asia.33 30.07.09, 14:48 wczoraj 30.07 mój cały swiat mi sie zawalił ...musze podjąc jakąś decyzje ...rozum mówi swoje a serce MÓWI KOCHAJ MIMO WSZYSTKO. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrgodot Re: :( 30.07.09, 17:20 Asiu, mój sie zawalił 2 miesiące temu. Mam wprawę, jak mogę pomóc? Odpowiedz Link
asia.33 Re: :( 30.07.09, 17:31 Dziewczynki jestescie takie Kochane Dziekuje Wam. Jeszcze nie wiem co mam zrobic ... wiemze strasznie kocham ..tylko tyle wiem. Pomysle dziewczynki i wieczorem napisze jeszcze cos . Jak to dobrze ze Jesteście Asia Odpowiedz Link
lukrusia Re: :( 30.07.09, 20:40 Asieńka kochana możesz na nas liczyć -Jak by co to pisz służę rada i pomocą Buziaczek i pozdrawiam cieplusieńko) Odpowiedz Link
dobema Re: :( 30.07.09, 20:46 Asieńko, jak widzisz możesz na nas wszystkie liczyć... wiec trzymamy mocno kciuki i w razie czego daj znać Odpowiedz Link
asia.33 Re: :( 30.07.09, 20:50 Dziewczynki bardzo ale to bardzo Wam dziekuje Przydałby sie pewnie jakis partnerski , taki najprostszy....gdyby ktoras z Was mogła bede niezmiernie wdzieczna. asia Odpowiedz Link
dobema Re: :( 30.07.09, 21:00 asia.33 napisała: > Dziewczynki bardzo ale to bardzo Wam dziekuje > Przydałby sie pewnie jakis partnerski , taki najprostszy....gdyby > ktoras z Was mogła bede niezmiernie wdzieczna. > asia Asieńko: taki może być: Ja w tej chwili mogę położyć Ci karty, wrzucę, a potem interpretację, bo muszę syna umyć i położyć spać?? Daj znać szybciutko... ona: w mowie: w myśli: w sercu: w czynach: co wnosi do związku: on: w mowie: w myśli: w sercu: w czynach: co wnosi do związku: co łączy te 2 osoby przyszłość(problemy i szanse)- 3 karty Odpowiedz Link
mrgodot Re: :( 30.07.09, 21:04 ja chętnie zinterpretuję, ale nie chciałbym kłaść dzisiaj kart bo sama jestem w rozterce. Asiu, ale napisz choć słowo o co chodzi Odpowiedz Link
lukrusia Re: :( 30.07.09, 21:12 Asieńko to ja się jutro dołącze chętnie do interpretacji kart bo dzisiaj po awanturze z sąsiadką buszują we mnie emocje. Odpowiedz Link
asia.33 Re: :( 30.07.09, 21:18 oczywiscie ze moze byc jest tak ze przed nami wielki sprawdzian..trudna sytuacja , ktora jest sprawdzianem dla nas , dla naszego uczucia i albo nas scali albo rozdzieli asia Odpowiedz Link
indi12 Re: :( 30.07.09, 21:32 Asiu - nie mogę Ci dziś kart postawić , bo winko piłam , ale chetnie się dołączę do interpretacji. Kobiety umieja wchodzić w zakrety i z nich nie wypadać) Trzeba walczyć i się nie poddawać . Odpowiedz Link
asia.33 Re: :( 30.07.09, 21:34 taka własnie.. nie wiem co jeszcze w moim zyciu sie wydarzy ale jestem zdziwiona tym ile mozna zniesc i jeszcze byc podporą dla innych Odpowiedz Link
dobema Re: :( 30.07.09, 21:38 Dziewczyny już się wyciszam i kładę karty dla Asi i jej partnera, bo niestety moje dziecko było tak zmęczone, że ledwo nogami przebierało i dopiero jestem wolna. Odpowiedz Link
dobema Rozkład 30.07.09, 21:52 Asia: w mowie - jakie sa werbalne komunikaty dotyczące związku -7 kielichów w myślach - co naprawdę myślisz na temat związku - Rycerz mieczy w sercu - jakie masz uczucia - Królowa denarów w czynach - jak będzie realizowany związek na płaszczyźnie fizycznej, czego się można spodziewać po Tobie, co zrobisz - as denarów co wnosisz do związku - 8 kielichów Partner Asi: w mowie - jakie są werbalne komunikacty dotyczące związku - Słońce w myślach - co naprawdę partner myśli na temat związku - 2 denary w sercu - jakie ma uczucia - 7 denarów w czynach - jak będzie realizowany związek na płaszczyźnie fizycznej, czego się można spodziewać po partnerze, co zrobi - Królowa Kielichów co wnosi do związku - Sprawiedliwość co łączy Asię i jej partnera - paź mieczy przyszłość (problemy i szanse)- 5 denarów, 8 mieczy, Król Kielichów. Asieńko to narazie tyle, bo muszę ogarnąć chałupkę po dziecku Karty już są, koncepcję też mam już w głowie ale niestety dopiszę ja w wolnej chwili bo strasznie mi ostatnio brak czasu buziaki Mam nadzieję że się nie gniewasz Odpowiedz Link
dobema Re: Rozkład i interpretacja 31.07.09, 19:57 No i moja interpretacja: zapomniałam dodać, talia Hanson-Roberts, karty proste! Asia: w mowie - jakie są werbalne komunikaty dotyczące związku -7 kielichów w myślach - co naprawdę myślisz na temat związku - Rycerz mieczy w sercu - jakie masz uczucia - Królowa denarów w czynach - jak będzie realizowany związek na płaszczyźnie fizycznej, czego się można spodziewać po Tobie, co zrobisz - as denarów co wnosisz do związku - 8 kielichów 7 kielichów mówi o tym, że jest to dla Ciebie wymarzony związek, jest Ci w nim dobrze i spełniasz się. Chciałabyś zostać Królową (Królowa Denarów) swojego Partnera, akurat ta królowa (dla mnie) jest pełną ciepła i miłości kobietą, partnerką która stoi u boku kochanego, jest mu wierna i jednocześnie trzeźwo myśli, jest cierpliwa. Może czekasz na swojego Pana już dość długo, stąd może etap zwątpienia. Nie wiem o co chodzi, bo chyba tylko Ty wiesz jak najlepiej te karty odczytać, a ja mogę strzelać w ciemno!. Rycerz mieczy pokazuje Wasz kryzys, jest jakaś wymiana zdań, co potwierdza 8 kielichów – stoicie na rozdrożu. Natomiast as denarów to bardzo dobra karta która mówi: jest szansa, nie przegap jej!! Dostajesz dar od losu, wykorzystaj go! Łap chwilę i uważnie patrz, aby nieczego nie przegapić. Partner Asi: w mowie - jakie są werbalne komunikaty dotyczące związku - Słońce w myślach - co naprawdę partner myśli na temat związku - 2 denary w sercu - jakie ma uczucia - 7 denarów w czynach - jak będzie realizowany związek na płaszczyźnie fizycznej, czego się można spodziewać po partnerze, co zrobi - Królowa Kielichów co wnosi do związku - Sprawiedliwość Dla Twojego Słoneczka Asiu jesteś Słońcem, światłem i radością życia a przynajmniej tak o Tobie mówi, bo 2 denarów troszkę zbiła mnie z tropu, gdyż to taka karta migania się (jak ja to mówię) troszkę jakby niestałości, braku szczerości, braku stabilizacji. Tak jakby Twój Partner cierpliwie czekał na coś, może na Twoją decyzję Asiu, nie mam pojęcia jak ugryźć te 7 denarów. A te czekanie, idąc dalej, może potwierdzić karta Królowa Kielichów, bo prawdopodobnie to Ty jesteś w jego wyobrażeniu, czyli może faktycznie od czeka na jakąś Twoją decyzję – 7 denarów plus Królowa Kielichów- jest to jakaś mocno emocjonalna sprawa dla Was. Sprawiedliwość po jego stronie mówi że on chce jakiegoś równouprawnienia w Waszym związku, tego oczekuje i to Ci daje. co łączy Asię i jej partnera - paź mieczy no tak znowu ten kryzys jakiś konflikt. przyszłość (problemy i szanse)- 5 denarów, 8 mieczy, Król Kielichów. Nie lubię za bardzo końcowki tego układu bo nie bardzo wiem jak te 3 karty czytać, wolałabym aby każda karta odpowiadała na konkretne pytanie… ale trudno już rozłożyłam, więc pokuszę się jednak o ich opis. 5 denarów – ukazuje Wasz kryzys, 8 mieczy- karta brama- i tu zależy wszystko od Was, czy przejdziecie przez tą bramę czy nie. Jesteście w trudnej sytuacji, czujecie się zagrożeni, jakby uwięzieni jak bohaterka mojej karty. Karta ta jednak zachęca do zmian, do rozerwania tych więzów. No i zostaje Król Kielichów – która bardzo dobrze pokazuje rokowania na przyszłość dla Was. Asiu, nie wiem jak Ty widzisz moją interpretację... bo sama już nie wiem, dużo denarów, zupełnie Was nie znam i szczegółów problemu, więc bardzo tak ogólnie to opisałam. No i sorki, że tak późno ale dopiero złapałam oddech... A od poniedziałku URLOP!!! Odpowiedz Link
asia.33 Re: Rozkład i interpretacja 31.07.09, 20:17 dziękuje Dobemo ..wysłałam Tobie "coś" na gazetoą poczte , nie wiem czy doszło. Faktycznie czekałam na Niego wieeeele lat bo wiedziałam ze sie pojawi ( tarot !) pojawił sie dokładnie 30 lipca 2 lata temu . Widze z układu ze po jego stronie całkiem dobre karty bo w sumie chodzi o sytuacje jaka nas zastała... ma nature materialna własnie, mozliwe ze zostaniemy bez niczego ale dla mne wazniejsze dla mnie bysmy byli MY. Słoneczko po Jego stronie ..optymista nawet w najgorszej sytuacji..mam tylko byc przy Nim ( królowa monet siedzi i po prostu jest obok ) królowa pucharów kocha mimo wszystko. wg mnie karty 5 monet , 8 mieczy, król pucharów...zaczynamy od zera , moze byc cieniutko ale razem...boimy sie tego teraz ale moze nie bedzie tak zle...on jako król pucharów taki jest ... wszystko potafi... ugotuje wypierze , zrobi zakupy, posprzata i jest strszy ode mnie o 8 lat...i mowi do mnie jak do małej dziewczynki Dziekuje Odpowiedz Link
dobema Re: Rozkład i interpretacja 31.07.09, 20:30 Asiu, podziękowanie doszło, dziękuję bardzo! Widzę, że dziewczyny też się dołączyły do interpretacji. Cieszę się w sumie te 3 karty, najtrudniejsze dla mnie, mogą być dokładnie jak mówisz, że w biedzie, ale razem, z ukochanym, będziecie się motywować nawzajem, aby przejść przez kartę bramę. Asiu będzie dobrze. Troszkę już rozjaśnilo mi się po Twoim opisie. Piszesz, że problem natury materialnej i karty to pokazały. Ale Król Kielichów na końcu to naprawdę karta. Trzymam kciuki Buziaki Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: Rozkład i interpretacja 31.07.09, 20:34 Witaj Dobemko, zobacz, co Jóźwiak ( www.taraka.pl) pisze na temat 2 monet: ...W pytaniach o miłość, każe formalnie uregulować swoje związki z ukochanym - czyli po prostu iść do ślubu. I dalej w innym miejscu: ...Kiedy pytamy o miłość, Dwójka Monet jest typowym wezwaniem, że pora się formalnie pobrać! No to fajna wróżba, jeśli partner Asi właśnie to naprawdę myśli na temat ich związku ... Pozdrówka M Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Rozkład i interpretacja 31.07.09, 20:37 moja 2 monet: taroteca.multiply.com/photos/album/122/Arcus_Arcanum#47.jpg Asiu, mi też się od początku wydaje że będzie dobrze. Nie ma innej opcji!!! Odpowiedz Link
asia.33 Re: Rozkład i interpretacja 31.07.09, 20:48 jeszcze raz dziekuje za kazde słowo wsparcia Odpowiedz Link
dobema Re: Rozkład i interpretacja 31.07.09, 20:47 Ale numer z tą 2 monet, a ja ją potraktowałam troszkę inaczej. Ale Królowo u Ciebie też jest na karcie kobieta i mężczyzna którzy jak pisze Jóźwiak połączyli siły i dążą do celu, wspierają się i stawiają czoła trudnościom!!! Pięnie, super, naprawdę ładnie to opisał, i zdecydowanie tu lepiej pasuje. A moja 2 monet: taroteca.multiply.com/photos/album/51/Hanson_Roberts#47.jpg i ja ją tak odczytałam... ale zdecydowanie lepsza Wasza wersja dziewczynki. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Rozkład i interpretacja 31.07.09, 20:52 U ciebie Dobemko, chłopak ma rozluźnioną i raczej zadowoloną mine mimo sztormu za sobą (statki przechylają się z falami). I znak nieskończoności Bierzemy co niesie życie i idziemy dalej. Razem. Tak połączyłam nasze 2 obrazki na kartach Odpowiedz Link
dobema Re: Rozkład i interpretacja 31.07.09, 20:57 krolowa.mieczy napisała: > > Bierzemy co niesie życie i idziemy dalej. Razem. Tak połączyłam nasze 2 > obrazki na kartach Super, pięknie Królowo to ujęłaś Odpowiedz Link
okwilk Re: :( 30.07.09, 22:33 Promyk w dobrą stronę dla was. Myśl pozytywnie, tylko pozytywnie bo Kto wie co dobrego może się wydarzyć Odpowiedz Link
asia.33 Re: :( 30.07.09, 23:08 Tak własnie tak....ja to rozumiem w ten sposób musze zrobic wszystko bo baaaaaaaaaaaaaaardzo chce Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: :( 31.07.09, 06:57 asia.33 napisała: > Tak własnie tak....ja to rozumiem w ten sposób musze zrobic wszystko > bo baaaaaaaaaaaaaaardzo chce Dla chcącego... Odpowiedz Link
czaszka00 Re: :( 31.07.09, 08:18 a ja dziś włażę na forum i patrzę że asia.33 smutna - tak jak ja .... eh ja jestem po kłótni z mężem chyba przechodzimy kryzys. Odpowiedz Link
indi12 Re: :( 31.07.09, 09:05 Dziweczynki - co wy wszystkie z tymi kryzysami... Słoneczko świeci - wakacje dzień długi energia z nieba a wy wszystkie takie smutne.Oj udziela mi się ( Pewnie że na kazdym poziomie i w kazdym życiu problemy odbieramy inaczej, ale uwieżcie mi WSZYSTKO , da sie pokonać. Nawet śmierć- bo przecież jest początkiem....coś o tym wiem ) Asiu! Czy ty masz dziś lepszy humorek? Przesyłam Ci pozytywną energię bo u mnie świeci słoneczko. Zaraz mam spotkanie zarządu i jak tylko chwilke znajdę to wkleję swoją interpretację. Pozdrawiam ) Odpowiedz Link
indi12 Re: :( 31.07.09, 14:22 Asiu ! Kiepsko mi coś szło- jakos nie czuje tych kart , poniżej wkejam swoją opinie ale nie jestem do niej przekonana Penie dzieczwyny zweryfikują Pozdrawiam Cie cieplutko Żywisz głębokie uczucie do tej osoby – wręcz zalewasz go uczuciem , a on działa na ciebie niczym narkotyk . Coś się wydarzyło - może jakaś ostra wymiana zdań i padło spontanicznie coś czego nie chciałaś powiedzieć teraz myślisz że nie będziesz mogła tego odbudować? Wystraszyła cię twoja własna odwaga a może rozum mówi że należało by się uwolnić do tego związku? Jesteś bardzo szczodrą kobietą , oddajesz cała siebie jesteś opiekuńcza, pełna ciepła, oddana zapewniasz bezpieczeństwo i byt swoim najbliższym. Ale ja zawsze patrzę na królową denarów w dwojaki sposób ( nawet na nie odwróconą ) Ogląda ona na mojej karcie świat w monecie, więc widzi w negatywie i czasami odczytuje świat jak negatyw nie widzi ( a czasami nie chce ) widzieć co się dzieje bo musi się wysilić żeby odwrócić obraz a z natury jest troszkę leniwa jak wszystkie królowe i spoglądając w to lustro rzeczywistości widzi to co chce zobaczyć uznając wszystko jest ok. Ale nic straconego trzymasz asa w rękawie – użyj go ! Ponieważ as denarów ma sile asów - 7 stopni i silę Karty Bramy - 5 stopni, jest arkanem o ogromnych możliwościach , równej Kartom Transformacyjnym ( nie byłam taka mądra nie wiedziałam co zrobić z tym asem oprócz tego ze można go z rękawa wyciągnąć ) Masz szansę na wyjaśnienie nieporozumień, Asiu ja z tego rozkładu odczytuję energię transformacji i nowe perspektywy On czuje przy tobie bezpieczeństwo – prowadzisz go ale czy czasami nie czuje się egzaminowany ? Czy nie odbiera tego że ciągle go sprawdzasz i zmuszasz do uczenia się i dostosowania się do rzeczywistości ( twojej widzianej jako odbicie w denarze) Zastanawia się czy dobrze ulokował uczucia, dla niego w waszym związku za dużo się dzieje myślę że ma ochotę trochę odpocząć i poukładać sobie sprawy. Poczuł się jak w „starym małżeństwie” i Troszkę to zachwiało jego uczuciami , ale to bardzo wrażliwy facet reagujący emocjami ,ale wnosi do waszego związku sprawiedliwy osąd waszych relacji i może to nie zawsze ci się podoba . Obecnie ma ochotę za uporządkowanie wszystkiego bo może czuje się niesprawiedliwie osadzony a ma prawo do wyrażania swoich opinii a ty odbierasz je jako krzywdzące Dziwnie mi się odczytuje wasze relacje , a może jesteście pod wpływem jakiegoś „figlarza” który wprowadził zamęt – może w grę wchodzą jakieś fałszywe oskarżenia . a może po prostu należy obrócić tą sytuację w żart . Mimo wszystko wewnętrznie czuje że nie korońca jesteście wobec siebie szczerzy . Może podłożem są nie problemy z uczuciami a z finansami . Jesteście w małych opałach Ale przeskoczycie nieporozumienia i kłopoty, pod warunkiem że nie będziecie zagłębiać się bez się w szczegóły i robić dociekliwych analizy. Winni jesteście sobie zaufanie Kurcze z jednej strony czuje solidarność z toba jako cudowna kobietą a tu mi wychodzi że facet cie rozczarował i to twoje decyzje powoduja zamęt No tak mi przykro ale tak to czuję. Mam nadzieję że moja interpretacja nie ma duzo wspólnego z rzeczywistoscią i dzieczyny bardzo.... bardzo pozytwynie wyprostuja moje odczucia Jeszcze raz bardzo bardzo mocno Cię pozdrawiam ) Odpowiedz Link
indi12 Re: :( 31.07.09, 14:51 Asiu dobrze że sie odezwałaś bo tak sobie pomyślałam że moze cię uraziłam tym co napisałam. Bardzo mozliwe ze nie powinnam robić tej interpretacji bo to co czytałam z kart to jakby o mnie było pisane i mozliwe ze wogóle nie tak karty mówią . Byliśmy z meżem na powaznym zakręcie bardzo mnie kocha i ja jego tez ale siły "wyzsze" osoby trzecie w postaci kolegów powodowały taki zamet że o mały włos nie skończyło sie w sadzie nawt miałam juz pozew . Rozum mi podpowiadał koniec a serce że to doby człowiek i go bardzo kocham. Daliśmy radę, Wam też sie uda wszystko odbudować ) Odpowiedz Link
asia.33 Re: :( 31.07.09, 14:55 chodzi o to indi ze bedxiemy musieli zacząc wszystko odzera...cały dorobek i to nie bedzie łatwe ... jakby nie patrzec powazna próba przed nami...jestem troche na Niego zła ale nie ma innego wyjascia ... i miłosc jest własnie po to by wspierac sie wzajemnie mimo wszystko, wbrew wszystkiemu ... najwazniejsze ze ja go nie skrzywdze i on mnie tez nie tego jestem pewna i łaczy nas takie porozumienie dusz ...ze nie musimy mowic i wiemy co kto czuje Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: :( 31.07.09, 15:22 Zdaje sie, ze to chciała powiedzieć... Razem na dobre i złe.... M Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: :( 31.07.09, 15:03 Asia: w mowie - jakie sa werbalne komunikaty dotyczące związku -7 kielichów Widzisz zagrożenia, może zbyt emocjonalnie traktujesz problem, strach ma wielkie oczy, tworzysz coraz czarniejsze scenariusze, ale nie znasz dokładnie sytuacji... w myślach - co naprawdę myślisz na temat związku - Rycerz mieczy Szlag Cię trafia, "że też mnie to spotkało..." Chciałabys to rozwiązać, już natychmiast, zaraz ... Pomachać mieczykiem, załatwić raz na zawsze... w sercu - jakie masz uczucia - Królowa denarów Chcesz spokoju i stabilizacji, chcesz żyć pełnią życia, korzystać z tego, co daje Ci świat. Męczą Cie konflikty i niejasne sytuacje. Chciałbyś być jego skarbem, byc kochana i podziwiana , miec warunki do zrealizowania sie jako piękna, zadbana, elegancka kobieta z klasą. Czujesz, że jestes tego warta - to bardzo pozytywne, Asiu. Dajesz mu poczucie bezpieczeństwa, może na Ciebie liczyć w każdej sytuacji. Ale z drugiej strony chciałabyś być kobietą wolną od takich dylematów i problemów. Jako kobieta ( kr den jest dośc bierna) chciałbyś zostawić załatwianie męskimch spraw - mężczyżnie. w czynach - jak będzie realizowany związek na płaszczyźnie fizycznej, czego się można spodziewać po Tobie, co zrobisz - as denarów dasz mu szczęscie, prezent od losu( synka?) co wnosisz do związku - 8 kielichów - jestes daleko, jedziesz tam i wracasz ... Partner Asi: w mowie - jakie są werbalne komunikacty dotyczące związku - Słońce ciepły optymistyczny facet, może czasem troszke naiwny...chyba wpływowy...Bardzo przystojny w myślach - co naprawdę partner myśli na temat związku - 2 denary chce tego związku, małżeństwa z tobą...na dobre i złe w sercu - jakie ma uczucia - 7 denarów stabilne, powiedział Ci o nich i tak trzymać... w czynach - jak będzie realizowany związek na płaszczyźnie fizycznej, czego się można spodziewać po partnerze, co zrobi Królowa Kielichów - nie będzie wpływał na twoje decyzje, wybór należy do Ciebie co wnosi do związku - Sprawiedliwość trzeźwa ocene sytuacji, znajomośc prawa, obeznanie w przepisach co łączy Asię i jej partnera - paź mieczy wspólny typ umysłu, sposób werbalizacji, intelektualne podobieństwo, zainteresowania. Na ten moment wspólne przeciwstawienie się zewnętrznym oporom, razem występujecie w jakiejś sprawie, przyszłość (problemy i szanse) - 5 denarów, 8 mieczy, Król Kielichów. Starszy opiekuńczy mężczyzna ( Paweł?) wyjdzie z kryzysu, pokona trudności, moze byc ciężko, ale będziecie razem... No nie wiem, jakoś ciężko mi sie interpretuje... M Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: :( 31.07.09, 17:49 Asiu, podobnie do Ewy widzę karty. I mam wrażenie że strach ma wielkie oczy i nie wygląda obiektywnie to źle Odpowiedz Link
smunaa28 Re: :( 31.07.09, 19:50 Asiu chciałam tylko napisać, że na pewno wszystko dobrze się ułoży zobaczysz. Pozdrawiam ciepło i trzymam kciuki Odpowiedz Link
asia.33 dziękuje :) 31.07.09, 20:55 dziękuje Wam za każde nawet najmniejsze słowo pociechy duzo dla mnie naczy , bo wewnatrz martwie sie ale nie daje przed nim poznac ze tak bardzo , on liczy na moja siłe Odpowiedz Link
asia.33 Re: :( 31.07.09, 21:17 bardzo dziękuje Anahello...nie jest tak zle jak mysle ? Odpowiedz Link