ao.pl 24.08.09, 15:50 Z okolic Śląska na 24 lipiec 2010. Poszukuje zespołu, który jest bez zarzutów, sprawdzony. Możecie mi jakiś polecić z własnego doświadczenia?? Bardzo proszę o namiary na olis1@vp.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romid Re: Poszukuje zespołu 27.08.09, 22:41 ao.pl napisała: > Z okolic Śląska na 24 lipiec 2010. > Poszukuje zespołu, który jest bez zarzutów, sprawdzony. > Możecie mi jakiś polecić z własnego doświadczenia?? > Bardzo proszę o namiary na olis1@vp.pl www.pierwszy.net/zespolexodus/ Odpowiedz Link
foto-marwex.cdx.pl FOTOGRAF - DLA PANI RABAT!!v 03.09.09, 15:21 Witam!!! Mamy jeszcze wolne terminy www.foto-marwex.cdx.pl Proponujemy usługi naszych profesjonalnych fotografów i kamerzystów w bardzo konkurencyjnych cenach!!! Łącznie ponad 500 zdjęć najwyższej jakości i wspaniały film z wesela i to w (HD)!!! Oto strona naszej firmy: www.foto-marwex.cdx.pl Opisane tam zostały zarówno pakiety jak i najwyzszej klasy sprzęt fotograficzny, którym dysponujemy. Jestesmy firmą z 6 letnim doświadczeniem-gwarantujemy 100% profesjonalnego podejścia i niższe ceny. Pozdrawiamy Foto-Marwex! Odpowiedz Link
picassomgi z okolic ... 03.09.09, 21:57 Jeśli Dolny Śląsk to okolice, zapraszam: Zespół PICASSO Mocna Grupa Imprezowa (sextet 3+3) 3 piękne i utalentowane dziewczyny, 3 panów: 3 żeńskie i jeden męski głos, perkusja (pady Roland TD9 KX), bas, instr. klawiszowe, gitary elektryczne, gitara akustyczna, elektryczne skrzypce, klarnet, saksofon. Profesjonalne nagłośnienie do 5 kW Oświetlenie do 30 punktów świetlnych, w tym: 6 ruchomych głów (!) reflektory PAR 56 i PAR 64 efekty LED dym etc., Zapraszam na: www.picasso.com.pl Odpowiedz Link
remix-1 Re: Poszukuje zespołu 05.09.09, 23:37 Witam serdecznie jesteśmy zespołem w składzie wokalistka dwa razy wokal meski oraz wodzirej chetnie zabawimy Państwa gości . nasz kontakt dmnczarnecki@gmail.com lub 698 557 758 . Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
lmfoto Re: Poszukuje zespołu 06.09.09, 08:22 www.bednarczyk.org.pl Fotografia Ślubna 602-228-968 Odpowiedz Link
neon-band Re: Poszukuje zespołu 11.09.09, 20:31 zapraszam na naszą stronę www.neon-band.com.pl pozdrawiam lubański Odpowiedz Link
sebastiankaczorowski Re: Poszukuje zespołu 16.09.09, 08:59 Może przyda się fotograf? www.sebfoto.com Odpowiedz Link
sorento26 Re: Poszukuje zespołu 19.09.09, 10:27 polecam swoj zespol www.walterband.pl,mamy wolny termin Odpowiedz Link
katkowa Re: Poszukuje zespołu 22.09.09, 20:13 zespół Paka z Radomska, nr kontaktowy 600 389 852 (Arek) jeszcze nie usłyszeliśmy złego słowa w naszą strone skierowanego :) Serdecznie Zapraszamy i mamy nadzieję, że telefon, do nas bedzie ostatnim jaki wykonaie w poszukiwaniu zespołu na wesele : Odpowiedz Link
aaa_4 Re: Poszukuje zespołu 24.09.09, 08:44 Witam serdecznie. Jeśli nadal poszukują Państwo zespołu na wesele zapraszam na naszą stronkę www.the-moments.pl tel:784010939 Pozdrawiam Serdecznie. Odpowiedz Link
jackson8 Re: Poszukuje zespołu 29.09.09, 10:09 Pozdrawiamy bardzo serdecznie Zespół muzyczny Tiger, super zagrali 6 czerwca w Zakopanem w karczmie Siuchajsko na Krzeptówkach. Zespół naprawdę godny polecenia, zaproponowali gością, wiele zabaw i konkursów, grali bardzo długie bloki muzyczne po 40 minut, ja z narzeczonym świetnie się bawiliśmy przy ich muzyce. Polecamy: www.zespol-tiger.pl Beata i Sławek. Odpowiedz Link
dawid1989ek Re: Poszukuje zespołu 30.09.09, 11:58 witam jestem muzykiem od 10 lat jestem po szkole muzycznej obslugaa wesel zajmuje sie o 5 lat gram z zespolem oraz sam jako DJ a tak ze mam do zaoferowania rowniez trebacza lub wokal w kosciele i przy blogoslawienstwie oczywiscie to jest gratis posiadam atrakcyja ofertne a przedewszystkim tania pytania prosze kieowac pod nr tel 508501542 nie odpisuje na forum pozdrawiam;) Odpowiedz Link
katkowa dobra cena 30.09.09, 22:06 zespół Paka z Radomska, nr kontaktowy 600 389 852 (Arek) jeszcze nie usłyszeliśmy złego słowa w naszą strone skierowanego :) Serdecznie Zapraszamy i mamy nadzieję, że telefon, do nas bedzie ostatnim jaki wykonaie w poszukiwaniu zespołu na wesele Odpowiedz Link