojawi się dla mnie dodatkowe źródło dochodów, dzięki czemu nie będę musiała sprzedać działki?
Obserwuj wątek
    • andgie Re: Sprzedaż działki 12.08.23, 14:26
      Mysle , ze uda Ci się zatrzymać działkę. Interpretuje podobnie, wyjazd do pracy lub dodatkowa (inna?) praca z dojazdem, za niewielka podwyżkę , ale pozwalającą na utrzymanie działki.
    • babetka84 Re: Sprzedaż działki 12.08.23, 16:20
      Zarówno 2 monet, jak i Rydwan u mnie pokazują dwie drogi, różne możliwości - będzie więc jakiś wybór do dokonania, w tym Asie monet to może być właśnie dodatkowe źródło dochodów lub wybór pomiędzy dwiema rozwiązaniami lub dwie prace. Uważam więc, że pojawią się różne możliwości zdobycia pieniędzy, jedną z nich może być właśnie sprzedaż działki ale w tych kartach nie widać czy się zdecydujesz i które rozwiązanie wybierzesz. W każdym bądź razie pieniądze skądś będą w tym Asie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka