Dodaj do ulubionych

Torty weselne

09.11.09, 13:08
Witam poszukuje namiarów na cukiernie, które wykonują bardzo ładne i
smaczne torty najlepiej nowoczesne.
Obserwuj wątek
    • desmontp Re: Torty weselne 25.10.10, 15:35
      ja z czystym sumieniem moge polecic Bonczyka i moj ulubiony tort bonczyk.pl/images/large/tortweselny53.jpg
      • karolushka Re: Torty weselne 26.10.10, 12:17
        Ja polecilabym Cukiernie "Ania" :) www.tortyweselne.pl/

w zakladce Galeria/Torty Weselne mozesz sobie sprawdzic rozne wyroby, mozesz rowniez "zaprojektowac" wlasny tort, ktory cukiernia ci wykona.

My chyba zdecydujemy sie na Arie www.tortyweselne.pl/pics/_galerie/4/tort_weselny_aria_rozowe_kwiatuszki.jpg

Jakis czas temu bylam na degustacji i torty sa bajeczne, nie za slodkie i w sam raz jak dla mnie :)

• ja_ga_ta Re: Torty weselne 31.10.10, 09:24
          a wiecie jakie tam są ceny? przeglądam na szybko ale nie mogę znaleźć...
          • karolushka Re: Torty weselne 31.10.10, 18:00
            Torty z tej cukierni do najtanszych raczej nie naleza.

Tort na 80 osób kosztuje od 580 zł do 1300 zł (w zależności od rodzaju stelaża, smaku i rodzaju dodatków). Przykladowo, Tort Sedona i Aria na 80 osób kosztuje 940 zł, Lawendowy Blask 790 zł. Im wiecej detali tym drozszy bedzie tort.

Cena tortu, ktory ja najprowdopodobniej bede miala przygotowywany na zamowienie to 780 zl (tort dla 70 osob) - zdjecie fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2489543
            • ja_ga_ta Re: Torty weselne 31.10.10, 20:12
              dzięki, na pewno pojadę do nich spróbować :)
            • ines0286 Re: Torty weselne 23.11.10, 17:22
              OMG ! dziewczyny szkoda że nie mieszkacie w pobliżu zakopca , bo bym wam zrobiła pyszniutkie torciki , wyłącznie ze świeżych składników i to za połowę ceny ! jak chcecie pooglądać to zapraszam fotoforum.gazeta.pl/a/53239.html :) cukiernie strasznie przesadzają !!!!
        • yem nie polecam cukierni Adam Sowa 24.08.11, 09:50
          nie polecam cukierni Adam Sowa , są niesłowni , prowadziliśmy z nimi rozmowy dwa tygodnie , i umówiliśmy się na degustację , kiedy przyjechaliśmy na degustację , stwierdzili że oni już nabrali zamówień ( robią masówkę , działają w całej Polsce ) i naszego zamówienia nie zrealizują , chyba że będziemy dzwonić do ich szefa produkcji i się prosić żeby zamówienie przyjął. Oczywiście , odpuściliśmy sobie .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka