Dodaj do ulubionych

czy ten mężczyzna jest mi przeznaczony?

29.12.07, 15:29
Bardzo proszę o wróżbę. Jest pewien mężczyzna w moim życiu, o którym myślę
zabiegam i którego kocham. On jednak nie odwzajemnia tych uczuć, chyba. Albo
się boi. Czy ten mężczyzna jest mi przeznaczony? Czy stworzymy związek i
rodzinę? Czy powinnam o niego zawalczyć, czy raczej spróbować zapomnieć? Już
próbowałam, ale nie wychodzi sad A jeśli nie on, to czy spotkam niedługo miłość?
Obserwuj wątek
    • ines113 persona incognita- 6 postow 29.12.07, 16:16
    • sukieneczka_czerwona Re: czy ten mężczyzna jest mi przeznaczony? 29.12.07, 16:46
      Mogę Ci powróżyć za chwilkę,dzisiaj mam wenęsmileCzekam na zapłatęsmile
    • sukieneczka_czerwona Re: czy ten mężczyzna jest mi przeznaczony? 29.12.07, 17:17
      Jaka przyszłość czeka Cię z tym mężczyzną?
      3 miecze,księżyc,7 monet

Niestety złudne Twe nadzieje na stworzenie związku z tym
      panem.Łudzisz się i marzysz,że będziesz z nim,a on tylko może złamać
      Ci serce,a prawdę mówiąc nawet nie ma w planach związku z
      Tobą.Marnujesz czas na czekanie na coś co i tak nie ma sensu.

Jakim człowiekiem jest ten mężczyzna?
      9 monet,As kijów,Król kielichów

Albo żonaty albo lowelas,który kocha wszystkie kobiety.Tak mi się
      skojarzyło,może się mylę...

Złe niestety moje wiadomości,ale chyba lepiej znać prawdę niż się
      łudzić.Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo szczęściasmile)
      • duszek49 Re: czy ten mężczyzna jest mi przeznaczony? 29.12.07, 17:45
        Dziękuję za wróżbę, smutna ona bardzo, bo legły w gruzach moje marzenia sad ale
        cóż trzeba się podnieść i iść dalej. Dziękuję za szczerość, tak jak mówisz
        lepiej znać prawdę. Przesłałam maila z podziękowaniem. A skoro nie ten mężczyzna
        to kto? czy kogoś spotkam niebawem z kim będę miała szansę stworzyć dobry związek?
        • herbatazcytryna Re: czy ten mężczyzna jest mi przeznaczony? 29.12.07, 18:55
          Sukieneczko, przepraszam, że się wcinam, ale może powróżmy obie i będzie można
          np. porównać wyniki. Też poczułam wenę : )
          A więc pytanie o mężczyzną dla Ciebie Duszku. Tylko uczę się na nowej talii,
          więc weź dużą poprawkę.
          W chwili obecnej marzysz o zmianie, ale nie wiesz jak ją napędzić (Koło
          Fortuny). Troszkę w Tobie iluzji i wyczekiwania na mężczyznę, który byłby
          idealny aż do bólu, trudno Ci takiego odnaleźć ze względu na to, że przy
          bliższym poznaniu mężczyzna traci w Twoich oczach często albo pojawia się nowe
          marzenie. ( tu 4 denarów – Rybak i złota rybka –na obrazku jego żona) .Nowego
          partnera spotkasz w momencie, kiedy w sumie będziesz skupiona na przyjaźni, a
          miłość nie będzie Ci w głowie. Możesz go poznać u rodziny z dziećmi albo dzięki
          niej ( 6 kielichów – Jaś i Małgosia)
          Aby doszło do tego powinnaś złapać szansę, może skorzystać z pomocy. Po prostu
          przyjmować zaproszenia i rady życzliwej kobiety ( Cesarzowa – wróżka z Kopciuszka).
          Związek będzie udany, sformalizujecie go ( Król Denarów – bajka Król złotej góry)
          Nie wszystkie karty wypisałam, bo 3 bajek nie znam.
          No to czekam na jakąś weryfikację i na wróżbę Sukieneczki smile
    • sukieneczka_czerwona Re: czy ten mężczyzna jest mi przeznaczony? 29.12.07, 19:02
      Super herbatko że się wcinaszsmile)) Zaraz i ja napiszę parę słóweksmile
    • sukieneczka_czerwona Re: czy ten mężczyzna jest mi przeznaczony? 29.12.07, 19:22
      Teraz jasmile)
      Gdzie duszek spotka swojego przyszłego partnera?
      królowa mieczy,diabeł,rycerz kijów

Na pewno spotkasz go,gdy oderwiesz się od tego wszystkiego co teraz
      Cię blokuje.Przestaniesz myśleć i marzyć o tym panu,o którym
      wczesniej pisałam.To nie On jest Tobie przeznaczony.Nową miłość
      możesz spotkać na jakimś wyjezdzie gdzie odbędzie się
      impreza,bal,jakieś party-mocno zakrapianesmile

Jakim człowiekiem będzie owy mężczyzna?
      4 miecze,rycerz kijów,5 mieczy

Człowiek mieszkający gdzieś
      daleko,spokojny,zrównoważony,myśliciel.Może troszeczke
      osamotniony,nia mający wielu przyjaciół.

Jak się potoczą Wasze losy?
      2 kije,królowa mieczy,paz kijów--podsumowująca 6 monet.

Da Ci tę miłość na którą tyle czekasz i której tak pragniesz.Ta
      miłość cie uskrzydli i odmłodzismile)

Pozdrawiam gorąco i życzę wszystkiego naj naj najsmilesmile
    • duszek49 Re: czy ten mężczyzna jest mi przeznaczony? 29.12.07, 20:38
      Dziękuję za takie optymistyczne wróżbysmile pełna nadziei czekam na ich
      realizacjęsmile dam znać jak się spełnią, pozdrawiam cieplutko
    • duszek49 Re: czy ten mężczyzna jest mi przeznaczony? 30.12.07, 19:34
      Słuchajcie, sama już nie wiem, co mam myśleć.
      Rozłożyłam karty (tarota tylko wielkie arkany) i zapytałam jak się rozwinie
      znajomość z TYM panem (o którym pytałam na początku).
      Wyszło: koło fortuny, rydwan, sąd ostateczny. Wydaje się, że wszystkie karty są
      pozytywne. Ja to interpretuję, że rozwinie się dobrze.
      Wiele razy kładłam karty dla tego pana i bardzo często uzyskiwałam pozytywne
      układy.
      Może jestem za bardzo zaangażowana i dlatego tak wychodzi. Może nie powinnam
      sama siebie pytać o swoje sprawy.
      Powiedzcie co myślicie? Z Waszych wróżb wynika, że to jednak nie ON.
      • herbatazcytryna Re: czy ten mężczyzna jest mi przeznaczony? 30.12.07, 20:18
        Hmm, w sumie ja nie wróżyłam na znajomość z tym konkretnym Panem. Ale jak pytasz
        po raz któryś z kolei o to samo, to Ci karty mogą zrobić figla i tyle. W końcu
        nie będziesz sama wiedziała, co myśleć. Te karty, które wylosowałaś wcześniej
        mogą mówić o radykalnej zmianie. Nawiasem mówiąc we wróżbach sobie samej trudno
        jest zachować obiektywizm.
        • duszek49 Re: czy ten mężczyzna jest mi przeznaczony? 30.12.07, 20:32
          a może masz ochotę postawić mi karty na znajomość z tym panem? trochę uparta
          jestem, ale trudno mi zrezygnować tak szybko z moich marzeń sad
    • duszek49 Re: czy ten mężczyzna jest mi przeznaczony? 30.12.07, 19:37
      teraz zadałam kolejne pytanie: Jakie są jego uczucia do mnie. I co wyszło? znów
      wg mnie pozytywne karty: Cesarz, moc i koło fortuny. I co wy na to? Może coś źle
      interpretuję?
      • czaszka00 Re: czy ten mężczyzna jest mi przeznaczony? 30.12.07, 21:08
        To twoje życie ale z tego ci widzę żyjesz w jakiejś iluzji
        popatrz trzeźwo chociaż na to okiem ,jak on się zachowuje wobec ciebie teraz ???
        - okazuje ci miłość ?
        czy myślisz że przez jego zachowanie widać zakochanie w tobie ??

Czasem niestety wydaje nam się , że to ten jedyny ,i nie chcemy dopuścić innej
        myśli do tego że to jednak nie to...
        dopiero jak dostanie się od zycia w dupę ...zauważa się że jednak ktoś miał
        rację , ktoś przestrzegał ..

Cesarz, moc, koło - hmm cesarz to ten gościu , moc - mocno ci zawrócił w głowie
        , koło - myślę że zmienił swój stosunek do ciebie kiedyś miał inny teraz jest
        inny ...
    • herbatazcytryna No to jeszcze raz partnerski rozklad :) 01.01.08, 17:02

Ty czujesz w związku z nim, że nic nie możesz zrobić, że musisz czekać na jakieś
      wybawienie, na coś z zewnątrz, co przyjdzie Ci na ratunek ( VIII mieczy) . W
      sercu masz dla niego masę ciepłych uczuć, oddałabyś mu chyba wszystko, co masz,
      byle mu było dobrze ( Słońce), Na zewnątrz trudno Cię jednak rozgryźć, bo
      pojawiasz się raz jako zagubiona myszka, raz jako silna kobieta (Cesarzowa) .
      Czy Ty nie jesteś dla niego aż za dobra?
      Muszę się zgodzić z Sukieneczką, że on lubi kobiety, lubi z nimi spędzać czas,
      dobrze się przy tym bawi.( 5 kielichów) Ciągle poszukuje.( 6 denarów) Wysyła Ci
      sygnał , że mu się podobasz, ale się waha ( Kochankowie) .
      Łączy Was praca albo inne sprawy materialne, w tym się możecie odnaleźć. ( As
      denarów) Dzieli Was sposób komunikacji – zupełnie inny kod porozumiewania (Król
      kielichów)
      Co powinnaś zrobić w związku z nim?(5 mieczy) Czy warto w ogóle o niego
      walczyć? Tak tu się pokazuje, że raczej nie.. Myślę, że nie będziecie razem-w
      przyszłości związku jest 2 mieczy – raczej nie jest to karta związku.
      Wiem, że odpowiedź Cię nie zadowoli pewnie.. Ale potem masz już ładną kartę,
      naprawdę smile Powodzenia
      • duszek49 Re: No to jeszcze raz partnerski rozklad :) 01.01.08, 18:52
        Dziękuję za rozkład. Do trzech razy sztuka. Trzeci raz usłyszałam to samo, że
        nic z tego nie będzie. Więc muszę wreszcie w to uwierzyć i dać sobie spokój.
        Bardzo dużo w tym co piszesz jest prawdy, naprawdę bardzo trafny rozkład.
        Dziękuję. Takie otrzeźwienie jest mi potrzebne.
        Podziękowanie prześlę mailem w niedługim czasie.
      • duszek49 Re: No to jeszcze raz partnerski rozklad :) 01.01.08, 19:03
        A co oznacza, że potem mam już ładną kartę? chodzi o Twoją wcześniejszą wróżbę o
        miłości? Że ją wkrótce spotkam? Mam taką nadzieję smile

Przy okazji chciałbym Was przestrzec przed telefonicznym wróżkami. Czasem
        korzystałam z ich usług i mam wrażenie, że one tylko podsycają nadzieję, lecz
        nie mówią prawdy. Czy macie jakieś doświadczenia w tej kwestii?
        • herbatazcytryna Re: No to jeszcze raz partnerski rozklad :) 01.01.08, 19:29
          Tak, chodzi mi o tę pierwszą wróżbę. Co do wróżek telefonicznych nigdy nie
          korzystałam. Czasem się jednak zastanawiam, na ile powinno się być szczerym do
          bólu, kiedy się komuś wróży. Wróżba chyba ma dodawać nadziei.. Nie wiem sama i
          mówię, to co mi wychodzi, ale nie jestem pewna, czy w realnym kontakcie,kiedy
          ktoś byłby załamany, nie wolałabym ponaciągać, by choć na tę chwilę po wróżbie
          nabrał sił i optymizmu. Najwyżej później powie, że jestem beznadziejną wróżką smile
          • duszek49 Re: No to jeszcze raz partnerski rozklad :) 01.01.08, 19:46
            Ale one to robią dla pieniędzy, żeby jak najwięcej kasy nabić sad
    • ines113 duszek49 02.01.08, 17:42
      zapodziala mi sie wiadomosc od Ciebie i dopiero ja odczytalam. tak
      dla wyjasnienia- nie napisalam, ze Ci wrozbe zrobie, wiec z zaplata
      sie pospieszylas. coz, wrozbe juz dostalas, wiec to bez znaczenia,
      ale tak na przyszlosc, to poczekaj, az zglosi sie ktos, kto napisze,
      ze postawi karty. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka