iammercury 27.02.08, 02:00 Witam, czy ktoś z Was wyprawiał przyjęcie wesele bądź był na takim w restauracji Anna Maria? szukam opinii na temat tego lokalu, za wszystkie z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnasia13 Re: Anna Maria - Katowice 29.02.08, 09:23 Cześć ja miałam robić wesele w Annie Marii ale zrezygnowałam bo 160 zł od osoby to trochę dużo. Teraz robię w Kimie w Katowicach. Ale Anna Maria bardzo mi się podoba i słyszałam że fajne wesela tam organizują, a sala też jest ładna. Odpowiedz Link
rangerek Re: Anna Maria - Katowice 07.08.08, 13:41 > Cześć ja miałam robić wesele w Annie Marii ale zrezygnowałam bo 160 zł od osoby > to trochę dużo. Teraz robię w Kimie w Katowicach. Ale Anna Maria bardzo mi się > podoba i słyszałam że fajne wesela tam organizują, a sala też jest ładna. my chcieliśmy w KIMie ale terminy pozajmowane na najbliższe X lat :) a teraz 160 w AM to jedna z TAŃSZYCH ofert - no i termin trafiliśmy idealnie - mamy nadzieje ze bedzie super Odpowiedz Link
zielone_jablko Re: Anna Maria - Katowice 03.03.08, 09:29 też szukam info na temat tego miejsca. Wszędzie piszą tylko o KIMie... Odpowiedz Link