cuski 03.07.05, 03:55 Jak czesto chodzicie do kina ? Musze sie przyznac, ze chodze do kina "raz na ruski rok", he he he... a Wy ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysunkowapostac Re: Kino 03.07.05, 22:17 w Ameryce jeszcze nie bylem, korzystam z urokow DVD. Odpowiedz Link
cuski Re: Kino 03.07.05, 22:28 Ostatni film, na ktorym bylem w kinie, to o ile sobie dobrze przypominam - byl PREDATOR vs ALIENS. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mika_1 Re: Kino 03.07.05, 23:16 Kino mam pod nosem, więc chadzam. Ostatnio jednak nadrabiam zaległości z DVD i oglądam serial ściągniety z netu. Odpowiedz Link
edytkus Re: Kino 04.07.05, 06:42 Ja rzadko chodze, nie mam z kim dziecka zostawic, a samej jakos glupio. Najlepszym rozwiazaniem jest pojscie na seans razem z mala i tak obejrzalam np. Madagascar. Odpowiedz Link
cuski Re: Kino 04.07.05, 22:30 A mala nie wiercila sie podczas seansu ? He he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
edytkus Re: Kino 05.07.05, 02:16 cuski napisał: > A mala nie wiercila sie podczas seansu ? He he he... Po 20min., dokladnie gdy skonczyly sie reklamy glosno stwierdzila "I wanna go home." Ale poniewaz przezorny zawsze ubezpieczony "cierpliwie" wysiedziala do konca zajadajac gumisie i popijajac sok. Od razu zaznacze ze zabieramy ja tylko na bajki dla dzieci - dobrze wiem jak przyjemnie jest ogladac film gdy na sali sa dzieci Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Kino 04.07.05, 23:52 Chodze rzadko, musze sie nauczyc hehe chodzic od kina sama bo sa filmy z gatunku na ktory raczej niedoczekanie ze grupowo beda chetni pojsc Odpowiedz Link
cuski Re: Kino 05.07.05, 03:11 Tradycjo, to co takiego nietypowego ogladasz ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
himera24 Re: Kino 05.07.05, 03:38 cuski napisał: > Jak czesto chodzicie do kina ? > > Musze sie przyznac, ze chodze do kina "raz na ruski rok", he he he... a Wy ? ja uczeszczam niezmiernie czesto, chyba wole swiat na ekranie niz w jakim zyje. chodze srednio raz na dwa tygodnie. np. dzis wrocilam z War of the Worlds - film godny polecenia. Odpowiedz Link
tenzinn Re: Kino 05.07.05, 03:43 Brakuje mi tutaj kina europejskiego. W wiekszosci kin leci komercyjna papka. Nie pamietam nawet na czym ja bylem ostatnio ....chyba na Fahrenheit 9/11 Odpowiedz Link
himera24 Re: Kino 05.07.05, 03:45 tenzinn napisał: > Brakuje mi tutaj kina europejskiego. > W wiekszosci kin leci komercyjna papka. > Nie pamietam nawet na czym ja bylem ostatnio ....chyba na Fahrenheit 9/11 za kinem europejskim czy azjatyckim np. musisz sie bardziej rozejrzec. czesto sa pokazy zagranicznych filmow ale w wyselekcjonowanych kinach. Odpowiedz Link