xxmjxx 01.10.09, 08:47 Szukam przykładów chorób zawodowych u kosmetyczek i nie bardzo mogę znaleźć w internecie, a w literaturze, którą mam podane są choroby wywołane naruszeniem ciągłość tkanek i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda_pl Re: Choroby zawodowe kosmetyczek 01.10.09, 10:55 To co mi przychodzi do głowy to żylaki (długie stanie). Odpowiedz Link Zgłoś
ola_pozytywna Re: Choroby zawodowe kosmetyczek 01.10.09, 11:13 Wczoraj był tu taki sam wątek -nie wiem czy Twoj. Napisałam odpowiedź z dość kompletną listą tych chorób . Wątek zniknął nie wiem czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Choroby zawodowe kosmetyczek 01.10.09, 14:33 Choćby uczulenie na sztuczną hennę Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Choroby zawodowe kosmetyczek 01.10.09, 14:48 kregoslup wysiada od stania i nachylania sie na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: Choroby zawodowe kosmetyczek 01.10.09, 15:02 Coś związane z wzrokiem również powinno się znaleźć na liście. Chociażby ze względu na częste sztuczne oświetlenie. Do tego jakieś zapalenie spojówek podrażnienie śluzówki, itd... Odpowiedz Link Zgłoś