Dodaj do ulubionych

Szk. podst. nr.5!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 11:33
Wszystkim byłym i obecnym uczniom szk. podst. nr.5 oraz byłemu i obecnemu
gronu pedagogicznemu tej szkoły serdeczne życzenia świąteczne i noworoczne
przekazuje tą drogą absolwentka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gzesiek S. Re: Szk. podst. nr.5!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 01:00
      Dołączam się do życzeń!
      Szczególnie pozdrawiam roczniki 1978-85.
      Ioczywiście Ziomków z XVlecia a szczególnie z ul.Dalekiej.
      • Gość: paula Re: Szk. podst. nr.5!!!!!! IP: *.udn.pl 19.05.05, 17:52
        ja juz moze nie do swiatecznych, ale ogolnych :) szczegolnie dla absolwentow z
        1996 roku :))
        • Gość: lemon Re: Szk. podst. nr.5!!!!!! IP: 207.96.50.* 20.05.05, 01:14
          Czesc chlopaki, dziewczeta. Rozumiem ze mowicie o szkole nr 5 ktora jeszcze
          nie przeistoczyla sie w dawna nr 37?
    • Gość: Andrzej Re: Szk. podst. nr.5!!!!!! IP: 67.136.151.* 24.05.05, 08:11
      Pozdrowienia
      Rocznik 1975 wychowawca Pani Ciurlik.
      rowniez dla wszystkich ziomalow z Dalekiej.
      • Gość: Rosa Re: Szk. podst. nr.5!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:32
        Pani Ciurlik, super matematyczka! Moją wychowawczynią była p.Jarząbek. Pamiętam
        jeszcze dyrektora Moska ( niedawno go spotkałam, nic sie nie zmienił!!!), p.Żuk,
        p. Celego( św.pamieci), p. Kozieł ( fizyka) p.Skrzypczaka ( plastyka), p.
        Grodecką, p. Zabłocką... czasy szkolne wspominam z łezką!
        • Gość: lucek Re: Szk. podst. nr.5!!!!!! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 10.07.05, 18:17
          Rosa, jestesmy chyba z podobnego rocznika,pamietam ten sklad i jeszcze wielu
          innych.Co sie dzieje z to szkola teraz, likwiduja?Nie wiem poniewaz juz dawno
          wyemigrowalem z Radomia za granice.pozdr.dla wszyskich z Kusocinkiego
          • Gość: sspp Re: Szk. podst. nr.5!!!!!! IP: *.msk.net.pl / 213.17.190.* 13.07.05, 23:52
            Wpadźierniku bedzie 40-lecie istnienia i pewnie jakas bibka.Macie moze jakies
            pomysły?
          • Gość: Rosa Re: Szk. podst. nr.5!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:58
            Witam! Ja również mieszkałam na Kusocińskiego!
            Obecnie w szkole miesci się gimnazjum. Nazwę i numer 5 przejeła Szkoła podst.
            (kiedyś nr.37)Jest troche zamieszania, bo my, stare roczniki wciąż łączymy Sp
            nr.5 z budynkiem na Warszawskiej.
            Pozdrawiam z Radomia!
            • Gość: lucek Re: Szk. podst. nr.5!!!!!! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 24.07.05, 00:56
              szk ,pod ,37 to gdzies przy Dalekiej,Rosa ktory jestes rocznik ,ja 63
              • Gość: Rosa Re: Szk. podst. nr.5!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:36
                Ja jestem rocznik 64. Pewnie mijalismy się na korytarzach szkolnych...
          • Gość: jo1978 Re: Szk. podst. nr.5!!!!!! IP: *.hsd1.il.comcast.net 25.06.06, 17:24
            pozdrowienia zza granic Radomia i kraju tez wyemigrowalam a chodzilam do 5
            mieszkalam tez na Kusocinskiego pozdrawiam wszystkich zwiazanych z ta szkola a
            nwychowawczynia byla moja pani od chemi ale wstyd nie pamietam nazwiska
            pozdrawima jeszcze raz a gdzie wyemigrowales jak mozna wiedziec i jak dawno
            temu ;-)
            • Gość: Piotrek 1975 Re: Szk. podst. nr.5!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 21.08.06, 22:17
              Zapewne pani Helena Jaworska znana bardziej wówczas jako Hela...
              Pozdrawiam przy okazji wszystkich kolegów i koleżanki z klasy a szczególnie Jarka Suskiego (suski), Krzyśka Szeligę(krzycho), Mirka Naporę(dymek), Romka Piekarskiego, Żurasa (młodego i starszego, z którym mam przyjemność współpracować do dziś)...długo można by wymieniać.Z absolwentów pozdrawiam jeszcze Tomka Woźniaka (wówczas ślina a dziś n3ver), Zbyszka Suskiego (kiedyś dzidek a dziś hektor).Jak przeczyta to ktoś z klasy, w której wychowawczynią była pani Błedowska a wczesniej pani Jasik a jeszcze wczesniej pani ...kurczę no właśnie nie mogę sobie przypomnieć. Ale plama...
              • Gość: Piotr 1975 Re: Szk. podst. nr.5!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 21.08.06, 22:18
                ...to niech się odezwie na GG 3013596.
        • Gość: Piotrek Re: Szk. podst. nr.5!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 19.08.07, 03:33
          Ktoś pamięta panią Kuklę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka