zielonawdowa2 Re: ALGIZ 24.07.07, 14:45 Inna nazwa: Elahaz Znaczenie slowa:ochrona Nie obawiaj sie teraz klopotow i przeszkod bo masz w sobie moc ochronna, sila runy jest wielka, wszystkie sily kosmosu Ci sprzyjaja wiec wykorzystaj to. Rada:nie dzialaj lekkomyslnie, ze zbytnia pewnoscia siebie, miej czyste serce i intencje, a ochronne wibracje otula cie. Pozycja odwrocona:Nie dzialaj pospiesznie, bo bywaja ukryte niebezpieczenstwa. Jestes teraz podatny na szkodliwe wplywy. Odpowiedz Link
zielonawdowa2 Re: ALGIZ 25.07.07, 09:59 dla mnie ta Runa jest bardzo pozytywna,powoduje usmiech na mojej twarzy gdy tylko pojawia sie w rozkladzie Odpowiedz Link
andgie Re: ALGIZ 29.07.07, 18:41 To runa wyszla, gdy pytalam o przyszlosc zwiazku. Nie bardzo rozumiem; raczej pozytywnie, czy chodzi o zwiazek czuly, gdzie jest opieka i poczucie bezpieczenstwa, ale raczej nie ma "motylkow w brzuchu", wielkiej namietnosci, zaangazowania emocjonalnego? Odpowiedz Link
ifyso Re: ALGIZ 29.07.07, 19:01 Związek pod opieka tej runy jest zwiazkiem opatrznościowym, długim i stabilnym. Uczciwość w związku. Bedziecie odczuwać opiekę sił wyższych, problemy rozwiązywać się będa w magiczny sposób. Piękna runa dla związkow...i nie tylko. Odpowiedz Link
krysia17171 Re: ALGIZ ELAHAZ MESTWO 15.08.07, 12:02 Oto ja posylam aniola przed toba, aby cie strzegl w czasie twojej drogi i doprowadzil cie do miejsca, ktore ci wyznaczylem BIBLIA Ksiega Wyjscia Wiara i uporem odnosi sie sukcesy trzeba byc zapobiegliwym i przewidziec wszelkie skutki zanim bedziemy swietowac ostateczne zwyciestwo. Nie zapominaj o swojej podatnosci na zranienia i o szkodliwych wplywach, ktore moga zepchnac cie z obranej drogi. Twoje bezpieczenstwo zalezy od tego czy nie dzialasz lekkomyslnie Pomocne pytania do pracy z runa: -czy ludzie, zwlaszcza najblizsi, odczuwaja lek w mojej obecnosci? -czym dla mnie jest dobrobyt? -czy czuje sie bezbronny? -czy umiem korzystac z energii wszechswiata? -jak regeneruje swoje sily psychiczne? -co mnie rani? -czy umiem otworzyc sie na nowe? -czy mam kontakt z moimi duchowymi opiekunami? Skrypt runiczny -do ochrony osobistej- Aniol Stroz -do ochrony stanu posiadania -zabezpiecza przed zranieniem w dowolnej formie -stabilizuje psychike -chroni przed swiatem astralnym -zmienia nastawienie do samego siebie -pomocna w przebudzeniu siebie, zrownowazeniu energii ziemskiej i kosmicznej -pobudza i rozwija zdolnosci intelektualne -sprzyja sukcesowi, wzmacnia dobrobyt -uspakaja rozhustane emocje -pomaga rozwijac pomyslowosc -pomaga sprostac wyzwaniom -pomaga zachowac rownowage w sytuacji stresu -pomaga zakotwiczyc twoje plany i dazenia w realnym zyciu ALGIZ w kregu ducha czakra pierwsza i siodma i czakramy dloni ALGIZ FEFU ALGIZ ISA -aby nie gubic pieniedzy i nie byc okradzionym, mozna nosic w portfelu ALGIZ RAIDO GEBO ODALA- na kradzieze i psucie sie samochodu ALGIZ BERKANO URUZ PERDO GEBO- zaklecie chroniace dzieci runa ALGIZ narysowana jak platek sniegu- mozna ja polozyc pod lozko jako odpromiennik AFIRMACJE: ja...jestem bezpieczna runa nie reprezentuje nikogo, tylko sily boskie sprzyja wszystkim, ktorzy zajmuja sie sztuka wrozenia, dla innych moze byc niebezpieczna Odpowiedz Link
krysia17171 Re: ALGIZ ELAHAZ MESTWO 15.08.07, 12:38 Autorem artykulu [w jakiejs gazecie ezoterycznej,mam tylko wyciety ten artykul ] "Skarbiec energetycznych ksztaltow jest Wojciech SERGIEL- przytocze fragment 'Na rekaw mojego plaszcza upadla sniezynka, potem nastepna. Mialem przy sobie aparat fotograficzny, wiec zrobilem sniezynkom zdjecie. Okazalo sie potem, ze wszystkie mialy ksztalt gwiazdek, a kazda w samym srodku miala dziurke. I wszystkie one, choc roznily sie od siebie, mialy jedna wspolna ceche: ich ramiona mialy forme RUNY OCHRONNEJ. Wykonalem ten ksztalt z drewna. Kiedy zakladam go na siebie, to czuje sie tak samo jak w dniu, kiedy spadl ten pierwszy snieg. Sniezynke do noszenia najlepiej wykonac z drewna twardego. Mozna ja tez namalowac bialym flamastrem na czarnym papierze i powiesic obok ekranu TV wtedy, kiedy chcemy zasnac w czasie ogladania programu, Sniezynka sprawi, ze odprezymy sie i zasniemy twardym, ozywczym snem. Jak uzywac: Energetyzator ten powinny nosic wszystkie znerwicowane osoby, ktore maja klopoty z zasypianie i przespaniem calej nocy. Sniezynke nalezy nosic na czakramie serca lub na wysokosci dwoch palcow ponizej mostka. Najlepiej miejsce dobrac indywidualnie" -tyle autor WOJCIECH SERGIEL Nowiac szczerze nic nie wiem o tym panu, ale artykul sympatyczny Odpowiedz Link
krysia17171 Re: ALGIZ ELAHAZ MESTWO 15.08.07, 12:58 Ciemna strona, odwrocona jak kto woli -uwazaj na swoje zdrowie i zawierane znajimosci -byc moze ktos cie wykorzystuje -niepowodzenie spowodowane "wygadaniem" swoich planow -kleska, naduzycie, bycie poza, uluda -falszywa poboznosc -podatnosc na zranienia, brak ochrony, -zalamanie psychiczne, depresja, -kurczowe trzymanie sie starych spraw JESLI NIE MASZ SZCZERYCH INTENCJI LUB CHCESZ ZROBIC TO DLA ZARTU,LEPIEJ NIE WYCIAGAJ RAK DO NIEBA Z PROSBA O POMOC Odpowiedz Link