mruuu1 06.04.07, 15:08 witam! Moze jest ktos chetny kto chce pocwiczyc na mnie. Chodzi o milosc. Chcialam sie tez dowiedziec co oznacza as kijow i papiez V papa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosari Re: znaczenie 06.04.07, 19:23 mruuu1 napisała: > witam! > Moze jest ktos chetny kto chce pocwiczyc na mnie. Chodzi o milosc. Konkretnie o co? O Twoje uczucie do kogoś, czy poznałaś kogoś i pokochałaś, czy problemy w związku, czy to było rozstanie? Wolałabym abyś określiła w czym ten problem tkwi, konkretnie przedstaw sprawę. O kartach trochę później. Odpowiedz Link
coill Re: znaczenie 06.04.07, 19:46 mruuu1 napisała: > witam! > Moze jest ktos chetny kto chce pocwiczyc na mnie. Chodzi o milosc. > Chcialam sie tez dowiedziec co oznacza as kijow i papiez V > papa a jakie bylo zadane pytanie Odpowiedz Link
wiosenka1986 Re: znaczenie 06.04.07, 22:38 Ha! Ja też mam pytanie: jak odczytać w pytaniu o proces twórczy (pisanie) następującą parę kart - Wieżę i Pustelnika - po Księżycu i Magu ? (w jednym ciągu) Ktoś znajomy powiedział mi, że chodzi tu o przełom w sensie samodzielnej pracy, może pisania książek. Z góry dziękuję za posty! pozdrawiam Wiosenka Odpowiedz Link
rosari Re: znaczenie 06.04.07, 22:55 Wiosenko, czy używasz tylko Wielkich Arkanów, czy po prostu takie losowo wyłożyłaś? Odpowiedz Link
wiosenka1986 Re: znaczenie 06.04.07, 23:34 - tzn. Małych i Wielkich Arkanów, ale to chyba jasne. Z góry wielkie dzięki! Wiosenka Odpowiedz Link
rosari Re: znaczenie 06.04.07, 23:39 Czy tylko tyle kart wyłożyłaś? Czy w rozkładzie jeszcze były inne? Odpowiedz Link
coill Re: wiosenka1986 07.04.07, 01:11 wiosenka1986 napisała: > Ha! Ja też mam pytanie: > > jak odczytać w pytaniu o proces twórczy (pisanie) następującą parę kart > - Wieżę i Pustelnika - po Księżycu i Magu ? (w jednym ciągu) > Ktoś znajomy powiedział mi, że chodzi tu o przełom > w sensie samodzielnej pracy, może pisania książek. > Z góry dziękuję za posty! > Z tym przelomem ktos powiedial Ci dobrze. Mag ma duzy potencjał,talent by tworzyc łącząc to z wrazliwoscią i marzeniami o ktorych mowi Ksiezyc. Powinien tylko przelamac pewne niepewnosci i lęki jezeli takowe są. Pustelnik,to juz ten Mag wzbogacony o doswiadczenie i wieksza wiedze i on jest wstanie te ksaizke Samodielnie(bo Pustelnik nei robi niczego w grupie) napisac. Wieza łączy jedno z drugim mowiac wlasnie o przelomowym wydarzeniu. Mozliwe ze wyjda na jaw rozne talenty oraz obawy z ktorymi trzeba bedzie sie zmierzyc. Czy karty polozylas od tak w jednym ciagu,czy tez stosowalas jakis rozklad w ktorym karty kolejno mialy rozne znaczenie(bo to wazne przeiez) pozdrawiam) Odpowiedz Link
mruuu1 Re: wiosenka1986 07.04.07, 01:36 zapytalam sie o uczucia ile jeszcze bede czekac na milosc kiedy w koncu pokocham calym sercem Wyszlo as kijow i papiez V chcialabym wiedziec jak to zinterpretowac i o czas ? papa Odpowiedz Link
mruuu1 Re: wiosenka1986 07.04.07, 01:44 dziekuje za odpowiedzi. Mysle ze to jest ktos kogo znam i pasuje do niego paiez V. Nie jest to mezczyzna z ktorym jestem tylko za ktorym tesknie i mysle ze kocham. Interesuje mnie czas jak dlugo jeszcze mam czekac. papa Odpowiedz Link