Dodaj do ulubionych

anet_n !!!!

29.10.08, 23:29
Jak po raz czwarty poprosisz o wrozbe, dostaniesz bana.
Po to jest REGULAMIN szkolki tarota, zeby go przeczytac i nalezy to
do obowiazku kazdego, kto chce korzystac z tego forum i nie tlumacz
sie prosze, ze nie wiedzialas, bo to niczego nie wyjasnia. Jak byk
pisze na samej gorze we wstepie- regulamin. I on nie jest dla
zartow, tylko na powaznie. Masz tylko 4 posty, nie spelniasz wymagan
regulaminu, zeby prosic o wrozbe. A takich osob jak Ty, ktorzy nie
czytaja i bez konca ponawiaja usuwane prosby jest wiecej i brak mi
cierpliwosci, zeby kazdej z osobna zwracac uwage na fakt, ze mamy
swoje zasady, ktore sa zreszta "wyryte" w opisie forum. Dlatego w
samym regulaminie jest zapis, ze takie prosby sa usuwane BEZ
TLUMACZENIA przyczyn.
I nie dyskutuj prosze ze mna i nie bierz na litosc, bo to i tak nie
zadziala.
Zycze spokojnej nocy i zapraszam ponownie, jak bedzisz miala minimum
25 postow.
Obserwuj wątek
    • sekwencer Re: anet_n !!!! 04.11.08, 10:16
      <głaska po głowie> rozluźnij się. smile

trzymaj się na swoim poziomie i pracuj miłością bezwarunkową. nie ma potrzeby
      schodzić do niższych emocji.

chcesz napisać że skończyła Ci się cierpliwość? Cierpliwość to cnota serca, więc
      śmiało pracuj nad cierpliwością.

powodzenia przy byciu jeszcze bliżej dla nawet tych pozornie denerwujących ludzi.

pozdrawiam smile
      • morgana8 Zglaszam ten post do skasowania 04.11.08, 20:12
        Admini sa normalnymi ludzmi, ktorzy oprocz administrowania forum maja swoja
        prace i zycie prywatne. Dyskusja z adminem, ktory tlumaczy lamiacemu regulamin
        forum uzytkownikowi, dlaczego jego post jest kasowany jest nie na miejscu.
      • okwilk Re: anet_n !!!! 04.11.08, 20:53
        > trzymaj się na swoim poziomie i pracuj miłością bezwarunkową. nie ma potrzeby
        > schodzić do niższych emocji.
        Jeżeli Twoim zdaniem zwrócenie komuś uwagi płynące z obowiązku jakim jest administrowanie forum jest schodzeniem do niższych emocji i brak pracy miłością to się bardzo mylisz.

> chcesz napisać że skończyła Ci się cierpliwość? Cierpliwość to cnota serca, wię
        > c
        > śmiało pracuj nad cierpliwością.
        Śmiało pracuj nad cierpliwością kasując posty raz po raz... uwierz mi że istnieje o wiele więcej ciekawych, przyjemniejszych i bardziej pożytecznych rzeczy które można zrobić zamiast siedzieć i kasować post jednej osoby która nawet nie raczy przeczytać regulaminu.

W dodatku chciałbym zauważyć, że Porady Psychologiczne możesz udzielać we własnym gabinecie i to tylko osobom które dobrze poznasz. Osądzanie czyjejś cierpliwości po 1 poście jest tak jakby nie na miejscu...

A tak już zupełnie na stronie to powiem Ci że tutaj rady daje się tym którzy o nie proszą, a tych jest wystarczająco skup się więc proszę w pracy swą Miłością nad tymi którzy na prawdę jej potrzebują wink

> powodzenia przy byciu jeszcze bliżej dla nawet tych pozornie denerwujących ludz
        > i.
        Tobie również...

//
        Należy jeszcze zrozumieć że:
        A) Administrator to tylko człowiek który miewa lepsze i gorsze dni.
        B) Administrator nie ma całego życia tylko i wyłącznie na pilnowanie ludzi którzy nie raczą przeczytać regulaminu i floodują/spamują na forum.
        C) My również potrafimy być zmęczeni po całodniowej pracy.

Podjęliśmy się administrowania bo chcemy zapewnić wszystkim członkom tego forum dobre warunki do nauki tarota. Regulamin został sprecyzowany tak aby nie przeszkadzał nikomu kto już choć troszkę tutaj pobył i potrzebuje pomocy. Nie robimy jednak za salon wróżb. Jeżeli ktoś szuka szybkiej wróżby to odsyłam:
        www.google.com | i tam proszę wpisać +Tarot +Wróżba +Wróżka i na pewno znajdzie się ktoś chętny kto podejmie się wróżenia od ręki.

To chyba na tyle jeżeli chodzi o wyjaśnienia.

Z szacunkiem,
        Wilk.
        • okwilk Re: anet_n !!!! 04.11.08, 21:01
          Ah i zapomniał bym...

Post ten skierowany został do osoby anet_n tylko dlatego, że nie posiada ona
          własnego maila na portalu gazeta.pl. Jest to forma upomnienia dawanego przez
          administrację, oraz ostrzeżenia którego zlekceważenie może skończyć się banem.

Post ten nie zawiera ani pytania, ani prośby o odpowiedź. Proszę by osoby "z
          zewnątrz" nie odpowiadały na tego typu posty jako że są one swoistego rodzaju
          formalnością stosowaną na tym forum, która nie podlega dyskusji - zwłaszcza
          przez osoby których nicki nie zostały zawarte w tytule oraz treści posta.

Dziękuję za zrozumienie i pozdrawiam,
          Wilk.
          • ines113 Re: anet_n !!!! 04.11.08, 21:13
            Bylam 2 dni odcieta od internetu niestety, wiec pisze dopiero teraz.
            Nie zamierzam komentowac wypowiedzi osoby, ktora nie ma pojecia o
            tym forum i sytuacji, jakie mialy tu miejsce (nick jest mi obcy).
            Dziekuje jednak Morganie za zrozumienie i spojrzenie na mnie jak na
            zywa osobesmile Oraz Oktawiuszowi, ktory wyjasnil, jak to wyglada z
            pozycji osoby adminasmile
            Rzeczywiscie ten watek nic nie wnosi, zwlaszcza, ze anet_n sie nie
            odezwala, mozna byloby wiec go usunac, jednak Oktawiusz opisal, jak
            wyglada sytuacja z drugiej strony (czyli ze strony osob
            adminujacych), co w jakis sposob moze byc pomocne niektorym osobom w
            zrozumieniu, ze admin to nie guru, a osoba, ktora probuje utrzymac
            porzadek na forum. Dlatego pozostawmy ten wateksmile
            Pozdrawiam wszystkich...
            • sekwencer Re: anet_n !!!! 04.11.08, 22:34
              Morgana - rzeczywiście post ma coś w sobie nie na miejscu. Zarazem jednak jest w
              nim coś bardzo ważnego i dla administratorów i dla mnie. smile Nie wszystko co
              ważne widać na pierwszy rzut oka. smile

okwilk - To w żadnym razie nie był atak na ines, źle zinterpretowałeś moją
              wiadomość i nie wychwyciłeś intencji słów, a jedynie puste słowa. W tamtym
              poście zwyczajnie widziałem wibracje agresji w jej słowach i dlatego dałem taki
              komentarz. Teraz taką wibracje agresji widzę w Twoim poście do mnie.

ines - nie odpowiedziałaś w moim kierunku agresją, bardzo spokojna wiadomość.
              Czy to dlatego że ktoś inny już na mnie zaatakował? Czy wtedy po prostu miałaś
              zły dzień? smile

Najważniejsza w życiu jest miłość, prawda? Bez wartości są i te szczere i te
              puste posty, skoro miłości w nich nie ma. Post który napisałem w odpowiedzi do
              inez nie znaczył więcej niż 'bądź dzielna, podzielam Twoje starania i trzymam za
              Ciebie kciuki'.

Pozdrawiam smile

• morgana8 Re: anet_n !!!! 04.11.08, 22:45
                > Post który napisałem w odpowiedzi do
                > inez nie znaczył więcej niż 'bądź dzielna, podzielam Twoje starania i trzymam z
                > a
                > Ciebie kciuki'.

To natepnym razem mow wprost, OK? Bez zbednych figur retorycznych i glaskania po
                glowce. Unikniemy niepotrzebnych kwasow i nikt sie nie bedzie wkurzal bez powodu.
                • sekwencer Re: anet_n !!!! 04.11.08, 22:48
                  'To natepnym razem mow wprost, OK? Bez zbednych figur retorycznych i glaskania po
                  glowce. Unikniemy niepotrzebnych kwasow i nikt sie nie bedzie wkurzal bez powodu.'

Ja naprawdę widzę w tym pewien sens. Również nie lubię kwasów i może właśnie
                  dlatego stosuje na nie szczepionki.

Wszystko jest ok smile
                  • okwilk Re: anet_n !!!! 04.11.08, 22:53
                    > Również nie lubię kwasów i może właśnie
                    > dlatego stosuje na nie szczepionki.

Sugerujesz coś z tymi szczepionkami, czy może znowu nie łapię Twojego wielce
                    zagmatwanego i HiperNadElokwentnego sposobu pisania?

Pozdrawiam,
                    Wilk.
              • okwilk Re: anet_n !!!! 04.11.08, 22:48
                Ciekawe tylko czy widzisz coś jeszcze poza wibracjami agresji?

Przyjrzyj się im jeszcze raz bo bardzo szybko oceniasz, pytanie tylko czy taka
                ocena może być obiektywna i prawidłowa?

A poza widzeniem agresji prosiłbym Cię jeszcze żebyś zwracał uwagę na puste
                słowa bo one dużo tłumaczą i po to zostały przeze mnie napisane wink

Pozdrawiam,
                Oktawiusz.
                • sekwencer Re: anet_n !!!! 04.11.08, 23:18
                  możliwe że oceniam bardzo szybko. Poza wibracjami agresji widzę różne inne majaki smile

Łatwo popadasz w spirale rywalizacji słownej , co ?

rozluźnij się. smile Tak Ty też. smile
                  • okwilk Re: anet_n !!!! 04.11.08, 23:29

> Łatwo popadasz w spirale rywalizacji słownej , co ?
                    Równie łatwo jak Ty popadasz w mesjanizm i wielką potrzebę bycia Guru dla
                    wszystkich dookoła smile

> rozluźnij się. smile Tak Ty też. smile
                    Nawet się nie spiąłem więc chyba nie mam co rozluźniać.

Dziękuję Ci za troskę, ale ja na prawdę nie potrzebuję ani terapii, ani guru,
                    ani rad odnośnie rozluźniania smile

Pozdrawiam,
                    Leśny Człek,
                    Ludzki Wilk.
              • ines113 Re: anet_n !!!! 04.11.08, 23:16
                sekwencer napisał:

> Morgana - rzeczywiście post ma coś w sobie nie na miejscu. Zarazem
                jednak jest
                > w
                > nim coś bardzo ważnego i dla administratorów i dla mnie. smile Nie
                wszystko co
                > ważne widać na pierwszy rzut oka. smile

Zapewniam Cie, ze nadal bede usuwala posty osob, ktore regulaminu
                nie przeczytaly, a jesli nie da im to nic do myslenia, posune sie do
                zablokowania takiej osoby na forum. Nie bede wchodzic w dyskusje,
                jaka jestem podla i wredna, ze nie podaje przyczyny usuniecia, bo to
                regulamin jest od wyjasniania takich spraw. Dyskusja ta zmian nie
                przyniesie w moim postepowaniu, bo jesli zaczelabym postepowac tak,
                jak Ty sugerujesz, to wkrotce musialabym zaczac wszystkich
                przepraszac, ze regulamin w ogole jeszcze istniejebig_grin Wiem, co mowie,
                bo juz nie raz prowadzilam takie bezsensowne dyskusje.
                >
                > okwilk - To w żadnym razie nie był atak na ines, źle
                zinterpretowałeś moją
                > wiadomość i nie wychwyciłeś intencji słów, a jedynie puste słowa.
                W tamtym
                > poście zwyczajnie widziałem wibracje agresji w jej słowach i
                dlatego dałem taki
                > komentarz. Teraz taką wibracje agresji widzę w Twoim poście do
                mnie.

Trzeba rozdzielic czlowieka od jego fukcji admina, ktorej sie
                podjal. Ty tego nie robisz i dlatego wyczuwasz wibracje agresji.

>
                > ines - nie odpowiedziałaś w moim kierunku agresją, bardzo spokojna
                wiadomość.
                > Czy to dlatego że ktoś inny już na mnie zaatakował? Czy wtedy po
                prostu miałaś
                > zły dzień? smile

Bardzo smiale przypuszczenie. Znowu wchodzisz w role mojego
                psychoterapeuty?
                Jestem w ogole bardzo spokojna osoba i trzeba sie postarac, zeby
                mnie wytracic z rownowagi.
                Dziekuje Oktawiuszowi za wsparcie poprzez udzielenie Ci
                odpowiedzi,gdy sama tego zrobic nie moglam, bo wspolpracujemy ze
                soba wspolnie opiekujac sie tym forum i byloby niedobrze, jakbysmy
                nie umieli sie miedzy soba dogadac i mieli problem ze znalezieniem
                wspolnego stanowiska. Bardzo utrudnialoby to opieke nad szkolka.
                Oktawiusz zna mnie prywatnie, wiec wiec, jaka jestem osoba, patrzy
                wiec na to z innej perspektywy.
                Pytasz, czy mialam zly dzien? Owszem, mialam, ale ten watek bylby
                taki sam dzis, jak byl wtedy.

>
                > Najważniejsza w życiu jest miłość, prawda? Bez wartości są i te
                szczere i te
                > puste posty, skoro miłości w nich nie ma. Post który napisałem w
                odpowiedzi do
                > inez nie znaczył więcej niż 'bądź dzielna, podzielam Twoje
                starania i trzymam z
                > a
                > Ciebie kciuki'.
                >
                > Pozdrawiam smile

Dziekuje Ci za mile slowa, choc obawiam sie, ze Cie rozczaruje,
                jesli oczekujesz, ze moje starania pojda w kierunku "glaskania po
                glowce" osob, ktore nie czytaja regulaminu. Nikogo nie bije i nie
                zamierzam, nie zamierzam obrazac czy poniewierac. Szanuje ludzi i
                dlatego oczekuje szacunku z ich strony i przeczytania regulaminu. I
                nie bede im tego podawac niczym "goracej slodkiej czekolady", bede
                nadal usuwac posty bez wyjasnienia.
                Pozdrawiam.
                • sekwencer Re: anet_n !!!! 04.11.08, 23:36
                  Ines bardzo dużo piszesz o tym że będziesz nadal usuwać posty - ja zupełnie nie
                  o tym pisałem. Dla mnie Twoja funkcja na forum i to co robisz z postami jest
                  tylko pewną mechanika. To zupełnie nie moja kwestia czy je usuwasz, czy nie, czy
                  co z nimi robisz.

Po prostu to mnie nie dotyczy. Wierze zresztą że robisz to dobrze.

Od początku tego tematu chodziło mi jedynie o to, żebyś się rozluźniła, przyjęła
                  kilka dobrych słów.

Poza tym, żadna rozmowa lepiej niż ta obecna nie pozwoliła by nam tak szybko
                  się poznać.

pozdrawiam smile
                  • okwilk Re: anet_n !!!! 04.11.08, 23:43
                    > Poza tym, żadna rozmowa lepiej niż ta obecna nie pozwoliła by nam tak szybko
                    > się poznać.

Wydaje mi się że istnieją o wiele przyjemniejsze i bardziej przyjazne formy
                    poznawania się.

Pozdrawiam,
                    Wilk
                  • morgana8 Re: anet_n !!!! 04.11.08, 23:48
                    Ale daj na luz, no. Popatrz na logo tego forum. Widzisz miotle? Miotla jest dla
                    admina i z adminem sie nie dyskutuje i juz. Ines ta miotla pierze niesfornych
                    uzytkownikow po lapkach i robi to w sposob pelen milosci, bo tak trzeba i tu nie
                    ma o czym dyskutowac. Milosciwie i milosiernie.

Spokojnych snow.
                    • ines113 Re: anet_n !!!! 05.11.08, 00:08
                      hahaha.... milosciwie i milosiernie usuwac postow sie nie da za
                      bardzo, bo w takim momencie jestem odbierana raczej jako heterawink
                      Ale jesli nie chodzi o sprawy porzadkowe, to staram sie zrozumiec
                      potrzeby innych ludzi i podejsc naprawde z sercem do ich problemow.
                      Dlatego prosze rozdzielajmy te dwie odrebne sprawy...
                      Kiedys stosowalam metode lagodnego tlumaczenia, ale skutek byl
                      odwrotny i osoba, ktorej post usunelam, wszczynala awantury i
                      wypominala brak pomocy. Dlatego koniec dyskusji o koniecznosci
                      czytania regulaminu i mojej "wibracji".
                      Zycze wszystkim spokojnych snowsmile
                      • morgana8 Re: anet_n !!!! 05.11.08, 00:12
                        Milosciwie i milosiernie miotla po lapkach wink
                        • sekwencer Re: anet_n !!!! 05.11.08, 01:40
                          Całościowo przyznaje Wam racje. smile

Fajnie się z Wami rozmawia smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka