Dodaj do ulubionych

Czachowski po jubileuszu

IP: *.icpnet.pl 02.10.06, 16:16
Jestem bardzo ciekawa jakie są Wasze wrażenia,związane z jubileuszem!
Moje są mieszane uwazam,że organizacja była fatalna,przede wszystkim [czego
mozna było się spodziewać]z tego powodu przybyło tak mało absolwentów,a szkoda!
Uroczystość na sali widowiskowej byłaby wzruszająca gdyby nie to okropne
podlizywanie się notablom i zupełnie już nie na miejscu,podziękowania nawet
dla budujących salę gimnastyczną!
Nie wiem też dlaczego na balu prawie nie było nauczycieli!
Inną sprawą,jest to,że bardzo się cieszę,ze miałam okazję do tych wszystkich
wspaniałych spotkań nauczycieli ,koleżanek i kolegów.
Nie mówiąc o balu...dawno tak dobrze się nie bawiłam do białego rana.

Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Czachowski po jubileuszu IP: *.internet.radom.pl 02.10.06, 23:06
      popieram Cię w całości, ja też sie swietnie bawiłem do tej pory wspominam ten
      bal było super. A może tak powtórka na 105 lecie?
      • Gość: kaja Re: Czachowski po jubileuszu IP: *.pr.radom.net 03.10.06, 09:08
        ja też byłam i świetnie się bawiłam. Brakowało mi jednak grona,na 90-leciu
        prawie wszyscy byli, atmosfera w związku z tym była zupełnie inna. Co sie
        stało?!!! trzech nauczycieli na balu! czyżby jakiś bojkocik?
      • Gość: gośka 78 Re: Czachowski po jubileuszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 09:59
        jak najbardziej!tylko moze być tak jak w piosence "drugi raz nie zaproszą nas
        wcale....".
    • Gość: nauczy-ciele Re: Czachowski po jubileuszu IP: *.onsneteindhoven.nl 03.10.06, 16:34
      Kobieto, pomysl troche, nauczyciele nie zarabiaja kokosow. Jesli bal z "zalacznikami" kosztuje 200 zl a
      taki nauczyciel ma rodzine na utrzymaniu, to latwo o konkluzje. To wlasnie dlatego ty sie tam bawilas a
      nie oni. Szkoda, ze szkola nie stanela na wysokosci zadania i nie zaprosila tegorocznego grona. To
      bylby chyba mily gest. Ale to oczywiscie kosztuje .... no i kolo sie zamyka. Pamietaj, nauczyciel tez
      czlowiek i chce sie zabawic, i nawet czasem przeczyta te sympatyczne , a czasem bardzo
      niesympatyczne produkcje. Mysle jednak, ze poziom finansow nauczyciela nie swiadczy o poziomie
      nauczyciela, czego i tobie zycze.
      Konczac, serdecznie pozdrawiam
      nauczy-ciele
      • Gość: kaja Re: Czachowski po jubileuszu IP: *.pr.radom.net 04.10.06, 09:23
        Kobieto, sama jestem nauczycielem i kokosków nie zarabiam. Wiem jaki to jest
        wydatek, sama mam rodzinę, ale o jubileuszu wiedzialam nie miesiąc wcześniej,
        tylko wiadomo było dużo, dużo wcześniej,że taki bal się odbędzie. Planowanie to
        podstawa! Nie sądzę,że powód finansowy to jedyna przeszkoda, która stanęła na
        drodze spotkania sie ludzi na balu i wspólnej zabawy. Nie o samo balowanie
        przecież w tym wszystkim chodziło. Po co tyle mówić o "szczególnej atmosferze
        szkoły"? Szkoła nie zaprosiła tegorocznego grona? Nie rozumiem. Przecież szkoła
        to grono, to nauczyciele! Pozdrawiam.
    • Gość: renia Re: Czachowski po jubileuszu IP: *.pr.radom.net 04.10.06, 00:29
      Same uriczystości fantastyczne,niestety nie byłam na balu,malo kaski,ale było
      mi smutno,ponieważ z mojej klasy byłam jedyna,nauczycielom i wychowawczyni (ba
      teraz dyrektorce )było przyro
      Rocznik maturalny,90 klasa humanistyczna
      • Gość: Jaskulsky Re: Czachowski po jubileuszu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:44
        Się dopiszę choc sam jestem absolwentem Chałubińszczaka.
        U nas na jublu (całkiem niedawno) tez nie było dużo ludzi z moich roczników
        (matura 1993) a dopisali jedynie faceci. I pewnie wcale nie o kasę chodzi,
        tylko o wspomnienia.
        Ci którzy ich nie mają, tylko sie na takich dżamprezach męczą i schlewaja od
        razu.
        Pozdroxy dla Popersa, Albinosa, Cysia i jeszcze paru fajnych kolesi :)
      • Gość: Gośka 78 Re: Czachowski po jubileuszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 21:51
        z mojej klasy na balu też nie było nikogo,balowałam jednak do rana we wspaniałym
        towarzystwie koleżanek i kolegów innych klas,a przede wszystkim super zgranej
        ekipy od prof.Tumy!pozdr.dla wszystkich!
        • Gość: kolo Re: Czachowski po jubileuszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 21:59
          myślałem, że będzie kicha i dlatego dałem se siana... pójdę na następne 100lecie
          • Gość: Ania Re: Czachowski po jubileuszu IP: 195.95.164.* 24.01.07, 12:20
            No niestety od nas z klasy było razem ze mną trzy osoby, a szkoda.... żałujcie,
            bo bawiłyśmy się do 6 rano i aż żal było wychodzić i się rozstawać. Szkoda, że
            tak mało osób z rocznika 1994 (matura), nie ruszyli się nawet Ci co mieli
            najbliżej (mam na myśli mieszkających w Radomiu), ale za to przylecieli Ci co
            mieszkają nawet w Londynie, super, raczej nie żałują, fajnie było się spotkać i
            powspominać. Organizacja taka sobie, ale to ludzie robią atmosferę i
            sprawiają, że jest co wspominać... pozdrowienia ! Taka okazja się nie powtórzy
            niestety dla nas :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka