lurie 21.08.07, 08:36 najlepiej od dwóch do czterech osób - SPRAWDZONY! fajnie jakby śpiewała kobitka ale niekoniecznie;) jakie macie już doświadczenia z zespołami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalka_1987 Re: polećcie zespół ze śląska 03.09.07, 09:08 Witam.U nas na weselu gral zespol MILOWIT z Piekar Śl.Bardzo malo biora,a sa naprawde super!Jest kobieta i mezczyzna.maja rozne instrumenty.Naprawde warto.Pozdrawiam Odpowiedz Link
videobeta Re: polećcie zespół ze śląska 17.09.07, 17:42 Zapraszam na moją stronę. Tam znajdziesz dużo ciekawych kapel. videobeta.com/polecamy.php#zespolyMarcus videobeta.com/ Odpowiedz Link
sylwiasosnowiec Re: polećcie zespół ze śląska 28.12.07, 20:36 Mam takie pytanie, zastanawiamy się nad wyborem tego zespołu Milowit czy możesz mi odpoweidziec na kilka pytań. Jak jest z przerwami - tzn puszczają muzyke i generalnie jak układała wam sie współpraca. Czy było tak jak ustaliliście wcześniej? Pozdrawiam Odpowiedz Link
joans0077 Re: polećcie zespół ze śląska 24.09.07, 16:52 POLECAM "NAS DWOJE" z Gliwic tel. 607671776 Grali na MOIM weselu -umią bawic ludzi z KLASA i organizowac WESELE Odpowiedz Link
miwusia1977 Re: polećcie zespół ze śląska 25.10.07, 23:04 Ja jakoz e po weselu juz z czystym sercem moge polecic zespo, golden saxes. fakkt ze to 3 facetow ale.. byli rewelacyjni!!! Odpowiedz Link
jusmac NEW MIX Tarnowskie Góry 31.10.07, 11:56 Polecam - są zajebi... :-) Zreszta pisałam o nich już wcześniej! Odpowiedz Link
lurie Re: NEW MIX Tarnowskie Góry 31.10.07, 14:09 a możesz o nich coś napisać? cokolwiek.. i może jakieś namiary na nich? Odpowiedz Link
adamo924 Re: polećcie zespół ze śląska 04.11.07, 14:17 Jeżeli szukasz dobrego zespołu zapraszam na naszą stronę internetowa, mozna tam odsłuchać muzyczne demo. Pozdrawiam i czekam na odp. Jesteśmy z okolic Katowic. Odpowiedz Link
adamo924 Re: zespol muzyczny 04.11.07, 14:19 Jeżeli szukasz dobrego zespołu zapraszam na naszą stronę internetowa, mozna tam odsłuchać muzyczne demo. Pozdrawiam i czekam na odp. Jesteśmy z okolic Katowic. www.bessiband.za.pl Odpowiedz Link
jusmac Do LURIE 24.11.07, 12:56 hej, no więc - coś więcej, zależy cos byś chciala wiedzieć ;) 1. zespół składa się z 3 osób - dwoch panow i pani 2. grają co ci tylko przyjedzie do glowy, 3. na wstępie zaznaczają że jak coś wam nie odpowida to macie podejśc i od razu powiedzieć - np zabawa czy coś innego żeby wwtrącić grają póki goście się bawią, 4. i wogole są zajabisci - nie wyobrażam sobie innego zespolu na moim weselu jakbym miala drugi raz wybierac wybralabym ich! Odpowiedz Link
neon-band Re: polećcie zespół ze śląska 13.01.08, 10:02 zapraszam na naszą stronę www.neon-band.com.pl lub do posłuchania na żywo.pozdrawiam Odpowiedz Link