Dodaj do ulubionych

Zabrze, potrzebna pomoc w organizacji wesela!

19.02.13, 13:22
Ślub już w czerwcu, a ja nic jeszcze nie mam załatwionego. Tzn. nie do końca nic. Jest termin u księdza i sala. Ale reszta... suknia, kwiaty, obrączki, muzyka. Wszystko na mojej głowie bo mój chłopak jest za granicą. Były targi ślubne w Katowicach, ale nie dałam rady pojechać. Znacie kogoś, firmę jakąś najlepiej z Zabrza, która by się tym zajęła?Albo możecie kogoś polecić. Zaczynam panikować , bo trochę odpuściłam z braku czasu.
Obserwuj wątek
    • wideokam Re: Zabrze, potrzebna pomoc w organizacji wesela! 19.02.13, 19:02
      Witam

Polecam nasze usługi z zakresu fotoreportażu weselnego:

www.wideokam.pl
      Pozdrawiam
    • dawid1989ek Re: Zabrze, potrzebna pomoc w organizacji wesela! 19.02.13, 19:33
      Witam

Przedstawiam oferte:

Zakres usługi obejmuje:

*Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę
      współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar
      możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań.
      *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców,
      pierwszy taniec itp.) - do ustalenia.
      *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa
      oczekiwań oraz gości.
      * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka.

Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy.

www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be
      Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube

Dj-Dawid-Wesele-508-501-542 Zapraszam !!!

Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr 508-501-542

pozdrawiam Dawid
    • gr1416 Re: Zabrze, potrzebna pomoc w organizacji wesela! 19.02.13, 20:22
      Witam jestesmy z Gliwic ,nasza firma nie organizuje zawodowo wesel ale wspolpracuja z nami kwiaciarnie,strojenie kosciolow i sal ,polecamy znakomitego DJ ,ktory rowniez znakomicie zabawi gosci a nie tylko zagra,piekny mercedes do slubu ,wizazystka,no i na koniec my foto i video zgrany duet (do 31 marca promocja foto ksiazka 30*30i videorejestracja ok 90 min filmu w bardzo promocyjnej cenie.)
      Zapraszam na strone www.slubnapamiatka.pl lub do kontaktu tel. Oddzwonie
    • kamilwrx Zespół Coros 20.02.13, 19:58
      Witam
      Chciałem zaoferować nasz usługi w zakresie muzyki i prowadzenia imprezy. Oferujemy bogaty repertuar-który wykonywany jest w całości na żywo i w oparciu o gusta muzyczne Par Młodej. Jesteśmy młodzi i zywiołowi - co gwarantuje udaną i niezapomnianą imprezę. Skład 5 osobowy: gitara elektryczna, perkusja (akustyczna -nie elektryczna), bas, klawisze, saksofon. Dysponujemy wokalami męskimi i żeńskimi, co sprawia, iż muzyka jest bogata i naturalna. Gramy od Rock, przez pop po biesiadę, przy czym to ostatnie stanowi dośc marginalną część, ponieważ imprezy które prowadzimy staramy się ubogacać współczesną muzyką i najbardziej znanymi utworami z Radio.

Cena za jeden dzień to około 2500zł.

Na życzenie prowadzimy zabawy i konkursy - we ścisłej współpracy z klientem uwzgęldniając jego oczekiwania.

Bloki trwają od 5-6 piosenek co daje około 40 minut ciągłej muzyki, w miarę upływu czasu gramy coraz dłużej bo wiemy, iż goście w miarę upływu czasu potrzebują coraz więcej muzyki:)

Przed umową zalecamy bezpłatne posłuchanie nas na żywo podczas jednej z prób, następnie mają Państwo czas do namysłu. Nie naciskamy, nie poganiamy. Sprawdzenie nas nic nie kosztuje i do niczego nie zobowiązuje.

Zapraszamy również na naszą stronkę.

www.coros.pl
    • matawiband Re: Zabrze, potrzebna pomoc w organizacji wesela! 21.02.13, 08:28
      Termin czerwcowy mamy wolny 1,8,i 22 często gramy w waszych rejonach bo żadna trasa nam nie znana a klient nasz pan więc jeździmy po całej Polsce tam gdzie nas chcą młodzi. Zapraszam do posłuchania nas na stronie www.matawiband.pl lub tel. 696 509 525 Pozdrawiam
    • gd-t Re: Zabrze, potrzebna pomoc w organizacji wesela! 21.02.13, 14:13
      Może taki zespół?
      www.d-tonacja.com.pl
    • k.kwiatkowska88 Re: Zabrze, potrzebna pomoc w organizacji wesela! 21.02.13, 22:20
      Witam, czy nadal potrzebujesz pomocy? Jeśli tak, to zapraszam: k.kwiatkowska88@wp.pl

Pozdrawiam serdecznie
      Katarzyna Kwiatkowska
    • klrt Re: Zabrze, potrzebna pomoc w organizacji wesela! 22.02.13, 12:14
      Witam, bardzo chętnie zagramy na Państwa weselu, w razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy w celu przesłania szczegółowej oferty, zdjęć , demo naszego zespołu
      Skład 4 osoby: wokalistka , 3 wokalistów, klawisze , saksofon, gitary, akordeon, wyprowadzenia z domów Państwa Młodych.....
      świadczymy również usługi fotovideo
      konrad.mniow@wp.pl
      trel 784035169
    • hannonka Re: Zabrze, potrzebna pomoc w organizacji wesela! 19.03.13, 21:19
      Witam, jeśli nadal pomoc potrzebna, to mogę polecić konsultantkę ślubną, z którą współpracuję! Proszę maila na inspira@inspirastudio.pl

Pozdrawiam,Ania
    • fulawmar Re: Zabrze, potrzebna pomoc w organizacji wesela! 19.03.13, 22:34
      Jeżeli zależy Wam na poziomie muzycznym, a gramy od klasyki po rocka dodat. oprawa w kościele skrzypek+ organista www.maraton.hg.pl
    • olik25 Re: Zabrze, potrzebna pomoc w organizacji wesela! 21.03.13, 10:50
      FOTOGRAF z Zabrza zapraszam

fotowedwoje.webpages-zabrze.pl/
    • justykon Re: Zabrze, potrzebna pomoc w organizacji wesela! 21.03.13, 22:31
      W razie potrzeby foto i kamerzysty przesyłam namiary Kamerzystę- Tomka Pikula www.pikulpictures.pl/ - portfolio i cenniki są na stronie na:
      kontakt także przez facebooka www.facebook.com/pages/Pikul-Pictures/492411154150175

Fotografa - Andrzeja Korsaka www.studiomix.pl/
      lub facebook www.facebook.com/pages/Fotografia-%C5%9Blubna-Andrzej-Korsak-wwwstudiomixpl/295665433784388?fref=ts
    • 30myszka Re: Zabrze, potrzebna pomoc w organizacji wesela! 24.03.13, 21:19
      polecam
      www.firmy.net/organizacja-i-obsluga-wesel/sds,WNWQ5.html
      www.oprawa.gdziewesele.pl/Zespol-DJ/SDS-Sebastian-Depta-Obsluga-Wesel-i-Imprez-Okolicznosciowych.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka