Gość: ANGELINA IP: 88.156.76.* 03.07.07, 19:51 możecie sie wypowiedziec cos na temat tego zespołu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: ENJOY MUSIC IP: 82.139.37.* 04.07.07, 10:25 Znam tego Pana osobiście oraz słuchałam jego płytki.profesjonalny zespół i świetny wodzirej.mnie się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam Re: ENJOY MUSIC IP: 85.112.196.* 04.07.07, 20:25 polecam ZASTANOWIC się dłuuugo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: ENJOY MUSIC IP: 88.156.76.* 04.07.07, 21:18 czemu? ale sie wypowiedziałes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: ENJOY MUSIC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 12:14 Szczrze odradzam!!!!!!!!!!! Byłem na weselu gdzie "grał" ten zespół i nie mam dobrych wspomnień. Całość wesela z dyskietek, i na koniec pan wodzirej zachował się bardzo niemiło w stosunku do pary młodej.Ponadto długie przerwy i krutkie bloki muzyczne. Jeżeli szukacie zespołu i macie jeszce czas to szukajcie dalej, bo jest z czego wybrać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: ENJOY MUSIC IP: *.subscribers.sferia.net 11.07.07, 23:12 NIE SłYSZAłAM ALE JAKBYM MIAłA POLECIć JAKIś ZESPół DOBRZE GRAJąćY TO POLECAM ZESPół DAKAR Z WARSZAWY NAPRAWDę REWELACJA www.zespol-dakar.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: ENJOY MUSIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 21:53 Jeżeli ktoś poleca ten zespół to nie powinien wogóle się wypowiadać na forum na temat zespołów weselnych. Nie wiem jak można wykonywać zawód o którym nie ma się zielonego pojęcia !!! Jak powiedział już gość wcześniej "całe wesele z dyskietek". To jeszcze nic. Pan wodzirej, podobnie jak wokalistka nie mają pojęcia o graniu a w dodatku o śpiewaniu. Jednym słowem nagrane mają utwory wykonywane przez innych wokalistów a sami robią z siebie idiotów. Co do zabawiania gości także żadnej rewelacji. RUTYNA !!! Nie polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: ENJOY MUSIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 17:44 ten zespól grał niedawno u mojej siostry i powiem szczerze zabawa była naprawde fajna zespól super grał, wszystko co się chciało, nie było długich przerw, a goscie nie chcieli wychodzic bo tak było super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: ENJOY MUSIC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.07, 09:24 Niezła bajeczka, chyba że to inny zespół. Moje zdanie ENJOY MUSIC - szczerze odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: ENJOY MUSIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 14:05 no nie wiem czy masz rację moze tam gdzie ty byłes było do du.. , ale u nas było bardzo fajnie. a po drugie choćby grały z dyskietki, to co z tego, chyba liczy sie jak sie bawia goście a nie w jaki sposób graja, nie rozumię was, nawet powiem szczerze że niedługo bede miała z nimi znowu wesele bo goście z naszego wesela sobie ich zamówili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obsrerwator Re: ENJOY MUSIC IP: *.tkdami.net 11.11.07, 14:11 Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ręce i inne członki opadają, jak sie czyta takie teksty. Czy ktoś z Was słyszał o czymś takim jak O R T O G R A F I A ? ... "nie rozumię", "krutkie" - ludkowie, piszcie po polsku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: ENJOY MUSIC IP: 82.139.54.* 30.06.08, 18:42 enjoy jest bardzo fajnym zespolem potrafi bardzo ludzi zabawic poprostu rewelacja 4razy bylysmy na imprezie co gral enjoy i kazdemu sie bardzo podobało wodzirej pierwsza klasa i super piosenki graja pod noge a z sie tanczyc chce polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł i Ania Re: ENJOY MUSIC IP: *.infoplus.com.pl 17.04.08, 09:03 Witam bardzo serdecznie, przeczytalismy waszae wypowiedzi i absplutnie nie zgadzamy sie z wszystkimi negatywami. Ludzie z enjoy music grali na naszym weselu, potrafia stworzyc ta niepowtarzalna atmosfere i niesamowity klimat. Faktycznie niektore utwory byly grane z dyskietek,ale za to w bardzo dobrym wykonaniu. Zabawa przy stolach na dlugo pozostanie w naszej pamieci, naprawde super. Przerw praktycznie nie bylo, goscie zabawiani przez pana wodzireja nie opuszczali sali nawet na troche. Duzo ciekawych zabaw sprawialo ze nikt sie nie nudzil. Wszyscy goscie mile wspominaja nasze wesele co zawdzieczamy tym chlopakom. pozdrawiam. Paweł i Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: ENJOY MUSIC IP: *.rad.vectranet.pl 28.04.08, 22:08 ja nawet widzialam i slyszalam jak wokalistka spiewala glosem Maryli Rodowicz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipa Re: ENJOY MUSIC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 15:46 Pewnie zostanę skrytykowany ale cóż. Tego typu zespoły a raczej ich menadżerowie pięknie wyszczekani nie maja nic wspólnego z muzyką, a o grze na instrumencie nie mają zielonego pojecia, tak więc zatrudniaja niby muzyków, płacąc im za całą noc ok 300-400zł którzy grają trzy akordy na krzyż i do tego z nienastrojonym instrumentem. Ale skoro to się młodym podoba, to ja mogę tylko życzyć młodej parze przyjemnych wrażeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: ENJOY MUSIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 13:15 heh... Oczywiscie sie z toba zgadzam. Wodzirej nie ma zielonego pojecia o weselach a juz nie mówie o graniu. to typowy kret. Nawet ten zespół nie ma stałego składu i rzeczywiscie najmuje ludzi i płaci im 300 zł za wesele... smiechu warte... Ma nagrane utwory na dyskietce z wokalem (oczywiscie nie jego hehe) i tylko to puszcza i udaje ze spiewa no ale oczywiscie musiał sobie kogos wziasc tez zeby nie było tego słychac i taka osoba jest wokalistka która nawet nie umie wejsc w tonacje do niektórych piosenek. Nawet juz nie ma nazwy enjoy music bo jak to przeczytał wszystko to sie przestraszył i jest teraz po prostu "zespół na wesele" zeby ludzie nie wiedzieli ze to ten " enjoy music" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ENJOY MUSIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 15:22 Najpierw trzeba pouczyć się trochę teorii jak działa taka muzyka z dyskietek oraz rozróżniać nośniki dźwięku formatu audio, bo w pojęciu dyskietki (dosłownie) niestety nie da się nagrać muzyki z wokalem i wnioskować można że nie ma pan pojęcia i tym bardziej nie jest pan autorytetem w tej dziedzinie i nie ma pan prawa do krytykowania. Następnym razem będzie lepiej jeśli się nie będzie pan wypowiadał - jeśli pan nie rozumie co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: ENJOY MUSIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 22:48 Nie musze sie uczyc bo wiem jak to działa. Jesli nie wiesz co to jest dyskietka MD dla mniej kumatych mini disc to juz nie mój problem... Na nia mozna nagrac wszystko nie tylko sam podkład ale takze wokal... pojęcia to nie masz ty i zespół enjoy music... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: ENJOY MUSIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 19:44 W 100000000000% sie z tą wypowiedzią zgadzam.Pan wodzirej nie ma pojęcia ŻADNEGO o muzyce, piosenki lecą z dyskietek plus w niektórych wokal męski był dograny bo nawet pan wodzirej nie znał tekstu i nieraz sie mylił-proszę zadać pytanie panu wodzirejowi lub wokalistką o muzyce-złapią "buraka na twarzy" i nie będą wiedzieli co powiedzieć.Wokalistki-jak mozna nazwać kogoś wokalistą/wokalistką kto nie ma ZIELONEGO JAKIEGOKOLWIEK pojecia o MUZYCE.Tonacja jest to pojecie abstrakcyjne dla nich i wogóle "śpiewać" to one nie umieją, fałsz za fałszem idzie marszem! Odpowiedz Link Zgłoś
clubbase_radom Re: ENJOY MUSIC 09.06.08, 10:35 Gość portalu: Paweł i Ania napisał(a): > Witam bardzo serdecznie, przeczytalismy waszae wypowiedzi i > absplutnie nie zgadzamy sie z wszystkimi negatywami. Ludzie z enjoy > music grali na naszym weselu, potrafia stworzyc ta niepowtarzalna > atmosfere i niesamowity klimat. Faktycznie niektore utwory byly > grane z dyskietek,ale za to w bardzo dobrym wykonaniu. Zabawa przy > stolach na dlugo pozostanie w naszej pamieci, naprawde super. Przerw > praktycznie nie bylo, goscie zabawiani przez pana wodzireja nie > opuszczali sali nawet na troche. Duzo ciekawych zabaw sprawialo ze > nikt sie nie nudzil. Wszyscy goscie mile wspominaja nasze wesele co > zawdzieczamy tym chlopakom. pozdrawiam. Paweł i Ania. Podpisuje sie pod Ania I Pawlem fajni ludzie =) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
clubbase_radom Re: ENJOY MUSIC 09.06.08, 10:30 Gość portalu: ANGELINA napisał(a): > możecie sie wypowiedziec cos na temat tego zespołu Owszem ze ja moge Ci osobiscie polecic ta grupe muzyczna. Wlasnie mialem okazje sie bawic na weselu z udzialem tej grupy 07.06.2008 I mi sie podobalo zespol jest bardzo wesoly ladnie gra nie stwarza problemow typu ze sie spije i nie bedzie mial kto grac.Zadnych zastrzezen do tego zespolu.Bardzo fajnie sie goscie bawili dzieki temu zespolowi.Wiec jak najbardziej polecam ten zespol. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka352 Re: ENJOY MUSIC 13.06.08, 10:07 clubbase_radom napisał: > Gość portalu: ANGELINA napisał(a): > > > możecie sie wypowiedziec cos na temat tego zespołu > > > > Owszem ze ja moge Ci osobiscie polecic ta grupe muzyczna. > Wlasnie mialem okazje sie bawic na weselu z udzialem tej grupy > 07.06.2008 > I mi sie podobalo zespol jest bardzo wesoly ladnie gra nie stwarza > problemow typu ze sie spije i nie bedzie mial kto grac.Zadnych > zastrzezen do tego zespolu.Bardzo fajnie sie goscie bawili dzieki > temu zespolowi.Wiec jak najbardziej polecam ten zespol. > Pozdrawiam Ja popieram Wesele było super bardzo bardzo mi się podobało... i Dziewczyny piszczą!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaa :D hehehehe Super Super Super naprawde polecam 1000% udanej zabawy... Wokalistka też super ciągle uśmiechnięta. z mojej strony jest 0 zastrzeżeń :) !!!!POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa Re: ENJOY MUSIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 00:05 wedlug mnie ENJOY MUSIC to typowa wiocha . Jak ktos lubi i ma wesele w remizie to polecam Dla bardziej wybrednych polecam zespol Demix Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchajac Re: ENJOY MUSIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 22:41 jezeli nawet graja z dyskietek to pokazcie mi zespol w radomiu ktory potrafi tak to dobrze robic bylam na kilkunastu imprezach z nimi jestem po szkole muzycznej i wiem ze nie jest wszystko na zywo ale chwala im za to ze robia tak wspaniala atmosfere i umieja zabawic ludzi.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: ENJOY MUSIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 22:43 fajny zespol kazda piosenka jest pod noge mozna sie wyszalec,, a co najciekawsze ze specjalnie chodzilismy z prosba o zagranie roznych piosenek i niczym nie moglismy ich zaskoczyc bo jednak graja wszystko wiecej i mniej znane piosenki i melodie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: ENJOY MUSIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 22:47 wszystkie ZŁE KOMENTARZE sa pisane wlasnie przez ludzi ktorzy byli poproszeni aby grali z tym zespolem i wiem NAPEWNO rozmawiajac z niektorymi ludzmi ze to jest zazdrosc..ze wlasni ten zespol juz prawie 2lata z wyprzedzeniem ma zamowiena na wesela i to chyba cos znaczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WELA Re: ENJOY MUSIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 10:00 Zespół LIPA JAK STODOŁA taką powinien mieć nazwe wokalistka bardzo cienko spiewa o angielskim to chyba wszyscy nie maja pojecia a wodzirej ładuje piosenki orginalnych wykonawcow i udaje ż e spiewa i to ma byc zespół na wesele DJ jest tańszy o połowe i wcale gorszej roboty niż oni nie zrobi a nawet lepiej bo kazdy bedzie wiedział ze to wszystko z płyty a nie udawane stekanie - pozdrawiam i odradzam ludzie obudzcie sie !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa Re: ENJOY MUSIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 22:48 zespol jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snakerake Re: ENJOY MUSIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 12:54 He he za 5 dni tj 23.08.2008 zespół gra na moim weselu, pod warszawą, dam wam znać co i jak ale byłem już na 2 weselach z ich udziałem i było zajebiście, jak ktoś chce czegoś się dowiedzieć to piszczie t_sobieski@o2.pl, skład to 2 fajne dziewczyny i 3 facetów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ENJOY MUSIC IP: *.radom.vectranet.pl 23.08.08, 13:54 Widziałam wielokrotnie wesela z udziałem tego zespołu. Poprostu ŻENADA!!! Prowadzący "Wodzirej" poprostu odrażający! Chamskie przyśpiewki, chodzenie PO krzesłach i stołach w swoim kowbojkim kapeluszu. Jeżeli jest problem z rozstrzygnięciem konkursu to wodzirej to wygrywa go ta dziewczyna która najwyżej podniesie sukienkę! Pozatym obraża gości! Polecam zastanowić się nad wyborem tego zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: ENJOY MUSIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 18:42 nigdy nie słyszałam u nich chamskich przyśpiewek ani obrażania gości bywam na wielu imprezach z nimi łącznie z sylwestrem i z tego co się orientuję to w to miejsce gdzie grany jest sylwester to ci sami prawie ludzie przychodzą właśnie ze względu że oni tam grają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tak Re: ENJOY MUSIC IP: 195.93.162.* 24.08.08, 22:26 zgadzam się z Tobą w 100% "gosciu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanki Re: ENJOY MUSIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 22:32 bylysmy na paru imprezach z udziałem tego zespołu i nie mozemy im niczego zażucić grają pod nogę mają szeroki repertuar robią krótkie przerwy a wodzirej pierwsza klasa.a jeżeli chodzi o muzykę z mini dysków to nie ma już takich zespołów żeby ich nie mieli bo każdyn gra z MD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: ENJOY MUSIC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 15:14 na szczescie na radomskim rynku zespołów weselnych jest jeszcze kilka zespołów grajacych na zywo, wiec nie pisz głupot ze wszyscy uzywaja mini dyskow !!!!! a co do widzireja...."pięknie śpiewa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duży Re: ENJOY MUSIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 13:13 akurat mam taką pracę że jestem co sobotę w kontaktach z zespołami i wiem na pewno że jest kilka zespołów które grają na żywo ale też wiem że z MD napewno jest lepsze brzmienie i ogólnie jest lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: ENJOY MUSIC IP: 195.93.162.* 16.09.08, 09:36 Mam pytanie a skad oni są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: ENJOY MUSIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 19:15 z Radomia grali na weselu mojej siostry rok temu i teraz grali na weselu mojej koleżanki i nie mogę powiedzieć że się nie wybawiłam, była fajna zabawa. nie ważne czy z dysku czy na realu ważne żeby się bawić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1279 Re: ENJOY MUSIC IP: *.internet.radom.pl 26.09.08, 14:32 ok ze z Radomia ale z jakiej dzielnicy konkretnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzycho Re: ENJOY MUSIC IP: *.radom.pilicka.pl 22.03.09, 14:12 Ci co pisza ze sie wybawili nie maja zielonego pojecia o muzyce. moze i sie wybawili ale zespol tragedia. stalego skladu nawet nie maja. to o czyms swiadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hudyyy Re: ENJOY MUSIC IP: *.radom.pilicka.pl 23.03.09, 21:16 masz racje krzychu. ludzie uciekaja od nich z zespolu dlatego nie ma stalego skladu. za 300 zl nie chcialoby mi sie nawet stac na scenie cala noc nie mowiac o graniu. ENJOY MUSIC kaszana. strzezcie sie ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ENJOY MUSIC IP: 193.111.144.* 24.03.09, 08:01 jada na zywo z dyskiety :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ENJOY MUSIC IP: 193.111.144.* 24.03.09, 08:02 jada na zywo z dyskety :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata i Kamil Re: ENJOY MUSIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 23:25 Każdemu będziemy POLECAĆ ten zespół. Świetnie grali i bawili gości na naszym weselu. Wspaniała impreza to ich zasługa. Zachwyceni goście pytali nas skąd wzięliśmy tak wspaniałą kapelę. Ludzie – nie wierzcie negatywnym opiniom. Czytaliśmy! – to złośliwości wobec tego zespołu. Jeszcze raz DZIĘKUJEMY zespołowi Enjoy Music za udane nasze wesele. Agata i Kamil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwestrowicze Re: ENJOY MUSIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 21:36 Kochani!! Od 4 lat chodzimy grupą kilkunastu osób na Sylwestra, gdzie gra zespół Enjoy Music i nie chcemy zmieniać, bo grają wyśmienicie. Mamy doświadczenie sylwestrowe i weselne różnych kapel nie od dziś. Wiemy, że goście zapisując się na sylwestra upewniają się, czy na pewno ten zespół będzie grał. Zresztą właściciel lokalu mając co tydzień wesela ma chyba znakomity przegląd kapel i właśnie ten zespół od kilku lat wynajmuje na Sylwestra. W listopadzie już kończą się wolne miejsca na Sylwestra. ZAPEWNIAMY: wszystkie negatywne opinie, to brednie i nie będziemy więcej tych szumowin czytać. Pozdrawiamy Zespół i do zobaczenia na Sylwestrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalka Re: ENJOY MUSIC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 12:54 Wypowiedzialam sie juz na temat tego zespolu...heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: ENJOY MUSIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 14:06 ciekawe kiedy bawiliscie sie na imprezie z tym zespolem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika R Re: ENJOY MUSIC IP: 83.2.228.* 23.02.10, 11:52 Moim zdaniem to najlepszy zespol w Radomiu :)grali u brata mojego przyszłego męza i u mnie tez beda grali w październiku :) biora duzo kasiury ale graja wysmienice :) Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk_89 Re: ENJOY MUSIC 23.02.10, 15:03 Gość portalu: Monika R napisał(a): > Moim zdaniem to najlepszy zespol w Radomiu :)grali u brata mojego > przyszłego męza i u mnie tez beda grali w październiku :) biora duzo > kasiury ale graja wysmienice :) A to znaczy ile tej kasiurki...za 2dniowe wesele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalka Re: ENJOY MUSIC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 12:59 I zgadzam sie z toba krzychu. nic ująć ale duzo dodać... Odpowiedz Link Zgłoś