kolorowy.motylek
24.10.14, 18:14
Dzień dobry wrózki.
Zadalam już to samo pytanie na innym forum ale nie wiem czy mi ktoś odpowie
Interesuje sie od niedawna kartami , wczoraj postawiłam karty na chłopaka, z którym się rozstałam. Znalazłam taki rozkład "droga".
I teraz nie wiemy jak to interpretować, używam talii RW .
Pomóżcie prosze zinterpretować ten rozkład, rozkład dotyczy nas , mnie i byłego chłopaka rozstaliśmy się we wrześniu , ja zakończyłam ten związek.
1). co było 4 pucharów
2). co jest teraz rycerz buław
3). jaki bedzie kolejny krok 10 monet
4). co to da królowa monet
5). wynik rydwan
Jedyne co sie zgadza to karta 1 bo faktycznie po rozstaniu jest tzw cisza w kontaktach , małe zainteresowanie z jego strony, niechęć. Rozstanie zainicjowałam ja , on być może czuje się tym obrażony, odrzucony tak jak na karcie 4 pucharów. Były chłopak pracuje w UK .
Co myślicie na temat kart kolejnych , czy wykaże jakąś inicjatywe? Dodam,ze rozstanie było z powodu nie wywiazania się pana z obietnic wobec mnie. Czy uważacie,że nastapi jakis ruch z jego strony? Patrząc na rycerza buław i rydwan to wydaje mi się, że tak , ze zadziała może nawet chodzić o jego przyjazd? 10 monet i królowa monet tak jakbym uzyskała to na czym mi zależy, jestem uparta i nie ustąpię ze swoich oczekiwań?
Proszę o jakieś podpowiedzi , dziękuje
pozdrawiam Was i przepraszam jeśli piszę głupoty na temat kart , dopiero sie uczę więc śmiało mnie poprawcie.
Magda