zaphod_beeblebrox Re: co tu taka cisza?! :P 27.08.07, 14:40 To nie jest smieszne :/ Jutro zdaje nowotwory a jeszcze jestem w lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: co tu taka cisza?! :P 27.08.07, 15:25 ja złapałam lenia i wysypiam się na zapas :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_groszek Re: co tu taka cisza?! :P 27.08.07, 16:00 ja nadrabiam czytanie, czytam to co zawsze chciałam a nie zdążyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniazacha Re: co tu taka cisza?! :P 27.08.07, 16:51 witam witam - wróciłam z wakacji, za tydzień zaczynam ostatni rok szkoły muzycznej a wcale mi się nie chce... Ale wieczorne powietrze już nie takie ciepłe :/ Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: co tu taka cisza?! :P 27.08.07, 22:10 wieczorne powietrze nie ma być ciepłe ma być zimno wieczorami bo inaczej to źle mi się śpi a ja tu gromadze zapasy snu - staram się zapamiętać to uczucie po 12h snu :-) śpioch jestem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniazacha Re: co tu taka cisza?! :P 28.08.07, 10:56 myszo-skoczku mam to samo ! nie robię nic, długo śpię i jeszcze wyleguję się w łóżku, bo niedługo skończy się ta sielanka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
anit22 Re: co tu taka cisza?! :P 28.08.07, 21:51 a wakacje sa;)... (opieka na trojka dzieci we francji/szwajcarii zuzywa mnostwo energii):) Odpowiedz Link Zgłoś